*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

17 Απριλίου

Υπό πλήρη κατάρρευση! «Πιέσεις» Τσολακίδη σε Μπιρόλ δια... μέσω Τσετίν με δήλωση ότι «στηρίζει»!

17 Απριλίου


Για πρώτη φορά στην ιστορία των Δήμων Βιστωνίδας-Αβδήρων, δεν μπόρεσαν να έχουν χθες το μεσημέρι απαρτία στο δημοτικό συμβούλιο Αβδήρων! -Δεν έγινε η συνεδρίαση!

Με ποιους τελικά είσαι Γαλανόπουλε;
*«Ξεδόντιασε» τον «συνδικαλιστή» Δημήτρη Γαλανόπουλο που έκανε «γαργάρα» την καταγγελία της ΕΜΔΥΔΑΣ με καυτή και καθαρή επιστολή του χθες ο υποψήφιος Δήμαρχος Αβδήρων Γιώργος Τσιτιρίδης!
Για πρώτη φορά στην ιστορία του δημοτικού συμβουλίου Βιστωνίδας - Αβδήρων, δεν μπόρεσε χθες το μεσημέρι να πραγματοποιηθεί λόγω μη απαρτίας η συνεδρίαση!!! Και ανεβλήθη τελικά για σήμερα το απόγευμα, δείγμα της πλήρους «κατάρρευσης» και αδιαφορίας που κυριαρχεί στη παράταξη του νυν Δημάρχου Αβδήρων με το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ.
Συγκεκριμένα στις 1 το μεσημέρι χθες συνεδρίαζε το Δημοτικό Συμβούλιο Αβδήρων υπό την Προεδρία του Παναγιώτη Θεοχάρους, αλλά μολονότι καθυστερούσαν να ξεκινήσουν, στην έναρξη διαπιστώθηκε ότι από το σύνολο των 27 δημοτικών παραγόντων, ήταν παρόντες μόνο οι 11 με αποτέλεσμα τελικά η συνεδρίαση να μην πραγματοποιηθεί και να αναβληθεί για σήμερα!!!
Την ίδια ώρα αποκλειστικές πληροφορίες αναφέρουν οτι ασκούνται ισχυρές "πιέσεις" στον νυν Αντιδήμαρχο Σελέρου κ.Μπιρόλ να...επανακάμψει και να στηρίξει έστω και με μια απλή δήλωση την στήριξή του στον κ. Τσολακίδη (γεγονός που πραγματοποιήθηκε χθες υπό το πρίσμα αυτών των πιέσεων αλλά στην ουσία δεν αλλάζει τίποτα στα σημερινά δεδομένα και την τεράστια μεταστροφή της μειονότητας στο ψηφοδέλτιο Τσιτιρίδη....).
Σύμφωνα με αποκλειστικές μάλιστα πληροφορίες του «Μ» επιστρατεύτηκε μέχρι και ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ.Μάντατζη Τσετίν με τον οποίο συναντήθηκε το απόγευμα της Τρίτης ο Δήμαρχος Αβδήρων στην οδό Βελισσαρίου-Καραολή, για να «πείσουν» τον κ.Μπιρόλ να κάνει δήλωση στήριξης του Τσολακίδη, ενώ κατεβαίνει υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο του Γιώργου Παυλίδη!!! Απίστευτα δηλαδή πράγματα… Που διηγώντας τα, είναι να μειδιάει κανείς…
ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΤΙΡΙΔΗΣ:
Με ποιούς είναι τελικά ο Πρόεδρος των Δημοτικών Υπαλλήλων Ν. Ξάνθης Δημήτρης Γαλανόπουλος?
Από την άλλη χθες ο Υποψήφιος Δήμαρχος Αβδήρων Γιώργος Τσιτιρίδης με ξεκάθαρη δήλωση, «ξεδοντιάζει» στη κυριολεξία τον «συνδικαλιστή» Δημήτρη Γαλανόπουλο για το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με τις αντιδημοκρατικές κάμερες στα γραφεία των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ξάνθης κι έκανε «γαργάρα» την επιστολή που του εστάλη από την ΕΜΔΥΔΑΣ Θράκης, ζητώντας την παρέμβασή του. Η δήλωση Τσιτιρίδη, έχει ως εξής:

«Με λύπη διαπιστώσαμε τις  τελευταίες ημέρες, την αλαζονική συμπεριφορά του Προέδρου των Δημοτικών Υπαλλήλων Ν. Ξάνθης και υποψηφίου με τον συνδυασμό του νυν Δημάρχου Αβδήρων Β. Τσολακίδη, με αφορμή τις καταγγελίες της ΕΜΔΥΔΑΣ Θράκης, σχετικά με την τοποθέτηση κάμερας παρακολούθησης στο Δήμο Αβδήρων. Παραποιώντας γεγονότα και καταστάσεις, εκθέτοντας  με ψεύδη και περισσή εμπάθεια συγκεκριμένο συνάδελφο του στο Δήμο Αβδήρων, προκαλώντας τις αντιδράσεις των υπόλοιπων εργαζομένων και εκμεταλλευόμενος τη συνδικαλιστική του θέση, προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα και προτρέχει να καλύψει τις απερίσκεπτες κινήσεις της Δημοτικής Αρχής. Όλοι γνωρίζουμε ότι οι κάμερες τοποθετήθηκαν και λειτούργησαν δοκιμαστικά, μέχρι που ζητήθηκε η γνωμοδότηση της Νομικής υπηρεσίας του Δήμου ως προς τη νομιμότητα τους. Ας μας απαντήσει λοιπόν ο κος Γαλανόπουλος αν έχει δικαίωμα να χρησιμοποιεί τη συνδικαλιστική του θέση για να υπερασπιστεί τον επικεφαλής του Συνδυασμού του και μάλιστα τον παραλίγο αντίπαλο του,  αδικώντας συγκεκριμένο υπάλληλο του Δήμου Αβδήρων. Ας μας απαντήσει αν η συνδικαλιστική του ταυτότητα επιτρέπει μια τόσο αντιδεοντολογική και αντισυναδελφική συμπεριφορά, που αποβλέπει μόνο στη φτηνή ψηφοθηρική εκμετάλλευση και στο προσωπικό του συμφέρον.
Γεώργιος Τσιτιρίδης
Υποψήφιος Δήμαρχος Αβδήρων
Επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Αβδήρων

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »