*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

24 Απριλίου

Ο ΙΟΥΔΑΣ ΦΙΛΟΥΣΕ ΥΠΕΡΟΧΑ

24 Απριλίου


*Ελληνική μουσική στο υπέροχο DRAGOSTE Μαγγάνων έπαιξε και πάλι ο δημοφιλής d.j. Toris Papadimas κι όπως έμαθα, απογείωσε και πάλι όλο τον κόσμο….
Και ειδικά τις υπέροχες Μαγγανιώτισσες…
….

*Μάλιστα ο Toris το Σάββατο της Ανάστασης μέχρι και…Θρακιώτικα έπαιξε στο DRAGOSTE κάνοντας όλο το μαγαζί…χορευτικό!
Η  εικόνα μιλάει μόνη της…
…..

*Αποκλειστικό. Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό «Ξάνθη, Σταυρούπολη-ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» του γιατρού Ιπποκράτη Καμαρίδη, κατεβαίνει ο πρώην στενός συνεργάτης του Χρίστου Πούλιου και πρωτοκλασάτο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Πεντζουρίδης.
Μάλιστα μας έστειλε και την κάρτα του….οπότε πώς να μη ευχηθώ και το καλή επιτυχία!
….

*Την κάρτα του όμως μας έστειλε και ο δημοφιλής Χρήστος Πετράκης από τα Κιμμέρια που επίσης κατεβαίνει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο του Ιπποκράτη Καμαρίδη.
Νάτος χαμογελαστός και άνετος, αφού ειδικά το γυναικείο φύλλο, σίγουρα θα τον «τιμήσει» δεόντως…Χώρια που είναι από τα καλύτερα παιδιά.
…….

*Πολύς κόσμος και το Σαββατοκύριακο στο ΚΥΤΤΑΡΟ Ελληνάδικο που σημειώνω ότι διαθέτει και άριστο κλιματισμό….
Που σημαίνει ότι και όλη την προεκλογική περίοδο εκεί θα την βγάλουμε πάλι!

*Η απορία μου; Τον τελευταίο καιρό στο ΚΥΤΤΑΡΟ συχνά πυκνά βλέπω τον Τάκη Αλεξούδα να φωτογραφίζεται τρυφερά με…ξανθιές και πάντα ωραίες υπάρξεις! Τρέχει τίποτα;
….

*Σημειώνω ότι συνεχίζει ακμαίος στο ΚΥΤΤΑΡΟ Ελληνάδικο ο Κώστας Σπυριάδης στην μουσική επιμέλεια του καλλιτεχνικού προγράμματος, οπότε….με τέτοιο δίδυμο, πώς να μη σκίζει το μαγαζί…
….

*Είναι γιος του Γιάννη Τριανταφυλλίδη, του πρώην Προέδρου της Κοινότητας Εξοχής, είναι σίγουρα από τα καλύτερα παιδιά και τους νέους πετυχημένους επιχειρηματίες (εκπροσωπεί και την εταιρεία Σταγών, εμφιαλωμένων νερών) και κατεβαίνει υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος με το συνδυασμό «Περιφερειακή Αναγέννηση» του Γιώργου Παυλίδη.

-Ο λόγος για τον νεαρό Δημήτρη Τριανταφυλλίδη που αξίζει να εκλεγεί Περιφερειακός σύμβουλος Ξάνθης γιατί σίγουρα θα προσφέρει πολλά στην περιοχή μας.
Καλή του επιτυχία…
….

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »