*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

31 Ιουλίου

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΑΥΡΑ

31 Ιουλίου


*Αυτό κι αν είναι μαγική είδηση. Παρά λοιπόν τον «βρώμικο και ύπουλο» πόλεμο, τις ρουφιανιές και τις συνεχείς ψευδείς και ανώνυμες ή κατασκευασμένες καταγγελίες που αντιμετώπισε τα τελευταία χρόνια από ανταγωνιστές και πολιτικούς πάτρωνες…
-Το ΕΣΡ στη συνεδρίαση της Τρίτης 29 Ιουλίου ανακοίνωσε ότι εγκρίθηκε η αίτηση και το πρόγραμμα που κατέθεσε το Xanthi channel για τα ΨΗΦΙΑΚΑ κανάλια μαζί με 5 ακόμη Περιφερειακούς σταθμούς που εκπρόθεσμα είχαν καταθέσει φακέλους!
……
*Μετά τις χθεσινές εξελίξεις, λίαν συντόμως θ’ ανοίξουμε βέβαια την ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟ για τον πόλεμο των ερπετοειδών σε βάρος του Xanthi channel που κατά γενική ομολογία έχει κάνει ΑΛΜΑΤΑ τον τελευταίο καιρό και ειδικά στις ειδήσεις και στις τηλεοπτικές παραγωγές και spotάκια!
Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον!
……
*Θέλετε λίγη γεύση; Πλαστές και ανώνυμες καταγγελίες η μία πίσω από την άλλη και κανείς σεβασμός φυσικά για τους κανόνες του παιχνιδιού… ξεπερνώντας κάθε όριο!!!
-Μέχρι και για τον νεαρό «Χρυσαυγίτη» μας κατήγγειλαν κι από τις… δυο πλευρές! Κι από την πλευρά των δήθεν αριστερών, αλλά κι από την… πλευρά του «νεαρού» (!), τον οποίο σημειωτέον σεβόμενοι την μητέρα του, ήμασταν οι μόνοι που είδαμε ανθρώπινα το πρόβλημά του…
-Ιστορίες δηλαδή γι’ αγρίους που διηγώντας τες δεν ξέρεις αν πρέπει να γελάς ή να θρηνείς…
……
*Σίγουρα βέβαια από δω και πέρα το Xanthi channel έχει ακόμη μεγαλύτερο δρόμο…
-Άλλο όμως να εκπέμπεις από τον Έβρο μέχρι τις Σέρρες και έξω από την Θεσσαλονίκη με ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΙΚΟΝΑ και να μπαίνεις ανταγωνιστικά στις μεγάλες αγορές…
-Κι άλλο να «παλεύεις» κόντρα στα ροζ, στα στημένα μέντιουμ, στα τηλεμάρκεντιγκ και στις… απευθείας αναθέσεις, τα προγράμματα και τις…εξουσίες δημάρχων και Περιφέρειας που σε έχουν αποκλεισμένο από παντού!!!
-Να παλεύεις δηλαδή με φλόμπερ… απέναντι σε πολυβόλα!
……
*Και ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ λοιπόν θρασύδειλοι αλλά και… the game is beginning! Στο νέο Xanthi channel αλλάζουνε όλα!
-Γιατί όπως φάνηκε και σε όλη την προεκλογική περίοδο, η δημοσιογραφική δύναμη κρούσης του καναλιού «δεν παίζεται»!!!
-Γιατί υπάρχει η αγάπη των τηλεθεατών για το συγκεκριμένο κανάλι με την μεγαλύτερη ιστορία στον τόπο!!!
……
*Φίλτατοι Δημήτρη Μπένη, Λάκη Στυλιανίδη, Χατζηευαγγέλου, Σακάλογλου, Φώτη Καραλίδη και Βασίλη Τσολακίδη… είμαστε ακόμη ζωντανοί και ΟΡΘΙΟΙ!
Ή μάλλον… τώρα ξεκινάμε!
……
*Μπορεί λοιπόν για κάποιους από σας να είμαστε «τρελοί» και »αχαλίνωτοι», μάλλον όμως μπερδέψατε τους τόπους, τους χρόνους… το νόημα της ζωής… Της δικής μας τουλάχιστον ζωής.
-Δεν είμαστε ταξιδιώτες… Οι ταξιδιώτες έχουν σταθμούς και στάσεις…!
-Οι ονειροπόλοι δεν σταματάν ποτέ, γιατί τα όνειρά τους είναι ατέρμονα και απέραντα… Γιατί η ψυχή τους είναι απέθαντη.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »