*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

24 Απριλίου

SEE THROUGH

24 Απριλίου


Άκουσον!
Άκουσον!
*Καθαρά φιλική και προσωπική κι όχι πολιτική, ήταν η παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Φώτη Καραλίδη στο πασχαλινό τραπέζι του Στάμου Τριμίτζιου, ισχυρίζονται κύκλοι του πρώην αντιδήμαρχου Ξάνθης…
-Αν ισχύει αυτό, τότε οι Γιώργος Παυλίδης και Κώστας Ζαγναφέρης που δεν προσκλήθηκαν και ήταν απόντες… δεν είναι… «φίλοι»!
……
*Βέβαια από την άλλη, μήπως ο Στάμος είναι ο μόνος που διαφώνησε και διαφωνεί στην επιλογή Ζαγναφέρη (από τον Γ. Παυλίδη) για την θέση του τοποθετημένου υποψηφίου Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης;
-Είναι κι αυτό μια άποψη…
……
*Ποια είναι η άλλη άποψη; Μα να κατέβει ο Στάμος Τριμίτζιος υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος του Καραλίδη ή υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Αβδήρων με το ψηφοδέλτιο Τσολακίδη!
-Στο δρόμο δηλαδή που χάραξε κι ο Κεσίσογλου κατεβαίνοντας τελικά υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος… Αβδήρων κι όχι Ξάνθης! Όχι θα κάτσει να παρακαλάει τον Τσιακίρογλου…
……
*Βέβαια τον Φώτη Καραλίδη όσο κι αν τον «σπρώχνει» πλέον κανείς, την έχει κάνει την «ζημιά» στον Άρη Γιαννακίδη, αφού δεν τον θέλει το ίδιο το ΠΑΣΟΚ πόσο μάλλον οι Νεοδημοκράτες, αλλά ας πρόσεχε…
-Διότι μόνο ένας… Φώτης θα μπορούσε να έχει μετατρέψει την Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης τόσο έντονα σε… Ενότητα «κολλητών»!
-Που παράλληλα το «παίζουν» βέβαια και με τον ΣΥΡΙΖΑ…
………..

Ξεκίνησε από την Τρίτη22 Απριλίου  και επίσημα η προεκλογική περίοδος για τις ευρωεκλογές που θα διεξαχθούν την Κυριακή 25 Μαΐου 2014, καθώς δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως το Προεδρικό Διάταγμα, με το οποίο προκηρύσσονται οι ευρωεκλογές.
Στο ίδιο Προεδρικό Διάταγμα ορίζεται η 24η Μαΐου ως ημέρα ψηφοφορίας για τους Έλληνες που θα ψηφίσουν σε άλλα κράτη-μέλη όπου διαμένουν νόμιμα ή πρόκειται να βρίσκονται την ημέρα των εκλογών.
………………..

Σουλεϊμάν: Οι γελοιότητες περί ακροδεξιάς και οι δήθεν αριστεροί
Για δήθεν αριστερούς καθηγητές πανεπιστημίου που «μας μαλώνουν που επιμένουμε να αυτοπροσδιοριζόμαστε ως τσιγγάνοι», για «ενεργούμενα του τουρκικού προξενείου που μας πιέζουν, με νύχια και δόντια, να ομολογήσουμε τουρκική καταγωγή» και για την «γελοιότητα του χαρακτηρισμού μιας τσιγγάνας ως ακροδεξιάς» μιλά η Σαμπιχά Σουλεϊμάν, αποπεμφθείσα υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.
«Δεν απαντώ στα περί ακροδεξιάς και δικτύων. Τα λέγουν όσοι δεν με γνωρίζουν. Με πληγώνει γιατί δεν είχα ποτέ μου σχέση με αυτόν τον πολιτικό χώρο, αλλά δεν θα απαντήσω. Οι συμπολίτες μου αντιλαμβάνονται τη γελοιότητα του χαρακτηρισμού μιας τσιγγάνας ως ακροδεξιάς» σημειώνει σε δήλωσή της στην ηλεκτρονική έκδοση του «Βήματος».
-Και καλά κάνει που δεν απαντάει, διότι μάλλον οι… ακροδεξιοί αριστερίζοντες και αλληθωρίζοντες, εξ’ ιδίων κρίνουν τα αλλότρια! 
……

Αστυνομικός Διευθυντής δούλευε και ως... σεκιουριτάς!
Αστυνομικός Διευθυντής συνελήφθη με την κατηγορία ότι εργαζόταν ως σεκιουριτάς σε ιδιωτική εταιρία και τέθηκε σε διαθεσιμότητα από το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ.
Η σύλληψή του έγινε σήμερα το πρωί από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας, αφού εκτελούσε καθήκοντα προσωπικού ασφαλείας (security) σε ιδιωτικό τηλεοπτικό κανάλι!!!!
Ο κατηγορούμενος εργαζόταν μόνος του την νύχτα ως υπάλληλος σεκιούριτι στο κανάλι, όπου επέβλεπε τις κάμερες ασφαλείας και τυχόν επισκέπτες.
Την ώρα που του έκαναν έλεγχο οι συνάδελφοι του, ο αξιωματικός αρχικά δήλωσε ψευδή στοιχεία ταυτότητας.
Ο συγκεκριμένος αστυνομικός, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, έχει απασχολήσει στο παρελθόν την υπηρεσία του για σοβαρά παραπτώματα.
Ο συλληφθείς προσήχθη στον αρμόδιο εισαγγελέα.
………………..

«Κύριε Γιώργο, εμείς φέτος δεν φάγαμε αρνάκι!»
Ένα... απρόσμενο τέλος είχαν οι πασχαλινές διακοπές του πρώην πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, στην Κρήτη.
Όπως γράφει το cretalive.gr, ήταν λίγο πριν από τις 5 το απόγευμα της Τρίτης, όταν ο πρώην πρωθυπουργός, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, Άντα, έφτασαν στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» του Ηρακλείου, προκειμένου να αναχωρήσουν για την Αθήνα.
Σύμφωνα πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ, παρά το γεγονός ότι οι δυο τους επέβαιναν σε διαφορετικά οχήματα και συνοδεύονταν από αστυνομικούς, κάποιοι οδηγοί ταξί βρήκαν την ευκαιρία και πλησίασαν τον κ. Παπανδρέου.
Ένας εξ αυτών, μάλιστα, είπε στον πρώην πρωθυπουργό: «Κύριε Γιώργο, εσείς τις διακοπές σας τις κάνατε. Εγώ όμως και όλοι αυτοί γύρω φέτος δεν φάγαμε αρνάκι!».
Και ο κ. Παπανδρέου φέρεται να του απάντησε, σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr: «Να ψάξεις να βρεις την αιτία...», αφήνοντας να εννοηθεί ότι εκεί εντοπίζεται ο λόγος που... δεν έφαγε αρνάκι ο συνομιλητής του.
Κάπου εκεί, και προκειμένου να μην υπάρξει κάποια... δυσάρεστη συνέχεια στο περιστατικό, παρενέβη ο αερολιμενάρχης κ. Πλιάκας και είπε στον ταξιτζή (που ακούει στο όνομα Αργύρης): «Έλα αύριο σπίτι που έχω τη γιορτή μου, να σε κεράσω εγώ αρνάκι».
Η στιχομυθία έληξε εκεί και το ζεύγος Παπανδρέου προχώρησε, για να επιβιβαστεί στο αεροσκάφος...
……………

Κ. Αρβανίτης: Δεν θα κάνουμε τη χώρα άνω-κάτω, επειδή το ζητάει το τουρκικό προξενείο!
 Δεν καταλαγιάζει η κρίση στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ για το άκομψο, περίεργο, αν όχι και ύποπτο «κόψιμο» της ρομά Σουλεϊμάν Σαμπιχά από το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος, έπειτα από αντιδράσεις των μουσουλμάνων τουρκικής καταγωγής της Θράκης.
Ο διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού «Στο Κόκκινο», Κώστας Αρβανίτης, μίλησε για «κακούς χειρισμούς» και ουσιαστικά επέρριψε την ευθύνη για την αρνητική τροπή στην εξέλιξη του θέματος στο γραμματέα του κόμματος, Δημήτρη Βίτσα.

Ο κ. Αρβανίτης τόνισε ότι το κόμμα όφειλε να συνεκτιμήσει από την αρχή και πριν πάρει την απόφαση για την υποψηφιότητα της κυρίας Σαμπιχά, τις αντιδράσεις της τοπικής κοινωνίας.
Σημείωσε μάλιστα ότι οι επιλογές δεν μπορεί να γίνονται «από πάνω», ενώ άφησε να εννοηθεί ότι κακώς προέκυψε συνολικά το θέμα, σημειώνοντας «δεν θα κάνουμε τη χώρα άνω-κάτω, επειδή το ζητάει το τουρκικό προξενείο»!
Επισημαίνεται ότι αυτοί που "πανηγυρίζουν" στη Ξάνθη περισσότερο από τον καθένα για τον "αποκλεισμό" της Σαμπιχά απο το ψηφοδέλτιο του  ΣΥΡΙΖΑ είναι το "δίδυμο" Σιδηρόπουλος και Χουσεϊν Ζεϊμπέκ, την ώρα που το ακροδεξιό DEB μάλιστα κατεβάζει ψηφοδέλτιο στις Ευρωεκλογές και αναμένεται να πάρει φυσικά και την... "μερίδα" του λέοντος των μειονοτικών ψήφων, ζημιώνοντας πολιτικά και τον ΣΥΡΙΖΑ που με την Σαμπιχά είχε τουλάχιστον ένα συν να έχει μαζί τους ένα σημαντικό κομμάτι από τους Έλληνες μουσουλμάνους ΡΟΜΑ...

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »