*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Απριλίου

Επιτέλους ένας Εισαγγελέας!; 5000 ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ ΚΑΡΥΠΙΔΗ Για ημερίδα, που δεν έχει δικαίωμα!

30 Απριλίου


ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΣΤΙΣ 17/4/2013
Με απόφαση 421/13 Δημάρχου Ξάνθης ανατέθηκε με ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ  σε Εταιρεία Γραφικών Τεχνών (!!!) η διοργάνωση διημερίδας με θέμα «Τοπική Σύμπραξη για την απασχόληση και την επιχειρηματικότητα νέων αγροτών-ανέργων και νέων επιστημόνων στον αγροπεριβαλλοντικό και αγροδιατροφικό τομέα»


*Οι Σιδηρόπουλοι  με εταιρεία μονώσεων κάνουν… μεταφορές δημοσίων υπηρεσιών κι ο Καρυπίδης ξαφνικά έγινε και… διοργανωτής ημερίδων νέων αγροτών!!!!
Να λοιπόν που «σκίζει» το «παράθυρο του Κανάλι 6… Και οι απευθείας αναθέσεις συνεχίζονται στην γνωστή «παρέα των δημοσιογράφων» και μάλιστα με την εξουσία να ΠΑΡΑΝΟΜΕΙ προκλητικά και θρασύτατα…

30 Απριλίου

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΚΟΝΤΟΥ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Προσθήκη ανάσα ζωής για τους επιχειρηματίες της Θράκης!

30 Απριλίου


Με παρέμβαση της τελευταίας στιγμής του βουλευτή Ξάνθης και πρώην υπουργού Αλέξανδρου Κοντού και την στήριξη μιας ομάδας βουλευτών από την περιοχή της Θράκης (Ευριπίδης Στυλιανίδης και Αλέξανδρος Δερμεντζόγλου) και την βοήθεια του γενικού γραμματέα της κυβέρνησης κυρίου Τάκη Μπαλτάκου αλλά και της Ντόρας Μπακογιάννη απετράπη την τελευταία στιγμή η άμεση επιστροφή επιδοτήσεων που εισέπραξαν στο παρελθόν οι επιχειρήσεις της Θράκης και που κρίθηκαν παράνομες από το ευρωπαϊκό δικαστήριο!!! Επιδοτήσεις που αν επιστρέφονταν φυσικά θα είχαν ως συνέπεια να ΚΛΕΙΣΟΥΝ δεκάδες επιχειρήσεις στη Θράκη!!!

30 Απριλίου

Καταργούνται 16 φορείς της Περιφέρειας ΑΜΘ!

30 Απριλίου


ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ: Δεσμεύτηκαν να μη κλείσουν το Ψυχολογικό Κέντρο Ξάνθης

*«Λουκέτο» σε: Ψυχολογικό Κέντρο Ξάνθης, Δημοτική Επιχείρηση Πληροφόρησης Θεάματος και Επικοινωνίας (Δημοτικό / Δήμος Ξάνθης) και η Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού – Αθλητισμού – Πρόνοιας / Δήμος Αβδήρων
Στη δημοσιότητα δόθηκε ο κατάλογος που έχει καταρτίσει η κυβέρνηση με τα 252 Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου (ΝΠΙΔ) που θα βρεθούν στο στόχαστρο -όπως προανήγγειλε και ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Αντώνης Μανιτάκης- καταργήσεων ή συγχωνεύσεων και θα αποτελέσουν την πρώτη «δεξαμενή» για τις 15.000 απολύσεις υπαλλήλων, εκ των οποίων οι 2.000 θα πραγματοποιηθούν άμεσα.

30 Απριλίου

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επισκευαστών Αυτοκινήτων Φανοποιών – Βαφέων

30 Απριλίου


Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το Σαββατοκύριακο το πρώτο Πανελλήνιο Συνέδριο Επισκευαστών Αυτοκινήτων Φανοποιών – Βαφέων που διοργάνωσε το Σωματείο Πτυχιούχων Επισκευαστών Αυτοκινήτων Νομού Ξάνθης «Ο Προφήτης Ηλίας».
Στο συνέδριο συμμετείχαν 150 σύνεδροι, επαγγελματίες του χώρου από όλες τις πόλεις της Ελλάδας αλλά και πολλοί ασφαλιστές και συνδιοργανώθηκε με την στήριξη της Περιφέρειας Ανατ. Μακεδονίας και Θράκης, του Επιμελητηρίου Ξάνθης και της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Ξάνθης.

30 Απριλίου

Ο ΙΟΥΔΑΣ ΦΙΛΟΥΣΕ ΥΠΕΡΟΧΑ

30 Απριλίου



*Αφού ο Τόρης δεν έχει πρόβλημα, γιατί να έχω εγώ που ανακάλυψα τον παρ’ ολίγον «Ιμπραήμ» της Θρακικής Σκηνής  στην επιθεώρηση «Το ψηλό μας το ρολόϊ θέλει κούρδισμα ξανά…» με την ωραία Κωνσταντίνα στο ρόλο της Νιγκιάρ Χανούμ;
Δείτε φωτογράφιση και θα καταλάβετε τι εννοώ….
…..

*Από την πλευρά του πάντως και ο δημοφιλής Τόρης δεν καταλαβαίνει τίποτα και το ομολογώ….
Αφού ενώπιον του δημοφιλή πρώην διαιτητή, δείτε τον σε τι στάση φωτογραφήθηκε με το αστέρι του Ελληνάδικου της  Διομήδειας την όμορφη Ντίνα…
-Ρε παιδιά πολύ μπερδεύτηκα…
……

*Αποκλειστικό. Και την Κυριακή του Πάσχα τα δίνει όλα το τρομερό Empargo του Κώστα Δημητρακάκη, αφού φέρνει για μια και μοναδική βραδιά ως d.j. στο μαγαζί τον υπέροχο Βαλεντίνο…
-Ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα θα συνοδεύεται από την αγαπημένη του Σάσα Μπάστα που θα κάνει Πάσχα φέτος μαζί μας!
…….

*Ανάσταση φέτος οπωσδήποτε στο ΜΥΡΟΒΟΛΟΣ στη Παλιά Πόλη, αφού θα διαθέτει μαγειρίτσα, κοκορέτσι και κοντοσούβλι, εκτός από το γνωστό μενού…
Και εκτός θα διαθέτει και την τρομερή Μάνια  Ασλάνογλου στο τραγούδι ντουέτο με τον Φίλιππο και στο μπουζούκι τον βιρτουόζο Τάσο…..
Ρεζερβέ 25410/72720. Τραπέζιιιιιι….
……

*Χαμός στο cαfe cαfe  της Χρυσούπολης το βράδυ του Σαββάτου με τον Βασίλη Βαξεβάνογλου στο live και d.j. τον δικό μας Τόρη Παπαδήμα…
Χαμός μέχρι πρωϊας!!!
……

*Ποδοσφαιρικό και θα το μάθατε φαντάζομαι ότι τελικά την Πέμπτη 9 Μαϊου ο αγώνας μπαράζ ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Skoda Ξάνθη (20.00) θα γίνει στο νέο γήπεδο  της Νέας Σμύρνης κι όχι στο γήπεδο της Λάρισας, διότι ο Πηλαδάκης τους ζήτησε μεγάλο ενοίκιο για το γήπεδο…
-Άρα στην ουσία εκτός έδρας θα παίξει πάλι η ομάδα μας, οπότε λογικά είναι και το μεγάλο φαβορί…
-Τι Λάρισα, τι Νέα Σμύρνη δεν μας σταματάει τίποτα!
…..

*Αυτοί είναι οι 3 Άγγελοι του Ελληνάδικου της Διομήδειας….Μαρία, Ντίνα και Ελένη. Και οι τρεις με βλέμμα που σκοτώνει αλλά και….ανασταίνει!

30 Απριλίου

SEE THROUGH

30 Απριλίου


Άκουσον!
Άκουσον!
*«Καμαρωτός - καμαρωτός» το μεσημέρι του Σαββάτου ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Χουσεϊν Ζεϊμπέκ βόλταρε στην κεντρική πλατεία της πόλης, συνοδευόμενος από τους αδελφούς Σιδηρόπουλου και τον Κανάτα...
Από την «παρέα» απουσίαζαν τόσο οι κύριοι Καλιαμπάκας - Τσαρτσάρας, όσο και ο φίλος τους κύριος Φώτης Καραλίδης...
......
*Τους «προσέχει» κατά γενική ομολογία τους «ανθρώπους» του το ΠΑΣΟΚ. Ούτε ένα, ούτε δύο αλλά 18.000 Ευρώ το χρόνο εισπράττει από την Περιφέρεια ο εξαίρετος κύριος Νίκος Βαβατσικλής, συνεργάτης του κυρίου Γιαννακίδη και πάνω απ’ όλα.... προοδευτικός και αριστερός, έτοιμος να «κατακεραυνώσει» όλα τα... «φασιστοειδή» και τους... δεξιούς! Και κυρίους αυτούς που θα «τολμήσουν» να τα βάλουν με τον Γιαννακίδη... Με απλά λόγια, άξιος ο μισθός του.
......
*Στο δρόμο που χάραξε λοιπόν ο πατήρ Παναγιώτης Σαλτούρος και ο υιός Δημήτρης Σαλτούρος..
Έβγαλε τις κάλτσες και μπήκε στο τζαμί των Κιμμέριων, προκειμένου να «προσκηνύσει» κατά τα πρότυπα του Δημάρχου Ξάνθης Λάκη Στυλιανίδη και του Τσέπελη, τους Μετέδες και τον Τούρκο Πρόξενο!
Και μετά πήγε και για ρετσίνα με τον πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ κ.Τσετίν! Το «μήλο» κάτω από τη «μηλιά»... Στη κυριολεξία όμως.
......
*Με τις «ευλογίες» και των Θανάση Ξυνίδη-Μπέτυς Πατσίδου προτάθηκε ο Απόστολος Αγκόρτσας για την Επιτροπή Τουρισμού του Δήμου Ξάνθης, ή μόνοι το «αποφάσισαν» Πούλιος - Βασιλούδης και Βορίδης;
-Κι όσο «θυμάμαι» οι κύριοι αυτοί τι του έσερναν του Απόστολου για την «δεντροφύτευση»... Και τώρα τον «φλερτάρουν» να τον πάρουν μαζί τους!
.....

Συνελήφθησαν την 26-4-2013 το απόγευμα, στην Καβάλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, μετά από καταγγελία, δύο ημεδαποί, ηλικίας 42 και 58 ετών, διότι, ο 58χρονος, ως υπεύθυνος καταστήματος (ιντερνετ καφέ), είχε εγκαταστήσει και θέσει σε λειτουργία, τέσσερις (4) ηλεκτρονικούς υπολογιστές με το απαγορευμένο τυχερό παίγνιο (ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ), επιτρέποντας στον 42χρονο τη διενέργεια του παραπάνω παιγνίου. Κατασχέθηκαν τέσσερις (4) ηλεκτρονικοί υπολογιστές. 
-Τα «φρουτάκια» κάνουν «θραύση», από τη μια όμως τους «πιάνουν» κι από την άλλη... συνεχίζουν αυτοί και «αλωνίζουν»!

....

Μπουνιές και κλωτσιές στο συνέδριο των ΑΝ.ΕΛ - Τις «έφαγε» γυναίκα πρώην βουλευτής
Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρώην βουλευτής του κόμματος στο υπόλοιπο Αττικής Ευγενία Αρβανίτη - Πρεβεζάνου δέχτηκε επίθεση με γροθιές και κλωτσιές από τον κ. Τόμπρα, μέλος του οργανωτικού του συνεδρίου.
Το περιστατικό κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός του aegaio.blogspot.gr, σύμφωνα με το οποίο όλα έγιναν τόσο γρήγορα που κανείς δεν κατάλαβε αμέσως τι γινόταν και ο πολιτευτής των ανεξαρτήτων Ελλήνων της Σάμου, δημοσιογράφος κ. Γιώργος Γαρυφάλλου που ήταν σχεδόν σε απόσταση αναπνοής έτρεξε να χωρίσει τους εμπλεκομένους.
Όσο για το ποια ήταν η αιτία του δυσάρεστου επεισοδίου, κανείς δεν έμαθε επακριβώς, σύνεδροι ωστόσο αποδίδουν σε.....προσωπικές διαφορές!
Ότι και νάναι όμως, οποιοσδήποτε άνδρας «δέρνει» με γροθιές και κλωτσιές μια γυναίκα, λίαν επιεικώς είναι... αληταράς ολκής και ουαί κι αλίμονο αν τέτοια στελέχη έχει ο Καμμένος στο κόμμα του...
.....

Έκαψαν και κατέστρεψαν ολοσχερώς το σπίτι 51χρονου!
To Σάββατο 27-4-2013 και ώρες 03.00 έως 14.20, στην Κομοτηνή, στο 4ο χλμ. Επ.Ο. Κομοτηνής-Ασωμάτων, άγνωστοι δράστες προκάλεσαν πυρκαγιά σε αγροικία ιδιοκτησίας 51χρονου ημεδαπού, με αποτέλεσμα να καταστραφεί ολοσχερώς.
Ακολούθως, εισήλθαν σε (2) παρακείμενες αποθήκες, ιδιοκτησίας του ανωτέρω και προκάλεσαν υλικές ζημιές οι οποίες ανέρχονται στο χρηματικό ποσό των 2.000 €. Πυρκαγιά κατασβήστηκε από την Π.Υ. Ενεργείται προανάκριση. Δράστες αναζητούνται.
.......

Ξεκίνησαν οι εργασίες ανάπλασης του πάρκου στο Λιμνίο Ξάνθης
Όπως είχαμε γράψει και στο φύλλο του Σαββάτου, εικόνα εγκατάλειψης, σκουπιδαριού και παραβατικών συμπεριφορών είχε γίνει τον τελευταίο καιρό η περιοχή του Λιμνίου Ξάνθης.
Ωστόσο πληροφορίες μας αναφέρουν ότι εδώ και λίγες μέρες, ξεκίνησαν οι εργασίες ανάπλασης του πάρκου, αφού όπως είναι γνωστό, όλη  η περιοχή γύρω από το Δημοτικό Κολυμβητήριο έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα αστικής ανάπλασης από το οποίο χρηματοδοτείται πλήρως το έργο της ριζικής μεταμόρφωσης του χώρου.
Ήδη συνεργεία του εργολάβου που έχει αναλάβει την εκπόνηση του έργου βρίσκονται στον χώρο του Λιμνίου, ξηλώνοντας σε πρώτη φάση κατασκευές που βρίσκονται στο πίσω μέρος του Λιμνίου, ενώ στην γενική αναμόρφωση της περιοχής, περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων η δημιουργία πεζοδρόμων και ποδηλατοδρόμων, καθώς και η παράλληλη δημιουργία θεματικών πάρκων. Παράλληλα, προβλέπεται και η ανακαίνιση της πεζογέφυρας που βρίσκεται στην περιοχή, ενώ ο γενικότερος σχεδιασμός έχει ως στόχο την πλήρη μεταμόρφωση του χώρου σε μια επισκέψιμη περιοχή όλες τις ώρες της ημέρας. Το θέμα είναι φυσικά και τι θα γίνει μετά... Δηλαδή αν μπορεί ο Δήμος Ξάνθης να προστατεύσει το μέρος ή οι περιθωριακοί τύποι και πάλι θα το κάνουν... «κτήμα»  τους!
........

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή και εμπορία λαθραίων τσιγάρων
Κατασχέθηκαν 150 πακέτα τσιγάρων
Συνελήφθη την Παρασκευή (26-4-2013) το μεσημέρι, στην Ελευθερούπολη Καβάλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ελευθερούπολης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας, 36χρονος ημεδαπός, για κατοχή και εμπορία λαθραίων τσιγάρων.

30 Απριλίου

ΑΛΑΤΙ & ΠΙΠΕΡΙ

30 Απριλίου



Ο κύβος ερρίφθη λοιπόν και η επίσημη πρεμιέρα του φοβερού φετινού My club είναι πλέον γεγονός... Friday 17 May και καλώς ήρθες καλοκαίρι 2013!
Ένα my club τρομερό φέτος με νέα χρώματα και πολύ καλοκαίρι, ενώ κάθε Τετάρτη θα έχει Ελληνικές βραδιές και κάθε Παρασκευή σούπερ πάρτι. Ετοιμαστείτε όλοι σας!
...

Θα έρθει ή δεν θα έρθει τελικώς ο Ρέμος το Σάββατο 11 Μαϊου ή όχι; Ο Παναγιώτης Σαρχόσης ακόμη δεν το έχει αναγγείλει επίσημα, ωστόσο οι πληροφορίες μου λένε ότι ήδη έχει «κλείσει» η βραδιά και απλά λείπουν οι λεπτομέρειες προκειμένου να ανακοινωθεί και επίσημα.... Μάλιστα πληροφορίες λένε ότι ο τραγουδιστής έκλεισε το μαγαζί, παίρνοντας ο ίδιος απλά την είσοδο!
....

Είναι το πιο γνήσιο και παραδοσιακό ούζο της περιοχής, είναι το Νο 1, δηλαδή ο ΑΣΣΟΣ και φυσικά έχει την υπογραφή Μανίτσας...
Στηρίξτε την παράδοση, στηρίξτε τα τοπικά προϊόντα, μαζί με το μεζέ στις ταβέρνες της Ξάνθης, ζητήστε τον ΑΣΣΟ... Ζητήστε ούζο Νο 1 και πάντα με πάγο...! Ανεβάστε έτσι την διάθεσή σας...
.....

Η Μαρία Παπαδοπούλου θα παρουσιάσει το Πασχαλινό πρόγραμμα του Xanthi channel με πολλά ρεπορτάζ αλλά και τα καλύτερα τελευταία βίντεο κλιπ, αμέσως μετά το Σάββατο της Ανάστασης...
«Χριστός Ανέστη με το Κανάλι της Ξάνθης» σε όλη την Περιφέρεια...Συντονιστείτε!

30 Απριλίου

ΜΑΥΡΟ ΒΕΛΟΥΔΟ

30 Απριλίου


*Μάλλον απογοητευτική έως κακή, ήταν η θεατρική παράσταση που δόθηκε από τον θίασο Γεωργούλη - Μαρία Σολωμού το βράδυ της Παρασκευής στο δημοτικό αμφιθέατρο Ξάνθης με τίτλο, «Από τη πρώτη στιγμή...»!
Ήταν από τις χειρότερες παραστάσεις που είδα κι ομολογώ ότι όσοι βρεθήκαμε στο δημοτικό αμφιθέατρο, απλώς χάσαμε δύο ώρες... κρίμα!
......
*Εγκαινιάστηκε την περασμένη Παρασκευή το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών στην Κομοτηνή. Τα εγκαίνια τέλεσε ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κκ Παντελεήμων. Το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών είναι ένα από τα δεκατέσσερα που δημιουργούνται στην ελληνική επικράτεια (13 στις πρωτεύουσες των Περιφερειών και ένα στον Πειραιά) και εντάσσεται στο έργο: «Δράσεις της δημόσιας διοίκησης για την πρόληψη και την καταπολέμηση της βίας κατά των γυναικών» στους άξονες προτεραιότητας 07, 08, 09 του Ε.Π. «Διοικητική Μεταρρύθμιση 2007-2013».
......
*Το έργο αυτό υλοποιείται από τη Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων με συνδικαιούχο το Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας (ΚΕΘΙ)». Στην εκδήλωση χαιρέτισαν ο Υπουργός Εσωτερικών, κος Ευριπίδης Στυλιανίδης, ο Αν. Υπουργός Εσωτερικών, κος Χαράλαμπος Αθανασίου, ο βουλευτής Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ Αϊχάν Καραγιουσούφ, ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης, κος Αριστείδης Γιαννακίδης, ο Δήμαρχος Κομοτηνής, κος Γεώργιος Πετρίδης, η Πρόεδρος Δ.Σ. του Κέντρου Ερευνών για Θέματα Ισότητας (ΚΕΘΙ), κα Ιφιγένεια-Ξανθίππη Καρτσιώτου και ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης, κος Γεώργιος Κυμπαρίδης. Στο πλαίσιο των εγκαινίων υπεγράφη Πρωτόκολλο Συνεργασίας μεταξύ της Γενικής Γραμματείας Ισότητας των Φύλων και του Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης για την παροχή νομικών υπηρεσιών και νομικής βοήθειας σε γυναίκες θύματα βίας.
.......
*Συνεχίστηκε το BAZAAR του Ψυχολογικού κέντρου Ξάνθης το Σαββατοκύριακο στην κεντρική πλατεία με την πώληση Πασχαλινών λαμπάδων, δώρων κλπ για την ενίσχυση των παιδιών...
Συμβάλετε όλοι σε αυτήν την παράσταση.

30 Απριλίου

-Λεφτά υπάρχουν αλλά για τους ΠΑΣΟΚους!

30 Απριλίου


Αυτά μάλιστα Γιάννη Σιδηρόπουλε… Συμφωνώ μαζί σου. Είναι λεφτά! 18.000 Ευρώ στον επίσης προοδευτικό, αριστερό και φυσικά… ΠΑΣΟΚ Νίκο Βαβατσικλή, προκειμένου να προβάλει το έργο της Περιφέρειας…
-Και φυσικά την κατάλληλη στιγμή, να ρίξει και την «λασπούλα» κατά του Γιώργου Παυλίδη και παντός… «κακού» δημοσιογράφου που ασκεί κριτική στον Γιαννακίδη
 (Ο Πάνος Παπαδόπουλος στο «Πολιτικό Καφενείο» του «Μ»)

30 Απριλίου

-Μα γιατί δεν παίρνεις απευθείας αναθέσεις… μεταφορών δημοσίων υπηρεσιών!

30 Απριλίου


Πολύς λόγος τον τελευταίο καιρό περί «υγειών» και… «ανθυγιεινών» τοπικών δημοσιογράφων! Κρίνοντας από το προχθεσινό δημοσίευμα τοπικής εφημερίδας, η αφεντιά μου μάλλον κατατάσσεται στους… ανθυγιεινούς τους είδους και εγώ αμέσως μετά από αυτό έσπευσα με αγωνία στον… μικροβιολόγο για να κάνω τις δέουσες εξετάσεις! Μέχρι και… κολονοσκόπηση έκανα και όλα τα αποτελέσματά μου βγήκαν καθαρά! Γιατί λοιπόν με κατατάσσουν στους «ανθυγιεινούς»;
(Ο Τένης Καμαρίδης στη «ΘΡΑΚΗ»)

30 Απριλίου

Σεμνά και  Ταπεινά

Σεμνά και Ταπεινά

30 Απριλίου


*Του είπα του Δημάρχου Ξάνθης και στην «Ανοιχτή γραμμή»… Δεν φταις εσύ! Ντρέπομαι με τον εαυτό μου πού από το 1990 σου δίνω ΨΥΧΗ κι εσύ δίνεις απευθείας αναθέσεις στους αντιπάλους μου, γιατί νομίζεις ότι έτσι θα με εξοντώσεις…!
……
*Οι Αφοί Σιδηρόπουλοι με εταιρείας που ασχολείται με… μονώσεις παίρνουν απευθείας αναθέσεις για… μεταφορές-μετακινήσεις δημοσίων υπηρεσιών!

30 Απριλίου

Ημερίδα ΔΗΜΑΡ με θέμα, «Θράκη και μειονότητες: Η συνύπαρξη, οι μύθοι και οι πραγματικότητες».

30 Απριλίου



Ημερίδα διοργανώθηκε την περασμένη Παρασκευή 26 Απριλίου) στα κεντρικά γραφεία της ΔΗΜΑΡ στην Αθήνα (σε διοργάνωση από τους Τομείς Ευρωπαϊκής-Εξωτερικής Πολιτικής και Δικαιωμάτων του κόμματος) με θέμα: «Θράκη και μειονότητες: Η συνύπαρξη, οι μύθοι και οι πραγματικότητες».

30 Απριλίου

Καλή του επιτυχία.

Καλή του επιτυχία.

30 Απριλίου

Η λύση του Νίκου Καραγεωργίου αναμφισβήτητα ήταν η καλύτερη για την Skoda Ξάνθη. Επανέρχεται στα παλιά του λημέρια σίγουρα πιο «σοφός», μπορεί να εμπνεύσει στους παίχτες την ψυχολογία του νικητή κι ας μη ξεχνάμε ότι είναι ο προπονητής που οδήγησε την ομάδα στην Ευρώπη...
Και στα χέρια του είναι (διότι διαθέτει και εξαιρετικό υλικό), να την ξανά-οδηγήσει! Καλή του επιτυχία.

30 Απριλίου

Οι χυδαιότητες κατά του Σγουρίδη και τα κρασιά…!

30 Απριλίου


Κατ’ αρχή να διευκρινίσω κάτι… Ο Παναγιώτης Σγουρίδης καλώς έπραξε και λόγω του Πάσχα,  ανέθεσε την διαφημιστική του καμπάνια στον Γιάννη Σιδηρόπουλο, προκειμένου να διαφημίσει μία τριπλή συσκευασία δώρου που θα περιλαμβάνει την πλήρη Σειρά ΣΙΓΜΑ της κάβας του, δηλαδή ένα ΛΕΥΚΟ, ένα ΡΟΖΕ και ένα ΕΡΥΘΡΟ οίνο της Οινοποιίας Σγουρίδη...

30 Απριλίου

ΟΥΤΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΑΝΘΗΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ...! ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΤΗΣ;;;

30 Απριλίου


Δεν θα ρωτήσω βέβαια ούτε τον ίδιο, ούτε και τον Δήμαρχο πως ο Τηλέμαχος Αρναούτογλου έγινε «δημοσιογράφος», διότι η διαδρομή του είναι γνωστή από το ράδιο «Παρατηρητής» ακόμη, το οποίο στις δόξες φυσικά του ραδιοφώνου δεν μπόρεσε να κρατήσει...
Για να τον «βολέψει» ο Αείμνηστος Δήμαρχος Ξάνθης Φ. Αμοιρίδης στο Δημοτικό Ραδιόφωνο και σήμερα να εμφανίζεται με τόσο υψηλή αμοιβή που αποτελεί πρόκληση για τους υπόλοιπους υπαλλήλους του Δήμου Ξάνθης, διότι εντάχθηκαν στο ιδιαίτερο καθεστώς των εργαζομένων στην ΕΡΤ...