*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Αυγούστου

«Τέλος εποχής» για τον Μουσταφά Αγγά, επικεφαλής του συνδυασμού ο Ντελή Γιουσούφ!

30 Αυγούστου
ΔΗΜΟΣ ΜΥΚΗΣ: ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΑΝΤΕΣ, ΜΕ ΙΜΑΜΗ ΤΟΥ «ΨΕΥΤΟΜΟΥΦΤΗ» ΞΑΝΘΗΣ κ.ΜΕΤΕ!!!  ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΑΒΔΗΡΩΝ & ΤΟΠΕΙΡΟΥ!

 

 
 


Μπροστά σε μια τρομερή κοσμοσυρροή και ξεχωριστή «φιέστα» για τα δεδομένα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ο απόγευμα της Παρασκευής στη Σμίνθη έγινε η ορκωμοσία του νέου Δημάρχου Μύκης Τζεμίλ Καπζά καθώς επίσης και των νέων τοπικών και δημοτικών συμβούλων.
Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Σχολείο, παραβρέθηκαν, ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζεϊμπέκ Χουσεΐν, οι νέοι Δήμαρχοι Τοπείρου (Θωμάς Μίχογλου), Αβδήρων (Γ. Τσιτιρίδης) και Ξάνθης (Μπάμπης Δημαρχόπουλος), ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Ξάνθης Στέλιος Μωραϊτης, παράγοντες της μειονότητας, εκπρόσωποι του φορέων, δημοτικοί υπάλληλοι και πολλοί δημότες.
Τη θρησκευτική τελετή τέλεσε ο Ιμάμης του «Ψευτομουφτή» Ξάνθης κ.Μετέ (σ.σ. κάτι ανάλογο έγινε και στους Δήμους Αβδήρων και Τοπείρου αλλά αποσιωποιήθηκε περιέργως απ’ όλους, ακόμη και από τα ΜΜΕ), ενώ ακολούθησε η ορκωμοσία στο Κοράνιο.
Από την ορκωμοσία απουσίαζε ο πρώην υποψήφιος Δήμαρχος Μουσταφά Αγγά που έχει ήδη παραιτηθεί και από δημοτικός σύμβουλος και εκπροσωπήθηκε από τον πρώην Αντινομάρχη Ξάνθης και δημοτικό σύμβουλο της παράταξής του Γιουσούφ Ντελή.
Στους χαιρετισμούς που ακολούθησαν, ο απερχόμενος Δήμαρχος Μουσταφά Τζουκάλ ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο νέο Δήμαρχο και υποσχέθηκε ότι θα συνεργαστεί μαζί του, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος κυμάνθηκαν και οι υπόλοιποι εκπρόσωποι των δύο άλλων συνδυασμών.
Από την πλευρά του ο νέος Δήμαρχος Μύκης Καπζά Τζεμίλ ευχαρίστησε τους προσκεκλημένους του  αλλά και τον απερχόμενο Δήμαρχο κ.Τσουκάλ, με τον οποίο αναμετρήθηκαν, τονίζοντας με έμφαση ότι «με την συνεργασία όλων και από κοινού, θα αντιμετωπιστούν τα προβλήματα στον Δήμο για ένα καλύτερο αύριο».
Σημειώνεται ότι τόσο ο νέος Δήμαρχος όσο και οι επικεφαλής της Αντιπολίτευσης στον Δήμο όταν ανέβηκαν στο βήμα (σ.σ. στη θέση του παραιτηθέντος Μουσταφά Αγγά μίλησε ως εκπρόσωπος του συνδυασμού ο Γιουσούφ Ντελή), χαιρέτισαν τον κόσμο στην αρχή στην ελληνική και στη συνέχεια στην Τουρκική γλώσσα, ενώ αντάλλαξαν και φιλοφρονήσεις αναμεταξύ τους, μιλώντας για συνεργασία προς όφελος όλων των δημοτών και της περιοχής.
Αμέσως μετά τις τοποθετήσεις του νέου δημάρχου και των επικεφαλής της αντιπολίτευσης Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι υπέγραψαν το πρακτικό ορκωμοσίας τους και ακολούθησε δεξίωση εντός του Σχολείου της Σμίνθης.
 
 
 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »