*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

18 Οκτωβρίου

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΟΜΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ: Τα αυτοκίνητα Δημάρχου και Αντιδημάρχων Νέστου μετά το ωράριό τους, παρκαρισμένα στο Δημαρχείο!

18 Οκτωβρίου


ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΘΙΚΗ! ΙΔΟΥ ΚΥΡΙΕ ΤΣΕΠΕΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ
Ενώ στον Δήμο Ξάνθης οι περισσότεροι χρησιμοποιούν τα αυτοκίνητα του Δήμου για τις….ΙΧ δουλειές τους μεταφέροντας συζύγους και φίλες (!) ο νέος Δήμαρχος Νέστου κάνει την ανατροπή

*Στον Δήμο Ξάνθης, μόνο ο νέος Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ Μαρίνος Σδρέβανος πηγαίνει στη δουλειά του με το… ΙΧ αυτοκίνητό του, έχοντας «κόντρα» όλο το «σύστημα» Τσέπελη και τους «παλιούς»!
Δεν θα σχολιάσω ούτε τις θέσεις, ούτε και αυτά που «χρέωσε» στον πρώην Δήμαρχο Νέστου Σάββα Μιχαηλίδη ο νέος Δήμαρχος Βαγγέλης Τσομπανόπουλος στην αποκαλυπτική συνέντευξή  του στο XANTH CHANNEL το βράδυ της Πέμπτης.
Θα σταθώ όμως σε ένα σημείο. Αυτό που διδάσκει πολιτική ηθική στους δικούς μας επαγγελματίες δημοτικούς συμβούλους και θα πρέπει να γίνει παράδειγμα προς μίμηση και για τον νέο Δήμαρχο Ξάνθης και αφορά τα αυτοκίνητα του Δήμου Ξάνθης και της ΔΕΥΑΞ. Και ιδίως τα πολυτελή αυτοκίνητα των 2000 κυβικών που χρησιμοποιούν κάποιοι…
Ενώ λοιπόν στον Δήμο Ξάνθης οι περισσότεροι στενοί συνεργάτες του νέου Δημάρχου ακόμη και τώρα χρησιμοποιούν τα αυτοκίνητα του Δήμου για τις… ΙΧ δουλειές τους μεταφέροντας συζύγους και φίλες (!) μάλιστα με αυτά ή πηγαίνοντας ακόμη και σε… γάμους συγγενών στην Θεσσαλονίκη, ο νέος Δήμαρχος Νέστου κάνει την ανατροπή!!!
Όπως λοιπόν αποκάλυψε στο Xanthi channel με απόφασή του, τα αυτοκίνητα του Δήμου Νέστου, ακόμη και το αυτοκίνητο δηλαδή του Δημάρχου αλλά και των αντιδημάρχων, μετά το τέλος του ωραρίου του Δήμου Νέστου, θα παραμένουν παρκαρισμένα έξω από τον Δήμο!!!! ΜΕ απλά λόγια, κανείς δεν μπορεί να τα χρησιμοποιεί ως… ΙΧ αυτοκίνητα! Και να το παρκάρει στο σπίτι και την βίλα του…
Για να δούμε, ο κύριος Δημαρχόπουλος θα κάνει κάτι παρόμοιο; Ή κάποιοι θα συνεχίσουν να θεωρούν τον Δήμο Ξάνθης ως… προσωπικό τσιφλίκι και δεν αναφέρομαι φυσικά μόνο στον κύριο Τσέπελη!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »