*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

31 Ιουλίου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ

31 Ιουλίου


Ας καθίσει ο κ. Μπένης να κάνει κριτική στον ίδιο του τον εαυτό, πως θα κρίνει την προηγούμενη θητεία του, κι αν δεν κάνει να μας εξηγήσει τι δεν του άρεσε και διαφοροποιήθηκε;… Ίσως τελικά τον δούμε ακόμη και πρόεδρο του νέου δημοτικού συμβουλίου, ιδιαίτερα αν δεν δεχθεί ο κ. Ταρενίδης, αφού άλλωστε ο πρόεδρος του συμβουλίου δεν χρειάζεται να είναι υποχρεωτικά από την συμπολίτευση ενώ και ο Δημήτρης (σ.σ. Μπένης) έχει μία έφεση στις έμμισθες θέσεις…!».
(Ο Δημήτρης Βορίδης σε δηλώσεις του στη «ΘΡΑΚΗ»)
-Αν μας πήρε χαμπάρι κι ο Βορίδης, τότε τι τους θέλουμε τους…Δημαρχόπουλο;
……………

«…τις επίσημες ανακοινώσεις μου θα τις κάνω την ερχόμενη εβδομάδα. Αυτή την στιγμή είμαι σε διακοπές, οπότε οτιδήποτε νεότερο θα ανακοινωθεί την άλλη εβδομάδα».
(Ο Άρης Γιαννακίδης σε δηλώσεις του στο «kavalapress»)
-Και 4 χρόνια που ήσουν Περιφερειάρχης, πάλι σε…διακοπές δεν ήσουν; Και γι’ αυτό δεν προχώρησε και τίποτα άλλωστε…
……………


ΣΕΜΝΑ & ΤΑΠΕΙΝΑ
*Λέτε λοιπόν να το δούμε κι αυτό; Τώρα που θα είναι πλέον αντιπολίτευση, να την «κάνει» από την Περιφέρεια ο Άρης Γιαννακίδης και ν’ αφήνει μάλιστα διάδοχο τον…Φώτη Καραλίδη;
-Τελικά άπαντες για τον Γιώργο Παυλίδη «δουλεύουνε»!
…..
*Βέβαια αν συμβεί κάτι τέτοιο, χαράς ευαγγέλια βέβαια και για τους «υγιείς» δημοσιογράφους, μόνο που τώρα που ο Φώτης δεν θα έχει την άνεση να τους «φορτώνει» με απευθείας αναθέσεις και δουλειές!
-Οπότε θέλω να δω πόσο θα….διαρκέσει και η μεγάλη …αγάπη τους για τον…ηγέτη τους!
…..
*Κάποτε βέβαια αρκούσε ένα μήνυμα στο κινητό τους κι έτρεχαν όλοι μαζί να προβάλλουν τον Φώτη….
-Τώρα που δεν είναι εξουσία και δεν μπορεί πλέον να τους δώσει ούτε μια…ΠΑΡΑΝΟΜΗ (επιμένω σε αυτό…), μεταφορά δημόσιας επιχείρησης, θα απαντάνε στις κλήσεις;
‘Η δεν θα έχουν το χρόνο γιατί προηγούνται τα…mohito; Ειλικρινά έχω απορία…
……
*Γιατί εμείς στα δύσκολα και «πέτρινα» χρόνια ήμασταν στο πλευρό των «κομμένων» Γ. Παυλίδη, Γ. Τσιτιρίδη, Θ. Μίχογλου κλπ.
Δεν περιμέναμε πρώτα να γίνουν εξουσία και μετά να τους… γλείψουμε!!! Και συγκρουστήκαμε με σκληρά πολιτικά συμφέροντα εξουσίας, για να έχουν βήμα και να πουν την άποψή τους. Απλά πράγματα…όπως θάλεγε και ο Γ.Σ.
……

Τελικά κάθε εμπόδιο σε καλό Μπάμπη….
Κάθε εμπόδιο σε καλό…Απότυχε να εκλεγεί ο Μπάμπης Δαργανάκης δημοτικός σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο Πούλιου (οι κακές γλώσσες λένε ότι ο μέντοράς του Εμμανουήλ Φανουράκης με τον Σταυρακάρα έκαψαν το «χαρτί» του κατεβάζοντάς τον υποψήφιο με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ) αλλά τα κατάφερε…επιχειρηματικά, αφού μαζί με τον Γιώργο και τον Ντορόζ πήραν χθες τα κλειδιά από τον Παναγιώτη και είναι οι νέοι επιχειρηματίες του ΚΥΒΕΡΝΕΙΟΥ…
Κι επειδή πολλά ακούστηκαν τις τελευταίες μέρες, διευκρινίζω όχι μόνο γιατί μου το ζήτησαν αλλά και για να μην υπάρξει παρεξήγηση ότι «με την επιχείρηση και το ΝΕΟ ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ ουδεμία σχέση έχει ο Μανώλης Φανουράκης, οπότε μάλλον αποκλείεται να δούμε εκεί τις…νοσοκόμες του Ρουβά!»
-Οπότε ο Δημαρχόπουλος αν πάει στα εγκαίνια, αδίκως θα τις…περιμένει!
….

Η γεμάτη νόημα εικόνα του Τοροσίδη για την κατάσταση στην Ελλάδα
Ο θάνατος της 56χρονης τετραπληγικής και το πάρτι χλιδής στη Μύκονο του Βασίλη Μηλιώνη. Δείτε τι ανέβασε στο instagram ο Βασίλης Τοροσίδης.
Το μεσημέρι της Κυριακής ο Βασίλης Τοροσίδης επέλεξε να ανεβάσει μια εικόνα με νόημα στο instagram. Η συγκεκριμένη σύνθεση που κυκλοφορεί τις τελευταίες ημέρες στο ίντερντετ συγκρίνει τον θάνατο της 56χρονης τετραπληγικής και την καταγγελία των παιδιών της ότι η ΔΕΗ της έκοψε το ρεύμα λόγω χρέους, με το τετραήμερο πάρτι χλιδής στη Μύκονο που οργάνωσε ο Β. Μηλιώνης, κατηγορούμενος για το σκάνδαλο της ENERGA.
Δείτε την εικόνα που πόσταρε ο Βασίλης Τοροσίδης:
(Σ.Σ. Αντάξιος γιος πάντα του Αείμνηστου και Μοναδικού Στάθη και σίγουρα όχι υπέρ της Τρόϊκας…).
…………………..

Ιδού η Ρόδος… Ας κατέβει ο κύριος Καραλίδης!
Δεν «τσιμπάει» αλλά και δεν «μασάει» -τουλάχιστον αυτό δείχνει- ο Δημήτρης Σαλτούρος στον κίνδυνο να έχει απέναντί του στις επόμενες (πρόωρες) Εθνικές εκλογές τον απερχόμενο αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Φώτη Καραλίδη…

-Ιδού η Ρόδος, αν τολμά ο κύριος Καραλίδης ας κατέβει αντίπαλος του Σαλτούρου, μου διεμήνυσε χθες πιστός φίλος του βουλευτή ΠΑΣΟΚ Ξάνθης, διευκρινίζοντας ότι «δεν πρέπει να ξεχνάει ότι ο ίδιος ήτανε τοποθετημένος Περιφερειάρχης, ενώ ο  Δημήτρης εκλέχθηκε πρώτος Περιφερειακός σύλλογος στις εκλογές του 2010 με το συνδυασμό Γιαννακίδη».
 Και τα συντροφικά μαχαιρώματα δεν έχουν τέλος…

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »