*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

31 Ιουλίου

31 Ιουλίου

"Καμένο" χαρτι θεωρείται η πράσινη ηγεσία της Περιφέρειας απο τους Νεοδημοκράτες!!!

31 Ιουλίου

«Λάβρος» και ο Γιώργος Καλαντζής κατά Άρη Γιαννακίδη-Περιφέρειας και Κομοτηναίων πολιτικών!
Με τον προσδιορισμό των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών για τις 18 και 25 Μαϊου 2014, μπήκαμε και επίσημα σε μια παρατεταμένη προεκλογική περίοδο.
Οι κομματικές διεργασίες κορυφώνονται (οι κοινωνικές όχι και τόσο), άρχισαν να βγαίνουν ανακοινώσεις υποψηφιοτήτων (Φωτιάδης στην Αλεξανδρούπολη) και από κάποιες πλευρές ανεβαίνουν οι τόνοι της αντιπαράθεσης (Παυλίδης κατά Γιαννακίδη, Λαμπάκης κατά Ντόλιου, Δαπέργολας κατά Πετρίδη). Ιδαίτερη εντύπωση όμως, μας έκανε η παρέμβαση του βουλευτή Καβάλας και αντιπροέδρου της Βουλής Γιώργου Καλαντζή που έδωσε μια άλλη (τοπικιστική) διάσταση στην κόντρα για την διεκδίκηση της Περιφέρειας.
Σε συνέντευξη του που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "Εβδόμη" της Καβάλας την Τρίτη 30/7 μας τράβηξε την προσοχή ο τίτλος: "Όποιος υποψήφιος είναι από την Κομοτηνή δεν πρέπει να πάρει ούτε μία ψήφο"! Ευτυχώς δεν έχει πρόβλημα με υποψήφιους από τον Έβρο και την Ξάνθη αλλά για τους Κομοτηναίους ο κ. Καλαντζής μηνύει "να μην πατήσουν το πόδι τους στην Καβάλα". Προφανώς κρίνει ότι η περιοχή του δεν αντιμετωπίστηκε δίκαια από την διοίκηση της Περιφέρειας ΑΜΘ αφού θεωρεί "ότι τους κοροϊδεύει". Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας δήλωσε ότι για το κόμμα του ο κ. Γιαννακίδης είναι persona non grata και για την διαφαινόμενη συνεργασία του με τον Δήμαρχο Καβάλας Κωστή Σιμιτσή δεν δίστασε να πει ότι "όποιος πάει μαζί του θα χάσει κι αυτός, τα αστεία τελειώσανε".
Καθώς στις επόμενες εκλογές δεν θα υπάρξουν χρίσματα όπως στο παρελθόν, οι τοπικοί παράγοντες θα δώσουν το δικό τους στίγμα στον προεκλογικό αγώνα. Το αποτέλεσμα όμως θα είναι αυτό που θα καταγράψει την δυναμική του καθενός και θα "βάλει κάθε κατεργάρη στον πάγκο του".

Στην Ψυχιατρική Κλινική του Κορυδαλλού ο μητροκτόνος των Κιμμερίων Στέλιος Παπαλάς.
Στην ψυχιατρική κλινική του Κορυδαλλού βρίσκεται απο την περασμένη εβδομάδαα ο 42χρονος Στέλιος Παπαλάς που πυροβόλησε και σκότωσε την ίδια του τη μητέρα στα Κιμμέρια της Ξάνθης πριν από έναν μήνα σχεδόν.
Όπως από την αρχή είχε αποκαλύψει μόνο ο «Μαχητής», ο 42χρονος εργαζόμενος της ΣΕΚΑΠ έπαιρνε φαρμακευτική αγωγή και  αντιμετώπιζε έντονα ψυχολογικά προβλήματα, ενώ παρουσιάστηκε μετά την πράξη του αυτοβούλως στο Αστυνομικό Τμήμα Ξάνθης, μετανιωμένος για τον φόνο της μητέρας του.
Στο πλευρό του έχει μάλιστα σύσσωμη την οικογένεια και τους συγγενείς του που εξ’ αρχής με την δικηγόρο τους Μαρία Σαρηπανίδου ζητούσαν την μεταφορά  του σε ψυχιατρική κλινική φοβούμενοι ακόμη και την αυτοκτονία του στις φυλακες, κάτι που τελικά επιτεύχθηκε μετά την εξέτασή του από κρατικούς ψυχιάτρους, με αποτέλεσμα να προφυλακιστεί στην ψυχιατρική κλινική του Κορυδαλλού.

31 Ιουλίου

Μουσουλμανόπαιδες ούρησαν στις εικόνες!

31 Ιουλίου


Καταγγελτική και αποκαλυπτική επιστολή του Αρχιμανδρίτη Βησσαρίων Τοπαλίδη –Βεβήλωσαν ιερό παρεκκλήσιο στην πλατεία του Αυξεντίου


Δυστυχώς συνεχίζονται τα κρούσματα με τις κλοπές ή ζημιές που παρατηρούνται τελευταία σε Ιερούς Ναούς. Στη βεβήλωση του ιερού παρεκκλησίου που βρίσκεται τοποθετημένο στην πλατεία του χωριού Αυξέντιο στον δήμο Αβδήρων Ξάνθης προχώρησαν το βράδυ της περασμένης Τετάρτης άγνωστοι μέχρι στιγμής δράστες για την αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης, μουσουλμανόπαιδες από τα γύρω χωριά όμως, σύμφωνα με την καταγγελτήρια επιστολή που κοινοποίησε στην Ιερά Μητρόπολη Ξάνθης ο Αρχιμ/της Βησσαρίων Τοπαλίδης!!!
Σύμφωνα με την καταγγελία οι δράστες προκάλεσαν φθορές στο παρεκκλήσι, σπάζοντας τη γυάλινη πορτούλα του και αφού πέταξαν έξω τις εικόνες, δεν δίστασαν να…ΟΥΡΗΣΟΥΝ επάνω σε αυτές!!!
Πληροφορίες αναφέρουν πάντως ότι οι κάτοικοι της περιοχής προχώρησαν ήδη στην αποκατάσταση των ζημιών, ωστόσο δεν σηνελήφθηκε κανείς από τους βέβηλους!

31 Ιουλίου

Ο ΙΟΥΔΑΣ ΦΙΛΟΥΣΕ ΥΠΕΡΟΧΑ

31 Ιουλίου



*Και σήμερα η… «γύφτισσα» παίρνει ρεβάνς με πολλές αποκλειστικότητες. Κι αν δεν με πιστεύετε…
Με την …»σειρά» τους έβαλε ο Παντελής Ντούτσης...(Γραφείο Τελετών Οι Άγγελοι) και μάλλον τους έπαιρνε τα μέτρα...αυτό δεν το λέω έτσι απλά...η φωτό που ανέβασε σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης  αυτό όμως δείχνει....!!! Προσοχή παιδιά....πρώτα ρωτήστε την τιμή...!
......

*Αποκλειστικό. Για 3 ήμερη απόδραση μαθαίνω λοιπόν ότι ετοιμάζονται ο Τασος Ζαμπουρλής και ο Βασίλης Βαιντερλής....στην Καλλιθέα Χαλκιδικής...!! Κορίτσια στην παρέα θα έχουν...ή όχι? Αλλά αυτοί στην φιλία τους ανάμεσα δεν βάζουν γυναίκες.!!! Καλές βουτιές παίδες....
......

*Μα τι πόζα τι νάζι ο γνωστός Άλκης Αποστόλου (υποδοχή Κύτταρο)...σε μια πολύ καυτή φωτό...να δείχνει τα χαρίσματά του στα φιλιά!!! Πάντως αυτό το διάστημα ο Αλκης κάνει διακοπές και περιμένει με ανυπομονησία την έναρξη του Κύτταρο Ελληνάδικο η οποία όπως σας αποκαλύπτω σήμερα κατ’ αποκλειστικότητα, θα γίνει στις 31 Αυγούστου!
…..

*Στην δουλειά το έχει ρίξει χωρίς να υπάρχει χρόνος ούτε για θάλασσα...ούτε για...αποδράσεις σε νησιωτικές περιοχές....όπως τουλάχιστον ο ίδιος λέει δεξιά και αριστερά.
Ωστόσο η φώτο....άλλα μας δείχνει!! Και κάπως μας μπερδεύει βρε παιδί μου ο Αλέξανδρος Κατράνας...!!!
……
*Θέμα χρόνου είναι πλέον ν’ ανοίξει η ταβέρνα-καφέ του Πέτρου Δασκαλόπουλου στο λιμάνι των Αβδήρων…
Το μαγαζί πάντως έχει γίνει διώροφο και πολύ όμορφο. Οι λεπτομέρειες δηλαδή μόνο έμειναν.
…..

*Αποκλειστικό, Τον «κουμπάρο», ή μάλλον τον…μάρτυρα γιατί ο γάμος θα είναι πολιτικός, τον έχει βρει πολιτικός που πρόσφατα χώρισε και δεν κρύβει τον έρωτά του για τον νέο αμόρε του….
Αυτό που δεν έχει καταλήξει ακόμη, είναι η ημερομηνία. Που σίγουρα θα είναι εντός του 2013 αφού στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014 θα πρέπει να είναι υποψήφιος με τέτοιες εκκρεμότητες…
…..

*Μπορεί Ανέστης και Χρήστος να «πειράχτηκαν» γιατί έκλεισε το ΠΕΤΡΙΝΟ καφέ μπαρ οριστικά…
Αυτός ωστόσο που πόνεσε περισσότερο, ήταν ο ιδρυτής και δημιουργός του μαγαζιού που ακούει στο όνομα Κώστας Αντωνιάδης…

31 Ιουλίου

SEE THROUGH

31 Ιουλίου


Απίστευτος πράγματι είναι ο Φανουράκης στην προσπάθειά του να «παίξει» με όλους…
Για παράδειγμα το κόστος των γιορτών ανέρχεται φέτος σε 68.405,67 ευρώ από τα οποία προσέξτε όμως, τα 10.000 ευρώ είναι για το φεστιβάλ Δημήτρια στο Δαφνώνα!!! Όπου όλο κι όλο πραγματοποιείται μια συναυλία με εισιτήριο και χορευτικά το συγκροτήματα….Κι αυτό είναι όλο! 10.000 Ευρώ όμως είναι πάρα πολλά λεφτά για τέτοιες εκδηλώσεις, αλλά ο Φανουράκης βλέπετε πρέπει να «καλοπιάσει» τους Σιδηρόπουλους…
Βρε το Μανώλη…..
……
Άκουσον!
Άκουσον!
*Τελικώς ο αποσπαστείς από το γραφείο Ξυνίδη δάσκαλος στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Φώτη Καραλίδη, μπορούμε να μάθουμε τουλάχιστον τι «αντικείμενο» έχει και τι υπηρεσίες προσφέρει;
Δεν τον γνωρίζω τον άνθρωπο, αλλά για να σπαταλάει τόσο χρόνο επισκεπτόμενος τον φίλο του τον Οδυσσέα στο Τμήμα Εμπορίου...Περιμένουμε μια απάντηση.
.....
*Στη περιοχή Σταυρούπολης και μάλιστα στο Καρυόφυτο, θεάθηκε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Σαλτούρος να συζητάει με τον κόσμο για την σημερινή οικονομική κατάσταση της χώρας και την κρίση.
Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ θα είναι στο Β’ Θερινό Τμήμα της Βουλής
.....
*Για να δούμε τι θα κάνει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζεϊμπέκ Χουσεϊν όταν έρθει προς ψήφιση το Νομοσχέδιο με το οποίο νομιμοποιούνται όλα τα τεμένη της Ορεινής περιοχής. Θα το ψηφίσει ο ίδιος ή το κόμμα του;
-Γιατί οι ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ μέχρι σήμερα το μόνο που ξέρουν καλά να λένε, είναι το «ΟΧΙ» σε όλα!
-Αδιαφορώντας ακόμη και για τα σωστά...
......
*Ξεκινάει την Παρασκευή η μεταφορά των υπηρεσιών του Δήμου Ξάνθης στο νέο Δημαρχείο και όλοι είναι επί ποδός...
Ποιοι χαίρονται πρωτίστως για την μεταφορά; Οι ίδιοι οι υπάλληλοι που θα είναι πλέον στο κέντρο της πόλης και θα έχουν μεγαλύτερη αμεσότητα και με την αγορά αλλά και με το κοινό...
.....

Συνεχίζονται οι ψεκασμοί κατά των κουνουπιών σε χωριά του Δήμου Τοπείρου
Στο πλαίσιο της καταπολέμησης των κουνουπιών για την αντιμετώπιση νοσημάτων που μεταδίδονται από αυτά τα έντομα, θα γίνει  ακμαιοκτονία (κωνωποκτονία) με εκνέφωση την Τετάρτη 31-7-2013 στον   οικισμό  Νέο Εράσμιο, την Πέμπτη 1-8-2013 στους οικισμούς Άγιος Αθανάσιος- Όλβιο και την Παρασκευή 2-8-2013 στους οικισμούς Άβατο και Ηλιοκέντημα (Ηλιόπετρα-Κεντητή) του Δήμου Τοπείρου . Για την διενέργεια των ψεκασμών ακολουθούνται οι οδηγίες της απόφασης του Υπουργείου  Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (υπ’ αρ. πρωτ:5205/56118/9-5-2013 ) και του υπ’ αριθμ. πρωτ Υ1/Γ.Π.οικ.41193/10-5-2013  εγγράφου του Υπουργείου Υγείας  (ΑΔΑ:ΒΕΝΦΘ-Η4Θ).
Οι ψεκασμοί θα αρχίσουν από την περίμετρο του χωριού σας και θα γίνουν παρουσία ειδικών.
Για το σκοπό αυτό,  τη νύχτα της Τετάρτης 31-7-2013,της Πέμπτης 1-8-2013 και της Παρασκευής   (2-8-2013)   και μετά τη δύση του ηλίου θα περάσει από τους δρόμους ειδικό ψεκαστικό όχημα. Κατά τη διάρκεια του ψεκασμού και για μία ώρα μετά το τέλος του, καλό είναι να αποφεύγεται η κυκλοφορία, ενώ  ανάλογη μέριμνα πρέπει να ληφθεί και για τα ζώα. Ο ψεκασμός διαρκεί περίπου 2 ώρες. Η ενέργεια αυτή είναι  συμπληρωματική των συμβατικών μεθόδων, που  ήδη χρησιμοποιούνται.
Για περισσότερες πληροφορίες οι κάτοικοι να απευθύνονται στον Δήμο  Τοπείρου   ή στην Διεύθυνση Υγείας της Π.Ε. Ξάνθης
…..
Μικρά
Μικρά
*Πράγματι ο κόσμος καίγεται, αφού άλλοι ναι μεν…διακοπάζονται και ασχολούνται με «μαλ….» στο twitter κι άλλοι όπως ο Αλέκος Κοντός και ο Δημήτρης Σαλτούρος, τρέχουν στα χωριά…
…..
*Στον κάμπο ο Αλέκος Κοντός και συναντήσεις με Χατζηελευθεριάδη και Στέλιο Μωραϊτη για θέματα του Νομού προχθές το απόγευμα, σε χωριά της Σταυρούπολης ο Δημήτρης Σαλτούρος…
….
*Λεφτά υπάρχουν και μπόλικα στο Στέγη Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης, αφού Φανουράκης, Ανταμπούφης, Αλέκος Κυριακίδης και Βασιλούδης ομόφωνα αποφάσισαν να ενισχύσουν τις εκδηλώσεις του Δαφνώνα με…10.000 Ευρώ!!! Όπου θέλουν δίνουν 10.000 Ευρώ, όπου δεν θέλουν, δεν δίνουν ΤΙΠΟΤΑ!
-Άπαιχτοι συμπολίτευση και αντιπολίτευση στον Δήμο….
…..

Άγιο είχε ο τραγουδιστής των Koza Mostra Ηλίας Κόζα
Γλύτωσε από σοβαρό τροχαίο, η σύντροφός του νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Ξάνθης, έσπασε τρία πλευρά!
Από θαύμα γλύτωσε ο τραγουδιστής τον Κόζα Μόστρα και η σύντροφος του Χαρά, όταν φεύγοντας από την Ορεστιάδα, το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν μαζί με τους δύο σκηνοθέτες του συγκροτήματος συγκρούστηκε με διερχόμενο όχημα και ανετράπη.
Οπως αναφέρει ο τραγουδιστής, μιλώντας στην εφημερίδα Espresso, ξεκινήσαν να φύγουν από την Ορεστιάδα όπου είχαν συναυλία και το αυτοκίνητο οδηγούσε ο σκηνοθέτης των βίντεοκλιπ του συγκροτήματος Κυριάκος Νοχουτίδης με συνοδηγό τη σύζυγο και συνεργάτιδα του, ενώ ο ίδιος ο Ηλίας και η σύντροφος του κοιμόντουσαν στο πίσω κάθισμα.
Ο οδηγός προκειμένου να αποφύγει ένα ζώο που πετάχτηκε στη μέση του δρόμου, έκανε έναν ελιγμό, το όχημα τους συγκρούστηκε με διερχόμενο όχημα και έπεσε με σφοδρότητα στο διάζωμα ανάμεσα στα δύο ρεύματα. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Ηλία Κόζα στην Espresso, «το αυτοκίνητο ανατράπηκε, έφερε πέντε τούμπες και προσγειώθηκε πλάγια»
Ο ίδιος ο τραγουδιστής κάνει λόγο για θαύμα, αφού ο οδηγός και συνοδηγός φορούσαν ζώνες ασφαλείας, ο ίδιος γλύτωσε με μερικές μελανιές, ενώ η σύντροφός του έσπασε τρία πλευρά και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Ξάνθης.
.....

ΔΡΑΣΗΣ: Επενδύσεις; ΟΧΙ εδώ
 Με το πρόσφατο φορολογικό νόμο η κυβέρνηση που υποτίθεται προσπαθεί να προσελκύσει επενδύσεις στη χώρα καταργεί το ανεύθυνο του μετόχου των ανωνύμων εταιρειών καθώς επίσης και των άλλων κεφαλαιουχικών εταιρειών για χρέη προς το δημόσιο.

31 Ιουλίου

ΑΛΑΤΙ & ΠΙΠΕΡΙ

31 Ιουλίου


Παρασκευή 2 Αυγούστου στο Pixida Cafe Bar ένα ακόμη live που το αγαπήσουμε όλοι. Giorgos Karipidis & Antonis Xeimonidis Guest Star:Makis Arifoglou sta pliktra Dimitris Sideris sta timpana Danis Giovanopoulos
Να μη λείψει κανείς.
.....

Και πάλι καλλιτεχνικό ντουέτο Γιώργος Κουμουλίδης και Γεωργία Ταστσόγλου που εμφανίζονται στις 9 Αυγούστου στο γήπεδο της Ρεχάγκελ Σμίνθης και στο 2ο Φεστιβάλ ΝΕΩΝ ΣΜΙΝΘΗΣ live με την ορχήστρα τους. Τώρα με τι μηχανήματα θα καλυφθεί το γήπεδο για το συναυλία, αυτό φαντάζομαι ότι θα το λύσουν οι ίδιοι οι ΝΕΟΙ
....

Και φέτος το καλοκαίρι έχει άρωμα «Le Chalet». Ένα ανανεωμένο ατμοσφαιρικό pool bar σας περιμένει να περάσετε τη μέρα σας χαλαρώνοντας δίπλα στο νερό της πισίνας μας με δροσερά cocktail για ανάσες δροσιάς τις καυτές ώρες της ημέρας αλλά και της νύχτας!
Pool Bar “Le Chalet”! το meeting point του καλοκαιριού!!!!
τηλ: 25410 68511-15
Η καλοκαιρινή επιλογή σας στη Ξάνθη
.....

Συνεχίζει καθημερινά η  υπέροχη ταβέρνα της Π. Πόλης ΜΥΡΟΒΟΛΟΣ με ακόμη πιο προσιτές τιμές και πικάντικες γεύσεις στον υπέροχο χώρο της .

31 Ιουλίου

ΜΑΥΡΟ ΒΕΛΟΥΔΟ

31 Ιουλίου


*Το Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης αφουγκραζόμενο  τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας, κάθε χρόνο δημιουργεί νέα εκπαιδευτικά εργαστήρια που έχουν ως στόχο την κάλυψη των εκπαιδευτικών αναγκών και την δημιουργία νέων καλλιτεχνικών, εκπαιδευτικών και πολιτιστικών δράσεων για ενήλικες και παιδιά. Στο πλαίσιο  του ακαδημαϊκού έτους  2013-2014 το Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης, εκτός των άλλων, θα υλοποιήσει: ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ.
…..

*Μέσω Σεμι­να­ρίων θα παρέ­χεται μια γενική και φιλολογικού ενδια­φέροντος «εκλαϊκευμένη» προσέγγιση στην βυζα­ντινή κυρίως και εν γένει ελληνική μουσική παράδοση.
Με την προβολή σπάνιου και δυσπρόσιτου αρχειακού υλικού –γραπτού και ηχητικού- και την εξήγηση-παρουσίαση της μοναδικότητας και της σημασίας του αδιάλειπτου μουσικού αυτού πολιτισμού, οι συμμετέχοντες θα γίνονται κοινωνοί της υπερχιλιόχρονης ελληνικής δημιουργίας στον τομέα της μουσικής.
....
*Μεσημέρι και βράδυ με την πραγματικά εκλεκτή κουζίνα της, η ταβέρνα ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ στον πεζόδρομο της Εθνικής Τράπεζας, κάνει το καλοκαίρι σας ακόμη πιο γευστικό και υπέροχο με πικάντικες λιχουδιές, της ώρας φρέσκο ψαράκι αλλά και πολλά σπεσιαλιτέ....Επιλέξτε την για την έξοδό σας.
.....

Ο Μ.Α.Σ  Άρης Πετεινού προσκαλεί όλους τους φίλους του, στον καλοκαιρινό λαϊκοποντιακό χορό του που θα γίνει την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2013 στο ''Κτήμα Πολιτεία'' (5ο χιλ. Ξάνθης-Ιάσμου)...
Κλείστε από τώρα τραπέζι, να μη λείψει κανείς.
....

*Πέμπτη, 1 Αυγούστου 2013
Το KAΛΥΤΕΡΟ POOL PARTY της Β.Ελλάδος επιστρέφει δυναμικά την ΠΕΜΠΤΗ 1 ΑΥΓΟΥΣΤΟY στον πανέμορφο χώρο της πισίνας του HOTEL CASINO XANTHIS...!!

31 Ιουλίου

-Αν όμως παρέμβουν πάλι οι Εισαγγελείς, θα τρέχουν όλοι μαζί…

31 Ιουλίου


Η παρανομία στην οδό Ορφέως πάει σύννεφο και μάλιστα έχει και τους υποστηρικτές της. Μπορεί το Δημοτικό Συμβούλιο Ξάνθης να βοήθησε συγκεκριμένες επιχειρήσεις παίρνοντας απόφαση για απαγόρευση της κυκλοφορίας στην συγκεκριμένη οδό, σε οχήματα μη κατοίκων της περιοχής, αλλά από την άλλη σφυρίζει αδιάφορα….
(Ο Σταύρος Βλαχόπουλος στην ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ)

31 Ιουλίου

-Τελικά καλά λέει ο λαός, time is money!

31 Ιουλίου


Έλυσε όλα τα προβλήματα του Επιμελητηρίου Ξάνθης ο Στέλιος Μωραϊτης θα πουν πολλοί, ξαφνικά αποφάσισε να διεκδικήσει η Ξάνθη με την στήριξη μάλιστα και του Δημάρχου Μας, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο ίδιος …το δικό μου σχόλιο:
-Σκέψη του Προέδρου ήταν αυτό, ή μια ακόμη φαεινή ιδέα της ειδικής συμβούλους κ.Ανθής που «σαρώνει»την Ευρώπη σε Ευρωπαϊκά ταξίδια μέσα από τα Ευρωπαϊκά προγράμματα;
(Ο Πάνος Παπαδόπουλος στο Πολιτικό Καφενείο του «Μ»)

31 Ιουλίου

Σεμνά  & Ταπεινά

Σεμνά & Ταπεινά

31 Ιουλίου


*Δεν χρειάζεται να «κοπιάζει» τόσο πολύ, να αυτοσαρκάζεται και να επιχειρεί να με χλευάσει από το twitter o Θανάσης Ξυνίδης με υπονοούμενα…
Ότι ώρα θέλει και για όποιο θέμα θέλει, είμαι πρόθυμος και πάντα στη διάθεσή του, προς ικανοποίηση κάθε μεγαλοφυούς «σκέψης» του…
Προς τι λοιπόν τόσο «μπέρδεμα»…
….
*Και στο κάτω κάτω ακόμη κι αν διαθέσω «θίασο» μετά….κλαρίνων και Φλωριιώτιδων, δεν επιζήτησε κανείς από μας…μνημείο στο παζάρι!