*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

24 Απριλίου

ΒΟΛΙΔΕΣ

24 Απριλίου


ΜΗΠΩΣ ΒΡΕ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΕ Ο… ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΙ ΟΧΙ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΗ;
Συνεχίζει και καθυβρίζει τους πάντες ο Γ. Σιδηρόπουλος, άλλοτε από το Κανάλι 6 (που όχι τυχαία από το Πομάκικο δελτίο μετεπήδησε σε… Τουρκικό δελτίο ειδήσεων, την ώρα που τα Τουρκοκάναλα «βομβαρδίζουν» την περιοχή μας) και άλλοτε από την ιστοσελίδα του, χαρακτηρίζοντάς τους ως… ακροδεξιούς!
«Όλοι όσοι στέκονται αμέτοχοι στα ζητήματα των μειονοτήτων και των δικαιωμάτων τους αλλά και όσοι βρίσκονται στο χώρο του ακροδεξιού εθνικισμού της περιοχής και της χώρας γενικότερα, θυμήθηκαν με αφορμή τις συζητήσεις για το θέμα, τις μειονότητες, τους ρομά, ίσως σύντομα, να ασχοληθούν και με τους μετανάστες που στοιβάζονται σε στρατόπεδα συγκέντρωσης, ή τα ζητήματα του Κώδικα Ιθαγένειας, του Αντιρατσιστικού Νόμου…» γράφει χαρακτηριστικά.
-Τι σχέση όμως μπορεί να έχουν οι λαθρομετανάστες με τους Έλληνες ΡΟΜΑ που ακριβώς επειδή δεν υπέκυψαν στο Τουρκικό Προξενείο, έχουν μπει στον… «μαυροπίνακα»;
Και το παραλήρημα του Γ. Σιδηρόπουλου:
«Όλοι όσοι έγιναν λοιπόν ξαφνικά ευαίσθητοι ας πάνε τώρα στο Δροσερό της Ξάνθης, να δουν τα αποτελέσματα της «εθνικής πολιτικής» των ιδεοληπτικών ακροδεξιών του Δικτύου 21, των μυστικών κονδυλίων, του φαιδρού Γραφείου του ΥΠΕΞ (αυτού που ίδρυσε ο ακροδεξιός Σαμαράς ως Υπουργός Εξωτερικών κάποτε, για να μην ξεχνιόμαστε)».
-Φαιδρό το ΥΠΕΞ και… σοβαρός ο εργολάβος - δημοσιογράφος που με εταιρεία… μονώσεων κάνει… μεταφορές δημοσίων υπηρεσιών της Περιφέρειας!!!!
…..

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ:  Όλη αυτή η παράγραφος του Yannis Sidiropoulos μοιάζει σαν να έχει γραφτεί από Γκρίζο Λύκο ή τούρκο δεξιό εθνικιστή!!!
Αντί απάντησης ωστόσο στις συνεχιζόμενες αθλιότητες Σιδηρόπουλου που κατά την άποψή μου εξυπηρετούν μόνο το Τουρκικό Προξενείο, θυμίζω πως σχολίασε η δημοσιογράφος της «Ελευθεροτυπίας» Vasiliki Siouti την αρθογραφία του εν λόγω κυρίου. Απολαύστε την:
«Yiannis Sidiropoulos Έχω επισκεφτεί πολλές φορές τη Θράκη και έχω κάνει πολλά ρεπορτάζ για τη μειονότητα. Αν ανατρέξετε στο αρχείο της Ελευθεροτυπίας, θα βρείτε πάρα πολλά. Επίσης σταθερά εδώ και χρόνια υπερασπίζομαι τα δικαιώματα της μουσουλμανικής μειονότητας, αλλά και των περιφρονημένων τσιγγάνων, που νομίζω καλά γνωρίζετε είναι η μειονότητα της μειονότητας. Όταν μιλάτε για την υποψηφιότητα της μειονοτικής Σαμπιχά στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ και λέτε "Αν γίνει το λάθος και περάσει, θα αρχίσουν οι αποκαλύψεις. Ο Καρυπίδης θα μοιάζει με ανέκδοτο. Αναμονή...." πιστέψτε με, μοιάζει απολύτως με απειλή. Εγώ θα ήθελα να μάθω και να πείτε ξεκάθαρα, αν γνωρίζετε κάτι μεμπτό. Η δουλειά του δημοσιογράφου είναι να γράφει την αλήθεια. Όχι να λέει θα την πω αν... Τι " αν " δηλαδή; θα την πείτε αν δεν γίνει αυτό που θέλετε; Περίεργο, όλη αυτή η παράγραφος του Yannis Sidiropoulos μοιάζει σαν να έχει γραφτεί από Γκρίζο Λύκο ή τούρκο δεξιό εθνικιστή. Όσους δεν ασπάζονται τον τουρκικό εθνικισμό τους αποκαλούν χρυσαυγίτες, και αντί να παραθέτουν επιχειρήματα εκεί όπου διαφωνούν, απειλούν.
Αυτό κάνουν οι ακροδεξιοί εθνικιστές και οι φασίστες όλων των αποχρώσεων: αντί να επιχειρηματολογούν δημοκρατικά, απειλούν. Η δημοκρατικότητα σας φαίνεται από το σχόλιο σας και φυσικά σας επιστρέφω όλους τους χαρακτηρισμούς κι επιφυλάσσομαι… Το να απειλείτε με αποκαλύψεις αν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ακυρώσει την υποψηφιότητα της μειονοτικής Σαμπιχά , δείχνει το ήθος σας. Όποιος γνωρίζει την αλήθεια, τη λέει. ΔΕΝ απειλεί. Οι απειλές δείχνουν άλλα!».

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »