*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

17 Απριλίου

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΧΡΟΝΗ Ο ΠΙΟ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΡΑΔΙΟΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 4 ΕΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΞΑΝΘΗΣ ΧΘΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ LIFE 921 FM

17 Απριλίου


-Στον Life 921 fm για τον ραδιομαραθώνιο για το Γηροκομείο ο Παναγιώτης υποψήφιος Ευρωβουλευτής Παναγιώτης Ψωμιάδης!
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε για Τρίτη τη Μεγάλη Τετάρτη από τις εγκαταστάσεις του Ραδιο Life 92.1 fm αυτή τη χρονιά και  με την συμβολή των Ραδιοφωνικών σταθμών της Ξάνθης και Δημοσιογράφων των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, ο ραδιομαραθώνιος υπέρ της ενίσχυσης του Γηροκομείου της πόλης μας. Συγκινητική ήταν η προσφορά των απλών πολιτών που κατέθεσαν τον οβολό τους, χρήματα ακόμη και το υστέρημα τους, ενώ αξιέπαινη ήταν η ευαισθητοποίηση συλλόγων και φορέων της περιοχής. Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός από χρήματα οι πολίτες προσέφεραν και υλικά αγαθά όπως οβελίες, ψάρια λάδια και απορρυπαντικά.
Ο ραδιομαραθώνιος ολοκληρώθηκε με ποσό που ξεπέρασε τις 12.500 ευρώ ενώ η καταμέτρηση των υπολοίπων χρημάτων που κατατέθηκαν ή αναμένεται να κατατεθούν τις προσεχείς ημέρες στους τραπεζικούς λογαριασμούς του Γηροκομείου θα γίνει μετά την  Κυριακή του Θωμά.
Η ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ
Άκρως συγκινητική ήταν η προσφορά από τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Νομού Ρεθύμνου! Ο πρόεδρος του Συλλόγου πατήρ Γεώργιος Γαλεράκης επικοινώνησε με τον ραδιοφωνικό σταθμό Life 92.1 fm τον οποίο άκουγε μέσω διαδικτύου και αφού ευχήθηκε στους παρευρισκομένους στο στούντιο αλλά και σε όλους τους Ξανθιώτες Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση, ενημέρωσε για την προσφορά των 150 ευρώ από τον Σύλλογο για την ενίσχυση του Γηροκομείου Ξάνθης, χρήματα τα οποία θα κατατεθούν μετά τις γιορτές.

ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ: «ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΓΑΠΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΞΑΝΘΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ «ΓΡΑΜΜΕΝΗ» ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ»
Κατά τη διάρκεια του ραδιομαραθωνίου το πρωί της Τετάρτης παρενέβη τηλεφωνικά στον Life 92.1 fm και ο Βουλευτής Επικρατείας και υποψήφιος Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης κος Τέρενς Κουίκ ο οποίος συνεχάρη τους ραδιοφωνικούς σταθμούς της Ξάνθης αλλά και ολόκληρη τη τοπική κοινωνία τη για το φετινό μήνυμα αγάπης που έστειλε για την ενίσχυση του γηροκομείου σε μια εποχή που όπως χαρακτηριστικά είπε «Το κράτος έχει γραμμένη την αλληλεγγύη»!
Μάλιστα εξεδήλωσε την επιθυμία να συνεισφέρει και ο ίδιος στο γηροκομείο δίνοντας τον πρώτο του μισθό είτε ως περιφερειάρχης είτε ως περιφερειακός σύμβουλος της αντιπολίτευσης θα καταθέσει όλες του τις απολαβές για τον ίδιο σκοπό.  

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ «ΑΞΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΟΝΟ ΣΗΜΕΡΑ. ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ»!!! 
Ζωντανά στο ραδιοφωνικό σταθμό Life 92.1 fm βρέθηκε και ο  πρόεδρος του κόμματος ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. και υποψήφιος ευρωβουλευτής Παναγιώτης Ψωμιάδης με αφορμή την επίσκεψη του στη Ξάνθη  στο πλαίσιο των προεκλογικών του περιοδειών στην πόλη μας αλλά και στην Καβάλα.
Ο κος Ψωμιάδης στο μήνυμα του ανέφερε ότι «σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που περνά ο Ελληνικός Λαός δεν αρκεί μόνο ο ραδιομαραθώνιος αλλά κάθε στιγμή, κάθε μέρα όποιος μπορεί να βοηθά τον συνάνθρωπο που υποφέρει» λέγοντας ότι «δεν αρκεί το ταξίδι μόνο σήμερα. Η προσπάθεια ας συνεχιστεί και αύριο»!
Μάλιστα ανακοίνωσε ότι αύριο ή το αργότερο τη Παρασκευή θα καταθέσει και ο ίδιος χρήματα για την ενίσχυση του Γηροκομείου Ξάνθης.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΧΡΟΝΗΣ: «Η ΦΕΤΙΝΗ ΗΤΑΝ Η ΠΙΟ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ»
Μετά το τέλος του ραδιομαραθωνίου ο πρόεδρος του Γηροκομείου Ξάνθης Γιάννης Παπαχρόνης εξέφρασε την ικανοποίηση για την ανταπόκριση των συμπολιτών μας στο κάλεσμα για την ενίσχυση του γηροκομείου αλλά και για την αγάπη και αλληλεγγύη τους στο πρόσωπο των φιλοξενούμενων του ιδρύματος. Ευχήθηκε σε όλο τον κόσμο Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση και ευχήθηκε το ανθρώπινο πρόσωπο που έδειξε η Ξάνθη να συνεχίσει να το δείχνει και εκτός Γιορτών, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι, «η φετινή ήταν η πλέον πετυχημένη χρονιά του ραδιομαραθωνίου τουλάχιστον για την τελευταία 4ετία! .

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους ραδιοφωνικούς σταθμούς της Ξάνθης  SUPER FM 88.0,  ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ 88.8 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΞΑΝΘΗΣ 89.9, NOVA RADIO 93.1, & 3Ο ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΞΑΝΘΗΣ 94.6
FM 100 που αναμετέδωσαν τον φετινό ραδιομαραθώνιο σε κοινή ραδιοζεύξη με τον Life 92.1 fm αλλά και τους εκπροσώπους των ΜΜΕ της πόλης μας ΣΤΑΥΡΟ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΠΑΥΛΙΚΙΑΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ  SUPER FM ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΝΑΤΙΑ TV, ΤΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ ΤΗΛΕΜΑΧΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΞΑΝΘΗΣ,  ΧΑΤΖΗΕΦΡΑΙΜΙΔΗ ΜΙΧΑΛΗ ΑΠΟ ΤΟ  ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ , ΜΑΥΡΙΔΗ ΓΙΩΡΓΟ ΑΠΟ ΤΟΝ FM 100 & ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΚΡΙΤΑΣ ΤΑΡΑΞΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΜΠΡΟΣ & ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΜΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ  3Ο ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΞΑΝΘΗΣ που παρέστησαν στο στούντιο του Life και με τη παρουσία τους βοήθησαν στον  πιο πετυχημένο ραδιομαραθώνιο που πραγματοποιήθηκε φέτος.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »