*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

24 Οκτωβρίου

ΒΟΛΙΔΕΣ

24 Οκτωβρίου


Ο… ΧΟΥΒΑΡΝΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΕΝΗΣ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ!
Για μια ακόμη φορά ο Δημήτρης Μπένης εμφανίστηκε… χουβαρντάς! Αυτή τη φορά στη συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής το απόγευμα της Τρίτης, όπου όταν είδε τις έντονες (αλλά δίκαιες…) ενστάσεις του Δήμαρχου Ξάνθης Χαράλαμπου Δημαρχόπουλου για την πεζοδρόμηση της οδού 28ης Οκτωβρίου από την πλατεία Ελευθερίας μέχρι την κεντρική πλατεία και όχι μόνο, είπε το εξής αυθεντικό.
-Αν δεν σ’ αρέσει η μελέτη, ακύρωσέ την και κάνε μια… νέα κυκλοφοριακή μελέτη με δικά σου λεφτά!
Βρέ τον Δημήτρη τον… χουβαρντά! Εδώ η πόλη «βουλιάζει» με το κυκλοφοριακό πρόβλημα κι αυτός το χαβά του για την πλατεία-ΤΕΡΑΣ!
….

ΑΝΤΕ ΟΙ «ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ» ΚΑΠΗΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΧΑΤΖΙΔΑΚΙΣ, Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΜΑΝΟ;
Φίλος μου είναι ο Γιώργος Παυλίδης… Και δεν υπάρχει εκλογική αναμέτρηση που να μην τον στήριξα ή να έλειψα από τους αγώνες τους, άσχετα αν αυτός κάποτε μου κοινοποίησε και… πέντε αγωγές ως ευχαριστήριο για τους…αγώνες μου!
Άκουσα όμως τις δηλώσεις του στη προχθεσινή ξενάγηση που του έκανε ο Άγγελος (όπως τον προσφωνούσε με το μικρό του…) στο Σπίτι του Μάνου Χατζιδάκι και απλά αναρωτήθηκα ακούγοντας μερικές από τις… αρλούμπες του για τον Αείμνηστο Μουσικοσυνθέτη που έφυγε ως…δημότης Ξάνθης και τα τοιαύτα!
Κι άντε οι «αριστεροί» ή οι δήθεν της ΦΕΞ, καπηλεύονται το όνομα του Μάνου, ο Γιώργος Παυλίδης όμως τον γνώρισε ποτέ; Του μίλησε ποτέ στη ζωή του ώστε να τον ξέρει έστω ελάχιστα;
-Γιατί εγώ όπως έγραψα και χθες, ήμουν ο άνθρωπος που ως Πρόεδρος της Θρακικής Σκηνής έφερα τον Μάνο Χατζιδάκι με τον Σπύρο Σακκά και τον Θόδωρο Αντωνίου στην Ξάνθη για πρώτη φορά και για ένα ολόκληρο 4ήμερο δεν έλειψα ποτέ από δίπλα τους ενώ είχα συνεχείς τηλεφωνική επικοινωνία μαζί του… Ο Μάνος ήταν αυτός που δεν ήθελε να έχει καμιά επαφή με το τότε Δ.Σ. της ΦΕΞ (Ιωαννίδη, Εξάρχου, Μουσόπουλο κλπ) και τους υποτιθέμενους… προοδευτικούς και αριστερούς της πόλης!
Απαντάω λοιπόν στον Περιφερειάρχη ότι δυστυχώς, καθόλου μα καθόλου -και ιδιαίτερα όταν «θύμωσε» με τον Αείμνηστο John Fill Hellas κι έκανε τον Μουσικό Αύγουστο στην Κρήτη- ο Μάνος δεν ένιωσε δεμένος με την Ξάνθη.
Και βασικότερο; Όταν «θύμωσε», χώρια που πούλησε το σπίτι του, δεν ξαναπάτησε ποτέ το πόδι του στη πόλη!
Τι θέλω να πω; Ότι όλα αυτά που είπε ως «σκέψεις» του Μάνου, ο κύριος Παυλίδη ήταν λίαν επιεικώς ανακρίβειες για να μη τα χαρακτηρίσω κατάφωρα ψέματα…
…..

ΠΡΙΝ ΑΛΕΚΤΩΡ ΛΑΛΗΣΕΙ Ο ΛΥΡΑΤΖΗΣ ΕΓΙΝΕ… ΦΑΝΟΥΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΣΕΠΕΛΗΣ!
Δυστυχώς πριν αλέκτωρ λαλήσει, ο Πασχάλης Λύρατζης έγινε… Φανουράκης και Τσέπελης και με πιο απλά λόγια, τον «καπέλωσε» πλήρως η Αριστέα στην προχθεσινή συνεδρίαση της Οργανωτικής… Δηλαδή μία και τα αυτά!
(Σ.Σ. Καρναβάλι λέει με… 5 άρματα!!! Γιατί δεν έχουν λέει λεφτά…! Κόψε τότε κύριε Λύρατζη τόσα εκτυπωτικά και όλα τα αχρείαστα και κάνε άρματα! Θέλει κι ερώτημα;
Εκτός να σε δουλεύουν αγρίως… Και σένα!).

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »