*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Νοεμβρίου

ωσαννά!

30 Νοεμβρίου
«Παγίδα» που έστησαν οι δύο «Ψευτομουφτήδες» στον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.Βαρθολομαίο, ή…αφέλεια της «στιγμής» που εξέθεσε την Ελλάδα αλλά και την Οικουμενικότητα του Πατριαρχείου;«Ψευτομουφτής» Ξάνθης κ.ΜΕΤΕ:
Εμείς ζητήσαμε να φωτογραφηθούμε με
τον Πατριάρχη των… Ρωμιών δίπλα μας!


Οϊμέ

Κάντε αυτό που θα ωφελήσει την Πατρίδα και την Ορθοδοξία! Φτάνει όμως! Μη μας «εμπαίζετε» άλλο… Μη μας ξεφτιλίσετε κι άλλο!

Ωσαννά! (Δόξα ο εν τοις υψίστοις).
-Μια «πανηγυρική» φωτογραφία που ήδη έγινε «σημαία» για την Άγκυρα και τους «ενταύθα» «πρακτορίσκους» της και παράλληλα αιτία για «κραυγές» απαξίωσης και από την ίδια την Τουρκία (ο Οικουμενικός Πατριάρχης, χαρακτηρίζεται απαξιωτικά, «Πατριάρχης των Ρωμιών της Κωνσταντινούπολης», αλλά και από ακραίες «κραυγές» απαξίωσης των ενταύθα Ελλήνων πατριωτών τύπου «Αντιφωνητή», αποτελεί πλέον το «θέμα» των σημερινών ημερών για την Θράκη και τον Ελληνισμό. (Σ. Σ. Όλα τα άλλα, οικονομική κρίση, πως θα «βγάλουμε» τις γιορτές κλπ ως δια μαγείας εξαφανίστηκαν…προς το παρόν φυσικά.)
Στη φωτογραφία εικονίζεται ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.Βαρθολομαίος (Τούρκος υπήκοος και πολίτης), περιχαρής να φωτογραφίζεται και να…νομιμοποιεί ως…θρησκευτικούς ηγέτες της «Τουρκικής» Μειονότητας Δυτ. Θράκης, τους ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ «Ψευτομουφτήδες» Ξάνθης (Μετέ) και Κομοτηνής (Σερίφ)! (Σ. Σ. Κατάρα στους Τούρκους που θα ψηφίσουν Ρωμιό στις εκλογές….είναι το σύνθημα του Μετέ κάθε φορά που γίνονται Εθνικές ή δημοτικές ή Περιφερειακές εκλογές στην Ελλάδα!!!)
Τα ερωτήματα…Τα οποία θέτουμε επιχειρώντας στην ουσία να πείσουμε και τους…εαυτούς μας, ότι κάτι «παίχτηκε» με τη συγκεκριμένη φωτογραφία...και δεν είναι δυνατόν ο Οικουμενικός Πατριάρχης να μη γνώριζε με ποιους φωτογραφίζονταν και πως θα «χρησιμοποιούσαν» την παραπάνω φωτογραφία…
«Παγίδα» που έστησαν οι δύο «Ψευτομουφτήδες» στον κ.Βαρθολομαίο, ή…αφέλεια της «στιγμής» που εξέθεσε την Ελλάδα αλλά και την Οικουμενικότητα του Πατριαρχείου της Ορθοδοξίας μας;
-Σίγουρα πάντως αν και …μη έγκυρη εφημερίδας, (κάποιοι μας χαρακτήρισαν μεταξύ Εspresso και Καθημερινής), δεν επιθυμούμε να εμπλακούμε σε σενάρια….συνωμοσίας! Και απλά αναζητούμε μέσα από «κομμάτια και θρύψαλα» της εθνικής μας «ξεφτίλας», ένα ακόμη άλλοθι για να ξεχάσουμε….ΚΑΙ αυτό! Περιμένοντας το επόμενο «χτύπημα»….
Την ίδια ώρα που ο «Ψευτομουφτής» Ξάνθης κ.Μετέ με ύφος…ΑρχιΜουφτή Βαλκανίων, διατυμπανίζει στον Τουρκόφωνο τύπο όλο υπερηφάνεια:
«Εμείς ζητήσαμε να φωτογραφηθούμε με τον Πατριάρχη των… Ρωμιών δίπλα μας! Ο Πατριάρχης χωρίς να διστάσει επέδειξε μια συμπεριφορά που δείχνει την αξία που πρέπει να αποδίδεται στους ηγέτες της Τουρκικής κοινότητας της Δυτικής Θράκης. Εγώ ως ένας μουφτής ευχαρίστησα μέσω των δικηγόρων του τον κύριο Βαρθολομαίο για αυτή την συμπεριφορά που επέδειξε»!!!

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ Ο «ΑΝΤΙΦΩΝΗΤΗΣ», ΧΩΡΙΣ ΝΑ… ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ!
De facto αναγνώριση των ψευτομουφτήδων της Θράκης από τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο
Έχω προσωπικά γράψει πολλές φορές – και στον «Αντιφωνητή» και σε άλλα έντυπα και ιστοσελίδες – για το χυδαίο υποκείμενο που στην κρισιμότερη ίσως περίοδο της νεότερης ιστορίας του Ελληνισμού έστειλε ο Θεός (προφανώς προς δοκιμασία ή μάλλον προς τιμωρία μας) στην ηγεσία του ένδοξου πατριαρχικού θρόνου Κωνσταντινουπόλεως, ενός θρόνου που τον τίμησαν μεγάλοι πατέρες, τεράστιες οσιακές μορφές και ακατάβλητοι μάρτυρες της πίστης και του έθνους. Προφανώς οι πιο πολλοί από σας έχετε ήδη πληροφορηθεί για το νέο κατόρθωμα του θλιβερού αυτού ανθυποτζουτζέ των ΗΠΑνθρώπων, της Νέας Τάξης, της Νέας Εποχής, της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ και των άλλων οργάνων του διεθνούς Σιωνισμού. Δείτε το τώρα και όπως το παρουσιάζει επιχαίροντας η κομοτηνέζικη τουρκοφυλλάδα «Μπιρλίκ» στις 26-11-2010 (μετάφραση http://tourkikanea.wordpress.com). Προσέξτε ότι δεν αναφέρει καν το Οικουμενικό Πατριαρχείο, κάνοντας απλώς γενικά λόγο για θρησκευτικούς ηγέτες μειονοτήτων που ζουν στην Τουρκία. Βοήθειά μας:
Στη «Διάσκεψη Θρησκευτικού Τουρισμού – Κωνσταντινούπολη 2010» που διοργανώθηκε στο μέγαρο διεθνών συνεδρίων και εκθέσεων Λουτφού Κιρντάρ, προσεκλήθησαν οι εκλεγμένοι μουφτήδες Κομοτηνής και Ξάνθης, Ιμπραήμ Σερήφ και Αχμέτ Μέτε. Ανταποκρινόμενοι στην πρόσκληση οι μουφτήδες μας, συνομίλησαν με θρησκευτικούς ηγέτες μειονοτήτων που ζούνε στην Τουρκία, Επίσης είχαν την ευκαιρία να συγχαρούνε τον νεοδιόριστο Υπουργό Θρησκειών της Τουρκικής Δημοκρατίας Μεχμέτ Γκιορμέζ και να του ευχηθούνε να έχει επιτυχίες στα νέα του καθήκοντα.
Οι μουφτήδες μας σε πολλές από τις συνεδρίες αυτού του συμποσίου συνομίλησαν με πολλούς επιστήμονες από Ελλάδα, Γερμανία και Τουρκία που μετείχαν στο συμπόσιο. Στην ομιλία που έκανε στο συμπόσιο ο εκλεγμένος μουφτής Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερήφ, είπε ότι η χώρα μας είναι πλούσια από πλευράς θρησκευτικού τουρισμού, και ότι αν οπουδήποτε στην Ελλάδα γινόταν ένα μεβλίτι ή μια προσευχή σε ένα από τα επισκευασμένα τζαμιά, αυτό θα τραβούσε πολλούς μουσουλμάνους από τα Βαλκάνια, από την Τουρκία και από την Ελλάδα σε εκείνη την περιοχή, θα υπήρχε σε εκείνη την περιοχή μια οικονομική κίνηση, και ταυτόχρονα θα ήταν επωφελές για την εικόνα της χώρας μας, καθώς οι άνθρωποι θα γνώριζαν ο ένας τον άλλο μέσα σε περιβάλλον ανοχής. Ανέφερε πως σε αυτό το πλαίσιο έχει απευθυνθεί στους Έλληνες αρμόδιους και αναμένει την άδεια τους. Η πολύ θετική αυτή διάσκεψη, αποφασίστηκε τα επόμενα χρόνια να γίνει στο Ικόνιο, στο Μάρντιν ή στο Χατάϊ.
Ν. Δαπέργολας (ΑΝΤΙΦΩΝΗΤΗΣ)

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΛΕΥΡΑ!
Τουρκόφωνη εφημερίδα «Μπιρλίκ» ( 27-11-2010)
Ο Μουφτής Μέτε σχολίασε την «Διάσκεψη Θρησκευτικού Τουρισμού- Κωνσταντινούπολη 2010».
H εκδήλωση «Μέρες Θρησκευτικού τουρισμού» που οργανώθηκε το 2002, το 2004 και το 2006 από τον TÜRSAB και την Διεύθυνση Θρησκευτικών Υποθέσεων στο Κουσάντασι, στην Σμύρνη και στην Κωνσταντινούπολη, φέτος με την επιλογή της Κωνσταντινούπολης ως Πολιτιστικής πρωτεύουσας της Ευρώπης, και με την συνεργασία του Πρακτορείου Κωνσταντινούπολη-Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2010, έφτασε σε διεθνές επίπεδο.
Η «Διάσκεψη Θρησκευτικού Τουρισμού 2010»οργανώθηκε στις 23-24 Νοεμβρίου 2010 στο Μέγαρο Διεθνών Συνεδρίων και Εκθέσεων Λουτφί Κιρντάρ
Στα εγκαίνια που άρχισαν με χορό Αλεβιτών, μίλησαν ο πρόεδρος του TÜRSAB Μπασαράν Ουλουσόϊ, ο πρόεδρος του Πρακτορείου Κωνσταντινούπολη-Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2010 Σεκίμπ Αβντάβιτς, ο νομάρχης Κωνσταντινούπολης Χουσείν Αβνί Μουτλού, και ο πρόεδρος της Διεύθυνσης Θρησκευτικών Υποθέσεων Μεχμέτ Γκιορμέζ . Στην εκδήλωση συμμετείχαν ο Πατριάρχης των Ρωμιών της Κωνσταντινούπολης Βαρθολομαίος, ο αρχιραβίνος της Τουρκίας Ραβ Ισακ Χαλεβά, ο πατριαρχικός επίτροπος από την κοινότητα των Ασσυρίων της Άγκυρας μητροπολίτης Γιουσούφ Τσετίν, ο πατριαρχικός επίτροπος του καθολικού Πατριαρχείου των Ασσυρίων Γιουσούφ Σαάγ, ο πατριαρχικός επίτροπος των καθολικών Κελντάνι της Τουρκίας Φρανσουά Γιακάν, πολλοί θρησκευτικοί ηγέτες, εκπρόσωποι δημόσιων φορέων, και εκλεκτοί καλεσμένοι του τουριστικού τομέα. Οι ομιλητές που πήραν τον λόγο, τόνισαν το πόσο σημαντικοί είναι ο ενοποιητικός ρόλος των θρησκειών και ο θρησκευτικός τουρισμός για την Κωνσταντινούπολη.
Στην διάσκεψη μετείχαν από την Δυτική Θράκη, ο εκλεγμένος Μουφτής Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερήφ, και ο εκλεγμένος Μουφτής Ξάνθης και πρόεδρος της Συμβουλευτικής Επιτροπής της Τουρκικής Μειονότητας Αχμέτ Μέτε. Ο Μουφτής Μέτε μιλώντας αποκλειστικά στην εφημερίδα Μπιρλίκ είπε πως η διάσκεψη ήταν πολύ καλή για την Τουρκική Μειονότητα της Δυτικής Θράκης, και σχολίασε τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από τον Ελληνικό τύπο, σχετικά με μια φωτογραφία του μαζί με τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο μετά την διάσκεψη.

ΜΕΤΕ: ΕΑΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ,ΑΥΤΑ
ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ
Κύριε Μουφτή μου, εσείς και ο εκλεγμένος Μουφτής Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερίφ μετείχατε σε μια διάσκεψη, μας την σχολιάζετε ;
«Οι χώρες σε πολλά μέρη του κόσμου διαίρεσαν τον τουρισμό σε διάφορους τομείς, και για αυτό οργανώνονται διάφορες εκδηλώσεις όπου οι άνθρωποι του «Θρησκευτικού Τουρισμού» εν μέσω ανεκτικότητας γνωρίζουν ο ένας τον άλλο πολύ καλύτερα. Μια εξ αυτών των εκδηλώσεων έγινε στην Κωνσταντινούπολη. Η Τουρκία οργανώνει για τέταρτη φορά μια τέτοια διάσκεψη. Στην διοργανωθείσα εκδήλωση, τέθηκαν θέματα όπως το πώς θα εξελιχθεί ο θρησκευτικός τουρισμός, σε τι βαθμό επωφελείται και επηρεάζεται η Τουρκία από αυτό, το πώς μπορούνε να συμβάλουν στον παγκόσμιο θρησκευτικό τουρισμό συνέδρια όπως αυτό, και μια σειρά από παρόμοια θέματα.
Όπως είναι γνωστό, πολλά από τα ωραία κέντρα της Χριστιανοσύνης βρίσκονται στα εδάφη της Τουρκίας. Για αυτό οι προσπάθειες της Τουρκίας για την κατά το δυνατόν καλύτερη αξιοποίηση τους, στοχεύουν και στην συμμετοχή των άλλων θρησκευτικών κοινοτήτων. Αν είναι ανάγκη να δώσω ένα παράδειγμα αυτής της προσπάθειας, θα πω για την συζήτηση που έγινε για την κατάσταση των προσκυνητών που πάνε στην Σαουδική Αραβία, σχετικά με την οποία ομιλητές από διάφορα μέρη του κόσμου παρέθεσαν τις απόψεις τους. Στο συνέδριο αυτό μετείχαν και καθηγητές από διάφορα πανεπιστήμια της Ελλάδας. Σε αυτήν την ωραία και σημαντική εκδήλωση μας κάλεσαν κι εμάς, και για δύο μέρες μετείχαμε στις εκδηλώσεις. Ακούσαμε τους ομιλητές και ανταλλάξαμε απόψεις μαζί τους. Ένας από τους στόχους αυτού του συνεδρίου ήταν ο διάλογος ανάμεσα στις θρησκείες και τα δυνητικά οφέλη του διαλόγου αυτού για τις θρησκείες και τον θρησκευτικό τουρισμό».
Κύριε Μουφτή μου, σας είδαμε σε μια φωτογραφία μαζί με τον Βαρθολομαίο. Μας το σχολιάζετε αυτό, πως βγήκε αυτή η φωτογραφία;
«Πρόσέξτε τώρα, ούτε εμείς, ούτε ο κύριος Βαρθολομαίος δεν είμαστε πολιτικοί ηγέτες. Εμείς είμαστε θρησκευτικοί ηγέτες κοινοτήτων. Συνεπώς ο κύριος Βαρθολομαίος το ξέρει, και ο ίδιος είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος. Τονίζοντας αυτό επιθυμώ να πω μια αλήθεια. Όταν εμείς πήγαμε δίπλα στον κύριο Βαρθολομαίο μας υποδέχτηκε με πολύ θερμό και ειλικρινή τρόπο. Ο ίδιος μας έσφιξε το χέρι και μας ευχήθηκε για το περασμένο Μπαϊράμι. Τον ρωτήσαμε αν μπορούμε να βγούμε μια φωτογραφία μαζί του και ο ίδιος με έναν ευγενικό τρόπο μας απάντησε ¨με ευχαρίστηση¨. Την φωτογραφία που βλέπετε τη τραβήξαμε με την θέληση του και μαζί με ηγέτες άλλων θρησκειών. Εμείς νωρίτερα τον ρωτήσαμε, ζητήσαμε άδεια ώστε να μην υπάρχει καμιά πίεση και επιφύλαξη, διότι σκεφτήκαμε πως μπορεί να του προκληθούνε προβλήματα. Ο ίδιος χωρίς να διστάσει επέδειξε μια συμπεριφορά που δείχνει την αξία που πρέπει να αποδίδεται στους ηγέτες της κοινότητας της Δυτικής Θράκης. Εγώ ως ένας μουφτής ευχαρίστησα μέσω των δικηγόρων του τον κύριο Βαρθολομαίο για αυτή την συμπεριφορά που επέδειξε. Τι θέλω να πω με αυτό. Ένας θρησκευτικός ηγέτης φέρθηκε όπως έπρεπε, και μέσα από εσάς επιθυμώ ξανά να επαναλάβω το εξής. Εντέλει τραβήχτηκε μια φωτογραφία, κα μάλιστα μια πολύ ωραία φωτογραφία πιστεύω. Γιατί δηλαδή οι θρησκευτικού ηγέτες της Τουρκικής Μειονότητας της Δυτικής Θράκης και της Μειονότητας των Ρωμιών στην Κωνσταντινούπολη δεν μπορούνε να έρθουν δίπλα δίπλα ; Ανάμεσα μας υπάρχει μήπως κάτι που δεν μπορούμε να μοιράσουμε ; Ή μήπως υπάρχει κάποιο πρόβλημα που δεν μπορεί να απομακρυνθεί ; Πάνω μας υπάρχουν δύο κράτη. Εμείς συναντιόμαστε και θα συνεχίσουμε να συναντιόμαστε, επειδή πιστεύουμε πως αυτά τα δύο κράτη ως αποτέλεσμα της διεκδίκησης των δικαιωμάτων μας και του αγώνα που πρέπει να δώσουμε θα βρούνε το σωστό. Αυτό δεν είναι κάτι που γίνεται για πρώτη ή τελευταία φορά. Εάν επιθυμούμε να κερδίζουν οι κοινωνίες, πρέπει όλοι αυτά να τα αντιμετωπίζουν καλοπροαίρετα. Τέλος πρέπει να πω και το εξής. Στην φωτογραφία αυτή ούτε για τον κύριο Βαρθολομαίο ούτε για εμάς υπάρχει κάτι που να χρήζει ψόγου. Είναι μόνο μια φωτογραφία, μια σημαντική και άξια χειροκροτήματος φωτογραφία».
Ο Ελληνικός τύπος οργίστηκε, μίλησε για μεγάλη γκάφα, και έγραψε πως πρέπει αμέσως να παραιτηθούνε οι σύμβουλοι του κυρίου Βαρθολομαίου, τι λέτε για αυτό ;
«Είναι μια πολύ λάθος στάση. Την στιγμή μάλιστα που η φιλία ανάμεσα σε Τουρκία και Ελλάδα συνεχίζει να μεγαλώνει, παράδειγμα βλέπετε πως αποδόθηκε το Ορφανοτροφείο στο Πατριαρχείο. Δεν υπάρχει καμία ανάγκη την ώρα που γίνεται αυτό το όμορφο και έγκαιρο βήμα, μια κίνηση που θα έπρεπε να χειροκροτηθεί, να προκαλούνε με το παραμικρό, λέγοντας γιατί συναντιούνται οι ηγέτες των κοινοτήτων. Είναι πολύ λάθος να λένε τέτοιου είδους λόγια».
Σχόλιο : Το λάθος Αχμέτ δεν ήταν δικό σου, άλλος το έκανε. Εσύ έπραξες το καθήκον σου…
(Μπιρλίκ-27/11/2010)

Η ΚΑΘΑΡΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ «ΜΑΧΗΤΗ»
-Οϊμέ! (Εκφράζοντας τη μεγάλη μας λύπη και απελπισία για όσα διαπράττονται εδώ και λίγους μήνες στη περιοχή μας..)!
Κάντε αυτό που θα ωφελήσει την Πατρίδα και την Ορθοδοξία! Θέλετε να εκλέγονται στην Ελλάδα οι Μουφτήδες, ενώ ακόμη και στην Τουρκία τους ΔΙΟΡΙΖΕΙ το Τουρκικό Κράτος; Θέλετε από τώρα και πριν λήξη η θητεία τους, να «αντικαταστήσετε» τους… Σινίκογλου, δηλαδή τους διορισμένους Μουφτήδες που εσείς δεχόμασταν στα Υπουργεία σας (τόσο επί ΠΑΣΟΚ όσο και Ν.Δ.);;;;
-Παναγιώτατε, κύριε Πρωθυπουργέ, κυρία Μπακογιάννη, κύριε Περιφερειάρχα, κύριε Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης, κύριε Υπουργέ μας Σωκράτη Ξυνίδη…
-Θέλετε ο Οικουμενικός μας Πατριάρχης να χαρακτηρίζεται με περισσή απρέπεια από τον κάθε «Ψευτομουφτή» «πρακτορίσκο» κ. Μετέ ως… «Πατριάρχης των Ρωμιών της Κωνσταντινούπολης»;
-Οϊμέ… και ξανά Οϊμε!
-Κάντε το! Εσείς Κυβερνάτε, εσείς καθορίζεται την Εξωτερική μας πολιτική
-Κάντε αυτό που θα ωφελήσει την Πατρίδα και την Ορθοδοξία! Επιτέλους με μια ΕΝΙΑΙΑ Εθνική Στρατηγική και πολιτική. Φτάνει όμως!
-Φτάνει όμως! Μη μας «εμπαίζετε» άλλο… Μη μας ξεφτιλίσετε κι άλλο!
«Μ»

30 Νοεμβρίου

«Μπουρδέλο», εγκληματικότητας ο Νομός Ξάνθης, *Αλλά και μπράβο στην Αστυνομική Δ/νση Ξάνθης για τις επιτυχίες της

30 Νοεμβρίου
Η λέξη όσο κι αν φαίνεται «βαριά», θα το διαπιστώσετε από τις ειδήσεις που παραθέτουμε παρακάτω πως μάλλον είναι…ελαφριά, σε σχέση όχι μόνο με την αύξηση της εγκληματικότητας στο Νομό Ξάνθης, αλλά και την υψηλή… «ποιότητα» των ΚΑΚΟΠΟΙΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ πλέον που αφθονούν στη περιοχή μας…
Ένας πρώην…ήσυχος βέβαια Νομός, πριν «πλακώσουν» όλοι αυτοί εξ ανατολών και Τουρκίας ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ που μετέτρεψαν στη κυριολεξία σε… «μπουρδέλο» εγκληματικότητας όλο το Νομό Ξάνθης!!!
Τα πάντα περιλαμβάνει ο… «μπαξές» του αστυνομικού δελτίου! Από Τούρκους ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣ με κοτζάμ… οπλοπωλείο στο αυτοκίνητό τους, μέχρι «Βούλγαρους - μάγκες… τουρίστες» της πλάκας που… ξυλοφορτώνουν τις… γυναίκες τους!
Όαση ευτυχώς σε όλα αυτά, οι επιτυχίες της αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης και μπράβο στους αστυνομικούς που εξάρθρωσαν «συμμορίες» κακοποιών, αλλά και απλούς δράστες εγκληματικών πράξεων!

ΕΚΚΡΕΜΟΥΣΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΠΕΛΑΣΗΣ
ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥΡΚΟΥ ΣΚΛΗΡΟΥ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ 17ΧΡΟΝΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ ΚΑΙ… ΚΟΤΖΑΜ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ!
Την 28.11.2010 και ώρα 02.00’ από αστυνομικούς του Τ. Σ. Φ. Κοτύλης, συνελήφθη ένας 46χρονος αλλοδαπός πολίτης Τουρκίας και ο 17χρονος ημεδαπός γιος του, οι οποίοι οδηγώντας ΙΧΕ αυτοκίνητο και αντιλαμβανόμενοι επικείμενο αστυνομικό έλεγχο απέρριψαν στο έδαφος :
α) ένα (01) πολεμικό τυφέκιο τύπου Kalashnikov,
β) ένα (01) υφασμάτινο γιλέκο κυνηγετικού τύπου,
γ) τέσσερεις (04) γεμιστήρες για το ανωτέρω όπλο και
δ) εκατόν δεκαπέντε (115) σφαίρες διαμετρήματος 7,62 x 0,39, οι οποίες ήταν εντός των ανωτέρω γεμιστήρων,
Σε έρευνα, που διενεργήθηκε εντός του αυτοκινήτου ανευρέθηκαν και κατασχέθηκαν πολλά διαρρηκτικά εργαλεία ήτοι: α) μια (1) σκύλα, β) ένα (1) σφυρί , γ) ένα (1) καλέμι, δ) μία (1) πένσα, ε) Πέντε (5) γάντια, στ) Μια (1) κουκούλα χρώματος μαύρου για όλο το πρόσωπο, ζ) Μια (1) σιδερογροθιά, η) ένα (1) σιδεροπρίονο χωρίς λάμα, θ) τρία (3) κατσαβίδια, ι) ένα (1) κοπίδι, ια) ένα (1) πολυεργαλείο, ιβ) ένα (1) μαχαίρι συνολικού μήκους 24 εκ. με μήκος λεπίδας 15 εκ, ιγ) Δυο (2) σουγιάδες, ιδ) Μια (1) λάμα δίχως λαβή με μήκος λεπίδας 15 εκ, ιε) τρία (3) σκοινιά αναρρίχησης με διάφορα μήκη και πάχος.
Για τον ανωτέρω α’ δράστη, του οποίου εξετάζεται το καθεστώς παραμονής του χώρα μας, εκκρεμούσε προς εκτέλεση από το 2005 δικαστικά απόφαση απέλασης ενώ από την προανάκριση προκύπτει ότι έχει διαπράξει κατά το παρελθόν σωρεία κλοπών στην περιοχή της Αττικής, Ξάνθης, Καβάλας, Κομοτηνής, Αλεξανδρούπολης και Έδεσσας.
Καταδικάσθηκε και εξέτισε πολυετή κάθειρξη για τα αδικήματα : της απόπειρα ανθρωποκτονίας, διακεκριμένες κλοπές, κατοχή ναρκωτικής ουσίας, αντίσταση, οπλοφορία – οπλοκατοχή, Κατοχή πολεμικού όπλου, απόδραση κρατουμένου, Σύσταση συμμορίας, Στάση κρατουμένων, παραβίαση περιορισμών διαμονής. Φέρεται κρατούμενος των Αγροτικών Φυλακών Κασσάνδρας όπου αποφυλακίστηκε το 1989, των φυλακών Κορυδαλλού όπου φυλακίστηκε το 1990, Κέρκυρας όπου δεν επέστρεψε μετά από άδεια και συνελήφθη το 2001, των φυλακών Μαλανδρίνου όπου και αποφυλακίστηκε το 2005.
Ανωτέρω δράστες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης που διενεργεί την προανάκριση θα προσαχθούν ενώπιον του κ. Εισαγγελέως Πρωτοδικών Ξάνθης.

ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΡΙΩΝ (03) ΑΤΟΜΩΝ ΓΙΑ ΚΛΟΠΗ, ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΚΛΟΠΗΣ, ΑΠΟΔΟΧΗ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ
Μεσημβρινές ώρες της 27.11.2010 στην Ξάνθη, συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ξάνθης ένας 35χρονος και ένας 39χρονος οι οποίοι ενεργώντας από κοινού, αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν με πρόθεση να ιδιοποιηθούν παράνομα, από κατάστημα «παντοπωλείο» ιδιοκτησίας 65χρονης ημεδαπής, φιάλες αλκοολούχων ποτών.
Από διενεργηθείσα προανάκριση προέκυψε ότι ανωτέρω δράστες με τον ίδιο τρόπο αφαίρεσαν την 26.11.2010 από το ίδιο κατάστημα φιάλες οινοπνευματωδών ποτών αξίας 20 ευρώ τις οποίες πούλησαν σε 49χρονο ημεδαπό(συνελήφθη) ο οποίος διέθεσε αυτές προς πώληση στο κατάστημα της συζύγου του.
Συλληφθέντες δράστες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης που διενεργεί την προανάκριση προσήχθησαν ενώπιον του κ. Εισαγγελέως Πρωτοδικών Ξάνθης.

ΣΥΛΛΗΨΗ 58ΧΡΟΝΟΥ ΕΧΙΝΙΩΤΗ!
ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟ ΟΠΛΟ ΣΤΟΝ 10ΧΡΟΝΟ ΕΓΓΟΝΟ ΤΟΥ ΚΙ ΑΥΤΟΣ…ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ΟΤΙ ΘΑ… ΣΚΟΤΏΣΕΙ ΔΥΟ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ ΠΟΜΑΚΟΥΣ!
Βραδινές ώρες της 27.11.2010 στον Εχίνο Ξάνθης, συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Εχίνου, ένας 58χρονος ημεδαπός ο οποίος παραχώρησε στον 10χρονο ανήλικο εγγονό του ένα μονόκαννο κυνηγετικό όπλο για το οποίο στερείται αδείας κατοχής, με το οποίο αυτός (ο ανήλικος) προέβη σε άσκοπους πυροβολισμούς και στη συνέχεια έστρεψε αυτό σε βάρος δύο ανηλίκων ηλικίας 16 και 10 ετών απειλώντας τους ότι θα τους σκοτώσει.
Συνελήφθη ο 58χρονος ο οποίος προσαχθεί ενώπιον του κ. Εισαγγελέως Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ για τον ανήλικο σχηματίσθηκε δικογραφία. Την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Εχίνου.

ΤΗΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΞΑΝΘΗΣ!
42ΧΡΟΝΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΣ, «ΣΑΠΙΣΕ» ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΤΗΝ 46ΧΡΟΝΗ ΒΟΥΛΓΑΡΑ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ!
Την 28.11.2010 και ώρα 00.30’ στη Γενισέα Ξάνθης, συνελήφθη από αστυνομικούς του Α. Τ. Γενισέας, ένας 42χρονος αλλοδαπός πολίτης Βουλγαρίας ο οποίος με χρήση βίας προκάλεσε πολλαπλές σωματικές βλάβες επί του σώματος της 46χρονης ομοεθνή συζύγου του.
Παθούσα διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης όπου παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέτασή της ενώ ο δράστης με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία από το Αστυνομικό Τμήμα Γενισέας θα προσαχθεί ενώπιον του κ. Εισαγγελέως Πρωτοδικών Ξάνθης.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΔΡΑΣΤΗ ΓΙΑ ΚΛΟΠΗ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΣ!
Την 29.11.2010 και ώρα 00.05’ προσήλθε σε υφιστάμενη Υπηρεσία μας (Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης, ένας 47χρονος ημεδαπός ιδιοκτήτης κτηνοτροφικής μονάδας και κατήγγειλε ότι βραδινές ώρες της 28.11.2010 άγνωστος – οι δράστες έθραυσαν παράθυρο οικίας που βρίσκεται εντός της κτηνοτροφικής μονάδας, εισήλθαν εντός αυτής και αφήρεσαν ένα κυνηγετικό όπλο (καραμπίνα) που ο παθών κατείχε νόμιμα.
Σε βάρος ανωτέρω παθόντος σχηματισθεί δικογραφία για πλημμελή φύλαξη όπλου.
Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης.

ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΝΟΣ (01) ΑΤΟΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΚΛΟΠΗΣ, ΨΕΥΔΗ ΑΝΩΜΟΤΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
Την 27.11.2010 και ώρα 23:30 από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κοτύλης, συνελήφθη ένας 39χρονος ημεδαπός ο οποίος ενεργώντας από κοινού με 25χρονο ημεδαπό ο οποίος διαφεύγει της συλλήψεως και αναζητείται, αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν με πρόθεση να ιδιοποιηθούν παράνομα από κατάστημα mini market στα Πηγάδια Ξάνθης ιδιοκτησίας 38χρονου παθόντος.
Ο ανωτέρω συλληφθείς κατά την εξέτασή του δήλωσε ψευδώς διαφορετικά στοιχεία ταυτότητάς του.

ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΝΟΣ ΑΤΟΜΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΟΠΛΟΧΡΗΣΙΑ
Βραδινές ώρες της 24.11.2010 στην Ξάνθη, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ξάνθης, ένας 43χρονος ημεδαπός, ο οποίος κατελήφθη έξωθεν της οικίας του, να πυροβολεί ασκόπως στον αέρα, με κυνηγετικό όπλο (καραμπίνα) που κατείχε νόμιμα.
Κατασχέθηκε η καραμπίνα, η άδεια κατοχής του όπλου, μια φυσιγγιοθήκη, 56 αχρησιμοποίητα και 02 χρησιμοποιημένα φυσίγγια.
Ανωτέρω δράστης με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης που διενεργεί την προανάκριση θα προσαχθεί ενώπιον του κ. Εισαγγελέως Πρωτοδικών Ξάνθης.

ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΝΟΣ ΑΤΟΜΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ ΚΩΔΙΚΑ ΟΔΙΚΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ, ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΔΕΙΑ ΟΔΗΓΟΥ!
Μεσημβρινές ώρες της 26.11.2010 στην Ξάνθη, συνελήφθη από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ, ένας 35χρονος ημεδαπός ο οποίος οδηγώντας ΙΧΕ αυτοκίνητο και στερούμενος αδείας ικανότητας οδήγησης και ασφαλιστηρίου συμβολαίου και ενώ του είχαν αφαιρεθεί από το Τμήμα Τροχαίας Ξάνθης η άδεια κυκλοφορίας και οι πινακίδες κυκλοφορίας, ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα και εγκατέλειψε τον τόπο του ατυχήματος.
Δράστης με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία από το Τμήμα Τροχαίας Ξάνθης που διενεργεί την προανάκριση θα προσαχθεί ενώπιον του κ. Εισαγγελέως Πρωτοδικών Ξάνθης.

ΣΥΛΛΗΨΗ 21ΧΡΟΝΟΥ ΑΛΒΑΝΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΛΑΞΗ ΚΟΤΥΛΗΣ
Βραδινές ώρες της 26.11.2010 στον Άγιο Αθανάσιο Ξάνθης, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κοτύλης ένας 21χρονος αλλοδαπός πολίτης Αλβανίας, στερούμενος νομίμων διατυπώσεων εισόδου και παραμονής χώρα μας.
Δράστης με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία από το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας θα προσαχθεί ενώπιον του κ. Εισαγγελέως Πρωτοδικών Ξάνθης.

30 Νοεμβρίου

ΑΛΕΚΟΣ ΚΟΝΤΟΣ: Θα λογοδοτήσουν αυτοί που με παρέπεμψαν, ήμουν πάντα πολέμιος στις διεκδικήσεις της Μονής

30 Νοεμβρίου
Ο πρώην Υπουργός και βουλευτής Ξάνθης, μίλησε στο Newpost.gr έξω από τα δόντια
«Έξω από τα δόντια», μίλησε στην γνωστή ιστοσελίδα Newpost.gr ο πρώην Υπουργός και βουλευτής Ξάνθης Αλέξανδρος Κοντός, για την πρόσφατη παραπομπή του, χαρακτηρίζοντας ως «σκευωρία» την πολιτική δίωξή του.
«Θα λογοδοτήσουν αυτοί που με παρέπεμψαν, ήμουν πάντα πολέμιος στις διεκδικήσεις της Μονής», ξεκαθάρισε ο Αλέκος Κοντός.

ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟ Newpost.gr
Ο πρώην Υπουργός, Αλέκος Κοντός, βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα εξ αφορμής της πολύκροτης υπόθεσης Βατοπεδίου. Ο ίδιος υποστηρίζει οτι ουδέποτε παρανόμησε και ότι κάθε του ενέργεια ήταν σύννομη. Παράλληλα σημειώνει οτι όσοι βουλευτές μετείχαν στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής θα κληθούν να λογοδοτήσουν στην Δικαιοσύνη.
Είναι συνεπώς προφανές οτι ο κ. Κοντός θα προχωρήσει σε μηνύσεις εναντίων των μελών της Προανακριτικής Επιτροπής και θα πρέπει να θεωρηθεί δεδομένο οτι θα τους ζητήσει να άρουν απο μόνοι τους την βουλευτική τους ασυλία προκειμένου να παραστούν ενώπιον του δικαστηρίου!
Παραθέτουμε ολόκληρη την συνέντευξη που παραχώρησε στο newpost.gr ο κ. Αλέκος Κοντός:
Αρχικά είχατε δώσει την εντύπωση- ως βουλευτής Ξάνθης- οτι διαφωνούσατε ριζικά σχετικά με τις πρωτοβουλίες της Μονής Βατοπεδίου. Τι μεσολάβησε και εν τέλη αλλάξατε γνώμη;
-Ουδέποτε άλλαξα γνώμη, ήμουν πάντα πολέμιος στις διεκδικήσεις της Μονής, όπως ακόμα και οι ίδιοι οι μοναχοί Εφραίμ και Αρσένιος κατέθεσαν στην Εξεταστική Επιτροπή. Τη στάση μου αυτή, από την οποία ουδέποτε παρέκκλινα, έχω αποδείξει εξ άλλου με όλες τις ενέργειές μου. Από την αρχή πίστεψα ότι οι διεκδικήσεις της Μονής Βατοπεδίου ήταν καταστροφικές για χιλιάδες οικογένειες ακτημόνων της Θράκης και τις οικογένειες των αλιέων της Λίμνης Βιστονίδας και ότι έπρεπε να βρεθεί λύση, έτσι ώστε αφενός μεν η Μονή να μην αποκτήσει κυριότητα στα ακίνητα αυτά κι αφετέρου - όταν πια παρά τις διαμαρτυρίες μας περιήλθαν στην κυριότητά της - να βρεθεί λύση ώστε να προστατευθούν τα συμφέροντα των συμπολιτών μου. Θεωρούσα ότι είχα χρέος να σταθώ στο πλευρό τους και φυσικά να καταβάλω κάθε προσπάθεια ώστε να αποκατασταθεί η ηρεμία στον Τόπο μου, όπου οι κοινωνικές αντιδράσεις των κατοίκων απέναντι στη Μονή ήταν ιδιαίτερα έντονες κι ανησυχητικές. Μετά το 2003, όταν οι επίμαχες εκτάσεις πέρασαν με τις Αποφάσεις των Υπουργών του ΠΑΣΟΚ και του κ. Σωκράτη Ξυνίδη στην κυριότητα της Μονής, δεν είχα άλλη επιλογή, όπως και όλοι οι φορείς της Ξάνθης που συμμετείχαν στον ίδιο αγώνα με εμένα, από το να συμφωνήσουμε με την κεντρική κυβερνητική απόφαση της Νέας Δημοκρατίας για ανταλλαγές, που έδινε λύση στο πρόβλημα της περιοχής μας. Άλλωστε οι εν λόγω Αποφάσεις για τις ανταλλαγές ήταν καθ όλα νόμιμες, βασίζονταν σε Νόμους που ψηφίστηκαν από τις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και το κυριότερο υλοποιήθηκαν αποκλειστικά με βάση τις εκτιμήσεις που έκανε το μοναδικό αρμόδιο όργανο με βάση το Νόμο, που είναι το Σώμα Ορκωτών Εκτιμητών. Πέραν αυτού, οι Αποφάσεις αυτές, που δεν ελήφθησαν εν κρυπτώ αλλά δημοσιοποιήθηκαν ακόμα και με σχετικό Δελτίο Τύπου, αντιμετωπίσθηκαν πολύ θετικά από όλους τους φορείς της Θράκης και ιδιαίτερα τους χιλιάδες ακτήμονες αγρότες και τους αλιείες της περιοχής, που θίγονταν από την κατοχύρωση των δικαιωμάτων της Μονής.
-Οι συνάδελφοί σας βουλευτές, της Προανακριτικής Επιτροπής, φαίνεται να έχουν διαφορετική εκτίμηση και έκριναν ότι έπρεπε να σας παραπέμψουν. Παρατηρήσαμε, ακόμα, οτι αφήσατε αιχμές για τον τρόπο που λειτούργησαν... ακούστηκε μάλιστα οτι θα φτάσετε μέχρι και σε μήνυση εναντίον τους...
-Η αλήθεια είναι ότι οι βουλευτές της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο την αριθμητική υπεροχή που είχαν στην εν λόγω Επιτροπή, ώστε να κρατήσουν - κατά παράβαση κάθε έννοιας δικαίου και δημοκρατικής λειτουργίας της Προκαταρκτικής - την υπόθεση στην επικαιρότητα όλον αυτό τον καιρό, επιδεικνύοντας προκλητική αδιαφορία για το γεγονός ότι δεν υπήρχε ίχνος στοιχείων εναντίον μου κι εναντίον των συναδέλφων μου πρώην Υπουργών. Είναι ξεκάθαρο ότι λειτούργησαν με άνωθεν εντολές, ότι ξεπέρασαν τις «κόκκινες γραμμές» που αφορούν παράτυπές ενέργειες και παράνομες πράξεις και προέβησαν στη σύνταξη ενός πορίσματος, τόσο απροκάλυπτα κατασκευασμένου, ώστε απορρίφθηκε και από δεκάδες συναδέλφους τους, βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, που επέλεξαν να ακολουθήσουν αυτό που τους υπαγόρευε η συνείδησή τους και όχι η κομματική «γραμμή».
Η πολιτική σκευωρία που έστησε το ΠΑΣΟΚ στη συγκεκριμένη απόφαση κορυφώθηκε στη συνεδρίαση της Βουλής όπου αποφασίστηκε η παραπομπή μου στο Δικαστικό Συμβούλιο για ένα αδίκημα που δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση (αντί των συνολικά τριών άθλιων κατηγοριών που κατασκεύασαν εναντίον μου). Σε αυτή τη συνεδρίαση, εάν δε είχαν ληφθεί υπόψη οι επιστολικές ψήφοι που το ΠΑΣΟΚ επέμεινε να προσμετρήσει στην ψηφοφορία ή εάν δεν υπήρχαν τα κόμματα της Αριστεράς, που για τους δικούς τους λόγους λειτούργησαν ως «δεκανίκι» στην κυβερνητική «γραμμή» να παραπεμφθούν πρώην υπουργοί στο Δικαστικό Συμβούλιο, ο κ. Παπανδρέου θα είχε υποστεί μία πολύ μεγάλη ήττα, που θα κλόνιζε όλο το οικοδόμημα των «τηλεδικίων» που έχει στήσει τον τελευταίο χρόνο. Μετά από όλα αυτά βλέπω ως υποχρέωσή απέναντι στον εαυτό μου και την οικογένειά μου, για την τεράστια ψυχική ταλαιπωρία που περάσαμε τα τελευταία χρόνια, το να ασκήσω όλα τα δικαιώματα που μου δίνει το Σύνταγμα και οι Νόμοι της χώρας μου.
Είμαι αποφασισμένος να αποδείξω με κάθε τρόπο την αθωότητά μου και να φέρω αντιμέτωπους με τις ποινικές και ηθικές ευθύνες που τους αναλογούν όλους εκείνους που παραβίασαν το Νόμο σε βάρος μου.
-Τι σκοπεύετε να κάνετε απο δω και πέρα; Θα μείνετε στην κεντρική πολική σκηνή;
-Θεωρώ ότι ένας πολιτικός παραμένει σε αυτή όσο οι πολίτες που τον στήριξαν συνεχίζουν να τον περιβάλλουν με την εμπιστοσύνη τους.
Στη Νέα Δημοκρατία θα παραμείνετε, και το ρωτάω με δεδομένη την στήριξή σας στην κ. Μπακογιάννη κατά την διάρκεια των εσωκομματικών εκλογών.
-Έντεκα χρόνια πολιτεύομαι με τις αρχές και τις αξίες της Νέας Δημοκρατίας, τις οποίες συνεχίζω να πιστεύω και να υπηρετώ.

30 Νοεμβρίου

90 χρόνια ζωής για το ζαχαροπλαστείο «Νικολαϊδης»!

30 Νοεμβρίου
Πάντα μπροστά με αγνά υλικά, υψηλή ποιότητα και ακαταμάχητα…γλυκά!Υπέροχος έγινε ο χώρος του παραδοσιακού και ιστορικού ζαχαροπλατείου της πόλης μας, με διακοσμητή τον Πέτρο Κονταρίδη*Η Κωνσταντίνα Νικολαϊδου, από την 4η γεννιά ιδιοκτητών, συνεχίζει την παράδοση της οικογένειας και του πατέρα της Νίκου Νικολαϊδη.Από το 1920 αποτελεί σημείο αναφοράς για την πόλη της Ξάνθης. 90 χρόνια ζωής ζαχαροπλαστείο «Νικολαϊδης»!
-Από τα παλαιότερα ζαχαροπλαστεία της βόρειας Ελλάδας, το όνομα ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ είναι συνδεδεμένο με την υψηλή ποιότητα γλυκού που προβάλλουν ιδιαίτερα και όλη τη περιοχή της Ξάνθης.
Το περασμένο Σάββατο λοιπόν, το ριζικά ανακαινισμένο ζαχαροπλαστείο «Νικολαϊδης» παρουσία δεκάδων φίλων και πελατών του, άνοιξε μια νέα σελίδα…
Ο γνωστός χώρος (επί της 28ης Οκτωβρίου πριν τα φανάρια της πλατ. Ελευθερίας), ανακαινίστηκε ριζικά,διατηρώντας αναλλοίωτη βέβαια την παράδοση και το στυλ του, αλλά και «δένοντας» το χτες με το σήμερα την υπέροχη πράγματι διακοσμητική γραμμή του Πέτρου Κονταρίδη.Τα εγκαίνια έγιναν το περασμένο Σάββατο και τον αγιασμό τέλεσε ο Μητροπολίτης Ξάνθης κ.Παντελεήμων που εγκαινίασε και το νέο υπέροχο χώρο. Μεταξύ των άλλων, τίμησαν με την παρουσία τους τα γενέθλια των 90 χρόνων ζωής και τον νέο υπέροχο χώρο ο πρώην βουλευτής Ξάνθης κ.Παντελεήμων, ο πρώην βουλευτής Γιώργος Παυλακάκης, ο αντιΠεριφιερειάρχης Ξάνθης Φώτης Καραλίδης, ο Δήμαρχος Βιστωνίδας Νίκος Ζλάτκος, η Νομαρχιακή Σύμβουλος Πέπη Στάντζιου, ο αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ξάνθης Νίκος Τσάβας κ.ά.
Ιδιαίτερα χαρούμενος και περήφανος για το νέο «κόσμημα» «Νικολαϊδης» που παρέδωσε στη πόλη ήταν ο πρώην Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Ν. Ξάνθης Νίκος Νικολαϊδης που δέχτηκε τα συγχαρητήρια και τις ευχές όλων για το νέο δημιούργημα, ενώ υπέροχη και λαμπερή οικοδέσποινα με το χαμόγελο στα χείλη, ήτανη κόρη του Κωνσταντίνα Νικολαϊδου από την 4η γεννιά ιδιοκτητών, που τον «διαδέχτηκε» με μεγάλη επιτυχία στο «τιμόνι» της επιχείρησης.
-Διατηρώντας πάντα την ίδια και απαράλλαχτη παραδοσιακή συνταγή των γλυκών που έκαναν το ζαχαροπλαστείο δημοφιλές χάρις στα αγνά και γνήσια υλικά του, το ζαχαροπλαστείο «Νικολαϊδης» αναμφισβήτητα έγινε πιο μοντέρνο και πιο σύγχρονο σύμφωνα με τις απαιτήσεις των καιρών.
Δεν νοείται να έρθει επισκέπτης στη Ξάνθη και να μην περάσει από το ζαχαροπλατείο «Νικολαϊδης», προκειμένου να προμηθευτεί τα υπέροχα γλυκά του… καριόκα, σαραγλί, «ανώμαλο», σιροπιαστά ανατολίτικα γλυκά και διάφορες πάστες αποτελούν μερικούς μόνο από τους ακαταμάχητους πειρασμούς του.
Καλές δουλειές και να τα… χιλιάσει, γιατί τα 100χρονα είναι πολύ κοντά…

30 Νοεμβρίου

SHOW MUST GO ON!

30 Νοεμβρίου
*Απαστράπτουσα ήταν η Κωνσταντίνα Νκολαϊδου στα εγκαίνια του ριζικά ανακαινισμένου ιστορικού Ζαχαροπλαστείου «Νικολαϊδης» το βράδυ του Σαββάτου. Η κόρη του ακαταμάχητου πρώην Προέδρου της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Ν. Ξάνθης Νίκου Νικολαϊδη που το 1990 ήταν ο «μπροστάρης» στην μεγάλη Πανξανθιώτικη κινητοποίηση, έχει πάρει πλέον το «τιμόνι» της επιχείρησης που συμπλήρωσε 90 χρόνια ζωής…!
Ανήκουσα πλέον στην 4η γενιά που αναλαμβάνει τα ηνία του δημοφιλούς και πασίγνωστου ζαχαροπλαστείου.
……
*Ασορτί πάντως με τα ποιοτικά εγκαίνια και την προχωρημένη διακόσμηση του νέου «Νικολαϊδης» ήταν και η ποιοτική μουσική που ακολούθησε των εγκαινίων…
Δύο υπέροχες γυναικείες παρουσίες που έπαιζαν μελωδικές αξέχαστες επιτυχίες με τα βιολιά τους!
-Ήταν πράγματι κάτι το ξεχωριστό…
……
*Ποιος ήταν ο διακοσμητής του ανακαινισμένου ζαχαροπλαστείου «Νικολαϊδης»; Μα ο εξαιρετικός Πέτρος Κονταρίδης, τον οποίο βλέπετε στη φωτογραφία με τον Δήμαρχο Βιστωνίδας Νίκο Ζλάτκο.
……
*Στην όμορφη εκδήλωση εγκαινίων και γενεθλίων, ξεχωριστή παρουσία κι αυτή του πρώην βουλευτή και δικηγόρου Γιώργου Παυλακάκη που ευχήθηκε στην Κωνσταντίνα και στον Νίκο Νικολαϊδη να τα… χιλιάσουν!
Τα 100 άλλωστε είναι κοντά…Σε μια 10ετία θα τα ξαναγιορτάσουμε μαζί!
……
*Άπαιχτος πράγματι ο δημοφιλής d.j. Τόρης Παπαδήμας που μαζί με την αγαπημένη του Κωνσταντίνα ξεκίνησε τη διασκέδασή του το βράδυ του Σαββάτου στο «Αδιέξοδο», αλλά στο τέλος…κατέληξε στο Kyttaro ελληνάδικο, διότι κακά τα ψέματα…
-Το αίμα νερό δεν γίνεται!!!
-Λέτε να ξαναεπιστρέψει στο πόστο του; Ιδίως τώρα που ο Τάκης σταμάτησε τα…live της Τρίτης; Και ο Κώστας τον «ψήνει» να τα κάνει Πέμπτες; Λέτε;
……
*Ποιο ήταν και πάλι το αστέρι του Kyttaro live τα μεσάνυχτα του Σαββάτου που όλο… «φεύγει» προς Αλεξανδρούπολη κι όλο τα 3ήμερα στη Ξάνθη τα βγάζει;
Μα η γοητευτική Χρύσα που δούλευε όμως… σερβιτόρα (δηλαδή έξω από το μπαρ), προκειμένου να κάνει και τις δημόσιες σχέσεις του μαγαζιού…
Στη φωτογραφία μαζί με μια υπέροχη φίλη της και πελάτισσα φυσικά του Kyttaro ελληνάδικο!
……
*Κι επειδή σίγουρα θα με ρωτήσετε, να ενημερώσω και την… «Τσούχτρα» που την «παραμυθιάζει» η κολλητή της, ότι ο Κώστας Γαβριηλίδης και μετά τις εκλογές πηγαίνει στο Kyttaro και διασκεδάζει, διότι δεν ξεχνάει τα φιλαράκια του όπως ο Τάκης που τον στήριξαν στις εκλογές και εκλέχθηκε πανηγυρικά σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο Πούλιου…
-Βέβαια ο άνθρωπος πήγε μόνος, καθότι είπε για ένα χρονικό διάστημα να μην «κουβαλάει» μαζί του… «γλάστρες»!!! Τόσο πολύ σας πειράζει κυρίες μου;
……
*Και να κλείσω με μια σπέσιαλ είδηση. Στο υπέροχο cafe restaurant Clochard της επίσης υπέροχης Σοφίας Χουλιάρα (υπό το άγρυπνο πάντα μάτι του αξεπέραστου Βασίλη…), τα πάντα ήταν υπέροχα στον επάνω όροφο την Παρασκευή το βράδυ.
Εκεί μάλιστα είδα παρέα με τις όμορφες γυναίκες τους να πίνουν κρασί και να συζητάνε, τον πρώην προπονητή της Skoda Ξάνθη Νίκο Κεχαγιά και τον τεχνικό διευθυντή Γιάννη Παπαδημητρίου.
Κι αύριο… ακόμη πιο… αποκλειστικός.

30 Νοεμβρίου

Ο Πόντος ζει… και μάλιστα στη ψυχή των νέων ανθρώπων!

30 Νοεμβρίου
Live Ποντιακή εκπομπή το βράδυ της Κυριακής με την φοβερή Ελένη Αλεξίου στη ραδιοφωνική εκπομπή «Ρίζες και παράδοση» να φιλοξενεί Πόντιους καλλιτέχνες του Συλλόγου Ποντίων Ν. Ξάνθης.

30 Νοεμβρίου

Σήμερα λοιπόν Kyttaro με ελληνική μουσική και d.j. τον Κώστα Σπυριάδη.

30 Νοεμβρίου
Τα live στοιχίζουν πολύ και μάλλον αυτή είναι καθώς φαίνεται και η αιτία που το Kyttaro ελληνάδικο τα ανέβαλλε μέχρι… νεωτέρας. Το πιο πιθανό ν’ αλλάξει πάντως η μέρα και τα live του ΚYTTARO να γίνονται κάθε Πέμπτη βράδυ που ο κόσμος βγαίνει περισσότερο.

30 Νοεμβρίου

Στην Αθήνα βρίσκεται από χθες ο Κώστας Γαβριηλίδης, για συνδικαλιστικούς λόγους.

30 Νοεμβρίου
Ωστόσο οι πληροφορίες μου λένε ότι τις τελευταίες μέρες όπου και να εμφανίζεται, ή με παρέα φίλων θα είναι, ή… μόνος! Μάλλον δηλαδή του αρέσει περισσότερο το…ελεύθερος και μποέμ! (Σ.Σ. Τα τηλέφωνα πάντως από τις πρώην πέφτουν αβέρτα κουβέρτα…).

30 Νοεμβρίου

ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΙΑ 10 ΜΕΡΕΣ ΤΟ «ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ»

ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΙΑ 10 ΜΕΡΕΣ ΤΟ «ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ»

30 Νοεμβρίου
Κλειστό από χθες το «ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ» cafe bar λόγω των γνωστών «αιτιών» -πρόστιμα για ηχορύπανση κλπ - προς πίκρα και μελαγχολία των φίλων του. Το ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ θ’ ανοίξει κανονικά την Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου. Η στήλη για μια ακόμη φορά θα εκφράσει την αντίθεσή της για το κλείσιμο των μαγαζιών και μάλιστα εν καιρώ κρίσης, διότι πλην των επιχειρηματιών χάνουν τα μεροκάματά τους και οι εργαζόμενοι στα καφέ και γενικά τα μαγαζιά υγειονομικού ενδιαφέροντος.
Και παράλληλα εκφράζει και την συμπαράστασή τους προς τους μαγαζάτορες, διότι σωστό είναι ναι μεν να επικρατεί η νομιμότητα, δεν είναι δίκαιο όμως να υπάρχει ΥΠΕΡΒΟΛΗ…
Και στις 4 η ώρα τα ξημερώματα μάλιστα (Σάββατο προς Κυριακή που βγαίνει ο κόσμος), να πηγαίνουν αυτόφωρα οι μαγαζάτορες. Ενώ τις υπόλοιπες μέρες κυριαρχεί παντού… ΝΕΚΡΑ!!!

30 Νοεμβρίου

25 ΕΥΡΩ ΠΛΗΡΕΣ ΜΕΝΟΥ ΜΕ ΠΟΤΟ! ΦΟΒΕΡΑ ΡΕΒΕΓΙΟΝ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Η «ΞΑΝΘΙΠΠΗ»

25 ΕΥΡΩ ΠΛΗΡΕΣ ΜΕΝΟΥ ΜΕ ΠΟΤΟ! ΦΟΒΕΡΑ ΡΕΒΕΓΙΟΝ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Η «ΞΑΝΘΙΠΠΗ»

30 Νοεμβρίου
Φοβερά ρεβεγιόν για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά με ζωντανή ποιοτική μουσική και πλήρες μενού που θα περιλαμβάνει και ποτό (ένα μπουκάλι κρασί στα δύο άτομα), ετοιμάζει το γνωστό cafe restaurant «Ξανθίππη». Μάλιστα η τιμή του μενού θα είναι και ανάλογη της κρίσης της εποχής, δηλαδή 25 Ευρώ ανά άτομο και θα περιλαμβάνει πρώτο πιάτο, δεύτερο πιάτο, σαλάτες, επιδόρπιο, ποτό κλπ.
Πληροφορίες και κρατήσεις μπορείτε να ζητάτε από τώρα, ενώ το ΠΛΗΡΕΣ μενού θα φιλοξενήσει ο «Μαχητής» για την καλύτερη ενημέρωσή σας.

30 Νοεμβρίου

-Σωστά λέει ο Τένης Δήμαρχέ μου….Συνέχισε με τους…»παλιούς», για να δείς την ίδια προκοπή!

30 Νοεμβρίου
Καθημερινά αυξάνονται οι «υποβολείς» του Δημάρχου Μιχάλη Στυλιανίδη, για το ποιους θα πρέπει να τοποθετήσει σε θέσεις ευθύνης, όπως για παράδειγμα στην προεδρεία του δημοτικού συμβουλίου, στις αντιδημαρχίες, στα προεδρεία των δημοτικών επιχειρήσεων κ.λπ…
(Ο Τένης Καμαρίδης στη ΘΡΑΚΗ).

30 Νοεμβρίου

Η φωτογραφία!

Η φωτογραφία!

30 Νοεμβρίου
Πως λοιπόν «βγήκε» η περιβόητη «φωτογραφία» του Οικουμενικού Πατριάρχη με τους «Ψευτομουφτήδες» Ξάνθης και Κομοτηνής στην εκδήλωση «Θρησκευτικού Τουρισμού» στην Κωνσταντινούπολη;
Διαβάστε προσεχτικά τι αναφέρει επί λέξη στην Τουρκόφωνη «Μπιρλίκ» ο ίδιος ο «Ψευτομουφτής» Ξάνθης κ.Μετέ.
«Όταν εμείς πήγαμε δίπλα στον κύριο Βαρθολομαίο μας υποδέχτηκε με πολύ θερμό και ειλικρινή τρόπο. Ο ίδιος μας έσφιξε το χέρι και μας ευχήθηκε για το περασμένο Μπαϊράμι. Τον ρωτήσαμε αν μπορούμε να βγούμε μια φωτογραφία μαζί του και ο ίδιος με έναν ευγενικό τρόπο μας απάντησε ¨με ευχαρίστηση¨. Την φωτογραφία που βλέπετε τη τραβήξαμε με την θέληση του και μαζί με ηγέτες άλλων θρησκειών. Εμείς νωρίτερα τον ρωτήσαμε, ζητήσαμε άδεια ώστε να μην υπάρχει καμιά πίεση και επιφύλαξη, διότι σκεφτήκαμε πως μπορεί να του προκληθούνε προβλήματα. Ο ίδιος χωρίς να διστάσει επέδειξε μια συμπεριφορά που δείχνει την αξία που πρέπει να αποδίδεται στους ηγέτες της κοινότητας της Δυτικής Θράκης. Εγώ ως ένας μουφτής ευχαρίστησα μέσω των δικηγόρων του τον κύριο Βαρθολομαίο για αυτή την συμπεριφορά που επέδειξε…. Γιατί δηλαδή οι θρησκευτικού ηγέτες της Τουρκικής Μειονότητας της Δυτικής Θράκης και της Μειονότητας των Ρωμιών στην Κωνσταντινούπολη δεν μπορούνε να έρθουν δίπλα δίπλα ; Ανάμεσα μας υπάρχει μήπως κάτι που δεν μπορούμε να μοιράσουμε ; «
-Την Ελληνική ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ κύριε Μετέ, Αυτήν δεν μπορείτε να «μοιράσετε» εσείς οι δύο…Διότι ακόμη και στην Τουρκία, ΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ από το ΚΡΑΤΟΣ οι Μουφτήδες…Κι εσείς εδώ θέλετε να επιβάλετε τους δικούς σας κανόνες, λειτουργώντας όχι ως θρησκευτικοί ηγέτες, αλλά ως….Τούρκοι πρακτορίσκοι!

30 Νοεμβρίου

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ!

30 Νοεμβρίου
ΠΟΙΟΙ «ΤΣΕΠΩΝΟΥΝ» ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ,
ΠΑΡΑΧΩΡΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΤΑΡΑΤΣΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ
ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΚΕΡΑΙΕΣ;
Το ότι είναι ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ όλες αυτές οι κεραίες κινητής τηλεφωνίας στις ταράτσες και τα μπαλκόνια των σπιτιών μας, είναι οφθαλμοφανές…Αν ήταν νόμιμες, δεν θα τις έκρυβαν μέσα σε…καμινάδες!
Αλλά το επιλήψιμο και το μέγα έγκλημα σε βάρος των πολιτών, δεν είναι μόνο από τη πλευρά των συγκεκριμένων εταιρειών…
Εγκληματούν το ίδιο και χειρότερα, και όλοι αυτοί οι ιδιοκτήτες, οι διαχειριστές ή ενοικιαστές που παραχωρούν τα μπαλκόνια και τις ταράτσες των κτιρίων που «κρύβουν» τις κεραίες του «θανάτου» και του «καρκίνου», έναντι αδράς αμοιβής από τις εν λόγω εταιρίες!!!
-Κατ’ αυτών των «στυγνών» εμπόρων ζωής, θα πρέπει να στραφεί κατά την ταπεινή μας γνώμη, πρώτα η Εισαγγελική «σπάθη»…
Διότι αν 3-4 από αυτούς τιμωρηθούν με σκληρές καμπάνες και μεγάλες χρηματικές αποζημιώσεις, θα είναι παράδειγμα…προς αποφυγή και για όλους τους υπόλοιπους!
-Που ενώ οι ίδιοι μένουν στη Θεσσαλονίκη ή σε άλλες πόλεις, νοικιάζουν εκ του ασφαλούς τα ανοικίαστα…διαμερίσματα και μπαλκόνια στη Votafone και στην Wind χωρίς να νοιάζονται για την ΥΓΕΙΑ των άλλων αμέριμνων πολιτών, «τσεπώνοντας» κάθε μήνα χιλιάδες Ευρώ…!

30 Νοεμβρίου

Το «μήνυμα» των τελευταίων εκλογών και ο Πούλιος

30 Νοεμβρίου
«Στις μέρες της υπονομευμένης – και συχνά οικτρά διαψευδόμενης- ελπίδας ισχυρός σύμμαχος ζωής παραμένει το μή αναμενόμενο, η «έκπληξη». Η δυνατότητα ανυπότακτων, ακομμάτιστων και ενίοτε «απείθαρχων» πολιτών να υπερβούν μηχανισμούς και προβλέψιμες αντιλήψεις και να πετύχουν ανατροπές. Αυτό συνέβη στην τελευταία εκλογική αναμέτρηση για το Δήμο της Ξάνθης. Και ήταν μεγάλο.
Επόμενος πιο δύσκολος στόχος : Να πειστεί η σιωπηλή και απέχουσα πλειοψηφία να μεταμορφώσει την οργή, την απελπισία, τη δυσθυμία ή την απάθειά της σε βούληση συμμετοχής. Να πειστεί ότι μια «άλλη Ξάνθη είναι εφικτή».
-Αναφέρει μεταξύ των άλλων σε…βαρυσήμαντο μήνυμά τους στον λαό της Ξάνθης, ο εκ Καρδίτσας υποψήφιος Δήμαρχος του Σωκράτη Ξυνίδη.
-Ακόμη δεν αντιλήφθηκε ο άνθρωπος ότι «η σιωπηλή και απέχουσα πλειοψηφία των Ξανθιωτών από τις κάλπες», ήταν μήνυμα προς τον σημερινό Δήμαρχο...Ευτυχώς για τον ίδιο δηλαδή

30 Νοεμβρίου

Ο Σωκράτης κι εμείς οι… Ξανθιώτες... «χοντροκέφαλοι»!

30 Νοεμβρίου
Δήλωσε μεταξύ των άλλων ο Ξανθιώτης Υπουργός Σωκ. Ξυνίδης σε εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν ΣΕΒΕ, ΕΒΕΘ και Ελληνοϊταλικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης με θέμα: «Εξωστρέφεια και Αναπτυξιακός Νόμος».
«Οι θυσίες του ελληνικού λαού, αυτήν τη φορά δεν θα πάνε χαμένες, ούτε στο ελάχιστο. Δημιουργούμε ισχυρούς θεσμούς που λειτουργούν υπό ευκρινές κανονιστικό πλαίσιο. Με διαφάνεια και λογοδοσία. Μόνο με αυτόν τον τρόπο θα είναι δυνατή η οικοδόμηση υγειών σχέσεων μεταξύ των κομμάτων και των πολιτών, του Κράτους και των ιδιωτικών φορέων, αλλά και ένα υγειές πλαίσιο παραγωγικής συνύπαρξης κοινωνικών εταίρων, επιχειρηματιών και εργαζομένων».
-Καλά όλα αυτά Σωκράτη μου...Δεν μας είπες όμως! Πως θα γίνει ξανά ελκυστική η Ξάνθη μας, ώστε να την προτιμήσουν οι επενδυτές.
-Δηλαδή πλην των Εμπορικών κέντρων που επιθυμεί διακαώς ο αντιπεριφερειάρχης σας κ.Καραλίδης, πως θα φέρουμε νέες ΚΟΜΟΤΕΞ στο Νομό μας; Θα μας πείσετε;
-Εμάς τους…»χοντροκέφαλους» που δεν μπορούμε να κατανοήσουμε την υψηλή πολιτική διανόησή σας;;;

30 Νοεμβρίου

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΑΠΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ… «ΦΕΛΛΟΙ»!!!

30 Νοεμβρίου
Για ποιον «χτυπούσε» η «καμπάνα» μετά τις δηλώσεις του Γιάννη Ράπτη στον «Αγώνα» περί… «φελλών»; Για τον Θωμά Μίχογλου ή για το «δίδυμο» Τάσος Τσάκαλος - Στέλιος Μωραϊτης, στους «οποίους» χρεώνει τον αποκλεισμό του από το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στον Τόπειρο;
Έγραψε λοιπόν ο «Αγώνας» αναφερόμενος στις δηλώσεις Γιάννη Ράπτη:
«Τι θέλει να πει ο ποιητής;
«Έφυγαν τα βαρίδια και επέπλευσαν οι φελλοί» είπε χαρακτηριστικά. «Όλοι χρειάζονται στον πόλεμο χωρίς αποκλεισμούς» είπε (ο Γιάννης Ράπτης), τονίζοντας ότι θα είναι παρών στα πολιτικά πράγματα του τόπου».
-Δηλαδή τι θα κάνει ο Γιάννης Ράπτης; Θα πάει με την Ντόρα ή κι αυτός όπως ο Θεολόγος Καλαϊτζής, θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος Τοπείρου στις εκλογές του 2014; Εκτός αν όπως ο φίλος του ο Μακρίδης, συμπορευτεί κι αυτός με Χατζηευαγγέλου και κατέβει υποψήφιος δημοτικός του σύμβουλος την επόμενη φορά…

30 Νοεμβρίου

ΟΣΟ «ΕΣΩΣΕ» ΤΟΝ Γ. ΠΑΥΛΙΔΗ Ο ΙΛΧΑΝ, ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ!

30 Νοεμβρίου
Δεν ήταν μόνο προκλητικές αλλά και αστείες οι δηλώσεις του πρώην βουλευτή της Ν.Δ. στο Νομό Ροδόπης κ. Ιλχάν, το όνομα του οποίου βρίσκεται στα ιδρυτικά στελέχη του κόμματος της «Δημοκρατικής… αποστασίας» της Ντόρας Μπακογιάννη…
Κι αυτό γιατί ο κύριος Ιλχάν, με «ακραίες» κραυγές, επεχείρησε στην ουσία να «συνταυτίσει» το νέο κόμμα με υποχωρήσεις απέναντι στην Τουρκία και στον Τουρκικό Προξενείο, ξεχνώντας το αυτονόητο…
Ότι δηλαδή ο ίδιος, δεν μπόρεσε να «σώσει» από τον «καταποντισμό» στο Νομό Ροδόπης (στις Περιφερειακές εκλογές), τον Γιώργο Παυλίδη…
-Θα «σώσει» την Ντόρα; Που πολύ δύσκολα θα «υπερβεί»το 3% στην Ελληνική Επικράτεια για να μπει στη Βουλή παρά την στήριξη των Μ.Μ.Ε αλλά και του ιδίου του ΠΑΣΟΚ;
Αστειότητες Ιλχάν, που το μόνο που κατάφερε ήταν να «μικραίνει» ακόμη περισσότερο το νέο κόμμα της Ντόρας…Τίποτα περισσότερο άλλο… αφού μόνο τον εαυτό του εκφράζει ο άνθρωπος. Για την ίδια τη «μειονότητα», θεωρείται «καμένο χαρτί»…!

30 Νοεμβρίου

Ο ΝΤΟΥΚΙΑΤΖΗ ΕΒΓΑΛΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΤΣΟΥΚΑΛ!

30 Νοεμβρίου
Τελικά δεν ήταν τόσο «δύσκολο» να «πέσει» από τον Δήμο Μύκης (είναι η δεύτερη φορά…) ο Μουσταφά Αγγά, από την ώρα που στην επαναληπτική Κυριακή, ο Ντουκιατζή και ο Κένταυρος έπεσαν σχεδόν «μονοκούκι» στο συνδυασμό Τσουκάλ – Ριτβάν - Καραχασάν…
Πάντα με τον Κένταυρο που έχει μια δική του λογική στις εκλογές και πάντα «στηρίζει» τους δικούς του «υποψήφιους», συμβαίνει το αυτονόητο…
Δηλαδή όπου «κλίνει» τη δεύτερη Κυριακή ο Κένταυρος, αυτός βγάζει και τον Δήμαρχο Μύκης…
(Σ.Σ. Ο Καπζά Τζεμήλ υποτίθεται πάντως ότι κράτησε ουδέτερη στάση κι άφησε ελεύθερους τους ψηφοφόρους του, αλλά… κι αυτοί κατευθύνθηκαν κατά Μουσταφά Αγγά! Στον Δήμο Μύκης όλοι τελικά ήταν κατά του... Αγγά)!

30 Νοεμβρίου

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΑΥΡΑ

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΑΥΡΑ

30 Νοεμβρίου
*Πραγματικά θα μας «τρελάνουν»... ή με το «ζόρι» θέλουν να μας κάνουν τελείως ΑΠΑΘΕΙΣ σε όλα όσα συμβαίνουν πλέον τριγύρω μας;
……
-Διαβάσατε φαντάζομαι το σημερινό πρωτοσέλιδο του «Μαχητή» και όλες τις «λεπτομέρειες» του ρεπορτάζ που φιλοξενούμε στο Ένθετο Ι. Και σίγουρα μπερδευτήκατε κι εσείς το ίδιο, όπως κι εμείς… αφού μια φωτογραφία, ΧΙΛΙΕΣ λέξεις!
……
-Ο μεν Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος φωτογραφίζεται λοιπόν περιχαρής και τους ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΊ με τους «Ψευτομουφτήδες» Ξάνθης και Ροδόπης!
-Οι οποίοι όμως (όπως και το επίσημο κράτος της Τουρκίας…), ΔΕΝ τον αναγνωρίζουν ως ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ, αλλά τον αποκαλούν… «Πατριάρχη των Ρωμιών»! Δηλαδή χρησιμοποιούν τελείως απαξιωτικούς όρους, ως προς το θρησκευτικό του αξίωμα.
-Διαβάστε τις δηλώσεις του Μετέ στη «Μπιρλίκ» και θα καταλάβετε τι εννοώ…!
……
*Δηλαδή με απλά λόγια, ενώ οι Τούρκοι δεν έχουν νομιμοποιήσει τον Πατριάρχη μας ως ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ, αυτός σπεύδει περιχαρής με την συγκεκριμένη φωτογράφηση και… Νομιμοποιεί τους ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ κατά το Ελληνικό κράτος «Ψευτομουφτήδες», ως εκπρόσωπους της Τουρκικής μειονότητας Θράκης!!!
Και οι τελευταίοι άλλο που δεν θέλουν βγαίνουν μετά βέβαια και… ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ για μια ακόμη de facto αναγνώριση!
……
*Βλακωδέστατη αφέλεια Βαρθολομαίου, ο οποίος ας μη το ξεχνάμε, είναι ΤΟΥΡΚΟΣ πολίτης, που έπεσε στη «παγίδα» τους; Δεν γνωρίζει δηλαδή ποιοι είναι οι νόμιμοι Μουφτήδες για το Ελληνικό κράτος και φωτογραφίζεται με τους παράνομους;
-Άλλη μια ήττα για την Εξωτερική μας πολιτική που δεν μπορεί να προστατέψει ούτε τον Οικουμενικό Πατριάρχη μας και εκτίθεται έτσι…
-Ή όλα αυτά ήταν τελικά… «προσυνεννοημένα» και από τις δύο Κυβερνήσεις, μεταξύ Ερντογάν - Γ. Παπανδρέου!
-Οπότε «τύφλα» να έχουν και οι Σωκράτης Ξυνίδης (Έλλην Υπουργός), Χρίστος Πούλιος και Φώτης Καραλίδης που παραμονές εκλογών μαζί με τον Τσετίν, νομιμοποιούσαν πλήρως τον «Ψευτομουφτή» Ξάνθης, αφού τον συναντούσαν ως… εκπρόσωπο της μειονότητας;
......
*Τι τελικά από όλα συμβαίνει;
-Διότι ήδη η συγκεκριμένη φωτογραφία του Οικουμενικού Πατριάρχη, -εγώ επιμένω να τον χαρακτηρίζω ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ κι όχι Πατριάρχη των Ρωμιών όπως τον χαρακτηρίζει ο «Ψευτομουφτής» κ. Μετέ στη «Μπιρλίκ»…- κάνει το «γύρω» του κόσμου!!!
Και την έδωσε φυσικά στη δημοσιότητα η Τουρκία με τα ενταύθα φερέφωνά της! Κι όχι το γραφείο Τύπου του Οικουμενικού Πατριαρχείου μας..
……
*Και εν πάση περιπτώσει και το τονίζω για μια ακόμη φορά, διότι στους δύσκολους και κρίσιμους καιρούς που ζούμε, οφείλουμε όλοι να μην υποκαθιστούμε τους ρόλους και να μη «παίζουμε» με τα Εξωτερικά μας θέματα, διότι πάνω από όλα είναι η Ελλάδα ΜΑΣ!
-Εν γνώσει ή όχι του Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου έγινε τελικά η συνάντηση - «παζάρι» του Υπουργού Σωκράτη Ξυνίδη και των υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ στις Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές με τον «Ψευτομουφτή» Ξάνθης κ. Μετέ στο «Νατάσσα» παραμονές εκλογών, ή εν αγνοία του;
-Εν γνώσει του Υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδος που γνώριζαν την παρουσία του Οικουμενικού Πατριάρχη στην «Διάσκεψη Θρησκευτικού Τουρισμού - Κωνσταντινούπολη 2010» αλλά και την ταυτόχρονη παρουσία των «Ψευτομουφτήδων» Ξάνθης και Κομοτηνής, βγήκε μαζί τους φωτογραφία ο κύριος Βαρθολομαίος; Ή κι αυτοί τώρα «τρέχουν» και δεν προλαβαίνουν;
……
*Όποια κι αν είναι η αλήθεια, κάποιος αρμόδιος ας μας απαντήσει, διότι η ΕΙΚΟΝΑ της χώρας με τέτοια καμώματα, μόνο αξιόπιστη Εξωτερική πολιτική δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι παράγει!

29 Νοεμβρίου

Αστέρας Η Skoda Ξάνθη της ανατροπής!ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – SKODA ΞΑΝΘΗ 1-2

29 Νοεμβρίου
*«Κλειδί» η αλλαγή του Βασιλακάκη (31), με τον σούπερ Μαρσελίνιο, που έκανε «άνω» κάτω τον Αστέρα Τρίπολης.*Ξεσηκώθηκαν των φιλάθλων της Ξάνθης, όλοι τη Κυριακή στο πλευρό της ομάδας μας να «πατήσουμε» και τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Βόλου!
Το πρώτο φετινό "διπλό" της πανηγύρισε την Κυριακή το απόγευμα η SKODA ΞΑΝΘΗ. Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ από το 14' με το γκολ του Μπαστία όμως ανέτρεψε την εις βάρος της κατάσταση με τους Κατόγκο - Κιντάνα πριν λήξει το ημίχρονο.
Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με 10 παίκτες αφού στο 53' οι Τζάγκι και Αργυρόπουλος αποβλήθηκαν με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
«Κλειδί» στο χθεσινό παιχνίδι η αλλαγή του Βασιλακάκη με τον σούπερ Μαρσελίνιο, που έκανε «άνω» κάτω τον Αστέρα Τρίπολης από την ώρα που μπήκε στο παιχνίδι (μόλις στο 31’) και αναδείχτηκε μαζί με τους σκόρερ στους πρωταγωνιστές της ομάδας μας.ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Πλούσιο ήταν το α' μέρος στο παιχνίδι της Τρίπολης. Ο γηπεδούχος Αστέρας ξεκίνησε πιο δυνατά απέναντι σε μία νωθρή SKODA ΞΑΝΘΗ. Μόλις στο 5ο λεπτό είχε δοκάρι με τον Ορόθκο και κατάφερε να σκοράρει με τον Μπαστία στο 14' κάνοντας το 1-0. Ο Νίκος Παπαδόπουλος βλέποντας πως το πλάνο που είχε αρχικά στο μυαλό του δεν έβγαινε, προχώρησε γρήγορα στην πρώτη αλλαγή περνώντας στο παιχνίδι τον Μαρσελίνιο αντί του Βασιλακάκη. Άμεσα ήρθε το γκολ της ισοφάρισης από μία εντυπωσιακή ενέργεια του Κατόγκο κι από αυτό το σημείο και μετά η SKODA ΞΑΝΘΗ άλλαξε την εικόνα της. Ανέλαβε πρωτοβουλία κινήσεων και λίγο αργότερα κέρδισε πέναλτι με τον Μαρσελίνιο. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ντιέγκο Κιντάνα που νίκησε τον Ντεγκρά κάνοντας το 1-2 με το οποίο έκλεισε το πρώτο ημίχρονο.
Στην επανάληψη η SKODA ΞΑΝΘΗ ξεκίνησε το ίδιο ορεξάτη με το φινάλε του πρώτου μέρους. Δύο μεγάλες ευκαιρίες με το "καλημέρα" και ιδιαίτερα αυτή του Κατόγκο θα ήταν καταλυτική για την εξέλιξη του αγώνα αν ο επιθετικός από την Ζάμπια ευστοχούσε στο πλασέ. Στη συνέχεια οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν, αφού ο Τζάγκι αποβλήθηκε για φάουλ και ο Αργυρόπουλος για διαμαρτυρία. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απειλήσουν, έφτασαν κάποιες φορές μπροστά στην εστία του Λυμπερόπουλου, αλλά ο τελευταίος ήταν εντυπωσιακός κι έδωσε τις λύσεις όποτε χρειάστηκε. Το 1-2 σφράγισε την αναμέτρηση με την SKODA ΞΑΝΘΗ να πετυχαίνει την δεύτερη σερί νίκη της και τον Αστέρα ακόμη να ψάχνει την πρώτη του νίκη εντός έδρας...

Φάσεις-Γκολ
Στο 4' σουτ του Μπαστία απέκρουσε ο Λυμπερόπουλος.
Στο 5' ο Αράς έκανε την σέντρα ο Ορόθκο πήρε την κεφαλιά και η μπάλα αποκρούστηκε από το οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια ο Καρέρα δεν μπόρεσε να σκοράρει.
Στο 7' η προσπάθεια του Βασιλακάκη αποκρούστηκε από τον τερματοφύλακα.
Στο 9' σουτ του Ροτζέριο έφυγε άουτ.
Στο 11' σουτ του Αράς μπλόκαρε ο Λυμπερόπουλος.
Στο 14' ο Μπαστία ανοίγει το σκορ με κεφαλιά1-0 μετά από φάουλ του Ροτζέριο Μάρτινς.
Στο 30' ο Ροτζέριο βρέθηκε σε καλή θέση αλλά το σουτ του δεν είχε την κατάληξη που ήθελε, αφού ο Λυμπερόπουλος τον νίκησε!
Στο 32' ο Σουάνης με κεφαλιά πάσαρε στον Κατόγκο που με σόλο και πλασέ ισοφαρίζει σε 1-1.
Στο 40' κέρδισε πέναλτι ο Μαρσελίνιο από τον Πουλίδο, που νωρίτερα είχε περάσει στο παιχνίδι, και το εκτέλεσε εύστοχα ο Ντιέγκο Κιντάνα στην αριστερή γωνία του Ντεγκρά κάνοντας το 1-2!
Στο 46' μεγάλη ευκαιρία για τη SKODA ΞΑΝΘΗ με τον Κατόγκο να βρίσκεται ολομόναχος, μετά την σέντρα του Κιντάνα και την κεφαλιά πάσα του Σουάνη, αλλά να στέλνει την μπάλα ψηλά άουτ!
Στο 47' νέα ευκαιρία με τον Κατόγκο να σουτάρει αλλά η μπάλα να πηγαίνει στην εξωτερική πλευρά των δικτύων.
Στο 53' ο Τζάγκι αρχικά και ο Αργυρόπουλος στη συνέχεια, δέχθηκαν τις κίτρινες κάρτες (φάουλ και διαμαρτυρία αντίστοιχα) με αποτέλεσμα να αποβληθούν, αφού ήταν οι δεύτερες και για τους δύο!
Στο 63' ο Ουριμπάρι βρέθηκε απέναντι από τον Λυμπερόπουλο στα αριστερά της περιοχής όμως και πάλι ο Λυμπερόπουλος απέκρουσε ενστικτωδώς!
Στο 68' ο Λυμπερόπουλος μπλόκαρε την κοντινή κεφαλιά του Φυτανίδη.
Στο 69' το σουτ του Λαδάκη μπλόκαρε και πάλι ο τερματοφύλακας.
Στο 74' ο Κατόγκο δεν βρήκε το στόχο με σουτ.
Στο 75' άστοχη ήταν και η κατάληξη της προσπάθειας του Μπαστία.
Στο 88' κεφαλιά του Φορτούνη μετά από φάουλ του Ουριμπάρι μπλόκαρε ο Λυμπερόπουλος.
Στο 90' σέντρα του Αράς κεφαλιά του Φυτανίδη αλλά και πάλι ο Λυμπερόπουλος σταμάτησε τον κίνδυνο.
Διαιτητές
Διαιτητής: Θάνος Δημήτρης (ΕΠΣ Γρεβενών). (Άριστος)
Α’ Βοηθός: Γκαγκας Δημήτρης (ΕΠΣ Λάρισας)
Β’ Βοηθός: Ποντίκης Κώστας (ΕΠΣ Πρέβεζας)
4ος Διαιτητής: Βοσκάκης Μιχάλης (ΕΠΣ Ρεθύμνου)
Κίτρινες: 19' Μπόατεγκ, 31' Αργυρόπουλος, 34' Τζάγκι, 36' Ορόθκο, 38' Πουλίδο, 80' Κομεσίδης.
Κόκκινες: 53' Τζάγκι, 54' Αργυρόπουλος.
Συνθέσεις:
Αστέρας Τρίπολης:Ντεγκρά, Ουριμπάρι, Ορόθκο, Αργυρόπουλος, Πουλίδο, Καρέρα (46' Φορτούνης), Μπαστία, Λαδάκης, Μάρτινς Ροζέριο (61' Φυτανίδης), Αράς, Μπακασέτας (63' Φράνκου).
SKODA ΞΑΝΘΗ: Λυμπερόπουλος 8, Κομεσίδης 6, Τζάγκι 5, Κωστούλας 6, Αντεφέμι 6, Μπόατεγκ 5 (70' Μπέρτος 6), Φλίσκας 5, Κιντάνα 8, Κατόγκο 8, Βασιλακάκης 3 (32' Μαρσελίνιο 8), Σουάνης 6 (57' Στρμπα 5).

Παπαδόπουλος: «Σημαντική και τυχερή νίκη»
Ο προπονητής της Ξάνθης, Νίκος Παπαδόπουλος, εξέφρασε την ικανοποίηση του για την πρώτη εκτός έδρας νίκη της ομάδας του στο εφετινό πρωτάθλημα μετά το 2-1 στην Τρίπολη, αλλά δήλωσε προβληματισμένος από την εικόνα των «ακρίτων» σε πολλά σημεία του αγώνα.
«Για μας ήταν μια πολύ σημαντική νίκη. Θα έλεγα ότι ήταν μια τυχερή νίκη, σχεδόν για 20 λεπτά δεν υπήρχαμε στο γήπεδο, χάσαμε μονομαχίες, ο Αστέρας δίκαια προηγήθηκε και θα μπορούσε να πετύχει κι άλλα γκολ", ξεκίνησε να λέει ο κ. Παπαδόπουλος και συνέχισε:
«Στο τέλος του 1 ήμασταν καλοί, γυρίσαμε το ματς. Θα πρέπει να μας προβληματίσει η εικόνα μας παρά τη νίκη, κάναμε πολλά λάθη. Στο δεύτερο δεν κρατούσαμε μπάλα, εκτός από την αρχή και σταθήκαμε και εκεί τυχεροί.
Ξεφεύγουμε από τις τελευταίες θέσεις, μας δίνει καλή ψυχολογία, αλλά εμένα μου δίνει προβληματισμό η εικόνα μας σε πολλά σημεία.
Έρχονται δύσκολα ματς, έχουμε πολλούς τραυματισμούς, δεν υπάρχει ισορροπία στις γραμμές, έχουμε αποβολή σήμερα και θα πρέπει να βρούμε λύση εκεί», δήλωσε ο τεχνικός της Ξάνθης.

Βλάχος: « Η προσπάθεια συνεχίζεται»
Ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολη, Βαγγέλης Βλάχος τόνισε με νόημα μετά την ήττα της ομάδας του από την Ξάνθη με 2-1 πως στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος και στάθηκε στις χαμένες ευκαιρίες που είχε ο Αστέρας ενώ βρισκόταν ακόμα μπροστά στο σκορ.
Αναλυτικά είπε: «Υπήρχε έντονη διάθεση να κερδίσουμε το ματς και ιδιαίτερα από τους παίκτες του Αστέρα που έκαναν τεράστια προσπάθεια από το πρώτο λεπτό. Στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος.
Μπορούσαμε να καθαρίσουμε το ματς, δεν έγινε, η προσπάθεια συνεχίζεται, τα κεφάλια ψηλά, οι παίκτες έχουν κερδίσει πολλά ήδη, πρέπει να συνεχίσουμε στην πορεία μας, για να έχουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε, να μείνουμε στην κατηγορία. Έγινε σεβαστή προσπάθεια από τους παίκτες, συγχαρητήρια.
Για την αποβολή του Αργυρόπουλου δεν έχω ιδέα τι έχει γίνει γιατί ήμουν έτοιμος να κάνω αλλαγή. Ο Μπακασέτας έπαιξε καταπληκτικά, προσπάθησε, ήταν πολύ δύσκολο για αυτό το παιδί, όσο χρησιμοποιήθηκε μείναμε πολύ ευχαριστημένοι».


ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΔΕΝ ΜΑΣΗΣΑΜΕ……..
O Νοέμβρης πια τελειώνει
Ο χειμώνας δυναμώνει
Στης Ξάνθης μας όμως την πόλη
Τρελή διάθεση έχουμε όλοι
Όσοι την SKODA αγαπάμε
Και στο γήπεδο όσοι πάμε
Στην ανάκαμψη ελπίσαμε
Στην κρίση δεν μασήσαμε
Γιατί όταν υπάρχουνε αστέρια
Οι παίκτες δίνουνε τα χέρια
Με ΚΑΤΟΝΓΚΟ να κεντάει
Η ΑΟΞΑΡΑ μας πετάει
Το πέναλτυ του Κιντάνα…δίχτια τρυπώνει
Καμιά ομάδα πιά δεν θα γλυτώνει…
Αλώστε τώρα και τον Βόλο
Στείλτε τον Μπέο στο βόρειο πόλο !!!!!!!
Ίσως…τρομάξαμε λιγάκι …
Τώρα θα χτυπάμε κάθε ματσάκι
Οι κόουτς δεν έχουν τόση σημασία
Οι παίκτες κάνουν την ουσία
Εκτός τον Μουρίνιο…αν πάρεις
Τότε σίγουρο είναι θα ρεφάρεις.!!!!!!!!!!
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΟΥΖΓΟΥΡΟΓΛΟΥ

29 Νοεμβρίου

ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ

ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ

29 Νοεμβρίου
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ ισόγειο διαμέρισμα 95τμ σε 2όροφη οικοδομή με ανεξάρτητη είσοδο επί της οδού Καποδιστρίου 3Α. Τηλ. 6947 571976.
ΠΩΛΕΙΤΑΙ μονοκατοικία ανακαινισμένη 92 τμ με προοπτική άλλα 162 τμ για χτίσιμο στην οδό Φιλαδελφείας 36. Τηλ. 6976807167.
ΠΩΛΕΙΤΑΙ διαμέρισμα δυάρι ρετιρέ, κεντρική θέρμανση και ανελκυστήρα Χρυσοστόμου 6 πίσω από την παλιά αστυνομία. Πληροφορίες: 6974468430, 25410 28676.
ΠΩΛΕΙΤΑΙ εξοπλισμός καταστήματος (πάγκοι, ψυγείο, καφετιέρα κτλ). Τηλ. 6978488165. (Μ.Α3427)
ΠΩΛΕΙΤΑΙ εξοπλισμός επιχείρησης service ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών (πάγκοι, εργαλεία, φωτιστικά, ανταλλακτικά, κεραίες). Τηλ. 6908 547677, κ. Αλέξανδρος. (Μ.Α3437)
ΠΩΛΕΙΤΑΙ επιχείρηση internet cafe που λειτουργεί και ως καφετέρια κοντά στην εφορία, με αξιόπιστη πελατεία και 10χρονη πείρα στο χώρο. Τιμή συζητήσιμη. Τηλ. 25410 83664. (Μ.Α3439)
ΠΩΛΕΙΤΑΙ καινούρια 3όροφη βίλα 250τμ + 120τμ με 740τμ οικόπεδο και καταπληκτική θέα. Περιοχή πάνω δεξιά από τα παλιά επέιγοντα του Νοσοκομείου, οδός Αντινόης 6. Τηλ. 6945 463307. (Μ.Α3443)
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ έπιπλα γραφείου, άριστης κατάστασης. Συγκεκριμένα, δυο γωνιακά γραφεία, βιβλιοθήκη, καναπές, ερμάριο, καθίσματα κλπ. Πωλούνται και τμηματικά. Πληροφορίες στο 6974 803 693, κ. Χρήστος.
ΠΩΛΕΙΤΑΙ διαμέρισμα 47τμ στην Ξάνθη, Ρήγα Φερραίου 6, 4ος όροφος, με ασανσέρ, 1 δωμάτιο, σαλοκουζίνα, WC, μεγάλο μπαλκόνι, αυτόνομη θέρμανση, πολύ φωτεινό. Τηλ. 6970 803923 & 6958 601490. (Μ.Α3459)
ΠΩΛΕΙΤΑΙ PEUGEOT 206 CABRIO, χρώματος μπορντό μεταλλικό με air condition, συναγερμό, σπορ έκδοση. Δεκτός κάθε έλεγχος. Τηλ. 6947 153377.
ΠΩΛΕΙΤΑΙ επιχείρηση κρεπερί στο κέντρο της Ξάνθης, στον πεζόδρομο Ισιδώρου 1 απέναντι από τα “Φιλαράκια”. Τηλ. 6975 224415 (Μ.Α3464)
ΠΩΛΕΙΤΑΙ τραπεζαρία NEOSET σε χρώμα κερασιάς (Τραπέζι, 4 καρέκλες και τραπεζάκι μέσης) σε πολύ καλή κατάσταση, σε τιμή ευκαιρίας. Τηλ. 6977 020351.
ΠΩΛΕΙΤΑΙ στην Ξάνθη διαμέρισμα 47τμ, Ρήγα Φεραίου 6, 4ος όροφος (ασανσέρ), 1 δωμάτιο, σαλονοκουζίνα, WC, μεγάλο μπαλκόνι φωτεινό, θέρμανση. Τιμή 65.000 €. Τηλ. 6958 601490 & 6970 803923. (Μ.Α3468)
ΠΩΛΕΙΤΑΙ αγροτεμάχιο 5 στρέμματα σε καλή τιμή. Κιν.: 6938992985.
ΠΩΛΕΙΤΑΙ παραθαλάσσιο οικόπεδο 800τμ στην παραλία Αβδήρων. Τηλ. 6974 644045.
ΠΩΛΕΙΤΑΙ οικόπεδο στα Κιμμέρια πίσω από το τζαμί περιφραγμένο, με σύνδεση νερού και δέντρα, 10 στρ. 400 μέτρα. Τηλέφωνο: 2451023701. (Μ.Α3473)
ΠΩΛΕΙΤΑΙ γκαρσονιέρα στην πλατεία Ελευθερίας 12 Αποστόλων 6 στον 3ο όροφο, 38 τ.μ. Τηλέφωνο: 2451023701. (Μ.Α3475)
ΠΩΛΕΙΤΑΙ κατάστημα 95τμ με υπόγειο 130τμ, στην οδό Αγίου Ελευθερίου 18 (παραπλεύρως Εθνικής Τράπεζας). Τηλ. 25410 83233 & 6932 454308. (Μ.Α3477)
ΠΩΛΕΙΤΑΙ κατάστημα 2000τμ στην Ε.Ο. Ξάνθης – Π. Λάγος. Τηλ. 25410 83233 & 6932 454308. (Μ.Α3478)
ΠΩΛΕΙΤΑΙ αγροτεμάχιο 5 στρεμμάτων στα Πηγάδια Ξάνθης σε τιμή ευκαιρίας. Τηλ. 6974 064299.
ΠΩΛΕΙΤΑΙ σε τιμή ευκαιρίας διαμέρισμα 52τμ, 2ου ορόφου (2 δωμάτια, κουζίνα, χολ, WC) στη Θεσσαλονίκη (περιοχή σιδηροδρομικού σταθμού). Τηλ. 6937 152865 κ. Μιχάλης.
ΠΩΛΕΙΤΑΙ εξοχική μονοκατοικία στην Αρωγή, σε οικόπεδο 770τμ με θέα τη θάλασσα. Τιμή € 160.000. Τηλ. 6976 131199. (Μ.Α3489)
ΠΩΛΕΙΤΑΙ ενυδρείο, πλήρης εξοπλισμός με φίλτρο, θερμοστάτη, φωτισμό, έπιπλο – βάση. Μεταφορά, εγκατάσταση, συντήρηση δωρεάν για 2 μήνες! Τιμή 180 €. Τηλ. 6981 288852. (Μ.Α3493)
ΠΩΛΕΙΤΑΙ διαμέρισμα 65τμ, 3ου ορόφου, επί της Μαιάνδρου & Παρθενώνος 37 με αυτόνομη θέρμανση, 1 δωμάτιο, σαλοκουζίνα. Τηλ. 6972 630478. (Μ.Α3499)
ΠΩΛΕΙΤΑΙ επιχείρηση κομπλέ στούντιο αισθητικής με σύγχρονα μηχανήματα και σταθερή πελατεία, στο κέντρο της πόλης. Τιμή πολύ προσιτή. Τηλ. 25410 67203. (Μ.Α3511)
ΠΩΛΕΙΤΑΙ επαγγελματικός φούρνος και βιτρίνα - μπουγατσιέρα με συρτάρια inox σε άριστη κατάσταση. Τηλ. 6944330457
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ: Αγρόκτημα 5 στρεμμάτων και αγρόκτημα 11 στρεμμάτων με αποθήκη, ρεύμα, νερό. Τηλ. 6974 064299. (Μ.Α3519)
ΠΩΛΕΙΤΑΙ προνομιούχο οικόπεδο επί της οδού Λεοναρδοπούλου στην Ξάνθη. Τηλ. 24210 50017 & 6976 792897. (Μ.Α3523)
ΠΩΛΕΙΤΑΙ σπίτι στον Δαφνώνα κοντά στην εκκλησία Αγ. Ελευθερίου στην πλατεία γωνιακό με κήπο, βεράντα. Κτίζεται και άλλο σπίτι. Τηλ. 6934 958828. (Μ.Α3533)
ΠΩΛΕΙΤΑΙ TV 38΄΄. Τιμή 150 €. Τηλ. 6982 712218.
ΠΩΛΕΙΤΑΙ διαμέρισμα 10ετίας, 120τμ, στη Σάρδεων (3Δ, 2WC, αποθήκη, πάρκινγκ). Τιμή € 160.000. Τηλ. 6978 488165. (Μ.Α3546)
ΠΩΛΕΙΤΑΙ κατάστημα (το οίκημα) που λειτουργεί ως fast food, επί της Αθ. Διάκου & 28ης Οκτωβρίου. Τηλ. 6944 343000 & 6980 577577.
ΠΩΛΕΙΤΑΙ σε τιμή ευκαιρίας επιχείρηση ψησταριά - καφέ ουζερί στο Μ. Τύμπανο Ξάνθης με εξασφαλισμένη πελατεία, λόγω οικογενειακού προβλήματος. Τηλ. 6978 073174. (Μ.Α3557)
ΠΩΛΕΙΤΑΙ στην Ξάνθη, επί της Ρήγα Φεραίου 6, διαμέρισμα 4ου ορόφου (1Δ, ΣΚ, WC, μεγάλο μπαλκόνι, φωτεινό, θέρμανση, ασανσέρ). Τηλ. 6936 885015 & 6972 208177. (Μ.Α3558)
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ νυφικά υψηλής ραπτικής σε προσφορά. Όλα από €300 έως € 700. Τηλ. 6987 980156. (Μ.Α3567)
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ λόγω μετάθεσης, 1 καναπές 2πλός, 1 κρεβάτι 2πλό με στρώμα, 1 κουζίνα ΠΙΤΣΟΣ με ταψιά, 1 τραπεζάκι σαλονιού, 1 τραπέζι με γυαλί & 4 καρέκλες (δώρο κωμωδίνο & φωτιστικό). Τιμή συζητήσιμη. Τηλ. 6936 872802. (Μ.Α3570)
ΠΩΛΕΙΤΑΙ αγρός από 1 έως 8 στρέμματα πάνω σε δρόμο και 150 μέτρα από τον κεντρικό δρόμο Ξάνθης - Αβδήρων (περιοχή Γενάδιου) ποτίζεται από πομόνα. Τηλ. 25410 91208 & 6984 502351 (Μ.Α3572)
ΠΩΛΕΙΤΑΙ αγροτεμάχιο 2 στρεμμάτων δίπλα στο γήπεδο της SKODA Ξάνθη στα Πηγάδια. Τιμή 29.000 €, συζητήσιμη. Τηλ. 25410 24186. (Μ.Α3573)
ΠΩΛΕΙΤΑΙ μεζονέτα 55τμ στο Φανάρι σε συγκρότημα κατοικιών έναντι κάμπινγκ ΟΤΕ. Τηλ. 6974 730841. (Μ.Α3575)
ΠΩΛΕΙΤΑΙ αγροτεμάχιο 4050τμ με νεόκτιση οικία 85τμ και υπόγειο στην επαρχιακή οδό Ν. Ζυγού - Πετεινού. Τηλ. 6974 058739. (Μ.Α3579)
ΠΩΛΕΙΤΑΙ η επιχείρηση γυράδικο “ΝΤΙΝΟΣ” λόγω αλλαγής επαγγέλματος σε τιμή ευκαιρίας. Πληροφορίες από το μαγαζί (Κεντρική Πλατεία Ξάνθης). (Μ.Α3581)

………………

ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΝΤΑΙ
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ διαμέρισμα 130τμ επί της Ανδρέου Δημητρίου ρετιρέ με μεγάλο μπαλκόνι, 3 υπνοδωμάτια, σαλόνι μεγάλο με τζάκι και A/C, πόρτα θωρακισμένη. Τηλ. 6973 328002.
ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΝΤΑΙ α) Διαμέρισμα (2 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, wc) 1ου ορόφου και β) Διαμέρισμα (1 υπνοδωμάτιο, σαλόνι, κουζίνα, WC) 2ου ορόφου επί της 12 Αποστόλων 21. Τηλ. 6933 029721.
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ισόγειο κατάστημα με υπόγειο επί της οδού Μπρωκούμη 34. Τηλ. 25410 23141 & 6974 700026.
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ κατάστημα 110τμ επί της οδού Σμύρνης. Τηλ. 25410 27421 & 6947 405600. (Μ.Α3355)
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ στούντιο επιπλωμένο 35τ.μ. στο κέντρο της πόλης. Τηλ.6995430677 (Μ.Α3368)
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ γκαρσονιέρα με χολάκι, σαλοκουζίνα, έξτρα δωμάτιο με πολύ ωραία θέα τιμή 200 ευρώ. Τηλέφωνο: 6946029773.
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ κατάστημα 135τμ με αντίστοιχο πατάρι και υπόγειο 65τμ, επί της παρόδου Απόλλωνος 8. Τηλ. 6977 428210.
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ κατάστημα στην Ανδρέου Δημητρίου 38. 80 τμ με 7 μέτρα ύψος μέσα στο κατάστημα (γίνεται και πατάρι) τιμή 750 ευρώ συζητήσιμη. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 25410 70020.
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ γκαρσονιέρα καινούρια πλήρως επιπλωμένη, 34τμ, με αυτόνομη θέρμανση, στην οδό Ηλιουπόλεως 14-18, στον 6ο όροφο. Τηλ. 25410 25787, 26969 & 6973 490404.
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ γκαρσονιέρα 40τμ, 5ος όροφος, ρετιρέ, επί της Ανδρ. Δημητρίου 107. Τιμή € 180. Τηλ. 6995 601261. (Μ.Α3456)
ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΝΤΑΙ 2 γκαρσονιέρες 12 Αποστόλων 6 & 12 Αποστόλων 34, χωρίς κοινόχρηστα. Τηλ. 25410 23701.
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ κατάστημα Σμύρνης με Στάθμου σε καινούργια οικοδομή στο ισόγειο 42 τ.μ. με πάρκινγκ. Τηλέφωνο: 2451023701. (Μ.Α3474)
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ δυάρι 12 Αποστόλων 34, στον 1ο όροφο. Ατομική θέρμανση, 38 τ.μ. χωρίς κοινόχρηστα. Τηλέφωνο: 2451023701. (Μ.Α3476)
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ή ΠΩΛΕΙΤΑΙ κατάστημα 80τμ με 7 μέτρα ύψος στην οδό Ανδρέου Δημητρίου 38. Τιμή ενοικίασης € 650, τιμή πώλησης € 300.000. Τηλ. 25410 70020. (Μ.Α3496)
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ή ΠΩΛΕΙΤΑΙ διαμέρισμα 50τμ στην οδό Θειατείρων 32-35, 2ος όροφος, με ασανσέρ (1 υπνοδωμάτιο, σαλοκουζίνα, WC, μεγάλο μπαλκόνι, αυτόνομη θέρμανση). Τηλ. 6956 834349. (Μ.Α3505)
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ διαμέρισμα 57τμ στην Δημοκρίτου 29Α, 4ος όροφος, σε άριστη κατάσταση με ατομική θέρμανση πάρκινγκ, σαλοκουζίνα και υπνοδωμάτιο. Τηλ. 6938 846737. (Μ.Α3507)
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ 2άρι 2ου ορόφου (κουζίνα, καθιστικό, υπνοδωμάτιο, αυτόνομη θέρμανση, πάρκινγκ), περιοχή Κυψέλης. Τιμή € 220. Τηλ. 6944 679840. (Μ.Α3508)
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ στούντιο επιπλωμένο 35τμ στο κέντρο της πόλης. Τηλ. 6995 430677. (Μ.Α3552)
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ γκαρσονιέρα 60τμ (1Δ, ΣΚ, WC) επί της Λευκίπου 14. Τηλ. 6932 613213 & 25410 77152.
ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΝΤΑΙ: 1) διαμέρισμα 50τμ επιπλωμένο με ατομική θέρμανση, άνετο πάρκινγκ στη Διομήδεια και 2) διαμέρισμα 120 τμ με ατομική θέρμανση και πάρκινγκ στη Διομήδεια. Τηλ. 6987 980156. (Μ.Α3566)
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ γραφείο 48τμ σε ημιόροφο απέναντι από την εφορία (Μεσολογγίου 4). Τηλ. 6974 460085 & 25410 76248. (Μ.Α3564)
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ μεζονέτα με θέρμανση και ψύξη επί της Πρωταγόρα 6. Τηλ. 25410 72273 & 6972 120074. (Μ.Α3566)
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ διαμέρισμα σε νέα οικοδομή. (2 Υ/Δ, χωριστή κουζίνα, σαλόνι, αποθήκη, καθορισμένη θέση σε πάρκινγκ). Τηλ: 25410 21390.
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ γκαρσονιέρα 2χωρη 40τμ (1 Υ/Δ, σαλοκουζίνα, WC, αποθήκη, αυτόνομη θέρμανση, κλιματισμό) σε καινούρια οικοδομή, Κύθνου 36. Τηλ. 6973 405993. (Μ.Α3574)
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ διαμέρισμα 90τμ 1ου ορόφου (1Υ/Δ, σαλόνι, κουζίνα, WC). Τηλ. 6982 712218.
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ νεόκτιστο 52τμ στο κέντρο, 5ος όροφος με πάρκινγκ επί της Μ. Καραολή 67Β. Τηλ. 6974 247971.
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ διαμέρισμα 100τμ (2Υ/Δ, σαλόνι, κουζίνα, κεντρική θέρμανση, 2ος όροφος, διαμπερές) πλήρως ανακαινισμένο, Αγ. Ελευθερίου 64-66. Τηλ. 6943 477821, 6955 198999 & 6948 366882. (Μ.Α3584)

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ
ΖΗΤΕΙΤΑΙ καθηγητής-τρια Βουλγάρικης και Τούρκικης γλώσσας με εμπειρία, για εργασία σε φροντιστήριο. Τηλ.επικοινωνίας: 6946223052
ΖΗΤΕΙΤΑΙ κοπέλα για σερβιτόρα και barwoman σε καφετέρια. Τηλ. 6989 229672 (Μ.Α3263)
ΖΗΤΕΙΤΑΙ κυρία άνω των 40 ετών με ανήλικο παιδί κάτω των 18 ετών για εργασία σε κουζίνα (λάντζα) με ένταξη από πρόγραμμα του ΟΑΕΔ. Τηλ. 6937 336188 & 25410 66988. (Μ.Α3284)
ΖΗΤΕΙΤΑΙ κοπέλα - αγόρι για απογευματινή εργασία στο cafe STAVENTO στο Πόρτο Λάγος. Τηλ. 6982 314300. (Μ.Α3345)
ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ άτομα για ολοήμερη εργασία σε ρεστοράν στη Γερμανία. Τηλ. 0049 1634003562.
ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ νέοι και νέες έως 40 ετών με δίπλωμα οδήγησης για εργασία στο γεωπονικό κέντρο έναντι του ΟΑΕΔ. Τηλ. 6936 962795. (Μ.Α3382)
Η ΑΛΥΣΙΔΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ INSPOT -THE INTERNET PLACE ΖΗΤΑ νέους - νέες για το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών και για το τμήμα πώλησης αναψυκτικών. Απαραίτητες βασικές γνώσεις hardware & Windows. Αποστολή βιογραφικού: papadopoulosnikos79@yahoo.com. (M.A3452)
ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ κοπέλες για εργασία σε καφέ - μπάρ (μπαργούμαν - σερβιτόρες). Τηλ. 6932 634574. (Μ.Α3469)
ΖΗΤΕΙΤΑΙ πωλητής έως 35 ετών, με εμπειρία στο χώρο τροφίμων. Τηλ. 25410 71863 & 25410 72148. (Μ.Α3485)
ΖΗΤΕΙΤΑΙ, κατά προτίμηση πτυχιούχος των ΑΕΙ, μεταλλουργός ή χημικός μηχανικός για θέση προϊσταμένου παραγωγής και τεχνικού ασφαλείας στην εταιρεία ΚΑΜΠΑΚΑΣ ΑΒΕΕ. τηλ.25410 91802-25410 91824 φαξ:2541091880.
ΟΙ ΣΧΟΛΕΣ ΟΔΗΓΩΝ “ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ”, (λεωφ. Στρατού 13), ζητούν μηχανολόγο πτυχιούχο ΤΕΙ. Τηλ. 25410 66555. (Μ.Α3510)
Η SIGNS -media, Εταιρεία Τηλεπικοινωνιών, ζητά συνεργάτες για πλήρη ή μερική απασχόληση για εργασία από το σπίτι. Προσφέρονται: Αμοιβή με ποσοστά βάση πωλήσεων, ευέλικτο ωράριο εργασίας, κάλυψη τηλεφωνικών εξόδων. Αποστολή βιογραφικών: jobs@signs-media.com.
ΖΗΤΕΙΤΑΙ κοπέλα για πρωινή εργασία σε καφενείο. Τηλ. 6944 909522. (Μ.Α3554)
ΖΗΤΕΙΤΑΙ κοπέλα για εργασία σε επιχείρηση ανταλλακτικών αυτοκινήτων με γνώσεις Η/Υ και Τουρκικής γλώσσας. Τηλ. 6942 525628, e-mail: info@attiki.de
ΖΗΤΕΙΤΑΙ στέλεχος για το τμήμα Πωλήσεων εταιρείας, που ασχολείται με την πώληση προϊόντων νέας τεχνολογίας και πράσινης ενέργειας (φωτοβολταϊκά, ηλεκτρικό ρεύμα κλπ.). Γνώσεις κι εμπειρία σε πωλήσεις, υπολογιστές (ECDL) και Αγγλικά θα ληφθούν υπ’ όψιν. Αμοιβή (μισθός + bonus). Πληροφορίες: κ. Κομνηνός Παντελής – τηλ. 6946503194.
ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ κοπέλες για μανικιούρ - πετικιούρ και αισθητική από κεντρικό κατάστημα της πόλης. Τηλ. 6984 771506. (Μ.Α3563)
ΖΗΤΕΙΤΑΙ υπάλληλος γραφείου (κοπέλα) με γνώσεις Τουρκικής γλώσσας και Η/Υ. Γνώση αγγλικών & Ιταλικών θα θεωρηθούν επιπλέον προσόν). Τηλ. 2310 703789. (Μ.Α3577)
Κατασκευαστική εταιρία ζητάει:
Διοικητικό υπάλληλο, άντρα έως 30 ετών, με τα παρακάτω προσόντα:
1. Καλή γνώση Η/Υ
2. Επικοινωνία
3. Οργανωτικότητα
4. Δυνατότητα εργασίας υπό πίεση χρόνου
5. Ευχέρεια λόγου
6. ευγένεια
7. Συναδελφικότητα
Οι ενδιαφερόμενοι που διαθέτουν τα παραπάνω προσόντα μπορούν να επικοινωνήσουν:
-στο ΤΗΛ.: 2541093720 από 15:00 έως16:30 (Κα Έλενα)
-να επισκεφθούν την εταιρία καθημερινά από 16:00 έως 16:30
-να αποστείλουν βιογραφικό στο FAX 2541093722 ή στο mail: Elena@alvek.gr

ΖΗΤΟΥΝ ΕΡΓΑΣΙΑ
ΚΥΡΙΑ ζητά εργασία ως οικιακή βοηθός. Αναλαμβάνει και φύλαξη - φροντίδα παιδιών & ηλικιωμένων. Τηλ.: 6970573039.
ΚΥΡΙΑ αναλαμβάνει τον καθαρισμό σπιτιών και τη φύλαξη μικρών παιδιών και ηλικιωμένων. Τηλ. 6971 920260.
ΚΥΡΙΑ με εμπειρία αναλαμβάνει το ράψιμο κουρτινών, ραφή πακέτων (roman) και ραφή καλυμάτων. Τηλ. 6997 660751.
ΕΛΛΗΝΙΔΑ αναλαμβάνει τη φύλαξη μικρών παιδιών και τη φροντίδα ηλικιωμένων. Τηλ. 6937 011503.
ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΣ αναλαμβάνει τη φύλαξη μικρών παιδιών. Τηλ. 6988 168670.
ΤΕΛΕΙΟΦΟΙΤΗ φοιτήτρια τμήματος Ιστορίας - Αρχαιολογίας με εμπειρία στο αντικείμενο ζητά ανάλογη εργασία. Τηλ. 6944 754223.
ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ αναλαμβάνει τη φροντίδα ηλικιωμένων. Τηλ. 25410 91208.
ΚΥΡΙΑ με εμπειρία αναλαμβάνει τη φροντίδα ηλικιωμένων. Τηλ. 6972 086216.
ΚΥΡΙΑ 35 ετών με γνώσεις Ελληνικής & Ρωσικής γλώσσας και Η/Υ, ζητά εργασία και αναλαμβάνει τη φύλαξη μικρών παιδιών. Τηλ. 6944 173091 & 6976 948785.
ΝΕΟΣ, απόφοιτος δραματικής σχολής, 3 χρόνια φωνητική, 1 χρόνο σχέδιο, γνώση Αγγλικής γλώσσας, κάτοχος ECDL, ζητά οποιαδήποτε εργασία. Τηλ. 6976 096875.
ΚΥΡΙΑ αναλαμβάνει τη φροντίδα ηλικιωμένων και τον καθαρισμό σπιτιών. Τηλ. 6983 858663.
ΕΛΛΗΝΙΔΑ έμπειρη αναλαμβάνει τη φροντίδα ηλικιωμένων και τη φύλαξη μικρών παιδιών και βρεφών. Τηλ. 6986 100675.
ΕΡΓΑΤΗΣ ζητά οποιαδήποτε εργασία. Τηλ. 6946 854385.
ΚΥΡΙΑ ζητά οποιαδήποτε εργασία (φύλαξη μικρού παιδιού, φροντίδα ηλικιωμένων, λάντζα, σερβιτόρα). Τηλ. 6958 319907.

ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ
ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ με φροντιστηριακή πείρα παραδίδει μαθήματα σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου, Λυκείου. Ιδιαίτερα μαθήματα. Γκρούπ 2-3 ατόμων. Λογικές τιμές. Τηλ. 25410 78886 & 6947 800439. (Μ.Α3167)
ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ Φυσικής του Α.Π.Θ. παραδίδει μαθήματα Φυσικής – Μαθηματικών σε μαθητές Γυμνασίου – Λυκείου. Τιμές χαμηλές. Τηλ: 6979507655. (M.A3173)
Υποψήφιος Διδάκτορας του Πολυτεχνείου παραδίδει μαθήματα Μαθηματικών σε μαθητές σε μαθητές Γυμνασίου – Λυκείου, σε λογικές τιμές. Πληροφορίες: 6996870388. (Μ.Α3253)
ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ απόφοιτος ΑΠΘ, παραδίδει φιλολογικά μαθήματα Γυμνασίου - Λυκείου. Τιμές: Α΄-Β΄Γυμν. 12€, Γ΄ Γυμν. 14€, Α΄ Λυκ. 16€ & Β΄-Γ΄Λυκ. 18€. Τηλ. 6936 816272. (Μ.Α3336)
ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ιδιαίτερα μαθήματα Αγγλικών και Γερμανικών σε μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου. Τηλ. 6932274942.
Καθηγήτρια Αγγλικών με 10χρονη φροντιστηριακή εμπειρία παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα κατ’ οίκον όλων των επιπέδων. Προετοιμασία για τις εξετάσεις γλωσσομάθειας Β2, C1 & C2. Δεκτά και γκρουπ 2 ατόμων. Τιμές λογικές. Πληροφορίες 6979241388. (Μ.Α.3513)
ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ιδιαίτερα μαθήματα Αγγλικών σε παιδιά όλων των επιπέδων. Προσιτές τιμές. 6973 094873. (Μ.Α3348)
ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ Γερμανικών με 15χρονη πείρα παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα για όλα τα επίπεδα, και προετοιμασία για Γερμανικά Πανεπιστήμια. Τηλ. 25410 74582 & 6976 126241 (Μ.Α3394)
ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ Αγγλικών παραδίδει μαθήματα κατ’ οίκων σε παιδιά και ενήλικες. Προσιτές τιμές. Τηλ. 6983 848310. (Μ.Α3397)
ΑΠΟΦΟΙΤΗ Οικονομικών Επιστημών (2ετής μεταπτυχιακή φοιτήτρια) παραδίδει μαθήματα “Αρχές Οικονομικής Θεωρίας” (Α.Ο.Θ.) και “Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων (Α.Ο.Δ.Ε.) σε μαθητές Γ΄ Λυκείου. Τηλ. 6944 916379.
ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ με εμπειρία φροντιστηρίου αλλά και σε μαθησιακές δυσκολίες, παραδίδει μαθήματα με στόχο την επιτυχία, σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου. Τηλ. 6993 652649.
ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ Ιστορίας Εθνολογίας παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές Γυμνασίου, Λυκείου για Φιλολογικά μαθήματα (Αρχαία Ελληνικά, Ιστορία, Κείμενα Νεοελληνικής Λογοτεχνίας, Νεοελληνική Γλώσσα, Αρχαία Ελληνικά από μετάφραση, Λατινικά). Τιμές προσιτές. Τηλ. 25410-26511 (στο σταθερό όλη την ημέρα) ώρες επικοινωνίας για κιν. 6-7 μ.μ.
ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ τουρκικής γλώσσας παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα Τουρκικών καθώς και Ελληνικών σε μαθητές μειονοτικών σχολείων. Τηλ. 6945 052490. (Μ.Α3432)
ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ φιλόλογος παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε παιδιά Δημοτικού - Γυμνασίου - Λυκείου. Τιμή € 10. Τηλ. 6932 410440. (Μ.Α3522)
ΧΗΜΙΚΟΣ - ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ με μεταπτυχιακό, παραδίδει μαθήματα Χημείας, Φυσικής & Μαθηματικών σε μαθητές Γυμνασίου & Λυκείου. Τιμές προσιτές. Τηλ. 6938 521625. (Μ.Α3538)
ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΙ μαθήματα Αγγλικών. Μεγάλη εμπειρία, τιμές λογικές. (Ειδικές τιμές για γκρουπ). Τηλ. 6984 705876. (Μ.Α3542)
ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ παραδίδει μαθήματα ιστορίας Β και Γ Λυκείου καθώς και αρχαία σε παιδιά Γυμνασίου .Τηλέφωνο: 6949617577.
ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΙ μαθήματα Η/Υ σε ενήλικες από άτομο που έχει 3ετή εμπειρία στην επισκευή Η/Υ, σε όσους επιθυμούν να μάθουν Η/Υ ή σε όσους έχουν το ECDL αλλά ακόμα συναντούν δυσκολία στην χρήση του υπολογιστή και στην περιήγησή τους στο διαδίκτυο. Ειδικά μαθήματα σε γονείς που θέλουν να προστατέψουν τα παιδιά τους από τους κινδύνους του διαδικτύου. Τηλ. 6957 173309. (Μ.Α3565)
ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ επιτυχούσα στις κατατακτήριες του παιδαγωγικού τμήματος δημοτικής εκπαίδευσης της Αλεξανδρούπολης παραδίδει μαθήματα. Τιμές λογικές. Τηλ. 6974 195545.
ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ιδιαίτερα μαθήματα Φυσικής - Χημείας σε μαθητές Γυμνασίου & Λυκείου (κατευθύνσεις) από έμπειρο φροντιστή με πολυετή πείρα. Τηλ. 6945 831929.
ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ αναλαμβάνει την καθημερινή προετοιμασία όλων των μαθημάτων Δημοτικού & Γυμνασίου. Τιμές προσιτές. Τηλ. 6977 988770. (Μ.Α3582)

ΔΙΑΦΟΡΑ
ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ Αγγλικής φιλολογίας με πείρα στις μεταφράσεις αγγλικών, αναλαμβάνει μεταφράσεις παντός τύπου, πτυχιακών εργασιών, εταιρειών και οποιοδήποτε κειμένου. Τηλ. 6937011198
Η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ είναι μισή αρχοντιά. Εμείς φροντίζουμε να κρατάμε καθαρούς τους κοινόχρηστους χώρους σας για να νιώθετε εσείς “άρχοντες”. Συνεργείο καθαρισμού αναλαμβάνει τον καθαρισμό οικοδομών. Τηλ. 6983762901.
5-20.000 ΔΑΝΕΙΑ μόνο με ΑΦΜ και ταυτότητα, ανεξαρτήτως δυσμενών στοιχείων. Τηλ. 6981 553637.