*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Ιουνίου

Φέρτε πίσω τη λίμνη Βιστωνίδα!

30 Ιουνίου
Η κατάθεση αγωγής έρχεται σε συνέχεια της απόφασης που είχε λάβει ο υπουργός Οικονομικών κ. Παπακωνσταντίνου στις 12 Φεβρουαρίου, ακυρώνοντας τη συμφωνία της προηγούμενης κυβέρνησης με τη Μονή Βατοπεδίου. Ζητάει 10 εκατ. Ευρώ για ηθική βλάβη!!
*Με την αγωγή το ελληνικό δημόσιο ζητά την αναγνώριση της κυριότητάς του, τόσο στο εποικιστικό αγρόκτημα όσο και στη λίμνη Βιστωνίδα και επιπλέον την επιδίκαση 10 εκατ. ευρώ για ηθική βλάβη.

Η ΑΓΩΓΗ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ 18/1/2011!
*Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου «η αγωγή αφορά στην ανταλλαγή εποικιστικού αγροκτήματος 180 στρεμμάτων στον Δήμο Βεγορίτιδος του Νομού Πέλλας, με 7.682/1000 της λίμνης Βιστωνίδας».
Φέρτε πίσω τη λίμνη Βιστωνίδα. Το μήνυμα αυτό έστειλε η κυβέρνηση στη Μονή Βατοπεδίου, καθώς δια του υπουργείου Οικονομικών κατέθεσε την πρώτη αγωγή κατά της Μονής.
Μάλιστα το Ελληνικό Δημόσιο με την αγωγή του ζητά αποζημίωση ύψους 10. δις ευρώ για «ηθική βλάβη» και παράλληλα γνωστοποιεί πως θα ακολουθήσουν κι άλλες αγωγές για τα υπόλοιπα ανταλλαγέντα ακίνητα του Δημοσίου.
Πιο αναλυτικά όπως έγινε γνωστό την περασμένη Παρασκευή 25 Ιουνίου κατατέθηκε στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών από την ομάδα εργασίας του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, που συστάθηκε από τον υπουργό Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου, η πρώτη αγωγή του ελληνικού Δημοσίου κατά της Μονής Βατοπεδίου.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου «η αγωγή αφορά στην ανταλλαγή εποικιστικού αγροκτήματος 180 στρεμμάτων στον Δήμο Βεγορίτιδος του Νομού Πέλλας, με 7,682/1000 της λίμνης Βιστωνίδας».
Μάλιστα σημειώνεται ότι η ανταλλαγή έγινε με βάση το «υπ. αριθμ.2814/9-5-2007 συμβόλαιο της συμβολαιογράφου Αθηνών Αικατερίνης Πελέκη – Βουλγαράκη». Πρόκειται για τη σύζυγο του πρώην υπουργού της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιώργου Βουλγαράκη.
Με την αγωγή το ελληνικό δημόσιο ζητά την αναγνώριση της κυριότητάς του, τόσο στο εποικιστικό αγρόκτημα όσο και στη λίμνη Βιστωνίδα και επιπλέον την επιδίκαση 10 εκατ. ευρώ για ηθική βλάβη.
Η αγωγή, ύστερα από αίτηση προτίμησης του Δημοσίου, προσδιορίστηκε να συζητηθεί στις 18 Ιανουαρίου 2011.
«Θα ακολουθήσει έγερση και για τα υπόλοιπα ανταλλαγέντα ακίνητα του ελληνικού Δημοσίου» προστίθεται στην ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών, κάτι που σημαίνει πως θα ακολουθήσει κύμα αγωγών για το σκάνδαλο της Μονής Βατοπεδίου.
Η κατάθεση αγωγής έρχεται σε συνέχεια της απόφασης που είχε λάβει ο υπουργός Οικονομικών στις 12 Φεβρουαρίου, ακυρώνοντας τη συμφωνία της προηγούμενης κυβέρνησης με τη Μονή Βατοπεδίου, για να επιστραφούν στο Δημόσιο τα ακίνητα τα οποία είχαν ανταλλαγεί με τη Βιστωνίδα, υπό τον όρο η κυριότητα της λίμνης και των παραλίμνιων εκτάσεων να μην περάσει αυτόματα στο Δημόσιο αλλά να λυθεί από τα δικαστήρια.
Θα πρέπει να υπενθυμίσουμε πως στο σκεπτικό της υπουργικής απόφασης υπογραμμιζόταν πως «η ανάκληση της αποδοχής έγινε γιατί το Δημόσιο δεν συναλλάσσεται, ούτε συμβιβάζεται με οποιονδήποτε τρόπο και με οποιονδήποτε φυσικό ή νομικό πρόσωπο, για τα προφανή και αδιαμφισβήτητα δικαιώματά του, τόσο στις κοινόχρηστου χαρακτήρα εκτάσεις της λιμνοθάλασσας, όσο και στις παραλίμνιες εκτάσεις, καθώς και στα ακίνητα, που με τις γνωστές, μεθοδευμένες ενέργειες της προηγούμενης κυβέρνησης, περιήλθαν στην κατοχή της Μονής ή τρίτων».

Ο Γ. Αγγέλου θα απολογηθεί για το αδίκημα της ηθικής αυτουργίας
ΑΠΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΩΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ
Περνάει το κατώφλι της ανακρίτριας ο Γ. Αγγέλου Στην ειδική εφέτη ανακρίτρια, η οποία διενεργεί έρευνα για την υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου, προσήλθε – σύμφωνα με πληροφορίες – το πρωί της Δευτέρας ως κατηγορούμενος ο διευθυντής του Πολιτικού Γραφείου του πρώην πρωθυπουργού, Γιάννης Αγγέλου, ενώ προχθές απολογήθηκε ο τότε γενικός γραμματέας του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, Κωνσταντίνος Σκιαδάς.
Η ανακρίτρια κ. Καλού είχε στείλει κλήση στον κ. Αγγέλου, καλώντας τον να απολογηθεί για την υπόθεση των ανταλλαγών ακινήτων μεταξύ του Δημοσίου και της Μονής Βατοπεδίου και συγκεκριμένα για το αδίκημα της ηθικής αυτουργίας σε απιστία, την οποία φέρονται να έχουν διαπράξει πρώην υπουργοί.
Χωρίς δημοσιογράφους και κάμερες, λόγω της χθεσινής 24ωρης απεργίας, ο στενός συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού αναμενόταν να προσέλθει στο γραφείο της ανακρίτριας, προκειμένου να του απαγγείλει το κατηγορητήριο και να λάβει αντίγραφα της δικογραφίας, καθώς θεωρείται βέβαιο ότι θα του χορηγηθεί προθεσμία για να προετοιμάσει την απολογία του. Το κατηγορητήριο που αφορά τον κ. Αγγέλου θα στηρίζεται – σύμφωνα με πληροφορίες – σε μαρτυρίες τουλάχιστον έξι προσώπων, καθώς μάρτυρες αλλά και κατηγορούμενοι που κλήθηκαν και εξετάστηκαν για την υπόθεση των «ιερών ανταλλαγών» έχουν πει μεταξύ άλλων ότι ο Γιάννης Αγγέλου ήταν ένας από τους ηθικούς αυτουργούς στο σκάνδαλο. Μεταξύ των προσώπων που μίλησαν για την εμπλοκή του κ. Αγγέλου στην υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου ήταν και ο πρώην υφυπουργός Οικονομικών, Πέτρος Δούκας, ο οποίος στην κατάθεσή του στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής είχε πει ότι τον Ιούνιο του 2004 του είχε τηλεφωνήσει ο Γιάννης Αγγέλου ζητώντας του να εξετάσει κατά προτεραιότητα γνωμοδότηση του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου Δημοσίων Κτημάτων, ενώ και η πρώην διευθύντρια Πολιτικής Γης του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, Σταματίνα Μαντέλη, είχε κατονομάσει τον κ. Γιάννη Αγγέλου, αλλά και τον Θόδωρο Ρουσόπουλο ως ηθικούς αυτουργούς των ιερών ανταλλαγών… Στο μεταξύ απολογήθηκε προχθές στην κ. Καλού ο Κ. Σκιαδάς, ο οποίος στις γραπτές εξηγήσεις που είχε δώσει με την ιδιότητα του υπόπτου, είχε υποστηρίξει μεταξύ άλλων ότι οι επίμαχες ανταλλαγές αποφασίστηκαν σε επίπεδο υπουργικό και ότι εκείνος έπαιρνε εντολές από την πολιτική ηγεσία. Παράλληλα, είχε ισχυριστεί ότι η μόνη αρμόδια για την εκτίμηση της αξίας των προς ανταλλαγή ακινήτων, αλλά και για την διαδικασία ολοκλήρωσης των ανταλλαγών ήταν η Κτηματική Εταιρεία Δημοσίου.
….

30 Ιουνίου

ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ! Ο ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ - ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ 2009.

30 Ιουνίου
Όπως αναμένονταν, καταψήφισε η αντιπολίτευση, έλλειμμα 646.000 Ευρώ στον ισολογισμό χρήσης του Δήμου Ξάνθης για το έτος 2009*Μελέτες του Δήμου Ξάνθης εκκρεμούν στην Περιφέρεια - Δεν χρηματοδοτούνται
Κατά πλειοψηφία και με έλλειμμα 646.000 ευρώ, εγκρίθηκε ο απολογισμός και ισολογισμός χρήσης του Δήμου Ξάνθης για το 2009, κατά την πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης, τη Δευτέρα το βράδυ.
Στη δεύτερη συνεδρίαση του συμβουλίου, ένταση σημειώθηκε στο 12ο θέμα της ημερήσιας διάταξης, που αφορούσε την έγκριση θέση τοποθέτησης ρομποτικού κάδου στην οδό Ηρώων.

ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ Ο ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ - ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ 2009.
Το θέμα εισηγήθηκε ο γραμματέας του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης Μανώλης Φανουράκης.
Στην τοποθέτησή του, ο Δήμαρχος Ξάνθης Μιχάλης Στυλιανίδης, χαρακτήρισε τον ισολογισμό καλό. Ωστόσο, στάθηκε σε δύο σημεία. Πρόκειται για το διαθέσιμο ποσό που είναι περίπου 2,5 εκατ. ευρώ και στο αρνητικό πρόσημο 3.827.000 ευρώ που προέρχεται από τις αποσβέσεις έργων. Το έλλειμμα καταγράφεται στις 646.000 ευρώ.
«Δεν υπάρχουν δάνεια, εκτός της αγοράς του κτιρίου της Τραπέζης της Ελλάδος. Κάναμε χρηστή διοίκηση των απολογισμών του Δήμου και ζητώ να υπερψηφιστεί», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Στυλιανίδης.
Από την πλευρά της αντιπολίτευσης η κα Πατσίδου, ζήτησε να μάθει εάν συμπεριλαμβάνονται στον ισολογισμό - απολογισμό και εάν υπάρχουν αγωγές κατά του Δήμου Ξάνθης ή δικαστικές αποφάσεις που εκκρεμούν και επιβαρύνουν τα οικονομικά του Δήμου. Ωστόσο, η οικονομική υπηρεσία του Δήμου δεν ήταν σε θέση να απαντήσει και παρέπεμψε την απάντηση στη Νομική Υπηρεσία του Δήμου.
Επιπλέον, η κα Πατσίδου αναφέρθηκε στο δάνειο που έλαβε ο Δήμος Ξάνθης, για την αγορά του κτιρίου της Τραπέζης της Ελλάδος, όπου πρόκειται να μετεγκατασταθεί ο Δήμος. Έκανε λόγο για υψηλό κόστος του δανείου.
Άμεση ήταν η απάντηση του Δημάρχου Ξάνθης Μιχάλη Στυλιανίδη, ο οποίος υποστήριξε ότι ο Δήμος για οποιαδήποτε αγορά απευθύνεται στο Σώμα Ορκωτών Εκτιμητών και χαρακτήρισε το οικονομικό τίμημα για την αγορά του εν λόγω κτιρίου ιδιαίτερα χαμηλό σε σχέση με άλλα κτίρια που τέθηκαν στο τραπέζι των συζητήσεων.
Ο Νίκος Ανταμπούφης παρατήρησε αύξηση του κεφαλαίου στη ΔΕΑΞ, ύψους 96.000 ευρώ. Απαντώντας, ο Δήμαρχος υποστήριξε ότι πρόκειται για επιχορήγηση του Δήμου προς το Δημοτικό Ραδιόφωνο για τις λειτουργικές του δαπάνες, ωστόσο ένα μέρος αυτού του ποσού τοποθέτηθηκε στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου χωρίς όμως να ενημερωθεί η Δημοτική Αρχή για αυτή την ενέργεια.

ΠΟΥΛΙΟΣ: Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΔΕΥΑΞ
Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Χρίστος Πούλιος, παρατήρησε προσαυξημένα έξοδα διοικητικής λειτουργίας κατά 2 εκα. ευρώ. Κατηγόρησε δε, τη Δημοτική Αρχή για αδυναμία παρακολούθησης των δανείων της πολύπαθης ΔΕΥΑΞ και αναφέρθηκε στην ακίνητη περιουσία του Δήμου Ξάνθης.
Ο Δήμαρχος, υποστήριξε ότι όλα τα ακίνητα του Δήμου είναι μετεγγραμμένα στο Υποθηκοφυλάκειο και σύντομα θα μετεγγραφούν και τα σχολικά κτίρια, για τα οποία μέχρι και σήμερα υπήρχε νομικό κόλλημα.
Ο Νίκος Ανταμπούφης, υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι οι επιχορηγήσεις είναι περισσότερες, τα έσοδα λιγότερα όποτε δεν τίθεται θέμα θετικότητας του ισολογισμού. Σημείωσε δε ότι υπάρχουν μεγάλα ποσά ανεισπρακτά από μελέτες καθώς και από μελέτες που ποτέ δεν ήρθαν στο Δημοτικό Συμβούλιο. Μεταξύ αυτών, η κυκλοφοριακή μελέτη του Δήμου.

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΟΙ ΜΕΛΕΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ
- ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΟΥΝ
Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Ξάνθης Μιχάλη Στυλιανδίη, οι μελέτες του Δήμου υποβλήθηκαν στην Περιφέρεια για χρηματοδότηση, όμως μέχρι και σήμερα δεν έχουν χρηματοδοτηθεί και δυστυχώς δεν πρόκειται να χρημαοτοδοτηθούν εξαιτίας τόσο της οικονομικής κρίσης, όσο και του σχεδίου Καλλικράτης. Για το λόγο αυτό, οι όποιες μελέτες θα συζητηθούν το αμέσως επόμενο διάστημα, προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο Ξάνθης, προκειμένου να χρηματοδοτηθούν και να προχωρήσουν μέσω των προγραμμάτων του ΕΣΠΑ.
Τελικά και έπειτα από πολλές διαφωνίες και αντεγκλίσεις, ο ισολογισμός - απολογισμός του Δήμου Ξάνθης για το 2009 εγκρίθηκε κατά πλειοψήφια με την αντιπολίτευση να τον καταψηφίζει σύσσωμη.

Όχι Ανταμπούφη στον κάδο - δεν είναι δυνατόν να τοποθετηθεί δίπλα στο Μνημείο Ηρώων
ΕΝΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΟΜΠΟΤΙΚΟ
ΚΑΔΟ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ
*Το Λεύκωμα του ΚΑΠΗ ξάνα προς συζήτηση, εκτεθειμένος ο Αντιδήμαρχος Ξάνθης και Πρόεδρος του ΚΑΠΗ Ξάνθης Γιώργος Παπασταματίου, δεν έπεισε κανέναν…

Μετά τη συζήτηση για τον απολογισμό του Δημάρχου Ξάνθης για το έτος 2009, ακολούθησε η κανονική συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης.
Εκτός ημερήσιας διάταξης, ο Πρόεδρος της ΔΕΑΞ Μανώλης Φανουράκης πρότεινε να συσταθεί ένα ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου που να καταδικάζει τις τρομοκρατικές ενέργειες, με αφορμή το χτύπημα στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και τον άδικο θάνατο ενός υπαλλήλου του υπουργείου.
Το θέμα εγκρίθηκε ομόφωνα.
Εκτός της διάταξης, συζητήθηκε επίσης η Τεκμηρίωση του Εποχικού Προσωπικού, όπου και εγκρίθηκε.
Ο Δημοτικός Σύμβουλος της αντιπολίτευσης Σάββας Μελισσόπουλος, έθεσε θέμα καθαριότητας της περιοχής του Λημνίου, καθώς οι κάδοι που υπάρχουν δεν αδειάζουν σε τακτά χρονικά διαστήματα με αποτέλεσμα να δημιουργείται πρόβλημα.
Απαντώντας, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Καθαριότητας Κώτσας Γιαγντζόγλου, υποστήριξε ότι οι κάδοι καθαρίζουν όπως προβλέπεται από την υπηρεσία, ωστόσο αρκετοί συμπολίτες μας δεν σέβονται το περιβάλλον και πετούν τα απορρίμματά τους είτε εκτός των κάδων είτε σε λάθος κάδος, εφόσον υπάρχουν τέσσερις διαφορετικοί κάδοι για κάθε είδους απορρίμματα - ανάλογα- χαρτιά - πλαστικά κλπ.
Στα εντός ημερήσιας διάταξης θέματα, ένταση επικράτησε στο 12ο θέμα που αφορούσε την έγκριση θέσης της τοποθέτησης του ρομποτικού κάδου και τροποποίηση του σχεδίου: Ενοποίηση των πλατειών και χώρων πρασίνου κέντρου πόλεως Ξάνθης.
Πρόκειται για πεζοδρομημένο τμήμα της οδού Κώστα Μπένη (Ηρώων).
Ο Νίκος Ανταμπούφης εξέφρασε την αντίθεσή του, ως προς την τοποθέτηση του εν λόγω κάδου, καθώς δεν συνάδει με την ύπαρξη του μνημείου Ηρώων. Κατηγόρησε για μία ακόμη φορά για σπατάλη χρημάτων, εφόσον ο συγκεκριμένος κάδος κοστίζει στο Δήμο 80.000 ευρώ. Υποστήριξε επίσης ότι η συγκεκριμένη περιοχή που επιλέχθηκε δεν εξυπηρετεί κανέναν.
Συζήτηση έγινε επίσης για το 4ο θέμα της ημερήσιας διάταξης, που αφορούσε την έγκριση απολογισμού του ΚΑΠΗ του Δήμου Ξάνθης για το 2009, καθώς για μία ακόμη φορά αποτέλεσε ζήτημα αντιπαράθεσης το περιβόητο ΛΕΥΚΩΜΑ του ΚΑΠΗ του Δήμου και το κόστος αυτού.
Ο Πρόεδρος του ΚΑΠΗ Γιώργος Παπασταματίου, αναφερόμενος στο ΛΕΥΚΩΜΑ του ΚΑΠΗ του Δήμου Ξάνθης, υποστήριξε ότι δεν πρόκειται για εμπορικής συναλλαγής βιβλίο. Ανήκει στα περιουσιακά στοιχεία του Δήμου. Όσο για τον Παναγιώτη Πεντζουρίδη, που ανέλαβε την δημιουργία του εν λόγω Λευκώματος, υποστήριξε ότι πρόκειται για εθελοντική προσφορά του κ. Πεντζουρίδη.
Ωστόσο, αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι διατήρησαν τις επιφυλάξεις τους για το θέμα αυτό, ενώ ο κύριος Παπασταματίου για μια ακόμη φορά δεν μπόρεσε να «πείσει» κανέναν…
Τα υπόλοιπα εντός ημερήσιας διάταξης θέματα, στο σύνολό του 20 εγκρίθηκαν ομόφωνα.

30 Ιουνίου

ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΠΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕ ΟΧΙ στο φτηνό ελεεινό ξεπούλημα της ΣΕΚΑΠ!

30 Ιουνίου
Ενώ χθες Κοντός, Π. Ταρενίδης και Χατζηελευθεριάδης είδαν τον διοικητή της ΑΤΕ για τη πρόταση της ΣΕΚΕ, έμειναν όμως άναυδοι όμως με την σκληρή τακτική του!ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ….ΓΕΦΥΡΑ ΝΕΣΤΟΥ!
Εργαζόμενοι και σύσσωμος ο Ξανθιώτικος λαός στο πλευρό τους, λένε «ΟΧΙ» στο ξεπούλημα της ΣΕΚΑΠ και ετοιμάζονται για κινητοποιήσεις και αποκλεισμό της γέφυρας.

ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΞΑΝΘΗΣ
«Κάτω τα χέρια από τη ΣΕΚΑΠ», διατήρηση του Συνεταιριστικού της χαρακτήρα!

ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ να «πουλήσουνε» ακριβά το «τομάρι» τους είναι οι εργαζόμενοι της ΣΕΚΑΠ όπως φάνηκε στη χθεσινή 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση της ΓΣΕΕ στην οποία συμμετείχε φυσικά και το Εργατικό Κέντρο Ξάνθης.
Είναι εμφανές ότι ο δρόμος «προς τη γέφυρα του Νέστου», αν η Διοίκηση της ΑΤΕ «εμείνει» στην σκληρή και αδιάλακτη στάση είναι κοντά, ενώ ο λαός της Ξάνθης είναι κοντά τους.
Ενδεικτικό της «σκληρής»στάσης που τηρεί η Διοίκηση της ΑΤΕ, είναι τα όσα είπε ο διοικητής κ.Πανταλάκης στον βουλευτή Ξάνθης Αλέκο Κοντό, τον Πρόεδρο της ΣΕΚΕ Παναγιώτη Ταρενίδη και τον Πρόεδρο της ΕΑΣ Ξάνθης Κώστα Χατζηελευθεριάδη στη πρόταση που του έκαναν να αγοράσει η ΣΕΚΕ τη ΣΕΚΑΠ αλλά και να τον προειδοποιήσουν σε καμιά περίπτωση να μη πέσει η αξία της μετοχής της, διότι «θα κινδυνεύσει και η ΣΕΚΕ με κλείσιμο»!!!
-Η απάντηση του Διοικητή της ΑΤΕ! Πληρώστε σαν ΣΕΚΕ τα…χρέη των 50 εκατ. που χρωστάει η ΣΕΚΑΠ στην ΑΤΕ και πάρτε την….!!! Απίστευτα δηλαδή πράγματα..

ΤΟ ΣΚΛΗΡΟ ΦΕΪ ΒΟΛΑΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝΧθες οι εργαζόμενοι της ΣΕΚΑΠ μοίρασαν μάλιστα στους πολίτες και το παρακάτω φεϊ βολάν, χρησιμοποιώντας ιδιαίτερα σκληρή φρασιολογία για το «ξεπούλημα» του «φιλέτου» των Συνεταιριστικών εργοστασίων, τονίζοντας τα παρακάτω:
«ΟΧΙ στο φτηνό ελεεινό ξεπούλημα της ΣΕΚΑΠ.
Να αποσύρει ΑΜΕΣΩΣ η Αγροτική Τράπεζα τα δύο θέματα που οδηγούν την ΣΕΚΑΠ στο τέλος της.
Σχεδιάζουν το ξεπούλημα και το κλείσιμο του εργοστασίου χωρίς να υπολογίζουν τους εκατοντάδες εργαζόμενους.
Αφήνουν τον τελευταίο εργασιακό πνεύμα της Ξάνθης χωρίς οξυγόνο.
ΔΕΝ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ όπως η ΣΕΒΑΘ και η ΣΕΠΕΚ.
Θα μας βρουν μπροστά τους!
ΕΙΣΑΙ ΜΕΤΟΧΟΣ; Μη γίνεσαι ΣΥΜΜΕΤΟΧΟΣ!
Συμπολίτες, στηρίξτε το τελευταίο εργοστάσιο που δίνει δουλειά στον τόπο μας.
Μην αδιαφορείτε για τον μαρασμό που θ’ ακολουθήσει με το ξεπούλημα της ΣΕΚΑΠ!
Ελάτε μαζί μας και σταθείτε απέναντί τους!

30 Ιουνίου

SHOW MUST GO ON!

30 Ιουνίου
*Το μόνο που με σώσει τελικά αυτή τη περίοδο είναι… διακοπές... τζακούζι και η… «μούσα» στα πάνω της!
-Τελικά καλά λένε ότι το… «γουρούνι» δεν αλλάζει όψη! (Από το 1993 αυτό μου λένε και δεν βάζω μυαλό με τίποτα…).
……
*Μαγικό μήνυμα της Άννας Βίσσυ στον φίλο της Μανώλη Φανουράκη τα μεσάνυχτα της περασμένης Παρασκευής στο ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ την ώρα που πίναμε παρεούλα το Johnnie Black και δίπλα μας η όμορφη Αφροδίτη απολάμβανε την υπέροχη μουσική της στιγμής…
«Κι όταν μια μέρα φύγω από δω, ένα θάναι σίγουρο… Πως έζησα τη ζωή που διάλεξα εγώ και όχι κάποιοι άλλοι για μένα! Και η αλήτισσα ψυχή μου, θα το νοιώθει έτσι, όπως θα πετάει ελεύθερη»!!!
-Άννα η «αχτύπητη»…
……
*Κι αν σας ενδιαφέρει σε τι επίπεδο βρίσκονται οι σχέσεις του Μανώλη με την πρώην του Ρέα Τουτουνζή θα σας απαντήσω μονολεκτικά και μελαγχολικά…
-Καινούργια μέρα, νέα μέρα…
……
*Στα δικά μας. Στο Le Petit της Ρίας ήπιε χθες το μεσημέρι η όμορφη Ελβίνα τον καφέ της, μαζί με την όμορφη αδελφή της την Τζανσέλ…
Και μετά φυσικά έκανε και τη καθιερωμένη «βόλτα» της για καφέ από τον «Μαχητή», έντονα πάντως δυσαρεστημένη για τον «καιρό» που δεν την αφήνει να κάνει τα καλοκαιρινά μπάνια της και να μαυρίσει…
Ο καθένας με το καημό του.
……
*Στο καφέ του Ρωμανού Κοντογιαννίδη έπινε χθες το μεσημέρι και πάλι τον καφέ του ο Δήμαρχος Σταυρούπολης Γιώργος Καρασακαλίδης με τον οδηγό του και φίλους του…
Προφανώς από εκεί «ξεκινάει» και η κατάρτιση του τρίτου… πόλου του!
……
*Στο Mariposa έπιναν το ποτό τους το βράδυ της Τρίτης ο πρώην Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Στέλιος Μωραϊτης με τον πρώην γραμματέα του Μπάμπη Δημαρχόπουλο.
-Αντικείμενο συζήτησης, η δίκη Σερραίου - Χρίστου Πούλιου και η καταδίκη του τελευταίου με 8 μήνες φυλακή, για συκοφαντική δυσφήμηση.
-Οπότε καλύτερα που ήμουν απόν, γιατί πάλι θα στεναχωρούσα τη φίλη μου τη… Βιργινία!
……
*Αυτό κι αν είναι αποκλειστικό.
Ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης Νίκος Σπυριδόπουλος παραβρέθηκε λοιπόν στην εκδήλωση του Ολυμπιακού Λεύκης το περασμένο Σάββατο και χόρεψε… χασαποσέρβικο!
Να το δω κι αυτό και να ψηφίσω με… χίλια δημοτικό σύμβουλο Ξάνθης τον Νίκο! Αν έπιασε τόσο νωρίς τα χασαποσέρβικα, σίγουρη την έχει αυτή τη φορά την εκλογή.
……
*Πολύ ανεβασμένο είδα τον Μάκη Τοπαλίδη το βράδυ της Δευτέρας στη μαγική «Ξανθίππη» τον Μάκη Τοπαλίδη… αλλά δεν κατάλαβα την αιτία!
-Έφυγε και τόσο γρήγορα, που δεν πρόλαβα ούτε καν να τον…ρωτήσω!
……
*Και μια συμβουλή της στήλης. Αν θέλετε πράγματι να χαρείτε μερικές στιγμές από αυτές που μένουν…
Πιείτε ένα ποτό στο καφέ της «Ξανθίππης» κατά τις 1 τα μεσάνυχτα (πάντα με καλή παρέα…), χαρείτε τα νέα σας μουσικά ταξίδια και ονειρευθείτε την ώρα που η πόλη προσπαθεί να «κοιμηθεί» μπροστά σας… Η μαγεία είναι μοναδική!
……
*Εδώ και λίγες μέρες ξεκίνησε ο θερινός κινηματογράφος της πόλης μας, τα θερινά «Ολύμπια»…
Με εκπληκτικές ταινίες και το υπέροχο περιβάλλον του θερινού κινηματογράφου που μόνο ευτυχισμένες πόλεις σαν την Ξάνθη μπορούν να απολαύσουν!
Κάθε μέρα στις 9.30 το βράδυ…

30 Ιουνίου

Μια ακόμη  δικαίωση!

Μια ακόμη δικαίωση!

30 Ιουνίου
Μια ακόμη δικαίωση για τον «Μαχητή» και τον εκδότη του Πάνο Παπαδόπουλο, η αγωγή που κατέθεσε το Δημόσιο κατά της Μονής Βατοπεδίου (Εφραίμ-Αρσένιος) για τη Λίμνη Βιστωνίδα και τις «περίεργες» ανταλλαγές, απαιτώντας επιπλέον την επιδίκαση 10 εκατ. ευρώ για ηθική βλάβη!!!
-Το μήνυμα που στέλνει πλέον το επίσημο ΚΡΑΤΟΣ προς την «παρέα» της Μονής Βατοπεδίου, είναι ξεκάθαρο….
Φέρτε πίσω τη λίμνη Βιστωνίδα!!!!
Μάλιστα το Ελληνικό Δημόσιο με την αγωγή του ζητά αποζημίωση ύψους 10. δις ευρώ για «ηθική βλάβη» και παράλληλα γνωστοποιεί πως θα ακολουθήσουν κι άλλες αγωγές για τα υπόλοιπα ανταλλαγέντα ακίνητα του Δημοσίου!
Στην ουσία δηλαδή η υπόθεση τώρα ανοίγει, αφού οι Εφραίμ-Αρσένιος επιμένουν στο ότι «η Λίμνη Βιστωνίδας ανήκει στη Μονή…» και καθόλου μα καθόλου δεν έκαναν πίσω μέχρι σήμερα στις διεκδικήσεις τους στους Νομούς Ξάνθης και Ροδόπης.
Απειλώντας μάλιστα να καταφύγουν ακόμη και στα Ευρωπαϊκά δικαστήρια!

30 Ιουνίου

Ε, φτάνει πια ελεύθεροι δημοσιογράφοι…

30 Ιουνίου

Αν είχε αθωωθεί στη λάσπη που πέταξε στον Στράτο Σερραίο, σήμερα θα τον είχαν κάνει….ήρωα τον εκ Καρδίτσας διευθυντή της ΣΕΚΑΠ και εργολάβο!
-Η προχθεσινή του όμως καταδίκη, τους «χάλασε» τη…»σούπα»!
Και βγήκαν χθες όλα τα «συντρόφια» και ορισμένοι άλλοι της….ελεύθερης δημοσιογραφίας κι άρχισαν τις αλχημείες τους…
-Μισός αθώος, μισός ένοχος! Και τέτοιες αηδίες…
Και στα ψηλά ότι επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης τιμωρήθηκε με ποινή φυλάκισης 8 μηνών για συκοφαντική δυσφήμηση δια του Τύπου κατ’ εξακολούθηση!
-Ρε Φαρισαίοι, δημοκράταροι…Τον Στράτο Σερραίο δηλαδή, τον άνθρωπο που μπήκε στη Τοπική Αυτοδιοίκηση να προσφέρει στη πόλη που αγαπάει και δεν σεβάστηκε ο συγκεκριμένος κύριος την αξιοπρέπεια και την ιστορία του, τον ρώτησε κανείς σας;
Πως «πέρασε» το δικό του προσωπικό «γολγοθά» μέχρι να δικαιωθεί από τα δικαστήρια;
-Και επιτέλους, ας αντιληφθεί ο κύριος Πούλιος ότι εσαεί δεν μπορεί να «συκοφαντεί», καλυπτόμενος πίσω από το λογότυπο της παράταξής του…
-Νάχει το θάρρος να αναλαμβάνει τις ευθύνες του, γιατί αυτός είναι ο Αρχηγός!

30 Ιουνίου

Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα αλλά και η Θράκη….

30 Ιουνίου
«Στον Χασάν και τη Φατμέ, τα δίνουν όλα! Για μας τους άλλους εκεί στη Θράκη, κανείς δεν νοιάζεται!!! Έκλεισαν τα Συνεταιριστικά εργοστάσια της ΣΕΒΑΘ και της ΣΕΠΕΚ, τώρα έρχεται η σειρά της ΣΕΚΑΠ! Ελλάδα δεν είναι μόνο η Ελλάδα αλλά και η Θράκη!»
Ο Κυριάκος Κεσίσογλου, τα «είπε» έξω από τα «δόντια» στο Συνέδριο της Ν.Δ. και το βασικότερο από όλα ήταν και ο μόνος που… μίλησε!!!
-Κανείς άλλος με πρώτη και καλύτερη την Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Σούλα Ιακωβίδου, δεν αποτόλμησε να καταθέσει μια πρόταση ή να πει έστω δύο λόγια…»Βουβοί» και «άτολμοι» όλοι τους! Νομάρχης, Δήμαρχοι, πρωτοκλασάτοι….

30 Ιουνίου

Ψύχραιμος ο Σωκράτης παρά τα…πυρά!

30 Ιουνίου
Γράφουν τα χθεσινά «ΝΕΑ» στα μικροπολιτικά τους:
«Ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου Σωκράτης Ξυνίδης ήταν, μετά τους αρμόδιους Λοβέρδο και Κουτρουμάνη, το τρίτο κεντρικό πρόσωπο στον Κοινοβουλευτικό Τομέα Εργασίας του ΠΑΣΟΚ.
Δέχτηκε τα πυρά του βουλευτή Μαγνησίας Κώστα Καρτάλη, αλλά κράτησε την ψυχραιμία του και αντί ανταπόδοσης προτίμησε να την πέσει στον Υπουργό Εργασίας. Στα πηγαδάκια της συνεδρίασης πάντως ήταν ήρεμος, όπως στο στιγμιότυπο με τους Ηλία Μόσιαλο και Ηλία Καρανίκα».
-Όσο περνάει ο καιρός, τόσο περισσότερο «ωριμάζει»…

30 Ιουνίου

30 Ιουνίου

ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΧΑΡΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΠΟΥΛΙΟΥ, ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΝΑ… ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ!

30 Ιουνίου
Ούτε «σημαία» θα κάνουμε την καταδίκη του επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Χρίστου Πούλιου για συκοφαντική δυσφήμηση κατ’ εξακολούθηση σε βάρος του Στράτου Σερραίου με 8 μήνες φυλακή, ούτε θα το… πανηγυρίσουμε όπως θα έκανε ο ίδιος και οι «φίλοι» του, σε περίπτωση που τον αθώωνε το δικαστήριο.
Ωστόσο μου έκανε εντύπωση ο τρόπος που «παρουσίασαν» το θέμα η γνωστή Μαριάνθη Ξανθοπούλου του «Εμπρός» και ορισμένοι άλλοι συνάδελφοι…
-Όταν ο Χρίστος Πούλιος δεν είχε το ήθος ούτε καν να αναλάβει ο ίδιος την ευθύνη της ανακοίνωσής του ως αρχηγός και επικεφαλής της παράταξής του και επιχείρησε να «κρυφτεί» πίσω από τις υπογραφές των υπολοίπων. Ούτε καν αυτό…
-Κι όταν μια απλή συγνώμη, το θέμα θα είχε λήξει, γιατί πράγματι αδίκησε και συκοφάντησε τον Στράτο Σερραίο που ως ειδικός συνεργάτης της ΔΕΥΑΞ, έπαιρνε λιγότερα από ότι ο προκάτοχός του κύριος Ζωγράφος…
-Έτσι για να λέμε όλη την αλήθεια και να σταματήσει επιτέλους αυτή η… «λασπο-πιπίλα»!

30 Ιουνίου

Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΕΡΡΑΙΟΣ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΞΕ ΚΑΝΕΝΑΝ!

30 Ιουνίου
Και κάτι άλλο. Ο Στράτος Σερραίος δεν πείραξε ποτέ κανέναν στη ζωή του, μπήκε στη Τοπική Αυτοδιοίκηση για να προσφέρει στη πόλη που αγαπάει και είναι πραγματικά άδικο να τον «κατηγορούν» για τα 740 Ευρώ που εισπράττει μηνιαίος ως ειδικός σύμβουλος στο Δ.Σ. της ΔΕΥΑΞ, όταν όλοι γνωρίζουν ότι τα περισσότερα από τα χρήματα αυτά, τα μοιράζει σε φτωχές οικογένειες…
Ο Χρίστος Πούλιος στοχοποίησε λάθος άνθρωπο κι όφειλε εξ’ αρχής να αντιληφθεί το λάθος του.
Κι όχι να ζητάει και τα ρέστα από πάνω!
(Σ.Σ. Και δεν πρέπει φυσικά να ξεχνάει ότι και ο ίδιος, εκτός από διευθυντής της ΣΕΚΑΠ παράλληλα ασκεί και το επάγγελμα του εργολάβου, αν θέλει να το «βαθαίνουμε» το θέμα με τα μαγαζιά του…).

30 Ιουνίου

ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

30 Ιουνίου
Αναμενόμενο φυσικά η αντιπολίτευση να καταψηφίσει τον προχθεσινό απολογισμό του Δημάρχου Ξάνθης Λάκη Στυλιανίδη για το έτος 2009.
Βλέπετε εκλογές έρχονται και πρέπει να αποδείξει η αντιπολίτευση ότι… ασκεί αντιπολίτευση!

30 Ιουνίου

ΠΟΣΟ ΤΕΛΙΚΑ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ;

30 Ιουνίου
Τελικά πόσο κοστίζει στον Δήμο Ξάνθης το περιβόητο Δημοτικό Ραδιόφωνο που δεν ακούει σχεδόν κανείς;
Στη προχθεσινή συνεδρίαση μάθαμε ότι «πήρε άλλη μια επιχορήγηση ύψους 96.000 Ευρώ από τη ΔΕΑΞ»!
-Τελικά γιατί θα πρέπει οι δημότες δηλαδή να πληρώνουν και να ξαναπληρώνουν το Δημοτικό Ραδιόφωνο; Και σε μια περίοδο τόσο μεγάλης οικονομικής κρίσης;
-Αλήθεια ο διευθυντής του Δημοτικού Ραδιοφώνου κ. Τηλέμαχος Αρναούτογλου μπορεί να μας πει τι έσοδα και τι έξοδα έχουν σε ένα χρόνο; Γιατί έχουμε χάσει πλέον το λογαριασμό…

30 Ιουνίου

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΑΥΡΑ

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΑΥΡΑ

30 Ιουνίου
*Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο Δήμαρχος Ξάνθης Λάκης Στυλιανίδης «ανέχεται» να τον εκθέτει τόσο πολύ ο Αντ’ αυτού Αντιδήμαρχος Ξάνθης Γιώργος Παπασταματίου…
-Αυτή η ιστορία για παράδειγμα με το «περιβόητο» ΛΕΥΚΩΜΑ του ΚΑΠΗ Ξάνθης από την αρχή θα είχε λήξει, αν ο συγκεκριμένος κύριος που όχι μόνο δεν πείθει πλέον κανέναν αλλά με τις γραφικότητές του, εκθέτει ακόμη περισσότερο τον Δήμαρχο, ήταν ελάχιστα ειλικρινής…
……
*Και πάλι στο προχθεσινό δημοτικό συμβούλιο Ξάνθης, ο Γιώργος Παπασταματίου έκανε ότι μπορούσε για να… «εκθέσει» περισσότερο τον Λάκη!!!
-Άρες μάρες κουκουνάρες…
-Κι όταν ήδη κανείς δεν τον πιστεύει!!!
……
*Παπασταματίου που ήταν και από τους πρώτους που έριξε… «πύρινο»δάκρυ, όταν από τους τρεις μισθούς που έπαιρνε (συν το τζάμπα κινητό), τον περιόρισαν στον έναν!
……
*Βέβαια για τον συγκεκριμένο κύριο, σοβαρές ευθύνες φέρει και ο ίδιος ο Δήμαρχος Ξάνθης που δεν του ζήτησε ήδη να παραιτηθεί από τη θέση του παρά τη λαϊκή κατακραυγή… Τέλος πάντων.
……
*Τελικώς η κυρία Ξανθοπούλου του «Εμπρός» που ενίοτε εμφανίζεται και ως… γραφείο τύπου της Δημάρχου Αβδήρων, σε όλο το ρεπορτάζ για τη δίκη του Στράτου Σερραίου με τον Χρίστο Πούλιο, δεν αντιλήφθηκε ότι «ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης τιμωρήθηκε με 8 μήνες φυλακή για συκοφαντική δυσφήμηση δια του Τύπου κατ’ εξακολούθηση; Δηλαδή τιμωρήθηκε και για τις δύο ανακοινώσεις του;».
-Διότι παραλίγο να τον βγάλει και… αθώο, χώρια που δεν μπορούσε να κρύψει και το… μαύρο «δάκρυ» της! Έλεος…
……
*Και στο κάτω κάτω της γραφής, ο Στράτος Σερραίος δεν πείραξε και δεν ενόχλησε ποτέ κανέναν…
Τουλάχιστον λίγος σεβασμός στην ιστορία, στο ήθος και την αξιοπρέπειά του! Φτάνει πια…
……
*Πρώτη αγωγή κατά της Μονής για τη Βιστωνίδα. Το Δημόζιο ζητεί την επιστροφή της λίμνης και αποζημίωση 10 δις. Ευρώ για ηθική βλάβη!!! Η υπόθεση αφορά την ανταλλαγή μέρους της λίμνης με αγρόκτημα 180 στρεμμάτων στη Πέλλα…
……
«Η συζήτηση κινείται στα πλαίσια της ανάδειξης προκατασκευασμένων ενόχων», υποστήριξε ο πρώην Υπουργός και βουλευτής Ξάνθης Αλέκος Κοντός με υπόμνημά του στη πρόταση του ΠΑΣΟΚ για τη σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής για το σκάνδαλο του Βατοπεδίου.
……
*Σημειώνεται ότι το ΠΑΣΟΚ στη πρότασή του, δεν συμπεριλαμβάνει την παραπομπή των Γ. Δρυ και Απόστολου Φωτιάδη.
Γεγονός που προκάλεσε αντιδράσεις όχι μόνο από τη Ν.Δ. αλλά και από ΚΚΕ, ΛΑΟΣ και ΣΥΡΙΖΑ!
……
*Αλλαγές στην «Ασφαλιστική» από όπου «φαγώθηκε» από Πρόεδρος ο Ανέστης Καραπαπάζογλου και τη θέση του πήρε ο Γιώργος Ιγνατιάδης και όχι ο Γιάννης Ράπτης όπως θα περίμενε κανείς…
-Κάποιοι μιλάνε για «κρίση» στις σχέσεις του Αλέκου με τον Ανέστη, αλλά λίγο πολύ ήταν «αναμενόμενη» μια τέτοια αλλαγή στην «Ασφαλιστική» μήνες πριν…

29 Ιουνίου

Που θα «φτάσει», η εγκληματικότητα;

29 Ιουνίου
«ΠΑΚΕΤΟ» ΑΡΜΕΝΙΟΙ & ΑΛΒΑΝΟΙ!
Με… κόκκινο πέρασαν φωτεινό σηματοδότη, για να μη συλληφθούν για ναρκωτικά στις 5 τα ξημερώματα οι τρεις αλλοδαποί
ΣΥΣΤΗΝΟΥΝ «ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ»!
*Νεαροί Αρμένιοι, Αλβανοί και αλλοδαποί χωρίς πλέον δουλειές αφού η ΑΝΕΡΓΙΑ «σαρώνει» το Νομό μας, αναζητούν σε άλλες «πηγές» το… χαρτζιλίκι και το μεροκάματο κι άρχισαν να γίνονται… επικίνδυνοι! Η Αστυνομία να πάρει αυξημένα μέτρα…

Που τελικά θα «φτάσει» η εγκληματικότητα στη Ξάνθη; Καθημερινά το αστυνομικό δελτίο μας «βομβαρδίζει» με ειδήσεις που «τρομάζουν» τους πολίτες και δημιουργούν κλίμα έντονης ανασφάλειας στη Ξάνθη.
Ωστόσο μια απλή είδηση από το χθεσινό αστυνομικό δελτίο, μας προβλημάτισε ακόμη περισσότερο…
«Πακέτο» άρχισαν να «πηγαίνουν» λοιπόν Αρμένιοι και Αλβανοί αλλοδαποί στη πόλη μας και το γεγονός φαίνεται καθαρά και στη παρακάτω είδηση του αστυνομικού δελτίου που αναφέρει τα παρακάτω:
«ΣΥΛΛΗΨΗ 3 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ, ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ, ΑΠΕΙΘΕΙΑ, ΕΞΥΒΡΙΣΗ
Στις 26.6.2010 και ώρα 05.00’ στην Ξάνθη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ξάνθης συνελήφθησαν ένας 23χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αρμενίας, ένας 21χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας και ένας 19χρονος ημεδαπός, οι οποίοι κινούμενοι με όχημα, παραβίασαν ερυθρό σηματοδότη και ανέπτυξαν ταχύτητα, προκειμένου αποφύγουν περιπολικό αυτοκίνητο που τους ακολούθησε με χρήση φωτεινών και ηχητικών σημάτων. Ακολούθως, πέταξαν εκτός του αυτοκινήτου δύο (02) συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης βάρους (1,010) γραμ. και (930) γραμ. αντίστοιχα, ενώ όταν το όχημα ακινητοποιήθηκε, προέβαλαν αντίσταση και οι δύο αλλοδαποί δράστες εξύβρισαν τους αστυνομικούς.
Δράστες συνελήφθησαν και με τη σχηματισθείσα δικογραφία σε βάρος τους από το Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης που διενεργεί την προανάκριση, αποστάλθηκξαν στον Εισαγγελέα Πρωτ/κών Ξάνθης».

ΣΥΣΤΗΝΟΥΝ «ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ»!
Πληροφορίες μας από πολύ «εμπιστευτική» πηγή αναφέρει λοιπόν ότι τον τελευταίο καιρό έχουμε «σύσταση» διαφόρων συμμοριών και μάλιστα… αλλοδαπών που μέχρι χθες δεν είχαν και τις καλύτερες σχέσεις.
-Νεαροί Αρμένιοι, Αλβανοί και αλλοδαποί χωρίς πλέον δουλειές αφού η ΑΝΕΡΓΙΑ «σαρώνει» το Νομό μας, αναζητούν καθώς σε άλλες «πηγές» το… χαρτζιλίκι και το μεροκάματο (ναρκωτικά, «προστασίες» μαγαζιών, σωματεμπορία, κλοπές κλπ) κι άρχισαν να γίνονται… επικίνδυνοι για τη δημόσια ασφάλεια και τους πολίτες! Η Αστυνομία οφείλει λοιπόν να πάρει αυξημένα μέτρα γιατί ο πολίτης αρχίζει και «φοβάται»… Η έλλειψη χρημάτων, μπορεί να οδηγήσει σε ακραίες περιπτώσεις επικίνδυνους τύπους που ανήκουν σε κοινωνικές ομάδες έντονης γκετοποίησης…


ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ 23 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
ΚΑΙ Ο ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΔΙΑΚΙΝΗΤΗΣ ΤΟΥΣ
Στις 21.06.2010 και ώρα 14.00’ στην Ξάνθη, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής φύλαξης Κοτύλης ένας 24χρονος, αλλοδαπός, υπήκοος Πακιστάν, ο οποίος κατελήφθη ως οδηγός ΙΧΕ αυτοκινήτου, για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή, να μεταφέρει με πρόθεση την περαιτέρω προώθησή τους στο εσωτερικό της χώρας μας, είκοσι τρεις (23) αλλοδαπούς λαθρομετανάστες, πολίτες Πακιστάν, Ινδίας και Μπαγκλαντές, στερούμενους νομίμων διατυπώσεων εισόδου και παραμονής στη χώρα μας.
Το όχημα κατασχέθηκε. Δράστες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία απεστάλησαν κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.

ΣΥΛΛΗΨΗ 7 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΡΑΚΙΝΟΥ ΔΙΑΚΙΝΗΤΗ
Στις 26.06.2010 και ώρα 04.30’, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κοτύλης ένας 33χρονος, αλλοδαπός, υπήκοος Ιράκ, ο οποίος κατελήφθη ως οδηγός ΙΧΕ αυτοκινήτου, να μεταφέρει με πρόθεση την περαιτέρω προώθησή τους στο εσωτερικό της χώρας μας, επτά (07) αλλοδαπούς λαθρομετανάστες, πολίτες Ιράκ, στερούμενους νομίμων διατυπώσεων εισόδου και παραμονής στη χώρα μας.
Ανωτέρω οδηγός δεν ακινητοποίησε το όχημα ως όφειλε σε συνεχή ηχητικά και φωτεινά σήματα προειδοποίησης αστυνομικών, ακολουθήθηκε και συνελήφθη τελικά στον οικισμό Ζαρκαδιάς, με τη συνδρομή ανδρών ΟΠΚΕ Α.Δ. Καβάλας.
Το όχημα κατασχέθηκε. Δράστες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία θ’ αποσταλούν κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.

ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΣΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ 3 ΑΛΛΟΔΑΠΕΣ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΟΥ
Στις 27-06-2010 και ώρα 01.50’ στην Ξάνθη, συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ξάνθης ένας 27χρονος ημεδαπός, ο οποίος κατελήφθη να λειτουργεί ως ιδιοκτήτης κατάστημα «ΚΑΦΕΝΕΙΟ – ΟΒΕΛΙΣΤΗΡΙΟ», στερούμενος άδειας λειτουργίας καταστήματος, να απασχολεί σε αυτό τρεις (03) αλλοδαπές ως σερβιτόρες, να στερείται κατάστασης εργασίας προσωπικού και να αναπαράγει δημόσια εντός του καταστήματος μουσική άνευ άδειας από την αρμόδια αρχή.
Δράστης με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία θα αποσταλεί κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.

ΤΡΟΧΑΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΜΕ ΕΛΑΦΡΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ
Στις 26-06-2010 και ώρα 04.20’ στην Ξάνθη, ΙΧΕ αυτοκίνητο που οδηγούσε 28χρονος ημεδαπός συγκρούστηκε πλάγια με δίκυκλο που οδηγούσε 19χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό του οδηγού δικύκλου.
Ο οδηγός δικύκλου στερούταν άδειας ικανότητας οδήγησης και καταμηνύθηκε. Διενεργήθηκε έλεγχος αλκοτέστ με θετικό αποτέλεσμα για οδηγό οχήματος, στον οποίο επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο. Διενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Τροχαίας Ξάνθης.

ΤΡΟΧΑΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΜΕ ΕΛΑΦΡΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ
Στις 22-06-2010 και ώρα 12.30’ στην Ξάνθη, ΙΧΕ αυτοκίνητο που οδηγούσε 40χρονη ημεδαπή συγκρούστηκε πλάγια με δίκυκλο που οδηγούσε 32χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό του οδηγού δικύκλου, ο οποίος μετά τη σύγκρουση με το όχημα, προσέκρουσε σε σταθμευμένο όχημα.
Διενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Τροχαίας Ξάνθης.

29 Ιουνίου

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ: Η αναπτυξιακή διάσταση δεν λαμβάνεται υπόψη!

29 Ιουνίου
Έντονη αντίδραση για το Ασφαλιστικό, σκληρή επιστολή στον Πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου*Ο αγώνας δεν σταματά στις 29 Ιουνίου 2010. Θα συνεχίσουμε μέχρι την ανατροπή των μέτρων

ΕΝΤΟΝΗ ήταν η αντίδραση της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Ν. Ξάνθης για το ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ που πάει να «περάσει» η Κυβέρνηση.
Μάλιστα έστειλε και επιστολή προς τον Πρωθυπουργό, αναφέροντας τα παρακάτω:
Ξάνθη 28 Ιουνίου 2010
Αριθ. Πρωτ.: 48
Προς
Τον Πρωθυπουργό Ελλάδος
κ. Παπανδρέου Γεώργιο
Ηρώδου Αττικού 19
Μέγαρο Μαξίμου

Θέμα: Ασφαλιστικό
Το Προεδρείο της Ο.Ε.Β.Ε. Ν. Ξάνθης συνεδρίασε στις 25 Ιουνίου 2010 με μοναδικό θέμα: Το Ασφαλιστικό.
Θέλοντας να αντιδράσει στις νέες δυσμενέστερες εξελίξεις στο Ασφαλιστικό αποφάσισε να εκφράσει και να αποστείλει ψήφισμα διαμαρτυρίας προς τον κ. Πρωθυπουργό και τους τοπικούς Βουλευτές.
κ. Πρωθυπουργέ,
Η επιχειρηματική πρωτοβουλία, ιδιαίτερα στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, είναι μια συμμετοχική διαδικασία εργοδοτών και εργαζομένων που δεν πρέπει να ναρκοθετείται με την διαμόρφωση ενός αβέβαιου και ιδιαίτερα επικίνδυνου ανασφαλούς περιβάλλοντος που προδιαγράφεται με το υπό διαμόρφωση Νέο Ασφαλιστικό Νομοσχέδιο για εργοδότες και εργαζόμενους.
Η αναπτυξιακή διάσταση του Ασφαλιστικού δυστυχώς δεν λαμβάνεται υπ’ όψιν από την Κυβέρνηση. Θα υπάρξουν αρνητικές επιπτώσεις και στο οικονομικό αποτέλεσμα που όλοι προσδοκούμε, για να σταματήσει ο οικονομικός και κοινωνικός κατήφορος.
Είμαστε αποφασισμένοι μαζικά και δυναμικά να περάσουμε στην κοινωνία το μήνυμα ώστε να σταματήσει η κατεδάφιση του κοινωνικού Κράτους Πρόνοιας και του Ασφαλιστικού. Ο αγώνας δεν σταματά στις 29 Ιουνίου 2010. Θα συνεχίσουμε μέχρι την ανατροπή των μέτρων.

Με εκτίμηση
Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας
ΤΣΙΑΚΙΡΟΓΛΟΥ Σ. ΜΠΑΤΖΑΚΙΔΗΣ Γ.

Κοινοποίηση:
κ.κ. Βουλευτές Ν. Ξάνθη

29 Ιουνίου

Ν.Ε. ΛΑ.Ο.Σ. ΞΑΝΘΗΣ: Καταγγέλλει Άγγελο Μπεμπεκίδη & αριστερά, «είμαστε δημοκρατικό κόμμα και όχι φασιστικό»!

29 Ιουνίου
Τι είναι άραγε αυτό που τρομάζει τόσο το σύστημα, και προβαίνει σε σπασμωδικές κινήσεις που γελοιοποιούν τον πολιτικό κόσμο και πλήττουν την σοβαρότητα και την αξιοπιστία αυτής της χώρας και τους μηχανισμούς της

Ν.Ε. ΛΑ.Ο.Σ. ΞΑΝΘΗΣ:
Καταγγέλλει Άγγελο Μπεμπεκίδη & αριστερά,
«είμαστε δημοκρατικό κόμμα και όχι φασιστικό»!ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ
*Αν φοβάται η αριστερά μήπως μπούμε στο χώρο των εργαζομένων, την πληροφορούμε ότι όλοι οι παρευρισκόμενοι που ήθελαν να παρακολουθήσουνε την ομιλία, ήταν εργαζόμενοι. Ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός, είναι περισσότερο αποδεκτός στους εργαζόμενους από αυτούς που μας εμπόδισαν.

ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ
Ότι ήταν οργανωμένο» με την συμβολή της αστυνομίας που φυσικά όπως όλοι οι ένστολοι, εκτελούν διαταγές και γι’ αυτό οι υποκριτικές δηλώσεις τους. απλώς ήταν μια ομιλία σε μια αίθουσα που χρησιμοποιήθηκε για τον ίδιο λόγο, από άλλα κόμματα και οργανώσεις και μάλιστα επί μισθώσει


Σκληρή καταγγελία κατά του Προέδρου του Εργατικού Κέντρου Ξάνθης Άγγελου Μπεμπεκίδη έβγαλε η Ν.Ε. ΛΑ.Ο.Σ με αφορμή τα γεγονότα και τα όσα συνέβησαν, προκειμένου να ματαιωθεί τελικά η Εθνικού περιεχομένου ομιλία του βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ Θανάση Πλεύρη.
Η ανακοίνωση της Νομαρχιακής, αναφέρει τα παρακάτω:

Τελικά αποδείχτηκε ότι τα γεγονότα της 18 Ιουνίου, που δεν άφησαν το βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ. να μην μιλήσει, ήταν ένα φιάσκο του πολιτικού υποκόσμου και του επίσημου κράτους που κατευθύνεται από το πρώτο. Αυτό είναι το συμπέρασμα που συνάγεται, από τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν μπροστά τα μάτια των Ξανθιωτών, όπως περιγράψαμε στο δελτίο τύπου που επακολούθησε. Δεκάδες Ξανθιώτες που έζησαν το γεγονός από το πρώτο χέρι, λένε όλοι ακριβώς τα ίδια. «Ότι ήταν οργανωμένο» με την συμβολή της αστυνομίας που φυσικά όπως όλοι οι ένστολοι, εκτελούν διαταγές και γι’ αυτό οι υποκριτικές δηλώσεις τους. απλώς ήταν μια ομιλία σε μια αίθουσα που χρησιμοποιήθηκε για τον ίδιο λόγο, από άλλα κόμματα και οργανώσεις και μάλιστα επί μισθώσει. Τι είναι άραγε αυτό που τρομάζει τόσο το σύστημα, και προβαίνει σε σπασμωδικές κινήσεις που γελοιοποιούν τον πολιτικό κόσμο και πλήττουν την σοβαρότητα και την αξιοπιστία αυτής της χώρας και τους μηχανισμούς της; Γιατί διώκει οτιδήποτε έχει σχέση με τον δεξιό χώρο; Ματαιώνει με φασιστικό τρόπο εκδηλώσεις και ομιλίες που ενοχλούν το σύστημα, και φυλακίζει δημοσιογράφους του δεξιού χώρου όπως τον Δημήτρη Παπαγεωργίου. Το σύστημα νοιώθει ότι απειλείται. Η Ανοδική πορεία του ΛΑ.Ο.Σ. είναι πονοκέφαλος για όσους έχουν θρονιαστεί στην εξουσία εδώ και πολλές δεκαετίες. Όσο για τα γεγονότα της Ξάνθης, εμείς το επικεντρώνουμε σε δύο θέματα που ανησυχούν ορισμένους πολιτικούς μας αντιπάλους.
Το πρώτο είναι το θέμα της ομιλίας. «Ο τουρκικός επεκτατισμός στην Θράκη» που δεν θέλουν να ακουστούν αλήθειες, σχετικά με την τύχη της Θράκης. Το σύνθημα πρόδιδε τις μύχιες σκέψεις ορισμένων. «Ελλάδα Τουρκία Αλβανία αδέλφια». Καταλαβαίνουμε τι ακριβώς έχουν στο μυαλό τους, αυτοί που βρίσκονται πίσω από αυτά τα παιδιά, που αφιονισμένα από τους καθοδηγητές τους, έχουν την εντύπωση ότι επιτελούν έργο προς την σωστή κατεύθυνση. Μακάρι να ήταν έτσι. όμως ποτέ Έλληνες, Τούρκοι και Αλβανοί δεν είχαν καλές σχέσεις. Αυτοί μας έσφαζαν σαν τα αρνιά και αν δοθεί η ευκαιρία, θα το ξανακάνουν με ευχαρίστηση. Αυτήν την παιδεία έχουν από το σπίτι τους και το σχολείο. Αυτά τα συνθήματα, καλό θα ήταν να ακούγονται στην Τουρκία και στην Αλβανία. Όμως μη τολμήσει κάποιος, διότι εκεί τους κάνουν κιμά. Αυτό το σύνθημα, είναι δείγμα υποτέλειας στην εξωτερική πολιτική της Άγκυρας η οποία τώρα μας σέρνει από την μύτη. Αυτό είναι μια τεράστια ευθύνη για τον πολιτικό κόσμο και γι’ αυτό αυτή η σπασμωδική αντίδραση. Η αλήθειες δεν πρέπει να λέγονται, χαλάει το πρόγραμμα. Και το πρόγραμμα λέει συγκυβέρνηση της Θράκης με τους Τούρκους.
Το δεύτερο είναι ότι, το εργατικό κέντρο θεωρείται από ορισμένου φέουδο της αριστεράς και των παραφυάδων της. Εμείς δεν έχουμε θέση εκεί, λες και εμείς δεν εκπροσωπούμε τους εργαζόμενους. Το Εργατικό Κέντρο νοικιάζει την αίθουσα σε όποιον την ζητήσει. Γιατί σε μας αυτή η αρνητική συμπεριφορά; Ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός πλήρωσε την αίθουσα με τις εισφορές των μελών του και όχι με κομματική επιδότηση ή άλλα κονδύλια που είναι άγνωστα σε εμάς, όπως τα άλλα κόμματα. Από την στιγμή που ο εκπρόσωπος των εργαζομένων πρόεδρος κ. Μπεμπεκίδης πήρε την απόφαση να δίδεται η αίθουσα στα κόμματα, τότε η αίθουσα ανήκει σε όλους. Αν φοβάται η αριστερά μήπως μπούμε στο χώρο των εργαζομένων, την πληροφορούμε ότι όλοι οι παρευρισκόμενοι που ήθελαν να παρακολουθήσουνε την ομιλία, ήταν εργαζόμενοι. Ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός, είναι περισσότερο αποδεκτός στους εργαζόμενους από αυτούς που μας εμπόδισαν.
Οι δικοί του εργαζόμενοι είναι αυτοί οι λίγοι, που βγάζουν στον δρόμο. Οι ίδιοι και ίδιοι βολεμένοι. Δείξτε έναν άνεργο αριστερό. Δεν πρόκειται να βρείτε. Όλοι είναι βολεμένοι. Ελάτε στο ΛΑ.Ο.Σ. να σας δείξω πάρα πολλούς άνεργους.
Κάνοντας έναν απολογισμό των γεγονότων, συνάγεται το συμπέρασμα ότι αν μίλαγε ο Πλεύρης, θα είχε λιγότερη επιτυχία. Τώρα που ματαιώθηκε και μετά τα γεγονότα, η διαφήμιση για εμάς είναι πολύ περισσότερη. Όλοι συμφωνούν ότι ο ΛΑ.Ο.Σ. είναι ένα κόμμα δημοκρατικό δίχως φασιστικές αντιλήψεις. Αυτό αποδεικνύεται, διότι παρά το ότι δέχτηκε χτύπημα κάτω από την μέση, κράτησε ψύχραιμη στάση έχοντας πάντα ως αρχή, ότι όλα πρέπει να λειτουργούν σύννομα. Αν ψάχνετε για ακραίους και φασίστες μην πάτε μακριά. Είναι εδώ και την αράζουν μπροστά το εργατικό κέντρο και παίρνουν εντολές από βολεμένους. Ευχαριστούμε τους ακραίους της αριστεράς που αναδεικνύουν τον ΛΑ.Ο.Σ. σε ένα Δημοκρατικό κόμμα, αλλά και σε ισχυρό πολιτικό παράγοντα στην περιοχή. Αυτή είναι η επιτυχία του Αθανασίου Πλεύρη.
Ο Πρόεδρος της Ν.Ε. ΛΑ.Ο.Σ. Ξάνθης
Χαραλαμπίδης Ιωσήφ

29 Ιουνίου

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΞΑΝΘΗΣ Κάθε Πέμπτη ανοιχτά και το απόγευμα η αγορά μας για Ιούλιο και Αύγουστο!

29 Ιουνίου
Ανακοινώθηκε χθες από τον Εμπορικό Σύλλογο Ξάνθης το προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας εμπορικών καταστημάτων για την περίοδο Ιουλίου – Αυγούστου 2010.Από 1η έως 31η ΙΟΥΛΙΟΥ 2010
ΔΕΥΤΕΡΑ 8.30-14.30
ΤΡΙΤΗ 8.30-14.00 & 18.00-21.00
ΤΕΤΑΡΤΗ 8.30-14.30
ΠΕΜΠΤΗ 8.30-14.00 & 18.00-21.00
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8.30-14.30
ΣΑΒΒΑΤΟ 8.00-15.00

Από 1η έως 31η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010
ΔΕΥΤΕΡΑ 8.30-14.30
ΤΡΙΤΗ 8.30-14.30
ΤΕΤΑΡΤΗ 8.30-14.30
ΠΕΜΠΤΗ 8.30-14.00 & 18.00-21.00
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8.30-14.30
ΣΑΒΒΑΤΟ 8.00-15.00

29 Ιουνίου

FLASH SHOW LIFE

29 Ιουνίου
Ο δημοφιλής Γιώργος Σαμπάνης
αύριο στην Ελληνική βραδιά του My

Η εκρηκτική Βιβή Μαστραλέξη,
«ζαλίζει» κόσμο στις ΝΟΤΕΣ Live

Ο Μανώλης Καλογεράκης σε…νέα καλοκαιρινά
ταξίδια με την «μούσα» της ζωής του, την Κατερίνα…

Μετά 3 χρόνια και πάλι μαζί …(;;;)
(Π. Παπαδόπουλος, Ελβίνα, Τζανσέλ, Μ. Σκορδόπουλος)


Το νέο Hotel 3 αστέρων της κ. Αθανασίας Κοψαλίδου,
στη περιοχή Ιαματικών Πηγών Ν. Κεσσάνης

Ο Πρόεδρος της ΣΕΚΕ Παναγιώτης Ταρενίδης με την
σύζυγό του, στα εγκαίνια του νέου Hotel 3 αστέρων

Ο φαρμακοποιός Νίκος Λεοντής με τη σύζυγό του,
και φίλους στα εγκαίνια του ίδιου ξενοδοχείου

Ο επιχειρηματίας κ. Σαρόγλου με τον Παύλο Σιδηρόπουλο από το Κανάλι 6
στα εγκαίνια του νέου ξενοδοχείου στη περιοχή Ν. Κεσσάνης

29 Ιουνίου

SHOW MUST GO ON!

29 Ιουνίου
*Φοβερός για μια ακόμη φορά ο Κώστας Μικέλης στις ΝΟΤΕΣ live, ξεσήκωσε όλο τον κόσμο με το ρεπερτόριο και τη φωνή του…
-Αλήθεια, ο Ηλίας του Prestige που είναι και φίλος του και δούλευαν μαζί κάποτε στο Rodon live πότε θα πάει να τον απολαύσει;
……
*Χαμός και πανικός και το περασμένο Σάββατο στο My club που όπως πάντα ήταν… υπέροχο!
Και μεταξύ των άλλων, είχε και πολλές υπέροχες υπάρξεις από το… παρελθόν!
-Σημειώνω ότι αύριο Τετάρτη στην Ελληνική βραδιά του My club τραγουδάει ο Γιώργος Σαμπάνης και είναι σίγουρο ότι θα… ξαναγίνει χαμός!
……
*Η είδηση; Μετά από 2-3 χρόνια, στο ίδιο γνωστό πριβέ, συναντήθηκαν ο πρώην τηλεπαρουσιαστής του Xanthi channel Μίμης Σκορδόπουλος με την πρώην τηλεπαρουσιάστρια της ΕΓΝΑΤΙΑ τηλεόραση Τάνια Καπετανοπούλου που διασκέδαζε εκεί με τη φίλη της Γιώτα…
-Το χαμόγελο και των δύο λέει πολλά!

*Στο My club φυσικά διασκέδαζαν και οι δύο «κολλητές» Μαρία Τοπαλίδου και Αφροδίτη, ανανεωμένες κι έτοιμες για… διακοπές, όποτε φυσικά ο καιρός ευνοήσει και όχι μόνο!
-Χαιρετίσματα σ’ αυτές που μας… μισούν, μου είπαν και οι δύο με νόημα, αλλά δεν έβγαλα… νόημα!
……
*Η είδηση;
-Είδα το Σάββατο το μεσημέρι την όμορφη Αφροδίτη να πίνουν καφέ με την πολύ γοητευτική μαμά της, με τον Μίμη Σκορδόπουλο και τον Πάνο Παπαδόπουλο στο υπέροχο θέα-μπαλκόνι του Xanthi channel στη Κεντ. Πλατεία.
……
*Στο My club όμως είδα να πίνει το ποτό με τη παρέα του και ο δημοφιλής ηλεκτρολόγος Τάσος Νικολούζος (στη μέση), φυσικά άνευ…Κυριάκου που απουσίαζε στην Αθήνα!
……
*Φυσικά για ένα ακόμη Σάββατο, ο δημοφιλής Βαγγέλης Καρκατζελάκης, ήταν ο star barman στο αριστερό bar του My club. Στη φωτογραφία επί τω έργω…
……
*Ποιος «έκλεψε» τις εντυπώσεις με την παρουσία του στο My club μαζί με τον φίλο του Νίκο Επιτρόπου;
Μα ο Πρόεδρος της Skoda Ξάνθη Άρης Πιαλόγλου, εμφανώς ανανεωμένος και καλοκαιρινός…
Στη φωτογραφία την ώρα που τα «λέει» με τον Γιάννη Τσαγκάλα, φανατικό φίλο της ομάδας μας.
……
*Και η φωτογραφία της εβδομάδας! Η Μαρία Τοπαλίδου με την υπέροχη αδελφή της Ιωάννα (σούπερ μπαλαρίνα με προοπτικές υψηλής καριέρας στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό) και τον φίλο τους Βασίλη…
Και οι «3» είναι υπέροχοι!!!
……
*Στο Φανάρι έκανε μπάνιο και ηλιοθεραπεία όπως έμαθα το μεσημέρι της Κυριακής η όμορφη Ελβίνα με την υπέροχη Jansel αλλά καλύτερα μη με ρωτάτε με τι…παρέα!
Εδώ υπάρχει «λογοκρισία»… Μη ξεθαρρεύετε κιόλας!

29 Ιουνίου

Αγγέλου!

Αγγέλου!

29 Ιουνίου
Από την αρχή υποστήριζα οτι η «πέτρα» του «σκανδάλου», αλλά αυτή τη φορά φαίνεται πως έφτασε η αρχή του τέλους…
Η ειδική εφέτης-ανακρίτρια κ.Καλού, η οποία διενεργεί την έρευνα για την υπόθεση των ανταλλαγών ακινήτων μεταξύ του Δημοσίου και της Μονής Βατοπεδίου, στέλνει κλήση κατηγορουμένου στον κ. Αγγέλου, καλώντας τον να απολογηθεί για το αδίκημα της ηθικής αυτουργίας σε απιστία, την οποία φέρονται να έχουν διαπράξει πρώην υπουργοί.
Σύμφωνα με δικαστικούς κύκλους, η σύνταξη του κατηγορητηρίου σε βάρος του κ. Αγγέλου αναμένεται να στηριχτεί σε μαρτυρίες τουλάχιστον έξι προσώπων, καθώς μάρτυρες αλλά και κατηγορούμενοι που κλήθηκαν και εξετάστηκαν για την υπόθεση των «ιερών ανταλλαγών» έχουν πει, μεταξύ άλλων, ότι ο Γιάννης Αγγέλου ήταν ένας από τους ηθικούς αυτουργούς στο σκάνδαλο.
Μάλιστα μεταξύ των προσώπων που μίλησαν για την εμπλοκή του κ. Αγγέλου στην υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου ήταν και ο Πέτρος Δούκας, ο οποίος στην κατάθεσή του στην Εξεταστική είχε πει ότι τον Ιούνιο του 2004 του είχε τηλεφωνήσει ο Γιάννης Αγγέλου ζητώντας του να εξετάσει κατά προτεραιότητα γνωμοδότηση του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου Δημοσίων Κτημάτων.
Η συνέχεια αναμένεται σίγουρα πιο ενδιαφέρουσα από κάθε άλλη φορά…

29 Ιουνίου

Η ΠΕΛΑΓΙΑ ΒΩΒΟΥ ΕΚΛΕΧΘΗΚΕ 12η ΓΙΑ ΤΗ ΚΕΝΤΡ. ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ Ν.Δ

29 Ιουνίου
Αναμφίβολα μεγάλη της επιτυχία, αν για όσους γνωρίζουν τις «προσωπικές» σχέσεις του Διονύση με τον Πρόεδρο της Ν.Δ. Αντώνη Σαμαρά, μάλλον το ανέμεναν…
Ο λόγος για την Πελαγία Βώβου που εκλέχθηκε 12η στη νέα Κεντρική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας, παίρνοντας μάλιστα 286 ψήφους!!!
Και μάλιστα ήρθε πρώτη σε ψήφους ανάμεσα σε 35 ακόμη γυναίκες υποψήφιες, γεγονός που έκανε τόσο τον σύζυγό της όσο και τους φίλους τους εδώ στη Ξάνθη, να το πανηγυρίσουν ιδιαίτερα.
Τα συγχαρητήρια και της στήλης και φυσικά καλή επιτυχία στα νέα της καθήκοντα.
Άλλωστε Πελαγία, τώρα αρχίζουν τα «δύσκολα» για την Νέα Δημοκρατία και τον Πρόεδρο και το ξέρεις πολύ καλά…

29 Ιουνίου

«Εξέθεσε» και πάλι τον Δήμαρχο με το «ψέμα» του…

29 Ιουνίου
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο αντ’ αυτού Αντιδήμαρχος Ξάνθης και Πρόεδρος του ΚΑΠΗ Ξάνθης Γιώργος Παπασταματίου, θα έπρεπε χωρίς λόγο να «εκθέσει» τόσο πολύ τον Δήμαρχο Ξάνθης Λάκη Στυλιανίδη, επιμένοντας επί τόσους μήνες ότι….»τζάμπα» ο γνωστός Π.Β.Π «δούλευε» για το περιβόητο «λεύκωμα» που με τόση σπουδή παρουσίασαν από κοινού πρόσφατα στο Δημοτικό Αμφιθέατρο…
Δηλαδή αν έβγαινε κύριε Δήμαρχε δημόσια κι έλεγε «τόσα συμφωνήσαμε και αναθέσαμε στον Πεντζουρίδη την επιμέλεια του λευκώματος..», τι θα γίνονταν;
-«Δουλειά» έκανε ο άνθρωπος, να πληρωθεί και κανείς δεν έχει αντίρρηση…
-Να διαψεύδει όμως ο Αντιδήμαρχος συνεχώς τα αδιάψευστα και στο τέλος, «ΤΟΛΜΗ» και «ΦΩΝΗ» να του βγάζουν στον αέρα την….απόδειξη με τα 800 Ευρώ!!! Τι να πει κανείς…
(Σ.Σ. Λάκη ΔΙΩΞΤΟΝ! Σε εξέθεσε και συνεχίζει να σε εκθέτει, γιατί μυαλό δεν βάζει και εκτός τούτου, θεωρεί και όλους τους υπόλοιπους…»κουτούς»!!! Κι αυτό είναι το χειρότερο..)