*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

27 Αυγούστου

SEE THROUGH

27 Αυγούστου


Άκουσον!
Άκουσον!
*Απίστευτο; Το αντίθετο θα ‘λεγα…
-Γιατί τώρα που «τελειώνει» από αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης ο Φώτης Καραλίδης και χάνει πλέον την εξουσία και τα μεγαλεία του, ξαφνικά θυμήθηκε ότι υπάρχει και ο «Μ»! Καθότι η αρχή του τέλους για τα τοπικά ΜΜΕ καθώς φαίνεται για τον ίδιο, ήταν μόνο ο φίλος του ο Σιδηρόπουλος!
……
*Δείτε λοιπόν τι αναφέρει το χθεσινό δελτίο τύπου του «τελειωμένου» πλέον τοποθετημένου Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης…
Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 27/08/2014 και ώρα 12:00π.μ. (σήμερα δηλαδή) στην Αίθουσα Συσκέψεων της ΠΕ Ξάνθης (Διοικητήριο Ξάνθης) θα γίνει ο απολογισμός του έργου της αυτοδιοικητικής θητείας από τον Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Ξάνθης κ. Φώτιο Καραλίδη.
-Κύριε Σιδηρόπουλε, να πας οπωσδήποτε… Σου αξίζει και του αξίζεις! Εγώ άλλωστε προσχώρησα πλέον στο στρατόπεδο του… Γερομάρκου και του Μπάμπη του Δαμιανίδη, για να μην υπάρχει παρεξήγηση…
……
*Την διοργάνωση μεγάλης έκθεσης έχουν αναλάβει με το διαφημιστικό τους γραφείο οι δραστήριες αδελφές Χοντζούδη, κόρες των παλιών μου φίλων Μάρκου και Μαρίας. Καλή τους επιτυχία και λεπτομέρειες σύντομα…
……
*Αν είχαμε τον Τσέπελη μαζί μας και μπαίναμε στην δεύτερη Κυριακή, θα κερδίζαμε τον Δήμο Ξάνθης, μου είπε χθες στενός συνεργάτης του Δημήτρη Μπένη και απλά μειδίασα…
Καθότι όσο υπήρχε πίσω από τον Δημαρχόπουλο ο Αλέκος Κοντός, το μόνο που θα κατόρθωναν θάταν να πάρει μεγαλύτερη διαφορά ο… Χαράλαμπος!
………

Ο Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΛ Τέρενς Κουίκ έκανε την εξής δήλωση για την σημερινή συγκυβερνητική σύσκεψη και τον ΕΝΦΙΑ:
«Ο απόλυτος εμπαιγμός η σύσκεψη κορυφής της... «κεντροδεξιάς»  συγκυβέρνησης ΝΔ - ΠΑΣΟΚ, με το δήθεν ανακάτεμα της τράπουλας για τα ποσά του ΕΝΦΙΑ που υποχρεούνται να πληρώσουν οι Έλληνες, όταν ο στόχος των 3,2 δις ευρώ παραμένει αναλλοίωτος, με 2,5 εκατομμύρια πολίτες να αδυνατούν πλέον να φοροδοτήσουν, μεγαλώνοντας τη μαύρη τρύπα των αναγκαστικών οφειλών τους προς το δημόσιο, με υπαίτια την εφιαλτική μνημονιακή οικονομική πολιτική».
……..

Δύο έκτακτες συνεδριάσεις αύριο στο Δημοτικό Συμβούλιο Τοπείρου
Όχι μία, αλλά δύο έκτακτες συνεδριάσεις θα γίνουν αύριο Πέμπτη στο Δημοτικό Συμβούλιο Τοπείρου υπό την Προεδρία του Χρήστου Δελή.
Η πρώτη θα πραγματοποιηθεί στις 10 το πρωί στο Εύλαλο με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης:
1. «Έγκριση Απογραφής- Ισολογισμού Έναρξης 01/01/2011»
Η δεύτερη θα πραγματοποιηθεί αμέσως μετά στις 10.30 με το παρακάτω μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης:
1. «Έγκριση Οικονομικών Καταστάσεων χρήσεως 2011»
Και οι δύο συνεδριάσεις κρίνονται ως έκτακτες λόγω πιεστικών καταληκτικών ημερομηνιών.
Επίσης την Παρασκευή στις 0930 και στις 10.00 θα συνεδριάσει και η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Τοπείρου υπό την Προεδρία του Δημάρχου Μάκη Τσιλιγγίρη με θέματα:
1.Εισήγηση Εκτελεστικής Επιτροπής για το σχέδιο του Προϋπολογισμού και του ετήσιου Προγράμματος Δράσης Δήμου Τοπείρου Οικονομικού έτους  2015 (άρθρο 63  άρθρο 266 ν. 3852/2010)
2.Σύνταξη σχεδίου προϋπολογισμού του Δήμου Τοπείρου έτους 2015.
……

Θάσος: Δύο άτομα παρασύρθηκαν από τα κύματα και τραυματίστηκαν σε βράχια
Ενημερώθηκε, τις πρωινές ώρες της Δευτέρας, η Λιμενική Αρχή Θάσου, από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Θάσου, ότι στη θαλάσσια περιοχή Παράδεισος Κοινύρων Θάσου κινδυνεύουν δύο άτομα.
Άμεσα στην περιοχή έσπευσαν στελέχη της Λιμενικής Αρχής και διαπίστωσαν ότι δύο αλλοδαποί, ηλικίας 31 και 33 ετών αντίστοιχα, ενώ κολυμπούσαν παρασύρθηκαν από κυματισμούς στα βράχια και τραυματίστηκαν.
Οι δύο άνδρες ανασύρθηκαν και μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Πρίνου για τις πρώτες βοήθειες, ενώ διεκομίσθηκαν προληπτικά στο Γ.Ν. Καβάλας.
Προανάκριση διενεργείται από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Θάσου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καβάλας.
……………

Συντριβή πολεμικού αεροπλάνου τύπου A7 στη Κομοτηνή
Το περιστατικό συνέβη χθες λίγο πριν τις 10:00 στην ευρύτερη περιοχή της Κομοτηνής. Οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι το αεροσκάφος τύπου A7 Cosrair έπαιρνε μέρος σε διακλαδική άσκηση που προέβλεπε την ενίσχυση πεζοπόρων τμημάτων του Στρατού Ξηράς.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πιλότος κατάφερε να χρησιμοποιήσει το εκτινασσόμενο κάθισμα και να διασωθεί.
Ο πιλότος είναι καλά στην υγεία του και σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση διάσωσης.
Τα αεροσκάφη αυτού του τύπου είναι από τα παλαιότερα που πετούν αυτή τη στιγμή στην πολεμική αεροπορία και παρουσιάζουν κατά καιρούς αρκετά προβλήματα.
Όλα προς το παρόν οδηγούν σε μηχανική βλάβη, ωστόσο το πλέον θετικό στοιχείο είναι ότι ο πιλότος διατήρησε την ψυχραιμία του και κατάφερε να το εγκαταλείψει εγκαίρως.
Νεώτερες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πιλότος έπεσε κοντά σε σημείο όπου επιχειρούσαν δυνάμεις του Στρατού Ξηράς με αποτέλεσμα άμεσα να μεταφερθεί για καθαρά προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο της Κομοτηνής για εξετάσεις.
…….

3o ΤΕΧΝΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΦΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΤΗ ΒΑΜΒΑΚΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ  ΞΑΝΘΗΣ  ΕΤΟΥΣ 2014
Ενημερώνουμε ότι την Τρίτη 26/8/2014 εκδόθηκε από την υπηρεσίας μας προς ενημέρωση των βαμβακοπαραγωγών της Περιφερειακής μας Ενότητας το 3ο τεχνικό δελτίο γεωργικών προειδοποιήσεων ολοκληρωμένης φυτοπροστασίας στη βαμβακοκαλλιέργεια της περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης έτους 2014 , το οποίο  θα αναρτηθεί : 
-Στην ιστοσελίδα της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης :www.pexanthis.eu – Ενημέρωση-Δελτία τύπου,

-Στην ιστοσελίδα της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης :www.pexanthis.eu στο σημείο Υπηρεσίες ΠΕ Ξάνθης /  Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής /Γεωργικές Προειδοποιήσεις 
-Στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων :www.minagric.gr - Γεωργικές Προειδοποιήσεις  
-Στους κατά τόπου Δήμους .
-Στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Ξάνθης .
-Στα καταστήματα πώλησης φυτοπροστατευτικών προϊόντων.
Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής
Περιφερειακής  Ενότητας  Ξάνθης
Τμήμα Ποιοτικού & Φυτοϋγειονομικού Ελέγχου

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »