*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

16 Απριλίου

Υπό πλήρη κατάρρευση! "Πιέσεις" Τσολακίδη σε Μπιρόλ δια...μέσω Τσετίν με δήλωση οτι στηρίζει!

16 Απριλίου
Για πρώτη φορά στην ιστορία του Δήμου, δεν μπόρεσαν να έχουν σήμερα το μεσημέρι απαρτία στο δημοτικό συμβούλιο Αβδήρων!-Δεν έγινε η συνεδρίαση!
Για πρώτη φορά στην ιστορία του δημοτικού συμβουλίου Βιστωνίδας-Αβδήρων, δεν μπόρεσε σήμερα το μεσημέρι να πραγματοποιηθεί λόγω μη απαρτίας η συνεδρίαση!!!
Συγκεκριμένα στις 1 το μεσημέρι συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο Αβδήρων υπό την Προεδρία του Παναγιώτη Θεοχάρους, αλλά μολονότι καθυστερούσαν να ξεκινήσουν, στην έναρξη διαπιστώθηκε οτι απο το σύνολο των 27 δημοτικών παραγόντων, ήταν παρόντες μόνο οι 11 με αποτέλεσμα τελικά η συνεδρίαση να μην πραγματοποιηθεί...
Την ίδια ώρα αποκλειστικές πληροφορίες αναφέρουν οτι ασκούνται ισχυρές "πιέσεις" στον νυν Αντιδήμαρχο Σελέρου κ.Μπιρόλ να...επανακάμψει και να στηρίξει έστω και με μια απλή δήλωση την στήριξή του στον κ.Τσολακίδη (γεγονός που πραγματοποιήθηκε σήμερα....), ενώ επιστρατεύτηκε και ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ.Μάντατζη Τσετίν με τον οποίο συναντήθηκε το απόγευμα της Τρίτης ο Δήμαρχος Αβδήρων στην οδό Βελισσαρίου-Καραολή.  

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »