*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

24 Απριλίου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ

24 Απριλίου


Προφανώς τα βρήκαν ο Δημήτρης Σαλτούρος με τους… αδελφούς Ξυνίδη, αλλιώς δεν εξηγείται η στροφή 180 μοιρών που έκανε υπέρ… Μπένη (τι Ξυνίδης, τι Μπένης, όπως λέγεται)! Προφανώς για τον νεαρό Δημήτρη Σαλτούρο, η λέξη πολιτική «ανδρεία» είναι άγνωστη, αλλά δεν πειράζει, είναι πολύ γνωστή γι’ αυτόν και το περιβάλλον του η λέξη ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ της τελευταίας στιγμής! Κι εμείς που ελπίζαμε ότι οι πολιτικοί του αύριο κόμιζαν ελπίδες για ένα καλύτερο πολιτικο- κοινωνικό μέλλον! Τρομάρα μας!
(Ο Τένης Καμαρίδης στη «ΘΡΑΚΗ»)
-Τρομάρα του….Γιατί οι …Σαλτούροι όπως έλεγε κι ο Στολίδης, δεν αλλάζουν ποτέ!
……………………..

Δεν απαντώ στα περί ακροδεξιάς και δικτύων. Τα λέγουν όσοι δεν με γνωρίζουν. Με πληγώνει γιατί δεν είχα ποτέ μου σχέση με αυτόν τον πολιτικό χώρο, αλλά δεν θα απαντήσω. Οι συμπολίτες μου αντιλαμβάνονται τη γελοιότητα του χαρακτηρισμού μιας τσιγγάνας ως ακροδεξιάς. Καταλαβαίνουμε ότι με τη δράση μας φτιάξαμε τη δική μας κοινωνία πολιτών, βοηθήσαμε τους Δροσερίτες να καταλάβουν ότι έχουν δικαιώματα και υποχρεώσεις.
(Σαμπιχά Σουλεϊμάν)
-Οι…γελοίοι όμως, που να καταλάβουν ότι γελοιοποιούνται με το να βάζουν ταμπέλες στους άλλους;
…………

ΣΕΜΝΑ & ΤΑΠΕΙΝΑ
*Ιδού η Ρόδος μας είπε ο όψιμος ΣΥΡΙΖΑίος Γ. Σιδηρόπουλος στην αρθογραφία του, καθυβρίζοντας τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά αλλά και το ΥΠΕΞ….στη προσπάθειά του να φανεί αρεστός στον κύριο Χουσεϊν Ζεϊμπέκ…
-Αυτό του απαντάμε κι εμείς!
-Ιδού….Αν έχεις στοιχεία για τα ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ του ΥΠΕΞ της Ελλάδας (γιατί δεν είναι δυνατόν το ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ να μοιράζει αφειδώς χρήμα παντού και να μην μιλάς…) και τώρα επί Βαγγέλη Βενιζέλου και παλιά…απέδειξέ το!!!
…..
*Τι μου κάνει εντύπωση; Ότι αυτά που γράφεις τώρα καθυβρίζοντας τον Έλληνα Πρωθυπουργό ως…ακροδεξιό (!), δεν τα έγραφες επί Γιωργάκη….και επί «μυστικών κονδυλίων» που ειδικά στις εκλογές, έκαναν θραύση υπέρ του ΠΑΣΟΚ!
…..
*Ιδού λοιπόν Σιδηρόπουλε….Απόδειξε τα περί «πρακτόρων» στο γραφείο Πολιτικών Υποθέσεων αλλά και τα περί «φαιδρού»…
Άλλως αλλού μάλλον θα πρέπει να αναζητηθούν οι φαιδροί!!!
(Περισσότερα πάντως για το θέμα σου στις σελίδες 5 και 12. Έχεις την τιμητική σου….γιατί η ανοχή, δεν σημαίνει και αδυναμία! Κατάλαβέ το…γιατί ως εδώ ήτανε!)
……

ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΓΙΟΥΣ ΠΑΣΟΚ!
ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΕΝΗ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΟΝΤΣΟ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΑΛΤΟΥΡΟ!
Γελάει όλη η Ξάνθη με τα νέα τερτίπια των Σαλτούρων που ενώ στα… διαγγέλματα ή στις εκθέσεις ιδεών ή τα… τσίπουρα είναι και οι «πρώτοι», κατά την πατροπαράδοτη συνήθεια τους, στη συνέχεια ως δια μαγείας αλλάζουν… θέσεις, απόψεις ακόμη και δηλώσεις και στο τέλος συμβιβάζονται ακόμη και με αυτό που κατηγορούν….
Μεταξύ λοιπόν των σοβαρών και αστείων που κυκλοφορούν, χθες στου Δάγκα γνωστός ΠΑΣΟΚ που θυμάται τις παλινδρομήσεις του πατρός από την εποχή που ήταν Νομάρχης, μου είπε τα εξής:
«Γιατί δεν προτείνεις στον φίλο σου Δημήτρη Μπένη μαζί με τον Δόντσο να «πάρει» στο ψηφοδέλτιό του και τον πατέρα Παναγιώτη Σαλτούρο; Να γίνουνε… πολλοί».
-Το προτείνω σύντροφε εδώ και τώρα…
-Κι αν δεν μ’ ακούσει ο Μπένης, σίγουρα θα με ακούσει ο Τσεγγελίδης γιατί σ’ αυτά είναι «μεγαλύτερη» γάτα από τον αρχηγό…
………………….

Νέοι υποψήφιοι Περιφερειακοί σύμβουλοι με Τέρενς στη Δράμα
Η Εκπρόσωπος Τύπου Βίκυ Μουντζούρη και υποψήφια με τον Συνδυασμό εθνικού σκοπού «Μακεδονία Θράκη – Ελλάδα μας» (Ψηφοδέλτιο Τέρενς Κουϊκ) για τις Περιφερειακές εκλογές 2014,  ανακοίνωσε τα εξής νέα ονόματα υποψηφίων για το Νομό Δράμας:
1. Γκίκας Στέφανος Συνταξιούχος ΟΤΕ
2. Ιωάννου Αναστασία Ελ. Επαγγελματίας
3. Παπαδόπουλος Αβραάμ Υπάλληλος ΔΕΗ
4. Χατζηθεοδωρίδης Γεώργιος Συνταξιούχος Δασαρχείου
Εγγυώμαι ως Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ ότι η Δράμα θα πάψει να είναι το αποπαίδι της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και θα είναι ίση με τους υπόλοιπους νομούς της Περιφέρειας μου» δήλωσε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Τέρενς - Νικόλαος Κουίκ από τον Ίασμο  χθες, καλοσωρίζοντάς τους.

Ντόρα: Ούτε ένας Τούρκος εθνικιστής θα έλεγε αυτά που είπε ο Χριστόπουλος!
«Ούτε ένας Τούρκος εθνικιστής θα έλεγε αυτά που είπε ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ.Χριστόπουλος για την Θράκη, «κάρφωσε» δηκτικά η Ντόρα Μπακογιάννη τον φίλο του Σιδηρόπουλου σχολιάζοντας χθες στον Βήμα 99,5  τις γνωστές άθλιες μπούρδες του συγκεκριμένου καθηγητή.
 «Δεν έχει πει κανείς άνθρωπος τόσα χρόνια μια φράση τέτοια [σ.σ. ότι η μειονότητα της Θράκης είναι ένα τούρκικο πράγμα!!!], η οποία όσα χρόνια ασχολούμαι με τη Θράκη και τις μειονότητες, δεν είναι τόσο ακραία. Ούτε ένας Τούρκος εθνικιστής! [...] Χρειάζεται μια σοβαρότητα το θέμα της Θράκης...».

«Η μειονότητα δεν είναι ένα ενιαίο τουρκικό μείγμα, παρά τις προσπάθειες που διάφορες ελληνικές κυβερνήσεις... Ο τρόπος με τον οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ αντιμετώπισε το ζήτημα είναι… τι να σας πω; Αυτά τα πράγματα δηλώνουν τόσο πολύ μεγάλη άγνοια του θέματος, που με προβληματίζει πάρα πολύ…..Δεν έχουν τη γνώση και δεν έχουν ασχοληθεί, με το πραγματικό πρόβλημα της Θράκης και όσοι έχουν ασχοληθεί, ξέρουν ότι δεν μπορούν να κάνουν δηλώσεις με τέτοια επιπολαιότητα. Ξέρουν ότι της χρωστάμε της Θράκης ως χώρα» πρόσθεσε η κ. Μπακογιάννη.
-Μας χρωστάτε Ντόρα, αλλά ποτέ δεν το θυμάστε!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »