*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

10 Απριλίου

ΣΓΟΥΡΙΔΗ, μήνυσέ τους...! Όλοι οι πολιτευτές Ν.Δ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ πλην ΔΗΜΑΡ στην παράνομη «Τουρκική Ένωση Ξάνθης»!

10 Απριλίου
Έγιναν εκλογές την Κυριακή στην... παράνομη «Τουρκική» Ένωση Ξάνθης με τις παρουσίες όλων των πολιτευτών Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ!
Ουδείς απουσίαζε! Παρά την μήνυση που κατέθεσε ο Παναγιώτης Σγουρίδης κατά του Μειονοτικού βουλευτή Μάνατζη Τσετίν με το αιτιολογικό ότι λειτουργεί....ανθελληνικά επειδή λέει ότι είναι «Τούρκος» και τα γνωστά, άπαντες οι μειονοτικοί υποψήφιοι βουλευτές και πολιτευτές των κομμάτων, παραβρέθηκαν την Κυριακή το πρωϊ στην γεν. συνέλευση και τις εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. της παράνομης –σύμφωνα και με την πρόσφατη απόφαση του Αρείου Πάγου-«Τουρκικής» Ένωσης Ξάνθης.
Στις εκλογές ψήφισαν 387 μέλη του συλλόγου, ενώ στο Προεδρείο ήταν ο πρώην μειονοτικός βουλευτής Αχμέτ Φαϊκογλου.
Ωστόσο σύμφωνα με το ρεπορτάζ που κάνουμε για να «διευκολύνουμε» στο έργο του και τον κύριο Σγουρίδη που ξεκίνησε μηνήσεις όλων αυτών των....»πρακτόρων» του Τουρκικού Προξενείου που δρουν στη περιοχή μας, παρόντες στη γενική συνέλευση και τις εκλογές ήταν όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ (Μάντατζη Τσετίν-Μπαράν Μπουρχάν) αλλά και της Ν.Δ. (Πετσενίκ Ατνάν, Τουρκές κλπ). Ήταν επίσης ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ο αντιπρόεδρος του ΕΒΕ Ξάνθης Χατζηγκενέ Ιρφάν, ο δημοσιογράφος της GUDEM Καπζά Τζεμηλ κλπ όχι όμως ο υποψήφιος βουλευτής της ΔΗΜΑΡ και δημοσιογράφος Σαμή Καραμπουγιού.
Φυσικά μετά την παρουσία όλων αυτών των πολιτευτών και υποψηφίων των κομμάτων στην γεν συνέλευση της ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ πλέον «Τουρκικής» Ένωσης Ξάνθης, γεννιέται το ερώτημα τι θα κάνουν ΠΑΣΟΚ, Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ! Θα «διαγράψουν» τους υποψηφίους τους; Θα τους μηνύσει ο Παναγιώτης Σγουρίδης; Περιμένουμε να δούμε...

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Στις εκλογές ψήφισαν όπως αναφέρουμε και παραπάνω, 387 μέλη της «Τουρκικής» Ένωσης Ξάνθης και τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:
1.Αχμέτ Καρά 317
2.Αλη Φερατ 207
3.Εκρέμ Ρασήμ 159
4.Φερούχ Σαφέρογλου 55
5.Χουσεϊν Μεχμέτ Χουστά 189 (γυμναστής)
6.Ιμπραχήμ Ιμπραήμκο 219
7.Λεϊλά Σαλίογλου 216
8..Ραμαντάν Γκαλήπ 212
9.Σερτάρ Χιλμίογλου 183
-Εκλέγονται οι 7 από τους 9 για το νέο Δ.Σ.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ
1.Αλή Σαλή Ογλου 214
2.Μπουλέντε Χασή Σαλή 227
3.Εκρέμ Μπαλτατζή 31
4.Μουσταφά Χασή Ογλού 93
5.Νουρντάν Εμίν Ογλού 138
6.Σαφέτ Ιντζέ 71
-Εκλέγονται οι 3 πρώτοι


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »