*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

26 Αυγούστου

Πριν λίγο ενημέρωση απο το Υπουργείο Οικονομικών

26 Αυγούστου
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Πήραν "απαλλαγή" και για τις Φετινές Γιορτές Π. Πόλης 2014 αλλα και για τα επόμενα χρόνια οι Πολιτιστικοί και Καρναβαλικοί σύλλογοι της Ξάνθης!

*Να γράφουμε και τα θετικά τους....Δήμαρχος και Φανουράκης έδωσαν ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΛΥΣΗ στο πρόβλημα των συλλόγων και για το μέλλον των Γιορτών Π. Πόλης τα επόμενα χρόνια! 
......
Μόλις πριν λίγη ώρα σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, το Υπουργείο Οικονομικών ενημέρωσε τον απερχόμενο Δήμαρχο Ξάνθης Λάκη Στυλιανίδη ο οποίος είχε στείλει σχετική επιστολή, τον αρμόδιο Προϊστάμενο της ΔΟΥ κ.Κετίπη και τον Πρόεδρο του Κέντρου Πολιτισμού Μανώλη Φανουράκη οτι απο δω και πέρα "η διάρκεια των Γιορτών Π. Πόλης θα θεωρείται μια θεσμική πολιτιστική εκδήλωση και όλοι  οι Πολιτιστικοί και Καρναβαλικοί σύλλογοι που θα λειτουργήσουν στέκια και θα συμμετάσχουν δικαιούνται απαλλαγής ΦΠΑ"!
Μάλιστα μετά απο αυτό, αναμένεται  να ενημερώσει όλους τους εκπροσώπους των συλλόγων στην Οργανωτική Επιτροπή ο Μανώλης Φανουράκης -στην τελευταία σύσκεψη που θα έχουν σήμερα στις 7 το βράδυ, οτι δίνεται πλέον ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΛΥΣΗ στο συγκεκριμένο πρόβλημα και για τα επόμενα χρόνια! 
Θα πρέπει πάντως να σημειωθεί σύμφωνα με τις δηλώσεις που έκανε σήμερα ο Μανώλης Φανουράκης στην ραδιοφωνική εκπομπή του Γιάννη Γκορόγια (ΤΡΙΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ), οτι "σημαντικό ρόλο να άρει τις αντιρρήσεις το Υπουργείο Οικονομικών για την απαλλαγή ΦΠΑ των Πολιτιστικών συλλόγων, έπαιξαν οι επιστολές του ΕΒΕ Ξάνθης, της  Ομοσπονδίας Επαγγελματιών και του Σωματείου Καφέ μπαρ που κοινοποιήθηκαν στο Υπουργείο απο το Κέντρο Πολιτισμού  Δήμου Ξάνθης χθες, σύμφωνα με τις οποίες, "δεν βλέπουν ανταγωνιστικά τις προσπάθειες των συλλόγων και τάσσονται στο πλευρό τους για την επιτυχία των Γιορτών Π. Πόλης!"

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »