*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

18 Οκτωβρίου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ

18 Οκτωβρίου


Όσον αφορά την ουσία «σταχτίνη» που αναφερόταν στα δημοσιεύματα, το Γενικό Χημείο του Κράτους εγγράφως (30/039/4859/2014/13-10-2014 έγγραφο) της ενημερώνει, ότι δεν υπάρχει χημική ένωση με συστηματική ή εμπειρική ονομασία «σταχτίνη» και γίνεται έρευνα σε συνεργασία με της Υπηρεσίες του ΕΦΕΤ, προκειμένου να διαλευκανθεί η ταυτότητα της εν λόγω ουσίας που αναφέρεται ως «σταχτίνη»….
( Από την ανακοίνωση του Περιφερειάρχη Γιώργου Παυλίδη για τις καταγγελίες του Προέδρου του ΕΒΕ Ξάνθης για καρκινογόνες ουσίες στο εισαγόμενο Βουλγάρικο ψωμί)
-Τρώτε άφοβα…βουλγάρικο ψωμί!!!

…………………

Ακόμη δεν ολοκληρώθηκε η αναπαλαίωση του παλιού Δημαρχείου (με λεφτά από το ΕΣΠΑ) και μαθαίνω ότι ο υπερ-Αντιδήμαρχος Ξάνθης, πρώην αφανής εταίρος του δημοτικού Elliso Hotel  και επιχειρηματίας καφέ μπαρ της Π. Πόλης Μανώλης Τσέπελης άρχισε να προβαίνει σε δηλώσεις, λες κι αυτός συνεχίζει να είναι…η πόλη!
-Όλοι μαζί θα αποφασίσουμε για τη χρήση του παλαιού δημαρχείου την επόμενη μέρα που θα ολοκληρωθεί, τόνισε στους κολλητούς του!
-Κι εγώ που νόμιζα ότι υπάρχει….Δήμαρχος Ξάνθης και πρώτα αυτός αποφασίζει και ανακοινώνει και μετά βγαίνουν οι υπαρχηγοί! ;;
(Ο Πάνος Παπαδόπουλος στο «Πολιτικό Καφενείο» του ‘Μ»)
-Όλοι μαζί αλλά πρώτα για…μένα και τον Δαργανάκη!!!
………………

ΣΕΜΝΑ & ΤΑΠΕΙΝΑ
*Ούτε πικρία, ούτε παράπονα για τη στάση της Μαρίας Λυκίδου απέναντι στον «Μ» αλλά και την «Αδέσμευτη» από το 2007 κι εντεύθεν…
-«Κομμένη» εντελώς από την δημοτική εταιρία η εφημερίδα μας, αλλά δεν φταίει αυτή….
Εντολές άνωθεν! Του πρώην Προέδρου δηλαδή… καθότι ο συγκεκριμένος κύριος θεωρεί όχι μόνο την ΔΕΥΑΞ αλλά και τον ΔΗΜΟ… ιδιοκτησία του!
(σ.σ. Και στο κάτω κάτω υπήρχε και Δήμαρχος που σιώπησε εντελώς στον ανελέητο αγώνα του υπαρχηγού σε βάρος μας…)
……
*Παρ’ όλα αυτά, χθες μαθαίνοντας ότι «παραιτήθηκε των καθηκόντων λόγω ασυνεννοησίας της με τον νέο Πρόεδρο», ένα είναι το σίγουρο.
-Ότι ΔΕΝ ΧΑΡΗΚΑ μολονότι συμμετείχε συνειδητά ή ασυνείδητα και κυρίως χωρίς λόγο στον σε βάρος μου πόλεμο…
-Με συνδέουν τέτοιες στιγμές με τον  Αείμνηστο πατέρα της Γιώργο Λυκίδη  που ήταν ΥΠΕΡΟΧΟΣ και σαν άνθρωπος αλλά και προϊστάμενός μου, που τα λόγια είναι περιττά!
……
*Δεν θέλω λοιπόν να σχολιάσω περαιτέρω την χθεσινή παραίτηση της κυρίας Μαρίας Λυκίδου, παρά τις συνεχείς καταγγελίες των εργαζομένων σε βάρος της.
-Άλλωστε είναι επιλογή της και απολύτως σεβαστή… όπως και οι επιλογές του νέου Προέδρου που λογικό να θέλει ν’ αλλάξει τα πράγματα σε σχέση με το σύστημα Τσέπελη ση ΔΕΥΑΞ!
-Νέος διευθυντής μάλιστα μαθαίνω ότι θα είναι ο κύριος Λεπίδας οπότε κι εύχομαι να τα πάει καλύτερα από την προκάτοχό του.
……

Κικίλια πες αλεύρι… Κι o ταξιτζής αγωνιστής της Ξάνθης σε γυρεύει!
…………………

Την επαναλειτουργία της Σχολής Δοκίμων Αστυφυλάκων ζητά το Σωματείο Ιδιοκτητών Ταξί Ξάνθης
Με ανακοίνωση στην ιστοσελίδα τους –αλλά και στο face book “Την επαναλειτουργία της Σχολής Αστυφυλάκων Ξάνθης, η οποία σήμερα συνεχίζει να λειτουργεί ως Κέντρο Κράτησης Λαθρομεταναστών από τον Αύγουστο του 2012, ζητά το Σωματείο Ιδιοκτητών Ταξί Ξάνθης με πανό που αναρτήθηκε χθες το πρωί στην πιάτσα των ταξί επί της οδού Ηρώων”.
Και συνεχίζουν οι ταξιτζήδες «Να θυμήσουμε ότι τον Αύγουστο του 2012 στη Σχολή Αστυφυλάκων Ξάνθης μεταφέρθηκαν εν μία νυκτί εκατοντάδες λαθρομετανάστες, συλληφθέντες από την επιχείρηση σκούπα Ξένιος Ζεύς, προκαλώντας τις έντονες αντιδράσεις σύσσωμης της τοπικής κοινωνίας (φορέων, ελεύθερων επαγγελματιών, οργανώσεων και απλών πολιτών) παρά τις όποιες διαβεβαιώσεις κυβερνητικών στελεχών περί προσωρινού κλεισίματος και επαναλειτουργία της Σχολής Δοκίμων Αστυφυλάκων Ξάνθης σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Σήμερα όσο ποτέ άλλοτε, για πολλούς και διάφορους λόγους, πρέπει να ικανοποιηθεί η επιθυμία της τοπικής κοινωνίας, που δεν είναι άλλη από την επαναλειτουργία της.
Η Σχολή Δοκίμων Αστυφυλάκων Ξάνθης ιδρύθηκε με το Π.Δ. 321/94 και λειτούργησε για πρώτη φορά τον Ιανουάριο του 1996. Οι κτιριακές εγκαταστάσεις βρίσκονται στο 2ο χλμ. Ε.Ο. Ξάνθης – Καβάλας σε οικόπεδο συνολικής έκτασης 16 στρεμμάτων, όπου δύνανται να εκπαιδευτούν έως 500 άτομα».
……….

Γεύμα Σταμάτη - Κουντουρά στο Παγκράτι
Συνάντηση έκπληξη στον χώρο της Κεντροδεξιάς
Στο Παγκράτι και συγκεκριμένα στο εστιατόριο "Μαγεμένος Αυλός" γευμάτισαν χθες ο πρώην Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης Δημήτρης Σταμάτης με την Έλενα Κουντουρά. Ο υπουργός Επικρατείας συζήτησε αρκετή ώρα στο γεύμα του με την βουλευτή των ΑΝΕΛ καθώς οι δύο τους γνωρίζονται εδώ και αρκετά χρόνια και συνδέονται με μακρά φιλία.
Αξίζει δε να σημειωθεί ότι στο συγκεκριμένο μαγαζί βρισκόταν και η Ντόρα Μπακογιάννη η οποία μόλις τους αντιλήφθηκε έσπευσε να τους χαιρετίσει αφού και η ίδια γνωρίζεται εδώ και χρόνια με την βουλευτή του Πάνου Καμμένου από την εποχή που η τελευταία εκλεγόταν με τη Νέα Δημοκρατία.
......

Πολίτης σε Κουίκ - Καμμένο: «Καλώς τους ρουφιάνους»
Έντονο λεκτικό επεισόδιο σημειώθηκε, νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης, σε καφετέρια του Κούμ Καπί στα Χανιά, όπου πραγματοποίησε επίσκεψη κλιμάκιο των ΑΝ.ΕΛ.
Θύμα της επίθεσης ήταν ο Τέρενς Κουίκ, ενώ «δράστης» θαμώνας καφετέριας, ο οποίος στη θέα του Πάνου Καμμένου και του βουλευτή του κόμματος αναφώνησε «Καλώς τους ρουφιάνους».
Ο βετεράνος δημοσιογράφος, στο άκουσμα του σχόλιου, πλησίασε στο τραπέζι της συγκεκριμένης παρέας και ζήτησε από το άτομο που το είπε να επαναλάβει.

Εκείνος επανέλαβε τη φράση και... τα πνεύματα οξύνθηκαν.
Χάρη στην παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων το περιστατικό έληξε, χωρίς να λάβει μεγαλύτερες διαστάσεις.



Share this

Related Posts

Previous
Next Post »