*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

23 Απριλίου

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ ΓΙΑ ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗ ΣΤΗ ΞΑΝΘΗ ΦΩΤΗΣ ΚΑΡΑΛΙΔΗΣ: ΜΕ ΑΝΑΘΕΣΗ ΠΑΛΙ 1.300 ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ… ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΦΕΞ!

23 Απριλίου


Τίποτα δεν πτοεί τελικά τον «αδύναμο» κρίκο του Περιφερειάρχη Άρη Γιαννακίδη στην Ξάνθη που ακούει στο όνομα Φώτης  Καραλίδης, αφού συνεχίζει με αντιδημοκρατικές τακτικές να «επιχορηγεί» και να «ενισχύει» την εβδομαδιαία «Τόλμη» και την εταιρεία «Τυποεκδοτική» του Σιδηρόπουλου με αναθέσεις έντυπου υλικού, χωρίς μάλιστα η συγκεκριμένη εταιρεία να διαθέτει εκτυπωτικά μηχανήματα!
Αυτή τη φορά το «έντυπο» υλικό μάλιστα αφορά εκδήλωσης όπου εμφανίζεται η Νομαρχιακή Ενότητα Ξάνθης να συνδιοργανώνει στο πλαίσιο του 8ου Φεστιβάλ Κλασσικής Μουσικής, με την γνωστή ΦΕΞ!!!
Υπενθυμίζεται ότι ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Φώτης Καραλίδης, ακολουθεί αυτήν την αντιδημοκρατική τακτική απέναντι σε όλο τον υπόλοιπο τοπικό Τύπο σε όλη την θητεία του, προκειμένου με τον τρόπο αυτό να κάνει φυσικά την προσωπική του «προπαγάνδα» από τα συγκεκριμένα ΜΜΕ των αδελφών Σιδηρόπουλου, στους οποίους έχει αναθέσει ακόμη και…παρανόμως, μεταφορές δημοσίων υπηρεσιών! Θέμα για το οποίο είναι απορίας άξιο φυσικά πως δεν έχει απασχολήσει και την ίδια την Δικαιοσύνη, αλλά και την Αποκεντρωμένη Περιφέρεια, αφού στην ουσία με… δημόσιο χρήμα ο κύριος Καραλίδης κάνει την… προπαγάνδα και προσωπική του προβολή ανέξοδα!!! 
Ιδού και όλη η νέα σύμβαση Καραλίδη παρακάτω, για να διαπιστώσετε για μια ακόμη φορά την πρακτική του τοποθετημένου Αντιπεριφεριάρχη του ΠΑΣΟΚ στη Ξάνθη που κατάφερε με τέτοιες τακτικές να «αποδυναμώσει» μάλιστα τελείως και το συνδυασμό Γιαννακίδη στη Ξάνθη!!! Και τον τελευταίο καιρό αναζητεί δεκανίκια μάλιστα σε… γιαλατζί «Νεοδημοκράτες»:

ΑΔΑ: ΒΙΗΧ7ΛΒ-ΖΧΥ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ- ΘΡΑΚΗΣ
ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ
& ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ
& ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΞΑΝΘΗΣ
ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
Ξάνθη 20 Μαρτίου 2014
Αριθ. Σύμβασης: 4/2014
Σ Υ Μ Β Α Σ Η
Για την παροχή υπηρεσιών
Σήμερα, την 20η του μηνός Μαρτίου 2014, ημέρα Πέμπτη, στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης , οι υπογράφοντες:
1) Καραλίδης Φώτιος, Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ξάνθης, εκπροσωπώντας νόμιμα την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, με έδρα την Κομοτηνή, με ΑΦΜ 997687965 – Δ.Ο.Υ. Κομοτηνής, καλούμενος χάριν συντομίας "1 ος ΣΥΜΒΑΛΛΟΜΕΝΟΣ" και
2) Τυποεκδοτική Ξάνθης Ε.Π.Ε., με Α.Φ.Μ. 998150127, Δ.Ο.Υ. ΑΒ’ Ξάνθης, η οποία εκπροσωπείται νόμιμα από τον κο. Σιδηρόπουλο Παύλο, που χάριν συντομίας θα αποκαλείται στο εξής "2ος ΣΥΜΒΑΛΛΟΜΕΝΟΣ ".
Αφού έλαβαν υπόψη τους την απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής Π.Α.Μ.Θ. υπ΄ αριθμ. 8/8-1-2014 συμφώνησαν και συναποδέχθηκαν τα εξής:
Ο 2ος συμβαλλόμενος αναλαμβάνει την υποχρέωση παροχής υπηρεσιών στην Π. Ε. Ξάνθης, Δ/νση Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας, στο πλαίσιο του 8ου Φεστιβάλ Κλασσικής Μουσικής, που συνδιοργανώνεται με τη Φιλοπρόοδη Ένωση Ξάνθης, με τις κάτωθι υπηρεσίες :
 Εκτύπωση έντυπου υλικού (πρόγραμμα, μπάνερ – σύνολο 2006τμχ.)
ΑΡΘΡΟ 1ο :
Η σύμβαση αυτή έχει διάρκεια από την υπογραφή της παρούσης μέχρι και τις 30/4/2014.
ΑΡΘΡΟ 2ο
Ως συνολική τιμή αμοιβής του 2ου συμβαλλομένου συμφωνείται το ανώτατο ποσό των 1.300,00 €, συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α., η δε πληρωμή θα γίνει από τη Διεύθυνση Διοικητικού - Οικονομικού Π. Ε. Ξάνθης, η οποία θα φροντίσει για την έκδοση του Χ. Ε. πληρωμής μέσω της Υπηρεσίας Δημοσιονομικού Ελέγχου μετά την ολοκλήρωση των εκδηλώσεων και την υποβολή όλων των απαιτούμενων κατά περίπτωση δικαιολογητικών.
ΑΡΘΡΟ 3ο
Οι υπηρεσίες που θα παράσχει ο 2ος συμβαλλόμενος θα πρέπει να είναι όμοιες με εκείνες που περιγράφονται στη σύμβαση. Η παράδοση βεβαιώνεται από το κατά περίπτωση σχετικό πρωτόκολλο παράδοσης – παραλαβής υλικών ή καλής εκτέλεσης υπηρεσιών.
ΑΡΘΡΟ 4ο
Ο 2ος συμβαλλόμενος εγγυάται το σταθερό και αμετάβλητο της συμφωνημένης στο 2ο άρθρο τιμής, ανεξάρτητα αν κατά το χρονικό διάστημα που ορίζεται σαν χρόνος παράδοσης υπάρξουν αυξήσεις από οποιοδήποτε λόγο στην καθαρή αξία της μονάδας της προσφοράς.
ΑΡΘΡΟ 5ο
Χρόνος παροχής των υπηρεσιών που περιγράφονται παραπάνω ορίζεται το διάστημα της σύμβασης.
ΑΡΘΡΟ 6ο
Ο 2ος συμβαλλόμενος ευθύνεται προσωπικά για ατυχήματα που μπορούν να συμβούν στο προσωπικό του ή σε τρίτους κατά την διάρκεια εκτέλεσης της σύμβασης και αποκλείεται οποιαδήποτε ευθύνη της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης.
ΑΡΘΡΟ 7ο
Οι κρατήσεις επί της αξίας των χορηγούμενων ειδών που καθορίζονται από τις ισχύουσες διατάξεις, βαρύνουν τον 2ο συμβαλλόμενο.
ΑΡΘΡΟ 8ο
Η δαπάνη της παραπάνω παροχής υπηρεσιών θα καλυφθεί από την πίστωση που είναι εγγεγραμμένη στον προϋπολογισμό έτους 2014, Ειδικού Φορέα και Κ.Α.Ε.

2072.0844.0001 « Εκθέσεις, οργάνωση συνεδρίων και πολιτιστικών εκδηλώσεων » ΑΡΘΡΟ 9ο
Η παρούσα Σύμβαση διέπεται από τις διατάξεις των Ν.2286/95 και 2362/95 καθώς και του Π.Δ.118/2007.
Το κείμενο της σύμβασης διαβάστηκε και βεβαιώθηκε από τους συμβαλλομένους, που υπέγραψαν (3) τρία όμοια πρωτότυπα αυτής και κάθε ένας των συμβαλλομένων έλαβε από ένα αντίτυπο και ένα θα συνοδεύσει τη δαπάνη.

Ο 1ος ΣΥΜΒΑΛΛΟΜΕΝΟΣ
Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ Π.Ε. ΞΑΝΘΗΣ
ΚΑΡΑΛΙΔΗΣ ΦΩΤΙΟΣ

Ο 2ος ΣΥΜΒΑΛΛΟΜΕΝΟΣ
ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »