*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

31 Ιουλίου

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ. Μεσοαμυντικό κλάσεως πήρε ο Πανόπουλος και θα μας...τρελάνει τελείως! 7 ευρώ η είσοδος για το φιλικό με την ΑΕΚ το Σάββατο 18.45

31 Ιουλίου


Ο Νιγηριανός Κρισιάν Ομπόντο ηγέτης στη Skoda Ξάνθη!

*7 Ευρώ η είσοδος στο φιλικό με την ΑΕΚ με την οποία θα κάνει την πρώτη επίσημη εμφάνισή του και ο Πέτρος Μάνταλος. 

Σε μία σπουδαία μεταγραφή προχώρησε πριν λίγο η Skoda Ξάνθη. Η ομάδα maw απέκτησε τον Νιγηριανό μεσοαμυντικό 30χρονο Κριστιάν Ομπόντο με καριέρα σε Φιορεντίνα και Ουντινέζε.
Για την μεταγραφή του Ομπόντο στη Ξάνθη υπήρχαν έντονες φήμες τον τελευταίο καιρό που επιβεβαιώθηκαν σήμερα με την επίσημη ανακοίνωση της ομάδας που ανέφερε λιτά τα παρακάτω:
Η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Christian Udubuesi Obodo.
Ο Ομπόντο κουβαλάει μία σπουδαία καριέρα αφού για δώδεκα χρόνια αγωνιζόταν στην Ιταλία με τις φανέλες των Περούτζια, Φιορεντίνα, Ουντινέζε, Τορίνο και Λέτσε. 
Την προηγούμενη σεζόν ήταν παίκτης της πορτογαλικής Ολιανένσε. ενώ δεν αποκλείεται να τον χρησιμοποιήσει για λίγα λεφτά ο Τσιώλης και στο φιλικό με την ΑΕΚ το Σάββατο (18.45) στο γήπεδο των Πηγαδίων.
Σήμερα θα ανακοινωθεί και η τιμή του εισιτηρίου για το φιλικό του Σαββάτου με την Ένωση που θα κοστίζει σύμφωνα με πληροφορίες μας 7 Ευρώ.
Με την ΑΕΚ θα αγωνιστεί για πρώτη φορά σε επίσημο παιχνίδι και ο πρώην άσσος της ομάδας μας Πέτρος Μάνταλος. 


ΦΙΛΙΚΗ ΝΙΚΗ 3-0 ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΜΕ ΔΥΟ ΑΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ!
 
«Οικογενειακό διπλό» με την ομάδα Κ20 περιελάμβανε η χθεσινή ημέρα για τους ποδοσφαιριστές της Ξάνθης. Αυτό έγινε παρουσία αρκετών φιλάθλων στα Πηγάδια, με τους «μεγάλους» να φιλοδωρούν με τέσσερα τέρματα τους «μικρούς». Ο Ράνος άνοιξε το σκορ, ενώ ο Καπετάνος με δύο προσωπικά του τέρματα έγραψε το 3-0 του πρώτου ημιχρόνου.
Στο ξεκίνημα της επανάληψης ο Σολτάνι διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, ενώ ο Λισγάρας θα μπορούσε να ανεβάσει κι άλλο τον δείκτη του σκορ, αλλά σημάδεψε με κεφαλιά το δοκάρι στο πρώτο μέρος. Τέλος, ο Σάκης Τσιώλης είχε τη δυνατότητα να τσεκάρει και κάποιους εκ των ποδοσφαιριστών της ομάδας Νέων.
Στο πρώτο μέρος αγωνίστηκαν οι: Γκαραβέλης, Μπαξεβανίδης, Πασχαλάκης, Καρυπίδης, Λισγάρας, Παπαστεριανός, Φλίσκας, Βασιλακάκης, Ράνος, Καπετάνος, Λουσέρο
Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν οι: Γκαραβέλης, Κολλαράς, Τσαμούρης, Γούτας, Μπέρτος, Σολτάνι, Ολιβέιρα, Μπαρέττα, Νάκας, Ορφανίδης Π., Κάλβο. 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »