*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

31 Ιουλίου

SEE THROUGH

31 Ιουλίου


Άκουσον!
Άκουσον!
*Συνάντηση αντιπροσωπειών του ΣΥΡΙΖΑ και της ΔΗΜΑΡ θα πραγματοποιηθεί σήμερα Πέμπτη, σε συνέχεια της ανταλλαγής των επιστολών μεταξύ του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, και του προέδρου της ΔΗΜΑΡ, Φώτη Κουβέλη. 
 Οι δύο αντιπροσωπείες, με επικεφαλής τους γραμματείς των δύο κομμάτων, Δημήτρη Βίτσα και Θανάση Θεοχαρόπουλο αντίστοιχα, θα συναντηθούν σήμερα το μεσημέρι στη Βουλή.
……
*Στην Ξάνθη δεν θα πάρουν παρόμοια πρωτοβουλία οι ΣΥΡΙΖΑίοι;
-Θα χαιρόταν πολύ φαντάζομαι ο κύριος Δέλκος να είχε συνάντηση με τον  Ανταμπούφη, έστω και χωρίς τον νέο σύντροφο Εμμανουήλ Φανουράκη
……
*Σύμφωνα με δελτίο τύπου του Περιφερειακού διευθυντή εκπαίδευσης Σάββα Μελισσόπουλου,  «Την Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014 και ώρα 9:00 π.μ. στην αίθουσα συσκέψεων της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης θα πραγματοποιηθεί συνάντηση του Υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Αλέξανδρου Δερμεντζόπουλου με τα Στελέχη Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης με θέμα: «Η λειτουργία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και ο έγκαιρος προγραμματισμός για το σχολικό έτος 2014-2015».
-Μεγαλεία ο Σάββας που δεν τα περίμενε ούτε ο ίδιος φαντάζομαι… Το «βαθύ» ΠΑΣΟΚ να υποδέχεται έναν γαλάζιο Υφυπουργό, για την καλύτερη λειτουργία της εκπαίδευσης!
……
*«Μακάρι εσωκομματικός αντίπαλος του Δημήτρη Σαλτούρου να είναι ο κύριος Καραλίδης στις επόμενες Εθνικές εκλογές», απαντάει το περιβάλλον του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ με αφορμή τα τελευταία μου σχόλιο…
-Το καλό είναι ότι ίδιο ακριβώς διατυπώνουν και οι κύκλοι του απερχόμενου Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης!!! Το ίδιο ακριβώς.

…….
(μονόστηλο)
Σύλληψη 65χρονου για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος  στο Διδυμότειχο Συνελήφθη την 29-7-2014 στο Διδυμότειχο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Διδυμοτείχου, 65χρονος ημεδαπός, διότι, όπως προέκυψε είχε παρέμβει στο μετρητή ηλεκτρικού ρεύματος της οικίας του, προβαίνοντας με αυτόν τον τρόπο σε κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος από τη ΔΕΔΔΗΕ.
….

Έγινε του… Δροσερού την περασμένη Δευτέρα στον οικισμό και στο Νοσοκομείο! -Άγριος ξυλοδαρμός μεταξύ 60 αντιμαχομένων ατόμων!
Και αστυνομικό δελτίο (με καθυστέρηση μεγάλη βέβαια) από την αστυνομία για το τρικούβερτο καυγά στο Δροσερό το βράδυ της Δευτέρας.
Σύμφωνα με αυτό, συνελήφθησαν την 28-7-2014 το βράδυ, στην Ξάνθη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ξάνθης και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., τέσσερις (4) ημεδαποί (Ρομά), ηλικίας 24, 26, 33 και 43 ετών, διότι όπως προέκυψε είναι οι τέσσερις από τους δράστες επεισοδίου – συμπλοκής, που έλαβε χώρα, την 28-7-2014 το απόγευμα, στο Δροσερό Ξάνθης, μεταξύ 60 περίπου ατόμων, κατά τη διάρκεια των οποίων τραυματίσθηκαν ελαφρά εννέα (9) ημεδαποί, από ρίψη γυάλινων φιαλών και πετρών. Σημειώνεται ακόμη ότι ο 24χρονος, ευρισκόμενος στο νοσοκομείο της Ξάνθης, επιτέθηκε σε έναν αστυνομικό, χτυπώντας τον με τα χέρια και τα πόδια, τραυματίζοντας τον ελαφρά, ενώ παράλληλα τον εξύβρισε και τον απείλησε. Επίσης ο 43χρονος επιχείρησε να εμποδίσει τη σύλληψη του 24χρονου, εξυβρίζοντας παράλληλα τους αστυνομικούς.
…..
Μικρά
Μικρά
*Πολύ άγρια τον «καρφώνει» αυτήν την φορά ο Δημήτρης Βορίδης τον Δημήτρη Μπένη στη «Θράκη» αφού ευθέως τον κατηγορεί ότι «έχει έφεση στις έμμισθες θέσεις…».
Μάλιστα ο Δημήτρης Βορίδης δεν αποκλείει ακόμη και το να τον κάνει ο Δημαρχόπουλος, νέο Πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης!
……
*Και γιατί να το κάνει αυτό βρε Βορίδη; Επειδή την δεύτερη Κυριακή ο Μπένης στήριζε με δύο…χέρια, Χρίστο Πούλιο;
Και την Παρασκευή της δεύτερης Κυριακής έπινε το ποτό του στο ΜΑΡΙΠΟΣΑ μαζί με τον Θανάση Ξυνίδη και τον Κώστα Δέλκο προκειμένου εμπράκτως να αποδείξει την προτίμησή του;
……
*Βέβαια ο Μπένης από την ώρα που μένει άνεργος από 1 Σεπτεμβρίου, λογικό είναι θέλει κάπου να «αποκατασταθεί» μετά 4 χρόνια έμμισθης παρουσίας στον Δήμο Ξάνθης!
……

Καλάσνικοφ προς ΗΠΑ: Συγγνώμη που δεν θα μπορείτε να αγοράζετε τα όπλα μας
Η ρωσική εταιρεία κατασκευής όπλων Καλάσνικοφ εξέφρασε τη. . .λύπη της απευθυνόμενη στους Αμερικανούς καταναλωτές που δεν θα μπορούν πια να αγοράζουν τα διάσημα όπλα της εταιρείας, εξαιτίας των κυρώσεων που έχουν επιβάλει στη Ρωσία οι ΗΠΑ λόγω της κρίσης στην Ουκρανία.
Οι αμερικανικές κυρώσεις έχουν πλήξει ορισμένες από τις γνωστότερες εταιρείες κατασκευής όπλων της Ρωσίας.
Ενδέχεται να συμπεριλάβουν μια συμφωνία που υπέγραψε η Καλάσνικοφ στις αρχές του 2014 και προβλέπει ότι θα παραδίδει στις ΗΠΑ 80.000 έως 200.000 όπλα κατ' έτος για τα επόμενα 5 χρόνια.
«Η Καλάσνικοφ λυπάται που οι καταναλωτές αντιμετωπίζουν ένα τέτοιο πρόβλημα» δήλωσε η εκπρόσωπος τύπου Εκατερίνα Μπόνι.
«Η παρούσα κατάσταση δείχνει για μία ακόμη φορά ότι τα όπλα μας είναι πολύ δημοφιλή μεταξύ των Αμερικανών και η εφαρμογή κυρώσεων αντίκειται στα ίδια τους τα συμφέροντα».
….

Παραιτήθηκε ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γεώργιος Κολιοκώστας
Για προσωπικούς λόγους παραιτήθηκε χθες ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γεώργιος Κολιοκώστας.
Ο κ. Κολιοκώστας θα αποχωρούσε από το δικαστικό σώμα στις 30 Ιουνίου 2015, λόγω συμπλήρωσης του ορίου ηλικίας.
Στο δικαστικό σώμα ο κ. Κολιοκώστας εισήλθε τον Νοέμβριο του 1978 και προήχθει στον βαθμό αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου τον Σεπτέμβριο του 2009. Ακόμη, είχε διατελέσει προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών και της Εισαγγελίας Εφετών, ενώ κατά την εισαγγελική του καριέρα έχει χειριστεί μεγάλες υποθέσεις που απασχόλησαν την κοινή γνώμη.

(σ.σ. Και μια και αναφέρομαι στην παραίτηση του Αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, να εκφράσω και την απορία μου ότι εδώ και κάποιους μήνες, παρά την ασυδοσία κάποιων κυρίων σε υψηλές θέσεις εξουσίας και τις αποκαλύψεις για διεφθαρμένες λογικές και πρακτικές τους με επιχειρηματικά συμφέροντα στην περιοχή μας, δεν βλέπουμε τις Εισαγγελικές παρεμβάσεις που βλέπαμε…Να ρωτήσουμε γιατί;).

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »