*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

24 Οκτωβρίου

«Έργα – Επισκέψεις και εγκαίνια»

24 Οκτωβρίου


ΕΠΙΘΕΣΗ ΦΩΤΗ ΚΑΡΑΛΙΔΗ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΥΛΙΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΕΝΑΓΗΣΗ «ΣΩΟΥ» ΚΑΙ ΑΥΤΟΠΡΟΒΟΛΗΣ  ΣΤΗΝ ΟΙΚΙΑ ΧΑΤΖΙΔΑΚΙ

*Έχουν υποχρέωση τα όψιμα λιβανιστήρια του νέου Περιφερειάρχη και του Αμοιρίδη να… στηρίξουνε τον Γιώργο Παυλίδη των έργων που όλοι τον…αδικούν και περισσότερο ο εαυτός του!!
 «Κάποιοι» βέβαια θα μιλήσουν για «στημένο» καυγά ανάμεσα στον σημερινό Περιφερειάρχη και τον νέο «αρχηγό» του συνδυασμού του ΠΑΣΟΚ Φώτη Καραλίδη, αφού στην ουσία μετά τα προεκλογικά πυροτεχνήματα, τώρα είναι σχεδόν…κολλητοί και ταυτίζονται σε πολλά μέσα στο Περιφερειακό Συμβούλιο!!!
Ωστόσο ακόμη κι αυτό δεν μας αφορά, αφού στο πολιτικό κομμάτι, ο κύριος  Καραλίδης θέλοντας εμφανώς και να «πιστοποιήσει» την…αρχηγία του με ανακοίνωση φωτιά, ειρωνεύεται εμφανώς τα «εγώ» του Περιφερειάρχη και την…πολυμάθειά του σχετικά με την ιστορία της οικίας Χατζιδάκι αλλά και την ιστορία του αείμνηστου κορυφαίου συνθέτη. 
Με αφορμή λοιπόν την «ξενάγηση-αυτοπροβολή» του κυρίου Παυλίδη στην Οικία Χατζιδάκι, με ανακοίνωσή του ο επικεφαλής πλέον του συνδυασμού ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ Φώτης Καραλίδης αναφέρει τα παρακάτω:
Η νέα Διοίκηση της Περιφέρειας, προσπαθεί να μπει στο «κάδρο» της παρουσίασης έργων της Περιφέρειας ΑΜ-Θ και μάλιστα με την παρουσίαση των έργων αυτών ως αποκλειστικά «δικών της», (όπως άλλωστε αναφέρθηκε και από τον «επιστρατευμένο» ξεναγό της).
Στα πλαίσια της προσπάθειας αυτής, χθες 22-10-14, έγινε επίσκεψη του κ.Περιφερειάρχη στο «αποπερατωμένο -ανακαινισμένο» από τον Ιούνιο 2014 κτήριο του «φρουραρχείου – οικία Μάνου Χατζηδάκι».
Επίσης επιχειρήθηκε μέσω «κομψής» παρουσίασης των … μόλις (50) πενήντα ημερών της νέας Διοίκησης, να τονιστεί η συμβολή της στο παραπάνω έργο  (τάδε έφη ο  «επίστρατος-ξεναγός»).
 Με την ιστορική αναδρομή στη σύλληψη της ιδέας του έργου“..……….” και στην παραγγελία της μελέτης (φυσικά άλλοι πλήρωσαν την μελέτη), επιχειρήθηκε η εξαφάνιση της μεγάλης δικής μας προσπάθειας των τελευταίων τεσσάρων (4) περίπου χρόνων :
1. για την πληρωμή της μελέτης,
2. της ένταξης του έργου στο ΕΣΠΑ (Π/Υ 5.000.000€ περίπου, επί Νομαρχίας απέτυχαν να το εντάξουν)
3. και τελικά της υλοποίησης όλου του έργου επί των ημερών μας.
Όλα τα παραπάνω φρόντισαν να περάσουν απαρατήρητα!!!
Τώρα μένουν οι «κορδέλες και τα ψαλίδια»…, πάντως «κορδέλες και ψαλίδια», (κοινώς εγκαίνια), ας ετοιμάσουν αρκετά, γιατί υπάρχουν πολλά έργα που τελείωσαν και πολλά που τελειώνουν σύντομα…
Καλή συνέχεια!!!
Για την
Κοινωνική Συμμαχία
Ο Επικεφαλής
Φώτης Καραλίδης

ΣΗΜΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΗΣ «Μ»
Έχουν υποχρέωση τα όψιμα λιβανιστήρια του νέου Περιφερειάρχη και του κυρίου Μιχάλη Αμοιρίδη που απουσίαζε από την ξενάγηση, να… στηρίξουνε τον Γιώργο Παυλίδη των έργων που όλοι τον… αδικούν και περισσότερο ο εαυτός του, γι’ αυτά που του καταλογίζει δίκαια ή άδικα ο κύριος Φώτης Καραλίδης!! Είμαι σίγουρος ότι θα το πράξουν…
Κι ως προς το κομμάτι του «δημότη» Χατζιδάκι, περιμένω φυσικά το επίσημο έγγραφο του Δήμου… Αν ήταν δημότης, ή επίτιμος δημότης, όπως ο Καθολογικός ιερέας που «κουβάλησε» στη Ξάνθη προσφάτως η κυρία Βίκυ Μπαφατάκη, για τον θεσμό των… διεθνών βραβείων που θα καθιερώσει στη πόλη μας ο σημερινός Δήμαρχος…
Π.Π.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »