*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

18 Οκτωβρίου

ΒΟΛΙΔΕΣ

18 Οκτωβρίου


ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΕΠΕΛΗ ΗΤΑΝ ΟΙ «ΑΙΧΜΕΣ»ΤΟΥ ΛΑΚΗ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ
Με «διορθώνουν» για τα σχόλιά μου για τον απερχόμενο σε σχέση με την ανάπλαση του παλαιού Δημαρχείου Ξάνθης κύκλοι του απερχόμενου Δημάρχου Ξάνθης λέγοντάς μου ότι, «για τον Τσέπελη που βγήκε να οικειοποιηθεί το συγκεκριμένο έργο ήταν οι αιχμές του Λάκη Στυλιανίδη κι όχι για τον Δημαρχόπουλο…».
Οπότε αναγκαστικά κάνω… πάσο!
-Άλλωστε του αρέσει του συγκεκριμένου κυρίου να το «παίζει» ακόμη δερβέναγας της πόλης, με τη διαφορά ότι ακόμη και ο πρώην Δήμαρχος τον «εγκατέλειψε» πλέον…
Κι άλλο ΔΕΥΑΞ κι άλλο Τεχνική Υπηρεσία όπου η Μανά δεν «καταλαβαίνει» από τέτοια… Θυμηθείτε με!
….
ΟΛΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΕΣΤΟΥ, ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ!
Δεν τον ξέρω τον Δήμαρχο Βαγγέλη Τσομπανόπουλο ούτε κατ’ όψη, είδα όμως την συνέντευξή του στο Xanthi channel και ομολογώ ότι με εντυπωσίασε σε πολλά σημεία της…
Και δεν εννοώ ούτε τις μπηχτές του για τον πρώην Δήμαρχο, ούτε τις υπόλοιπες θέσεις που εξέφρασε…
Αλλά αυτό που δήλωσε για τα αυτοκίνητα του Δήμου Νέστου και κινούν ο ίδιος ως Δήμαρχος και οι αντιδήμαρχοί του!
Με εντολή λοιπόν του Δημάρχου Νέστου, όλα τα αυτοκίνητα του Δημάρχου και των αντιδημάρχων με το που κλείνει ο Δήμος, είναι όλοι υποχρεωμένοι να τα παρκάρουν και να τ’ αφήνουν έξω από το Δημαρχείο!!!
Προκειμένου να σταματήσει η ρεμούλα και κατασπατάληση, χρησιμοποιώντας τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα όπως κάποιοι δικοί μας ως… ιδιωτικά!!!
-Φυσικά μπράβο στον Τσομπανόπουλο και ιδού να πράξουν το ίδιο και στον Δήμο Ξάνθης!!!
Επιτέλους τέλος!
ΚΙ ΟΜΩΣ, ΟΛΟΙ ΣΙΩΠΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΤΕΛΩΝΕΙΟΥ ΞΑΝΘΗΣ!
To είχε αποκαλύψει πριν μια βδομάδα από την Ανοιχτή γραμμή και ο Πάνος Παπαδόπουλος, το έγραψε χθες και το Thrakitoday, για το υποβιβασμό του Τελωνείου Ξάνθης από Α’ Τάξης σε Β’ Τάξης μαζί με τα τελωνεία Δράμας και Κομοτηνής αλλά δυστυχώς… σιγή ιχθύος από παντού!
«Σιωπή» από τους Δήμους, «σιωπή» από το Επιμελητήριο, «σιωπή» από το Σύνδεσμο Βιομηχάνων… με το αιτιολογικό ότι δεν υπάρχει κάτι επίσημο!

Μήπως όμως θα έπρεπε να κινητοποιηθούμε όλοι από τώρα (είναι και το μικρό Τελωνείο του Πόρτο Λάγος βέβαια, που αυτό κι αν έχει υποβαθμιστεί…) για την υποβάθμιση του Τελωνείου Ξάνθης, γιατί θα ρίξει ακόμη πιο «πίσω» την ανάπτυξη του Νομού Ξάνθης;

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »