*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

28 Αυγούστου

Αρχηγική εμφάνιση του Προέδρου της ΔΕΥΑΞ στην πρώτη συνάντηση της παράταξης Δημαρχόπουλου το βράδυ της Τρίτης στο Δημαρχείο...

28 Αυγούστου


      Σεμνά & Ταπεινά
ΤΣΕΠΕΛΗΣ: Όποιος έχει τ’ αρχ…. και είπε «εγώ θα παραιτηθώ αν ο Δημαρχόπουλος κρατήσει στη θέση του τον Τσέπελη, να το πει τώρα εδώ μπροστά μου!»…. 
….
*Έχει χάσει από την αρχή τόσο την «μπάλα» ο νέος Δήμαρχος Ξάνθης Μπάμπης Δημαρχόπουλος; Ώστε να λέει κραυγαλέα ΨΕΜΑΤΑ ακόμη και στους ανθρώπους στους οποίους οφείλει τα πάντα; Είναι δυνατόν να λέει άλλα το πρωί και άλλα το βράδυ;
-Προσωπικά αδυνατώ να το πιστέψω….
Διότι αν είναι αλήθεια αυτά που έμαθα πριν λίγες ώρες, ή αδικήσαμε την Ξάνθη όλοι εμείς που πιστέψαμε ότι κάτι εκφράζει ο Δημαρχόπουλος, ή οφείλει από τώρα ο Μπάμπης και ουχί Χαράλαμπος να την «κάνει» αν δεν μπορεί!!! Η πόλη δεν αντέχει κι άλλη χαμένη θητεία και μάλιστα 5ετία! 
Διότι ενδεχομένως θα βρεθούμε σύντομα, σε ακόμη χειρότερες καταστάσεις….
….
*Στο δια ταύτα όμως….
-Δεν θα μάθατε φυσικά ότι το βράδυ της Τρίτης στο νέο Δημαρχείο ο Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος κάλεσε όλο το συνδυασμό του και οι περισσότεροι…»έτριβαν» τα μάτια τους διότι:
1.Ο Μανώλης Τσέπελης με τον «αέρα» του αρχηγού, που ήξερε να μιλάει και στον μακροβιότερο Δήμαρχο Ξάνθης, τον απερχόμενο δηλαδή Λάκη Στυλιανίδη από τον οποίο πάντα στο τέλος κατάφερνε να παίρνει αυτό που ζητάει (!), ευθέως πέταξε το «γάντι» στον Δημαρχόπουλο δια της…τεθλασμένης!
Όποιος είπε στους δημοσιογράφους (σ.σ. Παυλικιάνο…), ότι θα «παραιτηθεί αν ο νέος Δήμαρχος με κρατήσει στην θέση μου, αν έχει τα’ αρχ…., να το πει εδώ μπροστά μου! Είτε σας αρέσει, είτε δεν σας αρέσει, ο λαός με εξέλεξε για μια ακόμη φορά πρώτο σε σταυρούς δημοτικό σύμβουλο κι αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάτε, τους προκάλεσε ευθέως….Και το μήνυμα είχε αποδέκτη και τον απέναντι!
-Καθότι πρώτος ο Δημαρχόπουλος εδώ και δύο μήνες διατυμπανίζει όπου βρεθεί κι όπου σταθεί ότι «θ’ αλλάξει όλους τους παλιούς και πρώτο τον Τσέπελη, καθώς οι υπηρεσίες της  ΔΕΥΑΞ αν και τα ζήτησε εγγράφως, δεν του έδωσαν κανένα στοιχείο...»…
.....
*Ιδού λοιπόν αν έχει τα κότσια ο νέος Δήμαρχος -κι εγώ τάσσομαι φανατικά πλέον με τον Μανώλη, καθότι αυτός τουλάχιστον ήταν πάντα αυθεντικός! Ας το αποτολμήσει...
….
2.Απο την πλευρά του τι είπε ο Δημαρχόπουλος στη προχθεσινή μάζωξη;
-Σχεδόν….ΤΙΠΟΤΑ!
Και απλά προσπαθούσε με….διδασκαλικές θεωρίες  να πείσει όλους τους παρόντες δημοτικούς συμβούλους με αριθμούς και αντιμισθίες ότι….δεν αξίζει να γίνουν αντιδήμαρχοι!!! Το χρήμα είναι ελάχιστο κι η δουλειά κι οι ευθύνες πολλές... (Σ.Σ. Και τους έκανε μάλιστα και διδασκαλική ανάλυση…)
….
*Ο Μπάμπης βέβαια θέλει να γίνει και Πρόεδρος της ΤΕΔΚ και Πρόεδρος στον Σύνδεσμο Διαχείρισης Απορριμμάτων και γενικά τα θέλει….όλα! Κι αν σας αναλύσω το θέμα και λίγο αριθμητικά, τότε είναι που θα πάθετε την μεγάλη πλάκα και θα τρίβετε τα μάτια σας…
…..
3.Ο Πασχάλης Λύρατζης καυστικός στην τοποθέτησή του, όταν ρώτησε τον νέο Δήμαρχο Ξάνθης για τον «διάδοχο» του Μανώλη Φανουράκη στο Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης, πήρε την παρακάτω απροσδόκητη απάντηση από τον Δημαρχόπουλο….
-Μην πιστεύεις αυτά που γράφει ο….»Μαχητής»! (Σ.Σ. Θού Κύριε Φυλακή τω στόματί μου…Ευτυχώς που αυτά δεν τα έλεγε προεκλογικά!)
-Και προσέξτε το καλύτερο…Ακόμη είναι η αρχή!
…..
*Το σοβαρότερο όμως θέμα είναι άλλο….
-Π[οιός ο λόγος ο κύριος Δημαρχόπουλος επί 2-3 μήνες να λέει δημόσια  άλλα πράγματα και σε χρόνο ρεκόρ να εμφανίζει τέτοια διγλωσσία και αναξιοπιστία και να την κάνει τόσο γυριστή, σε σημείο που έχουν πάθει πλάκα ακόμη και οι πλέον κολλητοί του;;!
Δεν υπήρχε άλλωστε ο λόγος!
-Δεν του ζήτησε κανείς άλλα να λέει το πρωί κι άλλα τα  βράδυ
-Και προσωπικά απο σεβασμό στο αξίωμά του, δεν του ζήτησα τίποτα, δεν τον ρώτησα τίποτα, που να μην μου το πει ΠΡΩΤΟΣ ο ίδιος!
(Σ.Σ. Μόνο αυτή η απρόβλεπτη συνδημότισσα ήταν καλύτερα ενημερωμένη, είχε πηγή όμως τον Λάκη, τον «μακροβιότερο» Δήμαρχο....οπότε χαλάλι της!)
….
*Και στο ρεζουμέ:
Φεύγοντας από την συνάντηση της Τρίτης οι περισσότεροι δημοτικοί σύμβουλοι του Δημαρχόπουλου, εκτός του ότι με....«ζάλισαν» στη κυριολεκτικά, ευθέως εξέφραζαν την άποψη ότι…
Με τέτοιες συνθήκες ο νέος Δήμαρχος της υποτιθέμενης….ανατροπής, ή «παραιτείται» από τώρα οπότε αναλαμβάνει κάποιος άλλος (σ.σ. Ήδη ο Τσέπελης δεν έκρυψε στην συνάντηση της Τρίτης τις αρχηγικές του φιλοδοξίες…) ή….θάχουμε τραγελαφικές καταστάσεις!
Που θα κάνουν ακόμη και τους Αλέξανδρο Κοντό και Παναγιώτη Ταρενίδη να αναθεωρήσουν πολλά πράγματα..
-Και ειλικρινά δεν ξέρω τι μέλει γενέσθε από δω και πέρα…διότι μιλάμε για το παρόν και το μέλλον της πόλης.
……
*Αν και ευτυχώς υπάρχει η….συνδημότισσα που συνάντησε ο Λάκης και της είπε κοιμήσου ήσυχη…έρχεται καλύτερος  Δήμαρχος απο μένα!
Εδώ που φτάσαμε, μόνον αυτή μπορεί πλέον να (μας) «σώσει» τα προσχήματα…!!! Και να ξαναβάλει σε τάξη τα πράγματα…
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: 
Γιατί κλαίς ταξιδευτή; Μήπως είδες κακό όνειρο;
-Όχι…
-Είδες καλό όνειρο τότε;
-Όχι…
Και τότε γιατί κλαίς...
-Γιατί το όνειρο που είδα, δεν θα …πραγματοποιηθεί ποτέ!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »