*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

16 Απριλίου

ΝΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ Για τον Γ. Τσιτιρίδη στον Δήμο Αβδήρων!

16 Απριλίου


Άνεμος ενθουσιασμού για την αλλαγή που επέρχεται στον Δήμο Αβδήρων μετά την δημοσιοποίηση των 76 πρώτων ονομάτων, ενώ έπονται άλλα 15 ονόματα μετά το Πάσχα

ΚΑΙ Η ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΣΥΣΣΩΜΗ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΣΙΤΙΡΙΔΗ
*Γιατί δεν μπήκαν την τελευταία στιγμή Αλέκος Παπατζής και Γιώργος Αναστασιάδης; Ο Νίκος Μαυρίδης το νέο πρόσωπο από την Διομήδεια. Ιδιαίτερα ενισχυμένος ο συνδυασμός στη Μειονότητα! 
Ο Δ. ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!
Η μεταγραφή του Δημήτρη Γαλανόπουλου στο ψηφοδέλτιο Τσολακίδη - ΠΑΣΟΚ, συσπείρωσε περισσότερο τον κόσμο στο πλευρό του Γ. Τσιτιρίδη! Γνωστά εργολαβικά συμφέροντα και πάλι πίσω από τον Τσολακίδη…
Άνεμος ενθουσιασμού για την αλλαγή που επέρχεται στον Δήμο Αβδήρων μετά την δημοσιοποίηση των 76 πρώτων ονομάτων, από τον υποψήφιο Δήμαρχο Αβδήρων και επικεφαλής του συνδυασμού «ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ» ΓΙΩΡΓΟ ΤΣΙΤΙΡΙΔΗ, ενώ έπονται μετά το Πάσχα άλλα 15 ονόματα του συνδυασμού που θα φτάσει στον μαγικό αριθμό 91 και θα μείνουν λίγες κενές θέσεις για κάτι το εξαιρετικό την τελευταία στιγμή!
Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του Γιώργου Τσιτιρίδη; Μα το ότι είναι ο «δικός μας άνθρωπος», είναι σεμνός, ταπεινός κι ένα ΚΑΘΑΡΟ ΠΡΟΣΩΠΟ που το μεγάλο του όραμα είναι «να ενώσει τους Δημότες Αβδήρων» κι όχι να τους ξεχωρίσει σε «ημέτερους και…αντιπάλους»! Σε ευνοούμενους και… αποκλεισμένους!
Μάλιστα είναι τέτοιος ο ενθουσιασμός στον συνδυασμό (ιδίως μετά την προσχώρηση του γνωστού συνδικαλιστή Δημήτρη Γαλανόπουλου στο ψηφοδέλτιο Τσολακίδη - ΠΑΣΟΚ που συσπείρωσε τον κόσμο του Γιώργου Τσιτιρίδη και πόλωσε ακόμη περισσότερο τους διαφορετικούς κόσμους που εκφράζουν οι δύο υποψήφιοι Δήμαρχοι Αβδήρων. Άλλωστε τα «έργα»του Γαλανόπουλου είναι γνωστά σε όλους, καθώς προέχουν πάντα στο τέλος τα προσωπικά του συμφέροντα…
(Σ.Σ. Ο Κηπουρός του ΕΜΔΥΔΑ ακόμη περιμένει την θέση του για το θέμα με τις κάμερες του Τσολακίδη στην Τεχνική Υπηρεςσία του Δήμου Αβδήρων…).

ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΕΠΑΡΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΣΕΜΝΟΤΗΤΑ! ΔΥΟ ΚΟΣΜΟΙ ΣΥΓΚΡΟΥΟΝΤΑΙ!!!
Στις εκλογές λοιπόν του Δήμου Αβδήρων στις 18 Μαΐου αναμετρώνται δύο τελείως διαφορετικοί και αντίθετοι κόσμο….
-Από την μια η έπαρση και αλαζονεία του «επαγγελματία» της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Βασίλη Τσολακίδη κι από την άλλη ο σεμνός, οραματιστής, άφθαρτος και έντιμος Γιώργος Τσιτιρίδης.
Το σύνθημα ΝΙΚΗ ΤΣΙΤΙΡΙΔΗ με την ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ήδη δονεί την ατμόσφαιρα στον Δήμο Αβδήρων, ενώ έπονται άλλα 15 ονόματα μετά το Πάσχα για τον συνδυασμό «Πολίτες σε Δράση». 
Από την άλλη ο νυν Δήμαρχος Αβδήρων Βασίλης Τσολακίδης αγωνιωδώς αναζητεί δεκανίκια όχι μόνο στο ΠΑΣΟΚ και στην πλευρά Ξυνίδη, αλλά και…υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους, αφού του έχουν φύγει βασικά και δυνατά στελέχη όπως ο Γιώργος Παρασταστίδης (δεξί του χέρι), ο Καρακάσης από την Μάνδρα, πρώην αντιδήμαρχοί του κλπ Ατού του Τσολακίδη φυσικά η γνωστή «κάστα» εργολάβων (Ζάρρας κλπ) που εδώ και χρόνια ήταν στο πλευρό του, αλλά αυτήν την φορά φαντάζει τρομερά αδύναμη… Και το ποτάμι πλέον δεν γυρίζει!


ΚΑΙ Η ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΣΥΣΣΩΜΗ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΤΣΙΤΙΡΙΔΗ
Κι ενώ σύσσωμη πλέον και η μειονότητα είναι στο πλευρό του Γιώργου Τσιτιρίδη σε ποσοστό ακόμη και 80-85%, ερωτηματικό υπήρξε μόνο στο ότι την τελευταία στιγμή δεν μπήκαν στο ψηφοδέλτιο οι Αλέκος Παπατζής και Γιώργος Αναστασιάδης από την Διομήδιεα! Οι οποίοι την τελευταία στιγμή αποχώρησαν, αλλά στηρίζουν το ψηφοδέλτιο δυνατά όπως και το νέο πρόσωπο από την Διομήδεια που ακούει στο όνομα Νίκος Μαυρίδης (εργαζόμενος της ΣΕΚΑΠ και αδελφός του Γιώργου Μαυρίδη του νεαρού δημοσιογράφου του Thrakitoday), ενώ με το ψηφοδέλτιο Τσιτιρίδη κατεβαίνει υποψήφιος και ο αγωνιστής πρώην αντιδήμαρχος Βιστωνίδας επί Ζλάτκου, Δημήτρης Γουλινάκης!
-ΝΙΚΗ με την πρώτη Κυριακή για τον σεμνό Γιώργου Τσιτιρίδη, που βέβαια είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει και κάθε είδους «λάσπη»…
Που επίσης είναι αναμενόμενη, έχουν όμως γνώσει οι φύλακες!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »