*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

18 Οκτωβρίου

Ο ΙΟΥΔΑΣ ΦΙΛΟΥΣΕ ΥΠΕΡΟΧΑ

18 Οκτωβρίου


*Ξεκινάω σήμερα τη στήλη μου με μια μεγάλη είδηση!
«Vamos aderfia to eipai to naiiiiiiii....».
Αυτή ήταν η φράση του γνωστού Ξανθιώτη τραγουδιστή Γιώργου Κουμουλίδη στο Facebook, με την οποία γνωστοποίησε δημοσίως το μεγάλο «ΝΑΙ» που του είπε η επίσης γνωστή νεαρή Ξανθιώτισσα τραγουδίστρια, Γεωργία Ταστσόγλου, στην πρόταση γάμου που της έκανε σε δωμάτιο του ξενοδοχείου «Ζ-Palace» στην Ξάνθη.
-Μάλιστα το ζευγάρι «ανέβασε» και βιντεάκι με την μοναδική στιγμή που ο Γιώργος περνάει ένα μονόπετρο δαχτυλίδι στο δάχτυλο της Γεωργίας, μετά την θετική της απάντηση!
-Άντε τώρα να ορίσετε παιδιά και την ημερομηνία του γάμου σας!
Συγχαρητήρια!
……

*Το νέο του τραγούδι με τίτλο «Αισθήματα», ανέβασε στο ΥOU TUBE, ο νεαρός Ξανθιώτης τραγουδιστής Άκης Μακρίδης και έγινε… χαμός από δεκάδες «χτυπήματα» από την πρώτη στιγμή!
-Τους στίχους του τραγουδιού έγραψε η Γιώτα Ράλλη, την μουσική ο Γιάννης Τσεκούρας, ενώ την ενορχήστρωση έκαναν οι Γιάννης Γκιούρας και Άκης Μελής!
……

*Συνεχίζω με άλλο αστέρι από τον «χώρο» του τραγουδιού και σημειώστε…
Έρχεται το πρώτο live για φέτος στο φανταστικό «castle cafe» της Σταυρούπολης σήμερα Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014 στις 22.00 με τον τρομερό «τρακτερατζή» ξανθιώτη τραγουδιστή Νίκο Στογιαννίδη και… τα λόγια είναι περιττά! Θα γίνει μεγάλος χαμός και πανικός!
……

*Καραόκε πάρτι διοργανώνει και αύριο (όπως κάθε Κυριακή), το Ελληνάδικο ΚΥΤΤΑΡΟ και περιμένει τους ...τολμηρούς που θέλουν να τραγουδήσουν σε μια βραδιά με πολλές εκπλήξεις και δώρα για τους καλλίφωνους νικητές.
Σπεύσατε να εντυπωσιάσετε με τις  φωνητικές σας δυνατότητες και δεν θα χάσετε!
Πληροφορίες: 6982323540.
…..

*Και μιας και αναφέρθηκα στο ΚΥΤΤΑΡΟ Ελληνάδικο, ιδού και το νέο αστέρι που φωτογράφησε με τον φακό του ο γνωστός παπαράτσι Κυριάκος Κεσίσογλου και ακούει στο όνομα Χαρά.
……

*Σήμερα Σάββατο η ομάδα του «winter wave» διοργανώνει στο Bar «LOLA» ελληνική βραδιά με DJ τον Tori Papadima, ο οποίος θα παίξει παλιές και σύγχρονες ελληνικές επιτυχίες
……

-Τέλος, μη ξεχάσετε σήμερα.
-Η δημοφιλής τραγουδίστρια Μαίρη Μπέλα εμφανίζεται live στο CITY LIVE και αναμένεται να γίνει χαμός από τους θαυμαστές της.
Υπόσχεται ένα απίστευτο ζωντανό λαϊκό πρόγραμμα για να τραγουδήσουμε μαζί της τη γνωστή επιτυχία «Λιώμα σε γκρεμό» και όχι μόνο!

Κλείστε τώρα τραπέζι στο 6937180069 για απόψε γιατί θα γίνεται ο τρελός χαμός!!!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »