*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

24 Οκτωβρίου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ

24 Οκτωβρίου


Δεν πειράζει Γιώργο Παυλίδη… Εμείς είμαστε για τα «δύσκολα»! Και για να στέλνουμε επιστολές στον Σαμαρά, μη διανοηθεί και κατεβάσει κοινό υποψήφιο Περιφερειάρχη με τον Βαγγέλη Βενιζέλο τον… Γιαννακίδη και αδικήσει έναν… αγωνιστή που αντιστάθηκε σε μηχανισμούς και κυκλώματα στις εκλογές του 2010!!!
-Τα «εύκολα» λοιπόν Γιώργο μου, τ’ αφήνουμε σε… σένα, στον Αμοιρίδη, στον Γ. Σιδηρόπουλο  και τους… «υγιείς» της νέας σας παρέας! Στην υγειά σας…
(Ο Πάνος Παπαδόπουλος στον «ΜΑΧΗΤΗ»)
-Ξέχασες τον Σταύρο Καρυπίδη…πρώτα αυτόν ξενάγησε ο κύριος Παυλίδης στο σπίτι του Χατζιδάκι…
……………..

Προς Δήμαρχο Αβδήρων Γ. Τσιτιρίδη ενταύθα: Αλήθεια κύριε Δήμαρχε, με εκείνες τις περιβόητες έτοιμες μελέτες των 6,7 εκ. ευρώ που είχε ο προκάτοχός σας στο συρτάρι του και τις διαφήμιζε προεκλογικά μέσω των σημερινών επικριτών σας, τι έγινε; Τις βρήκατε ή όχι;;; Μήπως γνωρίζουν οι διαφημιστές του κυρίου Τσολακίδη την τύχη αυτών των μελετών;;;
(Ο Σταύρος Βλαχόπουλος στη «ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ»)
-Μα εδώ δεν γνώριζαν την….»τύχη» του Τσολακίδη στις εκλογές του Δήμου Αβδήρων! Για τις μελέτες θα νοιάζονται;
………….


Στις δεξιώσεις θα είμαστε σίγουρα…παρόντες!
Πολύ ενδιαφέρουσα  η πρόσκληση που μου έστειλε χθες ο Θανάσης Μουσόπουλος και ιδού και το περιεχόμενό της:
«Νησίδες Διαχρονικής Αρχαιογνωσίας στη Σύγχρονη Θράκη
Το Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης, το Δίκτυο Λόγου και Πράξης και η Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων ν. Ξάνθης οργανώνουν Διημερίδα, που θα πραγματοποιηθεί στις 14 και 15 Νοεμβρίου 2014 στις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης κατά τις απογευματινές ώρες.
Η πρώτη ημέρα περιλαμβάνει εισήγηση της καθηγήτριας ΔΠΘ κ. Π. Καμπάκη Βουγιουκλή για τη διαχρονία της ελληνικής γλώσσας, ενώ με την ευθύνη του κ. Θαν. Μουσόπουλου θα ακολουθήσει Εργαστήριο σχετικά με το θέμα αυτό.
Η δεύτερη μέρα, στο πρώτο μέρος περιλαμβάνει 4 εισηγήσεις νέων επιστημόνων, ενώ στο δεύτερο μέρος θα γίνει παρουσίαση του έργου της καθηγήτριας του ΔΠΘ κ.Φλ. Μανακίδου και θα ακολουθήσει ομιλία της με θέμα  «Αναζητώντας τον ΄Ομηρο».
 Και στις δύο μέρες θα παρατίθεται στο τέλος δεξίωση και θα δίδονται βεβαιώσεις παρακολούθησης.
Φιλοδοξία των διοργανωτών είναι να καθιερωθεί ως θεσμός προβολής του έργου των αποφοίτων του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης και γενικότερα των νέων επιστημόνων της περιοχής μας». 
-Και η απάντησή μου:
-Κύριε Μουσόπουλε και κύριε Μπατζακίδη,  στην ημερίδα σας δεν έχω χρόνο να προσέλθω, αλλά στις δύο…δεξιώσεις μετά το πέρας αυτών, σας υπόσχομαι να είμαι εκεί και να δώσω ζωντανό το παρόν…
-Αρκεί ο μπουφές να αξίζει φυσικά και να διαθέτει και κρέατα Μπατζακίδη!
…..
Ο ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΟΣΕΙΣ!
Ο Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Βουλευτής Επικρατείας Τέρενς Κουίκ σχολιάζοντας τις νέες ρυθμίσεις των 100 δόσεων, έκανε την εξής δήλωση:
«Στον προεκλογικό της πανικό η συγκυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ εξαπατά τους οφειλέτες του Δημοσίου με τροπολογία που περιλαμβάνει απαγορευτικές ή παγίδες ρυθμίσεις για την πλειοψηφία και το σύμπτωμα της ψυχασθένειας (με εντολή της τρόικας) να προβλέπονται 100  δόσεις για όσους χρωστούν λιγότερα και 72 δόσεις για όσους χρωστούν περισσότερα!
Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ επιμένουμε στη ρεαλιστική μας πρόταση για Εθνικό Λογαριασμό Οφειλετών του Δημοσίου».
……………….

ΘΡΙΑΜΒΟΣ Πατούλη στις Εκλογές για την ΚΕΔΕ και εκλογή Δημαρχόπουλου!
Απόλυτη επικράτηση και πλειοψηφία του Δημάρχου Αμαρουσίου και επικεφαλής του Κινήματος «Ανατροπή στην Αυτοδιοίκηση», Γιώργου Πατούλη, κατά την ΙΕ' Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, με μοναδικό θέμα, την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και του Εποπτικού Συμβουλίου της Ένωσης, για τη νέα Δημοτική Περίοδο 2014 - 2019, με 251 ψήφους και 16 έδρες.
Συγκεκριμένα, σε σύνολο 487 ψηφισάντων, τα τελικά αποτελέσματα έχουν ως εξής:
- Κίνημα Ανατροπής στην Αυτοδιοίκηση (Γιώργος Πατούλης - Ν.Δ.): 251 ψήφοι και 16 έδρες
- Αυτοδιοικητικό Κίνημα (Απόστολος Κοιμήσης - ΠΑ.ΣΟ.Κ.): 124 ψήφοι και 8 έδρες
- Νέα Αυτοδιοίκηση (Γιώργος Ιωακειμίδης): 51 ψήφοι και 3 έδρες
- Ριζοσπαστική Αυτοδιοικητική Πρωτοβουλία (Δημήτρης Μπίρμπας - ΣΥ.ΡΙΖ.Α.): 47 ψήφοι και 3 έδρες

- Λαϊκή Συσπείρωση (ΚΚΕ): 11 ψήφοι και καμία έδρα
- Λευκά: 3 
- Άκυρα: 0.
-Επίσης τα πρώτα αποτελέσματα (σε σταυρούς) έδειχναν και εκλογή του νέου Δημάρχου Ξάνθης Χαράλαμπου Δημαρχόπουλου στο νέο Δ.Σ της ΚΕΔΕ μέχρι την ώρα που έκλεινε ο «Μ»

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »