*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

25 Ιουλίου

Επίδειξη ρητορείας και Τουρκικής προπαγάνδας!-Μιλάνε για κατοχή στη Γάζα, αυτοί που παράνομα μπήκαν στην Κύπρο χωρίς κανέναν ηθικό φραγμό...!

25 Ιουλίου


Συλλαλητήριο....Ερντογάν-Σουλεϊμάν (!) στην Ελληνική Θράκη κατά του Ισραήλ!

 
 
 
*Οργανωμένη απο το Τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής η συγκέντρωση με μεταφερόμενους οπαδούς και ιαχές μίσους και διχασμού.
....
Πάνω απο 1000 άτομα συμμετέχουν αυτήν την ώρα (στην τεράστια πλειοψηφία τους μουσουλμάνοι) στο συλλαλητήριο του....Σουλεϊμάν-Ερντογάν στην Κεντρική πλατεία της Ξάνθης. (Σ.Σ. Η πορεία ξεκίνησε στις 14.40 ακριβώς απο την κεντρική πλατεία...)
Επικεφαλής της συγκέντρωσης οι "Ψευτομουφτήδες" Ξάνθης και Κομοτηνής (με Παλαιστινιακά μαντήλια στο λαιμό), οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Χουσεϊν Ζεϊμπέκ και του ΠΑΣΟΚ Αχμέτ Χατζηοσμάν, ο πρώην βουλευτής Αχμέτ Φαϊκογλου και γνωστοί παράγοντες της μειονότητας. 
Συνθήματα κατά του Ισραήλ στα Τουρκικά και Ελληνικά, σημαίες της Παλαιστίνης, παλμός και πάθος αλλά και χειροκροτήματα στα υβριστικά κατά των Ισραηλινών συνθήματα, κυριαρχούν στην πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, ενώ ισχυρή αστυνομική δύναμη περιφρουρεί την πορεία χωρίς να έχει συμβεί μέχρι στιγμής το παραμικρό. 
Οι εικόνες στη προκειμένη περίπτωση ωστόσο, μιλούν μόνες τους....Μοναδική μας παρατήρηση! Υπάρχουν κάποια πανό που μιλούν για...ΚΑΤΟΧΗ της Γάζας απο τους Ισραηλινούς. Αλήθεια.....
-Η ΚΑΤΟΧΗ στη Μαρτυρική Κύπρο, λέει τίποτα στους Οργανωτές; Οι οποίοι δυστυχώς μεταφέρουν στην χώρα μας τις άκρατες φιλοδοξίες του...Σουλεϊμάν-Ερντογάν στην Ελληνική Θράκη, αφού είναι εμφανές οτι όλη η σημερινή κινητοποίηση της μειονότητας χρηματοδοτήθηκε και ήταν Οργανωμένη απο το Τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής.
Σημειώνουμε οτι οι..."σημαιοφόροι" των σημαιών της Παλαιστίνης πριν "παρελάσουν" γύρω στις 13.40 επισκέφθηκαν το γραφείο του "Ψευτομουφτή" Ξάνθης κ.Μετέ για να πάρουν προφανώς τις....ευλογίες του!
 
 

  

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »