*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

16 Σεπτεμβρίου

ΣΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ 1Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΒΔΗΡΩΝ

16 Σεπτεμβρίου


Νέος πρόεδρος της ΔΕΥΑ Αβδήρων ο Γιώργος Τσιτιρίδης, Πρόεδρος των ΚΑΠΗ και των Παιδικών σταθμών ο Νίκος Μαυρίδης, Πρόεδρος στο Λιμενικό Ταμείο ο Γουλινάκης.
Συνεπής και αξιόπιστος στην προεκλογική του δέσμευση, ο Δήμαρχος Αβδήρων Γιώργος Τσιτιρίδης αναλαμβάνει προσωπικά την Προεδρία στην ΔΕΥΑ Αβδήρων με στόχο να προσφέρει στους δημότες του, «ποιοτικότερο αλλά και φθηνότερο νερό τουλάχιστον κατά 20%», όπως είπε και στην τοποθέτησή του. 
Η χθεσινή πρώτη συνεδρίαση του νέου δημοτικού συμβουλίου Αβδήρων είχε ως αντικείμενο την εκλογή των Προέδρων και των Διοικητικών Συμβουλίων για τα Νομικά Πρόσωπα και τις Επιτροπές του Δήμου, καθώς επίσης και τις εκλογές αντιπροσώπων για τα νομικά πρόσωπα, εταιρίες και συνδέσμους του Δήμου Αβδήρων.
Έτσι μετά από συμφωνία συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης το νέο Δ.Σ. της ΔΕΥΑ Α αποτελείται από τους εξής:
Νέος Πρόεδρος ο Δήμαρχος Αβδήρων Γιώργος Τσιτιρίδης με δύο μέλη από την δική του παράταξη και δύο μέλη από την αντιπολίτευση και συγκεκριμένα τους Γ. Σίσκο (από την παράταξη Τσολακίδη) και Καλιαμπάκα (ΣΥΡΙΖΑ).Αντίθετα για μια ακόμη φορά ο Κώστας Αντωνιάδης βρέθηκε εκτός, αφού αποτελεί το "κόκκινο" πανί και για την συμπολίτευση αλλά και την συμπολίτευση..
Από την πλευρά του ο επικεφαλής παράταξης «ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΑ ΚΙΝΗΣΗ» Κώστας Αντωνιάδης, εξέφρασε την άποψη ότι η ΔΕΥΑΑ πρέπει να καταργηθεί. Δεν έχει κανένα όφελος ο Δήμος από τη λειτουργία της, κακώς επιβαρύνονται οι δημότες. Όταν έχει έλλειμμα το καλύπτει ο Δήμος ενώ όταν έχει πλεόνασμα δεν εισπράττει τίποτα!» τόνισε χαρακτηριστικά, ζητώντας δημοψήφισμα ώστε να αποφασίσουν οι δημότες για την τύχη της δημοτικής εταιρείας.
ΟΡΙΣΤΗΚΑΝ Δ.Σ. ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ
Κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης το δημοτικό συμβούλιου εξέλεξε και  τα Δ.Σ. στις επιτροπές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, με τις θέσεις των προέδρων να καταλαμβάνουν οι κύριοι Γουλινάκης και Κασέρης αντίστοιχα. Επίσης ο δεύτερος σε σταυρούς δημοτικός σύμβουλος της συμπολίτευσης κ. Νίκος Μαυρίδης τοποθετήθηκε στη θέση του προέδρου των ΚΑΠΗ και των Παιδικών Σταθμών, ενώ ο κ. Γουλινάκης ορίστηκε νέος πρόεδρος στο Λιμενικό Ταμείο.Καλή επιτυχία σε όλους.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »