*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

24 Απριλίου

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΑΥΡΑ

24 Απριλίου


*Σε ένα ακόμη θερμό επεισόδιο, παραμονές των ευρωεκλογών, κατέληξε ο χειρισμός της υποψηφιότητας της ρομά Σαμπιχά Σουλεϊμάν, η οποία αρχικά περιλήφθηκε στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ για την Ευρωβουλή με σχεδόν απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής, για να ανακοινωθεί τελικά η… «απόσυρσή» της, επειδή διαφώνησαν και εξέφρασαν την αντίθεσή τους τα γνωστά φερέφωνα της Άγκυρας και… «συνοδοί» του Τούρκου Προξένου της Κομοτηνής! Όπως επίσης και του «Ψευτομουφτή» Ξάνθης κ. Μετέ.
……
*Φυσικά έγινε το αυτονόητο. Στη θέση της Σαμπιχά που δήλωνε Ελληνίδα, τοποθετήθηκε ως υποψήφιος ο γραμματέας του μειονοτικού βουλευτή Ξάνθης του ΣΥΡΙΖΑ Ουμίτ Οσμάν που δηλώνει όπως και το αφεντικό του… Τούρκος!!!
Άφεριμ…!
……
*Να σημειωθεί ότι από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η υποψηφιότητα της Σαμπιχά υπήρξε έντονη αντίδραση του βουλευτή Ξάνθης του ΣΥΡΙΖΑ Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, καταλογίζοντας ότι «πολιτικά ανήκει στον ακροδεξιό χώρο, είχε σχέση με τους ΑΝΕΛ, τον Τέρενς Κουίκ και όλους αυτούς που δεν ήταν ποτέ στον δικό μας χώρο»!!!
-Τώρα πως γίνεται ο ΣΥΡΙΖΑ δια του Χουσεϊν από τη μια μεριά να δίνει στον Τέρενς και στους ΑΝΕΛ ταμπέλα… ακροδεξιών…
-Κι από την άλλη να… συγκυβερνήσει μαζί τους!
-Αυτό θα μας το πούνε όταν έρθει «εκείνη» η ώρα!
…….
*Και το ανέκδοτο της ημέρας μετά από όλα αυτά. Μα τα… «φασιστοειδή» με πρακτικές… γκρίζων λύκων, νίκησαν μια Ελληνίδα Ρομά κατατροπώνοντας την… Ακροδεξιά που τον τελευταίο καιρό αποτελεί το μόνιμο… άλλοθί τους..!
……
*Να υπενθυμίσω επίσης ότι ο εγχώριος εκφραστής του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης (και παράλληλα ευνοούμενος της πράσινης εξουσίας των Καραλίδηδων…) Γιάννης Σιδηρόπουλος, είναι ο ίδιος δημοσιογράφος που πριν τρία χρόνια πανηγύριζε για το… ΠΟΜΑΚΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ του Κανάλι 6 με την ίδια ευκολία που τώρα πανηγυρίζει για το… ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ!
-Άξιο τέκνο δηλαδή του υποψήφιου με το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ καθηγητή Δημήτρη Χριστοπούλου, που είναι και αντιπρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Δικαιωμάτων του Ανθρώπου!!!
-Τα συμπεράσματα δικά σας…
……
*Και το καλύτερο τελευταίο. Για αυτογκόλ του ΣΥΡΙΖΑ, προφανώς με αφορμή το σίριαλ της αποπομπής της Σαμπιχά Σουλεϊμάν από το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος, έκανε λόγο σε ανάρτησή του στο Twitter ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος -και υποψήφιος ευρωβουλευτής- του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, αφήνοντας να εννοηθεί πως αν δεν υπήρχαν τέτοια αυτογκόλ, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα συγκέντρωνε περισσότερες ψήφους από αναποφάσιστους!!!
……
*Και το κουίζ της στήλης. Μετά τις 25 Μαΐου (ημέρα που διεξάγονται οι Ευρωεκλογές), όταν το ακροδεξιό DEB θα «σαρώνει» στην μειονότητα και ο ατυχής Ουμίτ Οσμάν γραμματέας του Χουσεϊν Ζεϊμπέκ θα… «πατώνει», να δω που θα ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ όλοι μαζί!!!
-Χουσεϊν Ζεϊμπέκ, Βρίτσας, Χριστόπουλος και Χατζηθεοδώρου!
Α… Και οι Σιδηρόπουλοι φυσικά!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »