*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

28 Νοεμβρίου

ΧΡΙΣΤΟΣ ΠΟΥΛΙΟΣ: Υπόγεια πάρκινγκ σε πλατεία Διοικητηρίου & παζάρι!

28 Νοεμβρίου
ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ «ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ» ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ ΓΙΑ ΤΟ 2010

ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΖΗΤΗΣΕ!
*Ανακαίνιση κι επέκταση του υφιστάμενου Δημοτικού Υπόγειου Χώρου Στάθμευσης επί της Ηρώων κι εξέταση του ενδεχομένου σύμπραξης με ιδιώτες.
*Εκπόνηση μελέτης για την αξιοποίηση της Παλιάς Ζωαγοράς με δημιουργία πολυχώρου, κατασκευή υπογείου χώρου στάθμευσης οχημάτων και ανάπλαση του χώρου της λαϊκής αγοράς«Υπόγεια πάρκινγκ σε πλατεία Διοικητηρίου & παζάρι!», ζήτησε χθες με υπόμνημά της η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ «ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ» (Χρίστος Πούλιος), από τον Δήμαρχο Ξάνθης Λάκη Στυλιανίδη για το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου 2010!
Δημοσιεύουμε αναλυτικά το δελτίο τύπου της παράταξης του κυρίου Χρίστου Πούλιου για την ενημέρωση όλων των δημοτών:
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΞΑΝΘΗΣ
ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ξάνθη, 27. 11. 09
Έργα Δήμου Ξάνθης για το 2010: καταθέσαμε τις προτάσεις μας

Κατόπιν εξέτασης του Σχεδίου Προγράμματος Τεχνικών Μελετών & Έργων έτους 2010 για το Δήμο Ξάνθης που μάς κοινοποιήθηκε μετά από δικό μας αίτημα από το Δήμο στις 16.11.09 προκειμένου να καταθέσουμε παρατηρήσεις, συγκεντρώσαμε στο πλαίσιο της συζήτησης του Σχεδίου με την τοπική κοινωνία, κωδικοποιήσαμε και αποστείλαμε, τη Δευτέρα 23.11.09 στο Δήμαρχο Ξάνθης και στη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου και την Πέμπτη 26.11.09 στη Γραμματεία Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης, τις ακόλουθες προτάσεις ζητώντας να συμπεριληφθούν ή εξειδικευτούν στο Πρόγραμμα Τεχνικών Μελετών & Έργων του Δήμου για το 2010. Τις παρατηρήσεις μας επί του Σχεδίου Τεχνικών Μελετών & Έργων του Δήμου θα αναπτύξουμε διεξοδικά κατά τη συζήτηση του θέματος στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Ακολουθούν οι προτάσεις:
1. Α. Εκπόνηση μελέτης για τη σταδιακή ανάδειξη και αξιοποίηση των παραδοσιακών οικισμών στον ορεινό όγκο των Κιμμερίων. Β. Ασφαλτόστρωση δρόμων και ηλεκτροδότηση οικισμών ορεινού όγκου Κιμμερίων.
2. Κατασκευή ποδηλατοδρόμου στην περιοχή της Εκτενεπόλ.
3. Εκπόνηση μελέτης για σταδιακή κατασκευή ποδηλατοδρόμων στον ιστό της πόλης σε βάθος χρόνου.
4. Ανακαίνιση κι επέκταση του υφιστάμενου Δημοτικού Υπόγειου Χώρου Στάθμευσης επί της Ηρώων κι εξέταση του ενδεχομένου σύμπραξης με ιδιώτες.
5. Εκπόνηση μελέτης για την αξιοποίηση της Παλιάς Ζωαγοράς με δημιουργία πολυχώρου, κατασκευή υπογείου χώρου στάθμευσης οχημάτων και ανάπλαση του χώρου της λαϊκής αγοράς.
6. Αξιοποίηση του άλσους του Λιμνίου προς την κατεύθυνση της διαμόρφωσης περιβάλλοντος σχολικών εκδρομών με υποστηρικτικές υπηρεσίες ψυχαγωγίας για τη μαθητιώσα νεολαία.
7. Αξιοποίηση του Κοσύνθου με δημιουργία παρόχθιων μονοπατιών.
8. Αξιοποίηση του περιαστικού άλσους του Ευμοίρου προς την κατεύθυνση διαμόρφωσης περιβάλλοντος σχολικών εκδρομών με υποστηρικτικές υπηρεσίες ψυχαγωγίας για τη μαθητιώσα νεολαία.
9. Ονοματοθεσία οδών οικισμών Δημοτικών Διαμερισμάτων και ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ αποκατάστασης ονοματοθεσίας οδών στην πόλη της Ξάνθης, με σχετική σήμανση.
10. Κατασκευή παιδικής χαράς στο Πετροχώρι.
11. Ασφαλτόστρωση δρόμων Λεύκης (έχουν καταστραφεί από έργα ΔΕΥΑΞ πριν από 18 μήνες).
12. Κατασκευή αγροτικού ιατρείου στη Λεύκη (σήμερα φιλοξενείται στην αίθουσα τέλεσης μνημοσύνων).
13. Διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου Υδραγωγείου Λεύκης (ρίψη του Σταυρού των Φώτων).
14. Κατασκευή κλειστού γυμναστηρίου, πάρκου αναψυχής και παιδικών χαρών στα Κιμμέρια.
ΧΡΙΣΤΟΣ ΠΟΥΛΙΟΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΞΑΝΘΗΣ
ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

28 Νοεμβρίου

ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ έως 6.6 μονάδες! Σαμαρά δείχνει και η νέα δημοσκόπηση της RASS!

28 Νοεμβρίου
Πρόσκληση στους πολίτες απηύθυνε ο Διονύσης Βώβος να ψηφίσουν στις αυριανές εσωκομματικές εκλογές της Ν.Δ.*Προβάδισμα που κυμαίνεται από 2,4 έως 6,6 ποσοστιαίες μονάδες ανάλογα με την ευρύτητα του δημοσκοπούμενου δείγματος των ψηφοφόρων της Ν.Δ δίνει στον Αντώνη Σαμαρά νέα έρευνα της RASS.
Προβάδισμα 6,6% μονάδων (43,4% -36,8%) ανάμεσα στο ευρύ σώμα των ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας δίνει στον Αντώνη Σαμαρά νέα δημοσκόπηση της εταιρίας RASS.
H διαφορά μεταξύ των δύο βασικών διεκδικητών για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας πέφτει στις 4,4 ποσοστιαίες μονάδες όταν απαντούν εκείνοι που δηλώνουν "βέβαιοι" ότι θα προσέλθουν στις κάλπες της Κυριακής. Σε αυτήν την περίπτωση τα ποσοστά διαμορφώνονται σε 43,1% υπέρ του κ. Σαμαρά και σε 38,7% για την κυρία Ντόρα Μπακογιάννη.
Ακόμη μικρότερη είναι η διαφορά (2,4%) όταν το δείγμα τςη δημοσκόπησης περιορίζεται σε όσους δηλώνουν βέβαιοι ότι θα προσέλθουν στις κάλπες και ταυτόχρονα υπήρξαν ψηφοφόροι της ΝΔ στις πρόσφατες εθνικές εκλογές.
Απόλυτη ισορροπία των δύο υποψηφίων καταγράφεται στην περίπτωση των ήδη εγγεγραμμένων μελών που θα προσέλθουν στις κάλπες και "ενδιαφέρονται πολύ για την εκλογή αρχηγού. Οι συγκεκριμένοι ερωτηθέντες τοποθετούν στην ίδια θέση τους δύο υποψηφίους με ποσοστό 44,2%
Ρευστό είναι το σκηνικό που διαμρφώνεται, όταν εξετάζεται η πρόθεση ψήφου των Νεοδημοκρατών στο ενδεχόμενο δεύτερου γύρου εκλογών. Εκεί ο Αντώνης Σαμαράς προηγείται της Ντόρας Μπακογιάννη κατά 0,9% .
Η διαφορά λαμβάνει τη μεγαλύτερη τιμή της (12,9 ποσοστιαίες μονάδες) όταν το δείγμα απλώνεται στο σύνολο του εκλογικού σώματος, ανεξαρτήτως κομματικής ταυτότητας. Εκεί το 41,6% απαντά ότι προτιμά τον Αντώνη Σαμαρά στην ηγεσία της ΝΔ ενώ μόλις το 28,7% επιλέγει τη Ντόρα Μπακογιάννη.
Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση στις κάλπες της Κυριακής αναμένεται να προσέλθει το 63,8% των ψηφοφόρων της Ν.Δ.
………………….
Ο στενός συνεργάτης και φίλος του Αντώνη Σαμαρά απευθύνει δημόσιο κάλεσμα
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΒΩΒΟΣ:
Νεοδημοκράτες, απλοί πολίτες,
όλοι αύριο στις ΚΑΛΠΕΣ!
Δώστε ΕΛΠΙΔΑ στη πατρίδα,
αναγεννήστε τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!
«Νεοδημοκράτες, απλοί πολίτες, όλοι αύριο στις κάλπες! Δώστε ΕΛΠΙΔΑ στη πατρίδα, αναγεννήστε τη Νέα Δημοκρατία!» Είναι το μήνυμα του στενού συνεργάτη και φίλου του ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ και πολιτικού μηχανικού Διονύση Βώβου.
Στο μήνυμά του ο κ.Βώβος αναφέρει τα παρακάτω:
«Νεοδημοκράτη και Νεοδημοκράτισσα της Ξάνθης
Σε μια πρωτόγνωρη διαδικασία για το χώρο μας, που κάνει ΕΜΑΣ ρυθμιστές της τύχης του κόμματος μας, είναι ΤΙΜΗ και ΚΑΘΗΚΟΝ μας, να δώσουμε βροντερό παρών και να ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ όλοι.
29 Νοεμβρίου η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Αλλάζει σελίδα.
ΕΝΩΜΕΝΗ – ΔΥΝΑΤΗ – ΕΤΟΙΜΗ για τις προκλήσεις μιας νέας εποχής.
Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ είναι εκφραστής της ΕΛΠΙΔΑΣ και της ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ!
Ψηφίστε για μια καλύτερη Ελλάδα, για την πατρίδα, για την αναγέννηση της Νέας Δημοκρατίας».

28 Νοεμβρίου

ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΑ ΝΤΟΡΑ;;; Έδωσε 40 ονόματα βουλευτών που είναι στο πλευρό της, όχι όμως του… «βατοπεδινού» Κοντού!

28 Νοεμβρίου
Ούτε ένα, ούτε δύο…αλλά 40 ονόματα βουλευτών της Ν.Δ.
που την στηρίζουν, έδωσε προχθές στη δημοσιότητα η Ντόρα!
Και μολονότι ήμαστε ΚΑΘΑΡΑ κατά της κόρης του Αρχιαποστάτη, τα δημοσιεύουμε όλα, ένα προς ένα… Διαβάστε τα.ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΝΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ
ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ, ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ, ΒΑΓΙΩΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ , ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ,ΓΑΛΗΝΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ, ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ, ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΔΕΝΔΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ-ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΔΕΡΜΕΝΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΙΑΤΡΙΔΗ ΤΣΑΜΠΙΚΑ (ΜΙΚΑ), ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΣ, ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ ΣΥΜΕΩΝ (ΣΙΜΟΣ), ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΟΛΓΑ, ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΙΛΤΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ-ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ, ΜΟΥΣΟΥΡΟΥΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΜΠΕΚΙΡΗΣ ΜΙΧΑΗΛ, ΜΠΟΥΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΝΑΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΓΥΡΗΣ, ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ (ΕΛΣΑ), ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΠΟΥΠΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ, ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΙΣΤΟΒΟΥΛΟΣ (ΑΡΗΣ), ΤΣΙΑΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΤΣΟΥΜΑΝΗ-ΣΠΕΝΤΖΑ ΕΥΓΕΝΙΑ, ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (ΚΩΣΤΗΣ)
-Βλέπετε πουθενά το όνομα Αλέξανδρος Κοντός; Από την ημέρα που ο Αντώνης Σαμαράς έδειξε την «έξοδο» σε όλους τους «Βατοπεδινούς», είχαμε… αλλαγή πλεύσης από την Ντόρα Μπακογιάννη!
Την οποία ευθέως και ρωτάμε:
-Γιατί στα 40 ονόματα των βουλευτών της Ν.Δ. που την στηρίζουν, η ΝΤΟΡΑ δεν συμπεριέλαβε στη «λίστα» που έδωσε στη δημοσιότητα και το όνομα του Κοντού; Μήπως γιατί οι «βατοπεδινοί» «διώχνουν»…κόσμο; Ή γιατί αυτό ήταν απαίτηση και των βουλευτών και ανθρώπων που την στηρίζουν;

28 Νοεμβρίου

Π. ΠΕΝΤΖΟΥΡΙΔΗΣ: Δωρεάν οι υπηρεσίες μου στο ΚΑΠΗ Ξάνθης!

28 Νοεμβρίου
Ο εκδότης της «Επικαιρότητας» ξεκαθαρίζει τα πράγματα, μιλάει για «υπόγειο πόλεμο»
*Αγωγές και μηνύσεις κατά ΚΑΝΑΛΙ 6 & Βαγγέλη Βασιλειάδη
για τα ψεύδη και τις συκοφαντίες σε βάρος του!


Για «υπόγειο πόλεμο» σε βάρος του από την ημέρα που αποφάσισε να εκδώσει την εβδομαδιαία εφημερίδα «Επικαιρότητα», μας μίλησε χθες ο Παναγιώτης Πεντζουρίδης.
Εκφράζοντας την έντονη πικρία του για τις «προσωπικές μας αναφορές» σε σχέση με στάσεις ζωής στο παρελθόν από την εκπομπή «Ανοιχτή Γραμμή» και αναφερόμενος στο θέμα πού προέκυψε με την επιμέλεια του άλμπουμ του ΚΑΠΗ Ξάνθης, τόνισε με οργή και αγανάκτηση.
«Αποφάσισα και προσφέρω ΔΩΡΕΑΝ τις υπηρεσίες μου στο ΚΑΠΗ Ξάνθης για το λεύκωμα που ετοιμάζει. Ούτε ζήτησα, ούτε και θα πάρω δραχμή. Ζήτησα είδη τις κασέτες και ετοιμάζω αγωγές και μηνύσεις στο ΚΑΝΑΛΙ 6 και τον Βαγγέλη Βασιλειάδη για τα ψεύδη και τις συκοφαντίες του σε βάρος μου! Τίποτα από αυτά που είπαν, δεν ανταποκρίνεται στη πραγματικότητα…»
(Σ.Σ. Δεν είδαμε την επίμαχη τηλεοπτική εκπομπή…).
Ο Παναγιώτης Πεντζουρίδης αναφέρθηκε και στις προσωπικές αναφορές του εναντίον μας, εκφράζοντας την πικρία του για τις αναφορές μας σε σχέση με την «πολιτική ηθική» του Δημάρχου και του Προέδρου του ΚΑΠΗ, να συνεργαστούν μαζί του, ενώ αυτός χαρακτήριζε ως «πολιτικό βαρίδιο» τον στενό συνεργάτη τους Στάμο Τριμίτζιο…
-Ο Στάμος δεν «ενοχλήθηκε» για το «πολιτικό βαρίδιο», του έδωσα τις διευκρινίσεις μου την ημέρα που τον συνάντησα στην ομιλία του Πάνου Παναγιωτόπουλου, εσύ γιατί «ενοχλήθηκες»…;
(Σ.Σ. Αν δεν «ενοχλήθηκε» ο Στάμος… τότε έχεις απόλυτο δίκαιο φίλτατε Παναγιώτη, αλλά τι να κάνουμε… που εμείς λειτουργούμε με ΨΥΧΗ! Και αισθανόμαστε ότι μειωνόμαστε κι εμείς όταν βλέπουμε να βάλλονται αδίκως πολιτικοί φίλοι μας… Που ως αντιδήμαρχοι ΜΟΙΡΑΖΑΝ τα λεφτά τους σε συλλόγους και φτωχές οικογένειες και δεν ΠΛΟΥΤΙΖΑΝ από την Τοπική Αυτοδιοίκηση!!! Π.Π.).

28 Νοεμβρίου

ΨΙΘΥΡΟΙ ΚΑΡΔΙΑΣ!!!

28 Νοεμβρίου
*Τι έχει πάθει τον τελευταίο καιρό ο Τόρης και φωτογραφίζεται μια με τον Baris και μια με τον Petre ειλικρινά δεν γνωρίζω…
Ιδού όμως πως αποθανάτισε η στήλη πριν λίγες μέρες στο Rich live τον Παπαδήμα με τον νεαρό παραγωγό του Life 92.1 fm που όπως λένε οι κακές γλώσσες…
-Μάλωσε με τον Σάκη στην εκπομπή BAD BOYS και στη θέση του πήρε τον Τόλη Αλεξίου…
Όποιος μου δώσει τη σωστή απάντηση, θα κερδίσει ένα CD με καψούρικα του Γονίδη!
……
*Ωστόσο φωτογραφία για βραβείο Pulitzer είναι και η αυτή που βλέπετε ήδη… Η δημοφιλής τραγουδίστρια Μαρία Καγιά σε καλλιτεχνική φάση με τον Ηλία Ταληκριάδη του Rich live clubbing.
Δύο αστέρια μαζί…
……
*Δεν ξέρω τι είναι αυτό που τραβάει τόσες πολλές γυναίκες στα… γόνατα του Baris ωστόσο μου έκανε εντύπωση η όμορφη Χρύσα του ΑΜΑΝ και το στυλ με το οποίο ύψωσε το… πόδι για να «φτάσει» προφανώς στα ευαίσθητα… ψηλά!
Ειλικρινά ζήλεψα…
……
*Άγριο «πούλημα» έκανε σε γνωστό εκδότη το περασμένο Σάββατο η δημοφιλής Μαρία Τοπαλίδου όπως λένε οι πληροφορίες μου…
Ενώ λοιπόν του είπε ότι θα πάει στο σπίτι να κάνει γενικό… καθαρισμό, αυτή άλλαξε κατεύθυνση και κατέληξε στο «Αδιέξοδο» όπου διασκέδασε με την κολλητή της Αφροδίτη…
«Γάτα» η Μαρία όπως πάντα..
……
*Διαψεύδει ρητά και κατηγορηματικά η Δέσποινα Τυρπάνη τα περί ειδυλλίου της με τον δημοφιλή κιθαρίστα και τραγουδιστή Γιάννη Χατζόπουλο, τον οποίο συχνά όμως απολαμβάνει στην «Αγορά» της Χρυσούπολης και είναι απλά φίλοι…
«Όλα όσα έγραψες, δεν ισχύουν. Έχω ένα όνομα στη Ξάνθη και δεν γουστάρω να ακούγονται πράγματα για μένα που δεν αληθεύουν. Μου δημιουργείς προβλήματα από το πουθενά», μου είπε με έμφαση.
Οπότε αποκαθιστώ…
……
*Παραμένει με την Κωνσταντίνα κι όσα κι αν λένε και διαδίδουν, θα είναι πάντα μαζί… ξεκαθαρίζει προς πάσα κατεύθυνση ο Τόρης Παπαδήμας και καιρός είναι κάποιες να το «χωνέψουν»…
Άλλο το «φόρτωμα» για μια καλή στιγμή… κι άλλο να πλέκουν με το μυαλό τους σενάρια! Η φωτογραφία αφιερωμένη… στους εχθρούς τους! Και στις… “τσούχτρες» ειδικότερα…
……
*Στην γνωστή ταβέρνα «ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ», γιόρτασε και το βράδυ της περασμένης Πέμπτης την γιορτή του ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Στέλιος Μωραϊτης.
Φυσικά όσοι τον αγαπούν παραβρέθηκαν στο τραπέζι και ήπιαν ένα κρασί στην υγειά του…
Ευχόμενοι και του χρόνου με υγεία!
……
*Ανάμεσα στους φίλους που τίμησαν τον Στέλιο στη γιορτή του, ήταν φυσικά και ο Πρόεδρος της ΣΕΚΕ Παναγιώτης Ταρενίδης με το χαμόγελο στα χείλη…
Αλλά και ο δημοτικός σύμβουλος Τοπείρου κύριος Τσάκαλος.
-Όχι… Ούτε ο κύριος Τσαλίδης τον τίμησαν με την παρουσία τους, ούτε και ο Σταύρος Βλαχόπουλος!
……
*Στη γιορτή του Προέδρου της ΝΟΔΕ στο ΠΕΡΑΣΜΑ είδα επίσης και τον Αντινομάρχη Ξάνθης Μπάμπη Δημαρχόπουλο…
Όχι όμως και τον Νομάρχη Ξάνθης Γ. Παυλίδη, που προφανώς θα περίμενε στο τραπέζι να βρει και τον Αλέκο...
Και προτίμησε να του πει τις ευχές του στο κινητό του! Άντε και του χρόνου…

28 Νοεμβρίου

Ποιος «έσβησε» τους «σκληρούς»;

Ποιος «έσβησε» τους «σκληρούς»;

28 Νοεμβρίου
*Προς κύριο Τζωρτζίδη ΑΤΕ
Τελικά τι συνέβη με τους «σβησμένους» σκληρούς δίσκους της ΣΕΒΑΘ και ποιοι τους... έσβησαν αν… «εσβήστηκαν»;;; Γεγονός που αποτελεί ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ κατά τους Νομικούς;
Ειλικρινά μπερδεύτηκα και ειδικότερα ακούγοντας τον Γιάννη Ράπτη ευθέως να πετάει το «γάντι» στους Ξυνιδαίους με τη φράση:
«Πρόκειται για αηδίες πέρα ως πέρα! Σε μια μετοχική εταιρία γίνεται έλεγχος από ορκωτούς λογιστές. Θα τους περάσει, δεν είναι τίποτα…», συμπέρανα ότι… σε λίγο θα ξεχαστούν όλα κι ούτε «γάτα ούτε ζημιά».
Και εκτός τούτου, ο Ράπτης δηλώνοντας στον Κεσίσογλου ότι «μπορεί αυτός να διαχειρίστηκε τα 34 εκατ. Ευρώ, αλλά αν σβήστηκαν οι «σκληροί δίσκοι», αυτό συνέβη μετά την αποχώρηση του ιδίου από τη ΣΕΒΑΘ και την ευθύνη έχει η μετέπειτα κατάσταση…!!! Αύξησε ακόμη περισσότερο τα ερώτημά μας…
-Δηλαδή οι εκκαθαριστές ή οι υπηρεσιακοί παράγοντες, έχουν και την… ευθύνη για τους «σκληρούς» αν σβήστηκαν;!
-Μήπως ξέρουν κάτι παραπάνω οι Γιαχοντούδης - Αραμπατζής - Μπάμπης Χρυσοχοϊδης να μας διαφωτίσουν;

28 Νοεμβρίου

«ΔΕΙΠΝΟ» στην ταβέρνα «Τ’ αδέλφια»! 6 πρώην «πρωτοπαλίκαρα» του Μπαντάκ στα Κιμμέρια προσχώρησαν σε Τσέπελη - Λάκη Στυλιανίδη!

28 Νοεμβρίου
Αυτό πράγματι ήταν μυστικός «δείπνος»! Ανεξάρτητα αν δεν τον «αντιλήφθηκαν» οι Γιαννάκης Γκορόγιας & Σταύρος Βλαχόπουλος!
Πέμπτη βράδυ λοιπόν και στην ταβέρνα «Τα αδέλφια» στα Κιμμέρια, με κρασί και μεζέδες, επισφραγίστηκε η «προσχώρηση» 6 πρώην «πρωτοπαλίκαρων» του γνωστού Μπαντάκ Χουσεϊν στη παράταξη Τσέπελη-Λάκη Στυλιανίδη!
Πληροφορίες μου αναφέρουν ότι το τραπέζι έκλεισε ο «υπαρχηγός» Μανώλης Τσέπελης και το κλίμα ήταν ιδιαίτερα θερμό, ενώ τα 6 πρώην πρωτοπαλίκαρα του Μπαντάκ, εξέφρασαν και ορισμένα παράπονά τους στον Δήμαρχο σε σχέση με τα έργα στα Κιμμέρια.
-Πως αντέδρασε η αντιπολίτευση (Χρίστος Πούλιος), στο «μυστικό» δείπνο του Δημάρχου με τους μειονοτικούς πρώην του Μπαντάκ;
-Το ΠΑΣΟΚ στα Κιμμέρια έχει 65%!!!
Κι όσο για τον επικεφαλής της μειονοτικής παράταξης κ. Μαλκότς; Μετά την «καθίζηση» που έπαθε στα Κιμμέρια από τους συγχωριανούς του… Απλά μειδιά και χαμογελά με όλα αυτά, γιατί γνωρίζει ότι τον τελικό λόγο θα τον έχει και στο θέμα αυτό ο Τσετίν!!!

28 Νοεμβρίου

Σενάρια Τσαλιδικών - Ζαγναφερικών για τον Κοντό…!

28 Νοεμβρίου
Νέα σενάρια Τσαλιδικών και Ζαγναφαρικών με αφορμή την συμμετοχή του Κοντού στο στρατόπεδο των Ντορικών!
-Μπορεί να στηρίζει Ντόρα ο Κοντός, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η Ντόρα θα τον βάλει και στο ψηφοδέλτιο την επόμενη φορά!
-Δεν ξέρω βέβαια από πού αντλούν και οι δύο τις πληροφορίες τους…
Ωστόσο το ότι μετά τη Λάρισα η Ντόρα απέφυγε να εμφανίσει εκ νέου δίπλα της τον «βατοπεδινό» Κοντό σε Αλεξανδρούπολη και Καβάλα, ενώ δεν δόθηκε ούτε το όνομά του στους 40 εν ενεργεία βουλευτές που την στηρίζουν... μάλλον δεν έγινε τυχαία!
Όπως και τυχαία δεν ματαιώθηκε η ομιλία της Ξάνθης στη Ζ-Palace!!!
Οπότε, πώς να μη «διαδίδουν» τους ευσεβείς πόθους τους οι Τσαλίδης - Ζαφναφέρης;

28 Νοεμβρίου

Άρχισε και ο πόλεμος των… «εβδομαδιαίων»;

Άρχισε και ο πόλεμος των… «εβδομαδιαίων»;

28 Νοεμβρίου
Γιατί έτσι κυκλοφορεί στη «πιάτσα»… Με το που έκανε την εβδομαδιαία ο Π.Β.Π, μπήκε στο στόχαστρο του Βαγγέλη και της Κώστογλου!
Βλέπετε οι ημερήσιες δεν μπορούν να αυξηθούν άλλο… ενώ οι εβδομαδιαίες, από μία οδεύουν ήδη σε… τρεις και δεν αποκλείεται και τέταρτη!

28 Νοεμβρίου

Από τη μια τον βρίζει, από την άλλη… συνεργάζονται!

28 Νοεμβρίου

Το πληροφορηθήκαμε όλοι μας στη χθεσινή συνέντευξη τύπου του Προέδρου της ΝΟΔΕ Στέλιου Μωραϊτη ο οποίος αναφερόμενος στην αυριανή εκλογική διαδικασία της Νέας Δημοκρατίας μας αποκάλυψε τα παρακάτω:
«Οι εκλογές για την ανάδειξη προέδρου του κόμματος της Ν.Δ. , θα ξεκινήσουν στις 7 το πρωί της Κυριακής με τις κάλπες να κλείνουν στις 7 το βράδυ. Τον συντονισμό των τερματικών έχει αναλάβει ο κ. Σταύρος Καρυπίδης»!!!
Με λίγα λόγια, από μπροστά μπορεί να υβρίζει και να λασπολογεί τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ ο εκδότης της XanthiNews, αύριο όμως θα… συνεργάζονται άριστα και οι δύο, για την καλύτερη οργάνωση των αποτελεσμάτων»!!!
-Και ο κύριος Καρυπίδης (και μπράβο του…), θα έχει και ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ έχοντας τον συντονισμό των τερματικών που του ανέθεσε η εταιρεία που ανέλαβε να κάνει τις εκλογές!
Άξιος! Κι ακόμη πιο άξιος ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ για τον άξιο συνεργάτη του…
-Πρόεδρε, κοιτάξτε να συντονιστείτε αύριο καλά και οι «δυο»… διότι από τη Δευτέρα! Πάλι την παραίτησή σου θα ζητάει ο Σταυράκης!

28 Νοεμβρίου

22 ΛΕΠΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ ΣΤΟ ΠΑΖΑΡΙ!!!

28 Νοεμβρίου
Απίστευτο κι όμως αληθινό. Το πρωί της Πέμπτης κάναμε το δρομολόγιο από την Οδό ΙΧ Μεραρχίας-Βενιζέλου - Τσώρτσιλ (πίσω από το Διοικητήριο), κάθετα στην Ηρώων κλπ για να βγούμε στην 28ης Οκτωβρίου και να καταλήξουμε στο παζάρι, σε 22 λεπτά!!!
Δρομολόγιο που με άλλες συνθήκες κάναμε μέσα σε 2-3 λεπτά το πολύ, από τη Βόγδου στη Πλατεία και στην Παναγή Τσαλδάρη. Και καλούμε τον ίδιο τον Δήμαρχο Ξάνθης να έρθει να κάνει το συγκεκριμένο δρομολόγιο, γύρω στις 12 παρά (το πρωί) που η κίνηση δεν είναι και κάτι ιδιαίτερο...
-Λάκη ταλαιπωρείς καθημερινά πλέον όλο τον κόσμο κι αυτή η ιστορία μπορεί στο τέλος να γίνει «ανεξέλεγκτη»...
Το «καζάνι» βράζει!
-Κι ο «θυμός» των πολιτών έτσι και εκραγεί, θ ‘αρχίζεις σε λίγο να κρύβεσαι Δήμαρχε.

28 Νοεμβρίου

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΑΠΤΗΣ «ΠΕΤΑΕΙ» ΤΟ «ΓΑΝΤΙ»! ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ «ΞΥΝΙΔΑΙΟΙ» ΕΙΝΑΙ... ΑΗΔΙΕΣ!!!

28 Νοεμβρίου
Από την ώρα που υπήρχαν ορκωτοί λογιστές και τα πεπραγμένα του ψηφίστηκαν, όλα όσα λένε άλλοτε ο Θανάσης Ξυνίδης κι άλλοτε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Σωκράτης Ξυνίδης, είναι... ΑΗΔΙΕΣ! Ισχυρίζεται το δεξί χέρι του Κοντού και πρώην Πρόεδρος της ΣΕΒΑΘ Γιάννης Ράπτης «παίζοντάς» το άνετος.
Και ρίχνει το «μπαλάκι» για τους «σβησμένους» σκληρούς δίσκους της ΣΕΒΑΘ στον Τζωρτζίδη και τους εκκαθαριστές που ανέλαβαν στην συνέχεια... λέγοντας ότι «δεν γνωρίζει τίποτα, αυτός τα άφησε όλα εντάξει»!!!
-Αφού όμως όλα αυτά είναι αηδίες, γιατί δεν βγαίνει δημόσια να στηρίξει τον υπαρχηγό του ο βουλευτής της Ν.Δ. Κοντός Αλέκος και να αποστομώσει τους αδελφούς Ξυνίδη κι όσους αφήνουν «σκοτεινά» υπονοούμενα για τον Ράπτη;;;

28 Νοεμβρίου

ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ «ΑΜΑΡΤΩΛΗ» Η ΕΑΠΑΞ, ΕΥΘΥΝΕΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

28 Νοεμβρίου
Ακόμη και ο ίδιος ο Δήμαρχος Ξάνθης χαρακτήρισε σε κάποια φάση «αμαρτωλή» την γνωστή ΕΑΠΑΞ ενώ όλοι λίγο πολύ γνωρίζουν ότι μέσα από τη συγκεκριμένη εταιρεία έκαναν τις …»εκλογές» τους τόσο ο Αείμνηστος Φ. Αμοιρίδης, όσο και ο Λάκης στη συνέχεια με «καπετάνιο»τον γνωστό Θεολόγο!!!
Αν λοιπόν είναι «αμαρτωλή» η ΕΑΠΑΞ τότε πλην του Θεολόγου που ήταν ο γενικός δερβέναγας, τεράστιες ευθύνες έχει και ο Πρόεδρος της εταιρείας και νυν Αντιδήμαρχος Ξάνθης Γιώργος Παπασταματίου!!! Που «βαδίζει» στα βήματα των γνωστών «επαγγελματιών».
Και θα πρέπει στη συγκεκριμένη εταιρεία να γίνει έλεγχος σε βάθος, για να λογοδοτήσουν αυτοί που εν γνώσει τους την έκαναν... «αμαρτωλή»!!! Μοιράζοντας βενζίνες, κρέατα κλπ στις προεκλογικές περιόδους.

28 Νοεμβρίου

«ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΒΑΡΙΔΙΟ» Ο ΣΤΑΜΟΣ (!) ΔΟΘΗΚΕ ΤΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΤΟΥ ΚΑΠΗ ΞΑΝΘΗΣ Ο ΠΕΝΤΖΟΥΡΙΔΗΣ!

28 Νοεμβρίου
Ωραίος φίλος του Στάμου Τριμίτζιου είναι πράγματι ο Δήμαρχος Ξάνθης Λάκης Στυλιανίδης και οφείλω να το ομολογήσω...
Τρανή απόδειξη ο χαρακτηρισμός του Στάμου ως «πολιτικό βαρίδιο» του Δημάρχου από τον φίλτατο Π. Πεντζουρίδη!
Και η... επιβράβευσή του από τον... Παπασταματίου με την ανάθεση του άλμπουμ του ΚΑΠΗ Ξάνθης!!! Έστω και αφιλοκερδώς, όπως ισχυρίζονται ο δημοσιογράφος και ο Πρόεδρος του ΚΑΠΗ!
Γιατί για μας το συγκεκριμένο θέμα είναι κυρίως πολιτικό.

28 Νοεμβρίου

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ!!!

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ!!!

28 Νοεμβρίου
*Αφού ο Λάκης επιτρέπει στον Κοντό Αλέκο δια μέσω Μούρκα (αλλά και Θεοδωρίδη) να κάνει «παιχνίδια» και μέσα στη Διοίκηση της Στέγης Πολιτισμού με ΕΥΝΟΪΚΗ μεταχείριση συγκεκριμένων ανθρώπων και Μ.Μ.Ε, τότε απλά εμείς τον… ευχαριστούμε γιατί του δώσαμε την ψυχή μας και… «εισπράττουμε» αναλόγως!
…….
*Κι άντε ο Κοντός δικαίωμά του να πιστεύει ότι και ο Δήμος είναι… ΣΕΚΕ και να κάνει τις παρεμβάσεις του στον Τάσο, διότι έτσι τον πληροφόρησε ο γνωστός Μούρκας!
-Εγώ όμως ρωτάω ευθέως τον Δήμαρχο Ξάνθης…
-Με ποιο δικαίωμα φίλτατε Λάκη ο Κοντός κάνει παρεμβάσεις εναντίον μας στον Θεοδωρίδη ή στον οποιοδήποτε άλλο εντός του Δήμου;
-Και φτάνει μάλιστα στο σημείο να βάζει ακόμη και τις… «φωνές» στον Τάσο, θεωρώντας ότι μας… «ευνοεί»;!
Πες μας τουλάχιστον ότι είσαι Δήμαρχος του… Κοντού, να τελειώνουμε!!!
-Άλλωστε κάτι τέτοιο ισχυρίζονται και οι Τσαλίδης και Ζαγναφέρης…
…..
*Κι επειδή και η αχαριστία έχει τα όριά της φίλτατε Κοντέ, σου ξαναπετάμε το γάντι…
-Εμείς όλες τις ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ σου από τα δημοτικά αμφιθέατρα και μάλιστα απευθείας σε κανάλια, ραδιόφωνα κλπ, με οθόνες εντός και εκτός ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟΥ όλα τα χρόνια που σου δώσαμε την ψυχή μας, σου τα κάναμε ΤΖΑΜΠΑ!!!
Και δεν καταδεχτήκαμε ούτε τα μεροκάματα των υπαλλήλων να σου ζητήσουμε!!! Για τις ώρες που χάσαμε στο μοντάζ ή στο κοντρόλ για να σου τα ετοιμάσουμε και να κάνεις τις λεζάντες σου!
-Όπως και τις τεράστιες καμπάνιες σου σε όλους τους προεκλογικούς σου αγώνες με τις φωτογραφίες σου και τα πρωτοσέλιδα!!! ΟΛΑ ΤΖΑΜΠΑ!
-Μπορείς να μας πεις τι πλήρωσες στον Βασιλειάδη για τις εντός αιθούσης 3-4 οθόνες που σου έβαζε;
-Διότι ο κύριος Μούρκας μιλάει δεξιά και αριστερά για ένα ποσόν 5.000-6.500 Ευρώ!!!
……
*Αυτό δηλαδή είναι το ευχαριστώ σου Κοντέ;
-Να παίρνεις στον Θεοδωρίδη και να κάνεις παρεμβάσεις εναντίον μας;;;
-Για να κάνεις εσύ τα προσωπικά σου παιχνίδια λες κι εμείς φταίμε για τα… λάθη σου, ή ότι «γύρισες» τη πλάτη στους ανθρώπους που σου έδωσαν την ψυχή σου για να ΕΥΝΟΗΣΕΙΣ τους επί χρόνια υβριστές και συκοφάντες σου;
……
*Ή νομίζεις ότι έτσι θα μας πτοήσεις;
-Τον εαυτό σου μόνο ΑΔΙΚΕΙΣ με τις συμπεριφορές σου αυτές…
-Φτάνοντας στο σημείο να μαλώνεις με ποιόν;
-Με τον Τάσο με τον οποίο όταν ξεκινήσατε τις πολιτικές σας καριέρες (εκείνος από τον Δήμο κι εσύ από το Νομαρχιακό συμβούλιο), είχατε… κοινό εκλογικό κέντρο!
-Τώρα έγινε «κολλητός» σου ο… Μούρκας!
……
*Μπράβο λοιπόν Κοντέ!!! Που νομίζεις ότι με τέτοια «όπλα» και με τέτοιες πρακτικές μπορείς να μας πολεμήσεις και να μας ΦΙΜΩΣΕΙΣ…
-Είναι το ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σου για όλα όσα κάναμε εμείς για σένα τόσα χρόνια!!!
-Όπως και για τον Δήμαρχο φυσικά…
-Αλλά δεν πειράζει. Άφες αυτοίς…
-Όλα εδώ πληρώνονται «παλιόφιλε»! Είδες τι σούσυρε ο Τσαλίδης, είδες τι σούσυρε ο Νασίκας…είδες τι έλεγε χθες το πρωϊ για τους «βατοπεδινούς» ακόμη και ο φανατικός της Ντόρας ο Γιακουμάτος.
-Κι ένας από αυτούς που «θέριεψες» δεν βγήκε να σε στηρίξει!!! Ένας…
……
*Αλλάζω θέμα. Ποιος λοιπόν ανέλαβε να «βοηθήσει» το ΚΑΠΗ να εκδώσει το περιβόητο «άλμπουμ» που σκαρφίστηκε ο υπαρχηγός του Θεολόγου ο Παπασταματίου!!!
-Δωρεάν βέβαια κατά τους ισχυρισμούς και των δύο και δεν έχω λόγο να αμφιβάλω
-Μα ποιος άλλος; Από τον διευθυντή του Καμαρίδη, τον Πεντζουρίδη.
-Να βρήκαν αυτό τον τρόπο Λάκης, Θεολόγος και Παπασταματίου να «επιβραβεύσουν» επειδή χαρακτήρισε... «πολιτικό βαρίδιο» τον Στάμο;
Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου… Ειλικρινά δεν μπορώ να το ξέρω.
......
*Ο Στάμος πάντως που τον παρακάλεσε ο Δήμαρχος να βάλει «επαγγελματικούς λόγους» στους λόγους της παραίτησής του κι όχι λόγους «πολιτικής ηθικής»...
-Αρκέστηκε στο να πει… ουδέν σχόλιο!

27 Νοεμβρίου

«Διαμορφώθηκαν» πλήρως τα δύο στρατόπεδα στη Ξάνθη, με την Ντόρα οι ενταύθα «Βατοπεδινοί», Golden Boys, «βολεμένοι» σε θέσεις και αξιώματα!

27 Νοεμβρίου
ΟΙ «ΚΑΠΕΤΑΝΑΙΟΙ» ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ!
Κοντός – Ράπτης – Τσαλίδης – Θεολόγος – Νομάρχης – Μωραϊτης – Ζαγναφέρης -
Λύρατζης – Τσέπελης – Κίτσος – Ταρενίδης - Κυριακίδης
ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ & ΕΛΠΙΔΑ!Καρασακαλίδης – Τριμίτζιος – Γκαλέτσης – Αμοιρίδης – Κατσαρίκας – Βώβος – Κριτσίνης – Κουτσουρίδης – Ανδρέου – Αγκόρτζας – Λεοντής - Χρηστίδης
«Διαμορφώθηκαν» πλήρως τα δύο στρατόπεδα στη Ξάνθη, εν όψει των εσωκομματικών εκλογών της Ν.Δ. που θα βγάλουν και τον νέο Αρχηγό του κόμματος.
Ενώ οι δημοσκοπήσεις εξακολουθούν να δίνουν σημαντικό προβάδισμα και πάλι στον Αντώνη Σαμαρά (45%) έναντι 40% της Ντόρας Μπακογιάννη και 9% του Παναγιώτη Ψωμιάδη (Ποντίκι), στο Νομό Ξάνθης ήδη έχουν διαμορφωθεί τα στρατόπεδα.
Με το στρατόπεδο της Ντόρα έχουν στρατευθεί όλοι οι «καπεταναίοι της ήττας» και συντριβής του 26.21%, δηλαδή οι ενταύθα «Βατοπεδινοί», τα τοπικά Golden Boys «βολεμένοι» σε θέσεις και αξιώματα και όσοι «εμπλέκονται» με παράνομες συμπεριφορές και αλαζονείες…
Μεταξύ των πρωτοκλασάτων στελεχών που στηρίζουν την κόρη του Μητσοτάκη στη Ξάνθη (δεν τόλμησε να έρθει και να κάνει ομιλία!!!), είναι οι: Κοντός Αλέκος (ο «βατοπεδινός» πρώην Υπουργός), Γιάννης Ράπτης (Πρόεδρος της ΣΕΒΑΘ και αντιπρόεδρος της ΣΕΚΑΠ), Φίλιππας Τσαλίδης (πρ. γραμματέας του Υπουργείου Έρευνας), Θεολόγος Καλαϊτζής (σε παύση πρώην Πρόεδρος Δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης), ο Νομάρχης Ξάνθης Γιώργος Παυλίδης, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Στέλιος Μωραϊτης, ο επαγγελματίας «πολιτευτής» Κώστας Ζαγναφέρης., ο Πρόεδρος της Αναπτυξιακής Πασχάλης Λύρατζης, ο υπερδήμαρχος της πόλης Μανώλης Τσέπελης,. το μέλος του Δ.Σ.της ΣΕΚΑΠ Νίκος Κίτσος, ο Πρόεδρος της ΣΕΚΕ Παναγιώτης Ταρενίδης, ο πρώην Πρόεδρος της ΣΕΚΑΠ Αλέκος Κυριακίδης, ο «διαπλεκόμενος» με τον Χατζηευαγγέλου, αγροτοσυνεταιριστής και έμπορος Κώστας Μακρίδης, ο Θόδωρος Χατζηγεωργίου (Πύρρος), ο διευθυντής της ΣΕΚΕ και της Συνεταιριστικής ασφαλιστικής Ανέστης Καραπαπάζογλου, ο πρώην Δήμαρχος Σταυρούπολης Γιάννης Τσεγγελίδης, ο πρώην Αντιδήμαρχος Χρήστος Μούρκας, ο Πρόεδρος των Παιδικών σταθμών και γιατρός Φίλιππος Φιλίππου, οι εκδότες των εφημερίδων «Αδέσμευτη» (Ι. Γαλάτης) και XanthiNews (Σταύρος Καρυπίδης), κ.ά

ΠΟΙΟΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ & ΕΛΠΙΔΑ
Στο πλευρό του Αντώνη Σαμαρά είναι οι: Γ. Καρασακαλίδης (Δήμαρχος Σταυρούπολης), Στάμος Τριμίτζιος (Αντιδήμαρχος Ξάνθης), Απόστολος Γκαλέτσης (πρώην Πρόεδρος ΝΟΔΕ), Μιχάλης Αμοιρίδης (πρώην Πρόεδρος ΝΟΔΕ), Ζήσης Κατσαρίκας (Γραμματέας ΕΒΕ Ξάνθης), Διονύσης Βώβος (πολιτικός Μηχανικός-μέλος ΤΕΕ), Σάκης Κριτσίνης (μέλος Δ.Σ. ΕΒΕ Ξάνθης, Νίκος Κουτσουρίδης, (μέλος ΕΒΕ Ξάνθης), Γεωργία Ανδρέου (πολιτευτής), Γιάννης Αγκόρτζας (γιατρός-πρώην υποψήφιος βουλευτής), Νίκος Λεοντής (Πρόεδρος Φαρμακοποιών Ξάνθης), Γιάννης Χρηστίδης (πρώην Αντιδήμαρχος, δημοτικός σύμβουλος), Κώστας Γιαγντζόγλου (αντιπρόεδρος ΝΟΔΕ-Αντιδήμαρχος Ξάνθης), Χρυσούλα Δημούδη (Πρόεδρος Νομαρχιακού Συμβουλίου Ξάνθης), Γιάννης Τσιλιγγίρης (Μέλος ΝΟΔΕ Ν.Δ. Ν. Ξάνθης), Θόδωρος Ρόϊδιος (Μέλος ΤΕΕ-Πολιτικός μηχανικός), Σάκης Αθανασιάδης (πρώην Αντιδήμαρχος Σταυρούπολης), Αριστείδης Δολαπτσόγλου (αγροτοσυνεταιριστής), Σταματιάδης Σταμάτης (πολιτευτής), Παναγιώτης Βιδάλης (Πρώην Πρόεδρος ΕΒΕ Ξάνθης), Τάσος Κουγιουμτζόγλου (συνδικαλιστής-πολιτευτής Ν.Δ.), Κώστας Καραϊσαρίδης (πρώην Πρόεδρος Στρατοδικείου), Πάνος Παπαδόπουλος (εκδότης «Μαχητή») κ.ά.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΝΟΔΕ Ν.Δ. Ν. ΞΑΝΘΗΣ
ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΗΘΟΥΝ ΟΙ ΚΑΛΠΕΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ
Η ΝΟ.Δ.Ε. Ξάνθης καλεί όλους τους πολίτες του νομού μας που είναι μέλη της Νέας Δημοκρατίας ή της ΟΝΝΕΔ αλλά και όλους όσους επιθυμούν να γίνουν μέλη αποδεχόμενοι τις ιδεολογικές προγραμματικές αρχές και πολιτικές θέσεις της Νέας Δημοκρατίας και δεν είναι μέλη άλλου κόμματος, να συμμετάσχουν και να ψηφίσουν στα εκλογικά κέντρα για την ανάδειξη του Νέου Προέδρου μας.
Οι εκλογές θα διεξαχθούν την Κυριακή 29-11-2009, από τις 07:00 το πρωί έως και τις 07:00 το βράδυ στα παρακάτω εκλογικά κέντρα του νομού μας.
1. ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ ΞΑΝΘΗΣ – ΑΙΘΟΥΣΑ ΑΡΙΩΝ
2. ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΞΑΝΘΗΣ
3. ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΓΕΝΙΣΕΑΣ
4. ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΡΑΣΜΙΟΥ
5. ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΑΒΔΗΡΩΝ
6. ΑΙΘΟΥΣΑ ΚΑΠΗ ΛΕΥΚΟΠΕΤΡΑΣ
7. ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΗΛΕΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ
8. ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΧΜΕΤΖΙΚ ΡΙΝΤΒΑΝ – ΞΑΝΘΗ
Με την αστυνομική μας ταυτότητα ή το διαβατήριό μας.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝΟΔΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
Σας καλούμε στα γραφεία της ΝΟΔΕ Ν.Δ. Ξάνθης την Παρασκευή 27-11-09 στις 13:00 στην συνέντευξη τύπου του Προέδρου της ΝΟΔΕ ΝΔ Ν. Ξάνθης κ. Μωραΐτη Στυλιανού, για τις εκλογές ανάδειξης του νέου Προέδρου μας που θα διεξαχθούν την Κυριακή 29-11-2009.
ΝΟ.Δ.Ε. ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
Ν. ΞΑΝΘΗΣ

27 Νοεμβρίου

«OIKONOMIKA» και ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΕΒΕ

27 Νοεμβρίου
Σε παραίτηση κάλεσε τον
Ανδρικόπουλο ο Αθανασιάδης -Υπόμνημα των ΕΒΕ για τα Κινέζικα καταστήματα στον Πρωθυπουργό και τους συναρμόδιους υπουργούςΔριμεία επίθεση στο προεδρείου του Επιμελητηρίου για τις επιχειρηματικές αποστολές και τα χρήματα που ξοδεύονται, εξαπέλυσε η αντιπολίτευση, καλώντας παράλληλα τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Ξάνθης Παναγιώτη Ανδρικόπουλο σε παραίτηση.
Παράλληλα, μακρά συζήτηση έγινε για τα κινέζικα καταστήματα που έχουν κατακλύσει την Ξάνθη, τα περισσότερα εκ των οποίων – σύμφωνα με τον γραμματέα του ΕΒΕ Ζήση Κατσαρίκα- λειτουργούν παράνομα.

ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ: ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΕ
Έντονο ήταν το κλίμα στη συνεδρίαση του Επιμελητηρίου Ξάνθης, την Τετάρτη το βράδυ με πέντε θέματα στην ημερήσια διάταξη.
Συμπολίτευση και αντιπολίτευση, αντάλλαξαν πυρά τόσο για τον προϋπολογισμό του 2010, όσο και για την οικονομική διαχείριση του 2009.
Αθανασιάδης και Τσάβας καταψήφισαν τον προϋπολογισμό.
Εκτός ημερήσιας διάταξης, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης Γιάννης Αθανασιάδης, έθεσε θέμα τάξης στις συνεδριάσεις του ΕΒΕ και στράφηκε με σκληρές εκφράσεις κατά του προέδρου Παναγιώτη Ανδρικόπουλου, καλώντας τον να παραιτηθεί από την θέση του. «Γιατί κάθεστε σε αυτή την καρέκλα αφού δεν έχετε όραμα; Που είναι η πρωτοβουλία του ΕΒΕ στα οικονομικά του Νομού; Nτρέπομαι να συμμετέχω στις συνεδριάσεις που έχουν χαρακτήρα καθαρά διαδικαστικό. Πρέπει να ξυπνήσετε! Παραιτηθείτε!», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Αθανασιάδης.
Άμεση ήταν η απάντηση, τόσο του προέδρου του ΕΒΕ Παναγιώτη Ανδρικόπουλου, όσο και του γραμματέα Ζήση Κατσαρίκα. Και οι δύο τόνισαν πως η αντιπολίτευση δεν φέρει καμία ουσιαστική πρόταση προς συζήτηση και το μόνο που πράττει είναι να υβρίζει κατ΄ αυτόν τον τρόπο.

ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ ΣΤΟ ΕΒΕ ΕΚΑΝΕ ΛΟΓΟ Ο ΜΩΡΑΪΤΗΣ
Από την πλευρά του, ο Αντιπρόεδρος του ΕΒΕ Στέλιος Μωραϊτης κατηγόρησε τον κ.Αθανασιάδη γιατί επιχειρεί – όπως είπε – να μεταφέρει τις κομματικές παρατάξεις εντός του Επιμελητηρίου, αψηφώντας το κοινό συμφέρον για το Νομό. «Τουρίστας είστε κύριε Αθανασιάδη στο ΕΒΕ! Ποιες είναι οι προτάσεις σας: Το μόνο που κάνετε είναι να μηδενίζετε το έργο του Επιμελητηρίου και τίποτε άλλο», είπε χαρακτηριστικά ο αντιπρόεδρος του ΕΒΕ.

ΑΝΑΡΧΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΞΑΝΘΗΣ
Υπόμνημα για την ανεξέλεγκτη δράση των κινεζικών επιχειρήσεων, συνέταξαν Επιμελητήρια της Βορείου Ελλάδος μεταξύ των οποίων και το ΕΒΕ Ξάνθης και απέστειλαν στον Πρωθυπουργό της χώρας και τους συναρμόδιους υπουργούς.
Στο εν λόγω υπόμνημα ζητείται μεταξύ άλλων, ο περιορισμός εισαγωγών από τρίτες χώρες, η επιβολή δασμών, καθώς και ο ουσιαστικός έλεγχος από την Ελληνική Πρεσβεία στην Κίνα, των αιτήσεων που κατατίθεται για άδεια άσκησης οικονομικής δραστηριότητας.
Το θέμα για την κατάσταση των Κινεζικών Καταστημάτων, αλλά και την σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε προ ημερών στο Επιμελητήριο Πιερίας, εισηγήθηκε ο γραμματέας του ΕΒΕ Ζήσης Κατσαρίκας.
Ο κ.Κατσαρίκας γνωστοποίησε ότι μόνο 1 κινέζικο κατάστημα στο Νομό Ξάνθης, λειτουργεί νόμιμα.
Κάλεσε επίσης τα μέλη του ΕΒΕ να πάρουν ομόφωνα απόφαση, ώστε να μην εγγράφονται μέλη στο Επιμελητήριο, κινέζοι επιχειρηματίες που δεν πληρούν νόμιμες προδιαγραφές. Παράλληλα ο κ.Κατσαρίκας ανέφερε ότι ακόμη και οι εργαζόμενοι στα Κινέζικα καταστήματα είναι παράνομοι, εφόσον οι περισσότεροι δεν έχουν άδεια εισόδου και παραμονής τους στην χώρα μας και επιπλέον δεν μπορούν να ασφαλιστούν.

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ 12% ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Παναγιώτης Ανδρικόπουλος, αναφέρθηκε σε σύσκεψη φορέων, που πραγματοποιήθηκε προ ημερών στην Κομοτηνή και είχε θέμα συζήτησης την φημολογούμενη κατάργηση του 12% από τις επιχειρήσεις της Θράκης. Επεσήμανε ότι από πλευράς Επιμελητηρίου θα γίνει κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να παραμείνει η επιδότηση του 12% στις επιχειρήσεις της περιοχής μας.

Γ. ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ: Ζήτημα ηθικής και ουσιαστικής τάξης στο Επιμελητήριο
Κύριε Πρόεδρε,
Κύριοι συνάδελφοι,
Ζήτησα προσωπικά από τον Πρόεδρο να λάβω τον λόγο, διότι για μένα αλλά και την παράταξη που εκπροσωπώ, τίθεται πλέον ένα σοβαρό ζήτημα ηθικής αλλά και ουσιαστικής τάξης στο Επιμελητήριο, με τον τρόπο με τον οποίο γίνονται οι συνεδριάσεις του ΕΒΕ.
Κύριε Πρόεδρε,
Νομίζω ότι υποβαθμίζουμε τον φορέα και τις συνεδριάσεις του, όταν ξεκινούμε να συζητούμε επι όλων των θεμάτων και τόσο οι παρατάξεις όσο και οι υπόλοιποι φορείς και μέλη του ΕΒΕ παίρνουν το λόγο στο τέλος, όταν πια και οι δυνάμεις όλων αλλά και η όρεξη έχουν εξαντληθεί.
Θεωρώ επιβεβλημένο, στην αρχή κάθε συνεδρίασης να συζητούνται τα θέματα ΕΚΤΟΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ, όπως και όλες οι τοποθετήσεις που δεν αφορούν άμεσα την ημερήσια διάταξη, ενώ μετά από κάθε θέμα, να δίνεται ισάξιος χρόνος σε όλους μας για να μπορούμε να αναπτύσσουμε τις θέσεις μας.
Ένα ακόμη θέμα κύριοι συνάδελφοι, επί της ίδιας διαδικασίας και πάλι, είναι αυτό με την ενημέρωση που έχουμε για κάθε θέμα, την εισήγηση που υποτίθεται ότι πρέπει να γνωρίζουμε εκ των προτέρων αλλά και κάθε στοιχείο. Θεωρώ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ να μην γνωρίζουμε τουλάχιστον τέσσερις μέρες πριν τα θέματα και κυρίως το περιεχόμενό τους. Βέβαια οφείλω να αναγνωρίσω ότι έχουν γίνει κάποια θετικά βήματα, τα οποία δεν είναι όμως αρκετά.
Και προχωρώ κύριοι συνάδελφοι, λέγοντας ότι ΛΥΠΑΜΑΙ για τα θέματα που βλέπω στην ημερήσια διάταξη. Κάποια στιγμή ένιωσα ότι βρίσκομαι σε μία δημόσια υπηρεσία, χειρίστου μορφής, που απλά διεκπεραιώνει κάποια ζητήματα που της έχουν ανατεθεί.
Κύριε Πρόεδρε, το φωνάζω, το φωνάζουμε όλοι εμείς που δεν ανήκουμε στην παράταξή σας, το φωνάζει ο λαός της Ξάνθης:
-Τι θέλετε επί τέλους και κάθεστε σε αυτήν την καρέκλα, αφού δεν έχετε όραμα για την οικονομία της πόλης και του Νομού;
-Έως πότε θα μένει το ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΞΑΝΘΗΣ ΑΝΑΞΙΟΠΟΙΗΤΟ, χάνοντας κάθε αξιοπρέπεια και δυναμική προς τα έξω, όταν άλλα ΕΒΕ σε άλλες πόλεις της χώρας, ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ;
Που είναι οι πρωτοβουλίες μας;
Που είναι ο σχεδιασμός μας;
Ποια οικονομία θέλουμε τοπικά;
Πως στεκόμαστε δίπλα στα μέλη μας;
Κύριε Πρόεδρε και κύριοι συνάδελφοι,
Έχετε αναλογιστεί πόσες επιχειρήσεις έχουν κλείσει μέσα στα δύο χρόνια 2008-2009;
Γνωρίζετε τους λόγους;
Και μην έρθει και μου πει κανείς το πόσες έχουν κάνει έναρξη, γιατί η απάντηση είναι συγκεκριμένη: οι μισές είναι από μεταβίβαση γονέων σε παιδιά, οι άλλες μισές από συμπολίτες μας που άνοιξαν επιχειρήσεις για να εκμεταλλευτούν κάποια Κοινοτικά Κονδύλια…
Αυτή είναι η πικρή αλήθεια και ας μην κρυβόμαστε πίσω από αριθμούς.
Παραμένουμε ΑΠΑΘΕΙΣ, και στο Συμβούλιο έρχονται θέματα, μόνο αν κάποιος από εμάς βάλλετε περισσότερο και έχει ανάγκη στήριξης.
ΑΝΑΓΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ κύριοι, έχουν ΟΛΟΙ ΟΙ ΞΑΝΘΙΩΤΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΟΙ.
Ντρέπομαι κυριολεκτικά να μετέχω σε συνεδριάσεις, που έχουν δημοσιοϋπαλληλικό χαρακτήρα, γιατί ο στόχος μας είναι άλλος.
Ντρέπομαι να λέγομαι μέλος ενός Επιμελητηρίου, που δεν κάνει τίποτα για τα μέλη του.
Επιτέλους ας Ξυπνήσουν οι πάντες εδώ μέσα, ας πάρουμε τις τύχες του τόπου στα χέρια μας, καθορίζοντας εμείς στο βαθμό που μας ανήκει τις εξελίξεις.
Άλλως, σας το είπα και παλιότερα και με περιγελάγατε, ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ!
Αν κουραστήκατε, δεκτό, αφήστε χώρο να αναπτυχθεί το ΕΒΕ και μην το ΥΠΟΘΗΚΕΥΕΤΑΙ στις προσωπικές ματαιόδοξες φιλοδοξίες.
Ο λαός της Ξάνθης θέλει πλάτες. Χρειάζεται ασφάλεια. Καθημερινά έχουμε απώλεια εισοδήματος σε όλους και κανείς δεν κάνει κάτι γι’ αυτό.
Άλλα επιμελητήρια βγαίνουν μπροστά και είναι καθημερινά στα μέλη τους.
Εμείς, εκδίδουμε πιστοποιητικά, πάμε επιχειρηματικά ταξίδια εντυπώσεων και κακοοργανωμένα, απορροφούμε χρήματα από προγράμματα που ποτέ δεν φτάνουν στα μέλη μας και κατά τα λοιπά λέμε ότι είμαστε μέλη ενός ΕΝΕΡΓΟΥ φορέα!
Σας καλώ για τελευταία φορά από αυτό εδώ το βήμα, να καθίσουμε και να μιλήσουμε, τώρα που η οικονομία πανελλαδικά αλλά και τοπικά διέρχεται τη μεγαλύτερη κρίση της και να βρούμε τρόπους να διασφαλίσουμε τα μέλη μας.
Σας καλώ να πράξουμε το αυτονόητο.
Άλλως είστε ΥΠΟΛΟΓΟΙ στην Κοινωνία και τώρα που τελείωσαν και οι πολιτικοί σας χορηγοί, θα πάρετε γρήγορα το δρόμο της αφάνειας…
Γ. ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

26 Νοεμβρίου

26 Νοεμβρίου
*Και ξαφνικά την όμορφη πρώην αθλητικογράφο την Ελβίνα είδα προχθές το μεσημέρι στην αγορά με την αδελφή της Τζανσέλ… και απόρησα.

Διότι η Skoda Ξάνθη το Σάββατο παίζει όπως είναι γνωστό, στη Τρίπολη!
Οπότε μάλλον για το μπαϊράμ θα ήρθε στη Ξάνθη…
-Άντε Ελβινάκη, μπαϊράμ μπουμπαρέκλοσουν…
(Κι αν το γράφω λίγο χάλια…δικαιολόγησέ με!) Στα… αράβικα και στα «για χαμπίμπι», τα πάω καλύτερα!
……
*Χώρισε τελικά με την Ρέα ο Μανώλης Φανουράκης, ή δεν… χώρισε; Η απάντηση την ερχόμενη Δευτέρα…
Που η Ρέα μετά από ένα μήνα περίπου έρχεται στη Ξάνθη!!!
-Οπότε και… αυτό αποτελεί την καλύτερη απάντηση.
……
*Στην ΑΓΟΡΑ της Χρυσούπολης διασκέδαζαν και πάλι την περασμένη Τετάρτη οι δύο κολλητές Ειρήνη και Δέσποινα που ξανάγιναν… αυτοκόλλητες, μετά τον χωρισμό της δεύτερης με τον Γιώργο… Ο λόγος;
-Μα εκεί παίζει μουσική και το νέο αμόρε της Δέσποινας ο Γιάννης Χατζόπουλος! Οπότε… και καταλαβαίνετε!
……
*Λίγους λοιπόν μόλις μήνες πριν γίνει μανούλα, η Μπέτυ Μαγγίρα απολαμβάνει την όμορφη αυτήν περίοδο της ζωής της. Η performer αποφάσισε να περάσει ένα solo βράδυ στην επίσημη προβολή της ταινία του φίλου της Σάκη Ρουβά. Η Μπέτυ Μαγγίρα η οποία είναι διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της, αν και έχει περιορίσει πολύ τις εμφανίσεις της, δεν μπορεί παρά να αφιερώνει και μερικά βράδια στην νυχτερινή Αθήνα πριν αποκτήσει... οικογενειακές υποχρεώσεις. Η κοιλίτσα της έχει φουσκώσει για τα καλά, και η ευτυχής μέλλουσα μαμά δεν κάνει τίποτε για να το κρύψει. Η επόμενη δημόσια εμφάνισή της θα είναι στο μαγαζί οπού δουλεύει η αδερφή της Ματθίλδη, που κάνει opening σε λίγες μέρες, αλλά δυστυχώς αυτά σιγά σιγά κόβονται καθώς ο μήνας για το ευτυχές γεγονός... κοντοζυγώνει
……
*Αυτό μάλιστα! «Κόλλησαν» από τον ιό της γρίπης οι δύο βασικοί d.j. του ΑΜΑΝ bar Βασίλης Ζουμπούλης και Γιωργάκης ο πρώην της Λένας…
Και αναγκαστικά επιστρατεύτηκε να βγάλει το «φίδι» (δηλαδή το αφιέρωμα για την Πάολα), ο δημοφιλής Παναγιώτης Σκοπελίτης… Με αποτέλεσμα να γίνει χαμός!!!
-Είδες ο Τάκης;
……
*Η είδηση; Στο Αμάν Bar είδα το βράδυ της περασμένης Τετάρτης μετά από πολύ καιρό και τον Ροταριανό Ιγνάτιο να τιμά το αφιέρωμα στην Πάολα πίνοντας το ποτό του παρέα με το κουμπαράκι του τον Τάκη εκτός της Βάνας που λογικά θα έμεινε στο σπίτι για να προσέχει το μωρό.
……
*Και σας παρουσιάζω την φωτογραφία της ημέρας… Ο Τάκης και τα κορίτσια του από την βραδιά Πάολας στο Αμάν Bar ποζάρουν για την στήλη εμφανώς ανεβασμένοι όλοι τους…
-Όλοι μέσα στο χαμόγελο είναι… και λογικό είναι, όταν υπάρχει καλή διάθεση και βλέπει κανείς την ζωή μόνο από τη καλή της πλευρά!
……
*Και από το Αμάν να περάσω στο Rich live clubbing που «πρωταγωνιστεί» φέτος στη διασκέδαση! Την Τετάρτη όπως πάντα λειτούργησε σαν club και έγινε χαμός με πολλούς διάσημους της show biz της πόλης να διασκεδάζουν εκεί… Αλλά και τον γνωστό βιομήχανο Σάββα Χατζηϊωάννου με έναν φίλο του, «κολλημένο» όπως πάντα με την Ξάνθη! Κι ας έφυγε νωρίς όπως πάντα τον τελευταίο καιρό…
……
*Η ειδησάρα; Στο Rich live για ακόμη μία φορά είδα να διασκεδάζει και την γνωστή τραγουδίστρια Μαρία Καγιά με την κολλητή της Κωνσταντίνα από την Καβάλα (τι θεά, Θεέ μου…) ενώ στο τραπέζι τους προστέθηκε και ο Ηλίας Ταληκριάδης.
Μόνο που για μια ακόμη φορά δεν είδα μαζί με την Μαρία, την κουμπάρα της την Ρία!!! Και δεν γνωρίζω ειλικρινά το λόγο…
……

*Και κάτι ραδιοφωνικό. Ο δημοφιλής Πέτρος από την εκπομπή «BADBOYS feat PRINCESS» του Radio Life 92,1 fm αφού «έδιωξε» τον πρώην συνεργάτη του, μαζί πλέον με την με τον Τόλη Αλεξίου και την… «πριγκίπισσα» Στεφανία κάθε Παρασκεύη και Σάββατο ξεσηκώνουν τους ακροατές με τις μουσικές και τα κους - κους τους…
…….
*Να σημειώσω επίσης ότι ο Πέτρος διασκέδαζε στο Rich Live Clubbing με την παρέα του σε ξένους και ελληνικούς ρυθμούς… Όπως πάντα σε φουλ κέφια.. Αν και απορώ πως ως 5ετής, μπορεί και ξυπνάει στις 5 το πρωϊ μετά από τέτοια ξενύχτια!!! Μπράβο του…

26 Νοεμβρίου

ΑΘΩΝΙΚΗ!

ΑΘΩΝΙΚΗ!

26 Νοεμβρίου
Επανέρχεται το θέμα της ΑΘΩΝΙΚΗΣ στο Νομαρχιακό Συμβούλιο Ξάνθης!! Κι αυτή τη φορά μάλιστα για να… περάσει, γιατί είναι κάτι που «καίει» και τον Νομάρχη Ξάνθης Γιώργο Παυλίδη αλλά και τον φίλο του Φώτη Καραλίδη… και θέλουν να το «τελειώσουν» οπωσδήποτε!
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ μας λένε ότι είναι πλέον θέμα… διαδικαστικό να επανέρθει το θέμα στο Νομαρχιακό συμβούλιο Ξάνθης…
Προκειμένου η ΑΘΩΝΙΚΗ να μπορέσει να ξεκινήσει τις οικοδομικές εργασίες και να λειτουργήσει το ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟ!
Δίνοντας το τελικό χτύπημα στην αγορά της Ξάνθης που ήδη με τη «πλατεία - ΤΕΡΑΣ» και το περιβόητο έργο «ενοποίησης πλατειών» του Δήμαρχου Ξάνθης Λάκη Στυλιανίδη πνέει πλέον τα λοίσθια, αφού οι τζίροι έχουν πέσει κατακόρυφα σε όλα τα μαγαζιά!!!
-Λίγη υπομονή λοιπόν οδηγοί-καταναλωτές!
Τα ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ μέσα στο έτος 2010 θα λειτουργήσουν και θα μπορείτε πλέον με άνεση, χωρίς πρόστιμα και ταλαιπωρία να ΨΩΝΙΣΕΤΕ!!!
Ο Δήμαρχος μπορεί να μη σας θέλει στο κέντρο…
Τα ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ όμως θα σας παρακαλάνε! Και θα σας έχουν όλες τις ανέσεις στα πόδια σας…

26 Νοεμβρίου

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΙΟΥΤΑΣ: Θέλουμε στήριξη και προβολή!

26 Νοεμβρίου
Αγαπητέ Παναγιώτη.
Στο σχόλιο σου στον “Μαχητή” στις 8-11-2009 αν έπρεπε να πάρουν οικόπεδα στο “ΔΕΡΑΣ” και αυτοί που έχουν ιδιόκτητα μαγαζιά σου απαντώ.
Για το ποιοι δικαιούταν και έπρεπε να πάρουν οικόπεδα, συστάθηκε επιτροπή 5μελούς με 3 Δημοτικούς Συμβούλους και 2 Συμβούλους του Ε.Β.Ε. Ξάνθης.
Αποφάσισε ότι προηγούνται όσα είναι στα ενοίκια και δεν έχουν ακίνητη περιουσία (απ’ το Ε9) και πήραν περισσότερα μόρια, όπως και οι πολύτεκνοι και άτομα Α.Μ.Ε.Α.
Σε Δεύτερη κατηγορία αποφασίσθηκε να πάρουν οικόπεδα και όσοι έχουν δική τους επαγγελματική στέγη αλλά επιθυμούν να βγουν έξω απ’ την πόλη για λόγους αποσυμφόρησης.
Οι συνάδελφοι επαγγελματοβιοτέχνες που είναι στα ενοίκια είναι οι περισσότεροι.
Ίσως να υπάρχουν και άλλοι οι οποίοι δυστυχώς δεν ενδιαφέρθηκαν διότι ίσως δεν πίστεψαν στην προσπάθεια.
Έτσι θα πορευτούμε οι 100 περίπου συνάδελφοι για να δημιουργήσουμε ένα βιοτεχνικό στολίδι στην Ξάνθη.
Θέλουμε στήριξη και προβολή της προσπάθειας.
Ξάνθη 22-11-2009
Γιάννης Σιούτας.

26 Νοεμβρίου

ΕΥΧΕΣ TOY ΣΩΚΡΑΤΗ ΞΥΝΙΔΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΡΜΠΑΝ ΜΠΑΪΡΑΜ

26 Νοεμβρίου
Με την ευκαιρία του εορτασμού του Κουρμπάν Μπαϊράμ, εύχομαι στους μουσουλμάνους συμπολίτες μας χρόνια πολλά με υγεία, ευτυχία και οικογενειακή γαλήνη.
Φιλικά
Σωκράτης Ξυνίδης
Βουλευτής Ξάνθης
Γραμματέας Ε.Σ. ΠΑΣΟΚ

26 Νοεμβρίου

Kαι μόνο το όνομα… Μητσοτάκης, «απωθεί» όλους τους Έλληνες

Kαι μόνο το όνομα… Μητσοτάκης, «απωθεί» όλους τους Έλληνες

26 Νοεμβρίου
Είναι δυνατόν να ισχυρίζεται η κόρη του Αρχιαποστάτη που πρόδωσε την Ένωση Κέντρου, τον «Γέρο της Δημοκρατίας»και τον Αλέξανδρο Μπαλτατζή,
ότι θα πάρει την δική μας ψήφο; Των Κεντρώων; Και να διαφημίζουν η ίδια και οι Άρηδες του Κολωνακίου την δήθεν «πολυσυλλεκτικότητά» της, όταν και μόνο το όνομα… Μητσοτάκης, «απωθεί» όλους τους Έλληνες;
Πάνος Παπαδόπουλος

26 Νοεμβρίου

Στον Πεντζουρίδη το «λεύκωμα» του ΚΑΠΗ Ξάνθης!!! -Επιβραβεύεται ο «αγώνας» του για το… «βαρίδιο» Στάμος!

26 Νοεμβρίου

Πριν αλέκτωρ λαλήσει, ο αγώνας του γνωστού Πεντζουρίδη «επιβραβεύτηκε» από το «έτερον» ήμιση του Θεολόγου στην «αμαρτωτλή» ΕΑΠΑΞ Γιώργου Παπασταματίου…
Όπως είναι γνωστό, ευθύς μόλις ο Στάμος για λόγους πολιτικής ηθικής παραιτήθηκε από δημοτικός σύμβουλος και αντιδήμαρχος Ξάνθης, κάτι που κανένα από τα γνωστά «λαμόγια» της Τοπικής Αυτοδιοίκησης δεν αποτόλμησε βέβαια να κάνει για να «διευκολύνει» και τον Δήμαρχο….
Και την επομένη ο γνωστός Π.Β.Π βγήκε και τον κατηγόρησε ως… «πολιτικό βαρίδιο» του Δημάρχου Ξάνθης!
Για να αποκαλυφθεί τελικώς και να καταγγελθεί από τον Βαγγέλη Βασιλειάδη στο Κανάλι 6 ότι ο Γιώργος Παπασταματίου ανέθεσε στον… Πεντζουρίδη το «λεύκωμα» του ΚΑΠΗ Ξάνθης!!!!
-Μπράβο και στους Γιώργο-Θεολόγο αλλά και στον Δήμαρχο Ξάνθης για όλα αυτά…
-Με τη πρόταση «Λάκη, πάρτον και δημοτικό σου σύμβουλο»!!!

26 Νοεμβρίου

ΠΟΙΟΣ ΕΝΤΙΜΟΣ ΚΕΝΤΡΩΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΠΩΣ ΠΡΟΔΩΣΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

26 Νοεμβρίου
Ισχυρίζεται η Ντόρα ότι μπορεί να κερδίσει τους Κεντρώους σε περίπτωση που αναδειχτεί αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας και πραγματικά γελάνε οι έντιμοι Κεντρώοι με το θράσος της...
Διότι ποιος καθαρός κεντρώος μπορεί να ξεχάσει πως πρόδωσε ο Μητσοτάκης τον Γέρο της Δημοκρατίας Γ. Παπανδρέου και το κέντρο, «παραδίδοντας» την ίδια την Δημοκρατία στο παλάτι και τους «αποστάτες»;
Ποιος;

26 Νοεμβρίου

ΘΑ «ΕΤΡΙΖΑΝ»ΤΑ ΚΟΚΑΛΑ ΤΟΥ ΜΠΑΛΤΑΤΖΗ...

ΘΑ «ΕΤΡΙΖΑΝ»ΤΑ ΚΟΚΑΛΑ ΤΟΥ ΜΠΑΛΤΑΤΖΗ...

26 Νοεμβρίου
Κι έτσι και ζούσε ο Αλέξανδρος Μπαλτατζής, θα «έτριζαν» τα κόκαλά του αν άκουγε τη κόρη του Μητσοτάκη να ισχυρίζεται ότι σε περίπτωση που ηγηθεί της Νέας Δημοκρατίας, θα κερδίσει τους κεντρώους και έχει δήθεν... πολυσυλλεκτικότητα!
-Με τους «βατοπεδινούς» και τα «βαρίδια» να την στηρίζουν θα κερδίσει η Ντόρα το ΠΑΣΟΚ και τον Γ. Παπανδρέου; Αν είναι δυνατόν...

26 Νοεμβρίου

ΘΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ «ΠΛΑΤΕΙΑ - ΤΕΡΑΣ»!!!

26 Νοεμβρίου
Στέλνουμε μήνυμα σε όλους τους Ξανθιώτες και τους δημότες, επειδή τους «νοιώθουμε» και τους καταλαβαίνουμε για την «πλατεία-ΤΕΡΑΣ»...
Κι εμείς όσο βλέπουμε το τσιμέντο και το έργο να οδεύει προς ολοκλήρωση σε συνδυασμό με την ταλαιπωρία του κοσμάκη, νοιώθουμε συναισθηματικά το ίδιο.
-Να είστε σίγουροι όμως ότι «αργά» ή «γρήγορα», θα την αλλάξουμε την «πλατεία-ΤΕΡΑΣ»!!! Αυτή είναι η απαίτηση του κοσμάκη και στις δημοτικές εκλογές δεν ψηφίζουμε μόνο, αλλά και μαυρίζουμε...
-Θέλουμε την πλατεία μας, θέλουμε πίσω την «ιστορία» μας κι όχι την ταλαιπωρία μας... Και να είστε σίγουροι ότι αυτό το «έκτρωμα» που δημιουργείτε, λίγη «ζωή» θα έχει στη πόλη μας...
Ο επόμενος Δήμαρχος της πόλης, που σίγουρα δεν θα είναι ο Λάκης Στυλιανίδης, από εκεί σίγουρα θα ξεκινήσει...
Κατασκευάζοντας μια πλατεία χωρίς φανάρια στα... φανάρια και χωρίς τη σημερινή «κόλαση» που ζούμε πλέον σε όλους τους δρόμους της αγαπημένης μας πόλης!!!!

26 Νοεμβρίου

ΚΑΛΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΡΙΤΣΙΝΗΣ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΖΛΑΤΚΟ ΚΙ ΟΧΙ Η ΝΤΟΡΑ!

26 Νοεμβρίου


Πράγματι δεν μπορώ να τον καταλάβω τον Δήμαρχο Βιστωνίδας Νίκο Ζλάτκο και τις... «φουκαριάρικες» πρακτικές του. Ο οποίος Νίκος Ζλάτκος πήγε λέει προχθές στην Αλεξανδρούπολη να στηρίξει την... Ντόρα, λες κι αυτή θα τον βγάλει Δήμαρχο κι όχι εμείς που δώσαμε τον αγώνα για πάρτι του.
Και ο Σάκης Κριτσίνης που ξέδεψε ακόμη και λεφτά για πάρτι του και εισπράττει τώρα το ευχαριστώ...
Ζλάτκο, κάνε το ένα λάθος πίσω από το άλλο! Κοτζάμ Δήμαρχος, να «τρέχεις» πίσω από την Ντόρα, την οποία στηρίζουν όλοι οι εσωκομματικοί πολέμιοί σου....
-Τελικά μόνος σου... αυτοκτονείς! Ο Τσολακίδης δεν χρειάζεται καν να προσπαθήσει...

26 Νοεμβρίου

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ!!!

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ!!!

26 Νοεμβρίου
*«Καλύτερα να πάω κατηγορούμενος για ηθική αυτουργία, παρά να μείνουν χωρίς προσωπικό οι Παιδικοί σταθμοί…», μαθαίνω ότι δήλωσε ο Δήμαρχος Ξάνθης αφήνοντας αιχμές κατά του Θανάση Ξυνίδη…
-Τουτέστιν, «ο σκοπός αγιάζει τα… μέσα» για να ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝΕ Φιλίππου και Δήμαρχος και να διορίζουν τους… «ημέτερους» με αδιαφάνεια στους Παιδικούς Σταθμούς;
Ζήτωώώώ!
Κύριε Εισαγγελέα να αθωωθούν πάραυτα λόγω… έλλειψης δόλου! Παρανόμησαν αλλά για τα… «παιδιά» τους!
……
*Αίσθηση χθες από το πρωτοσέλιδό μας για τον Παναγιώτη Σγουρίδη. Και το μήνυμα των πολιτών (απ’ όλα τα κόμματα) να κατέβει υπερκομματικός υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης.
Μπορεί ο πρώην Αντιπρόεδρος της Βουλής να μην «μιλάει», αλλά οι πιέσεις όπως μαθαίνω μέρα με τη μέρα, εντείνονται... και χθες το βράδυ είχε συνάντηση με πολλούς φίλους του.
......
*Βέβαια το ερώτημα σε μια τέτοια περίπτωση είναι και το θα κάνουν Θανάσης Ξυνίδης και Χρήστος Πούλιος.
-Στο Στρατόπεδο Στυλιανίδη όμως και μόνο στο άκουσμα του ονόματος Σγουρίδη, μαθαίνω ότι επικρατούσε χθες ένας... πανικός!
……
*Άσε που ακόμη και οι Δημήτρης Μπένης - Γιάννης Παπαμαρκάκης, ευκολότερα κατεβαίνει με Σγουρίδη ή ανεξάρτητοι, παρά με... Τσέπελη – Φιλίππου και Θεολόγο!
Σημειώστε το κι αυτό.
......
*Αλλάζω θέμα. Καλά για τόσους «κάφρους» μας περνάει η κυρία Ντόρα Μπακογιάννη; Και αναφέρετε σε... «βαρίδια» που κόστισαν τις εκλογές στη Νέα Δημοκρατία, όταν στο πλευρό της βρίσκονται...
-Βουλγαράκης, Κοντός, Δούκας, Παυλίδης και γενικά όλα τα «βαρίδια»; Ντροπή της...
-Να προκαλεί όμως έτσι τη νοημοσύνη μας;;;
......
*Κι όσο για τον ωραίο Άρη με το... Κολωνάκι glamour ύφος, τελικά έμεινε να έρθει στο πλευρό της Ντόρας και ο… Βαλιανάτος και να συμπληρωθεί το καρέ!
Έλεος!
……
*Εμείς φίλοι Νεοδημοκράτες δεν θα σας πούμε τι θα ψηφίσετε την Κυριακή στις κάλπες. Δηλαδή Ντόρα ή Αντώνη Σαμαρά.
Δική σας η επιλογή.
-Ψηφίζοντας όμως Ντόρα να ξέρετε ότι ψηφίζετε και πάλι Κοντό. Γιάννη Ράπτη, Χατζηελευθεριάδη, Κίτσο, Ταρενίδη, αλλά και… Τσαλίδη, Γ. Παυλίδη, Ζαγναφέρη, Γαλανόπουλο, Στέλιο Μωραϊτη κλπ.
-Χέρι χέρι όλοι μαζί (πλην του Αλέκου που ήταν στην Αθήνα), έσπευσαν προχθές το βράδυ στη Καβάλα!
......
*Η Ντόρα των μηχανισμών, των «βατοπεδινών» και τον… «βολεμένων» επί Κυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας!
Ζήτωωωωω!
……
*Κουϊζ. Αληθεύει ότι στη συγκέντρωση του Κοντού το βράδυ της Τρίτης στο «Νατάσσα» δεν προσκλήθηκε ο Κίτσος επειδή υπέγραψε υπέρ Ντόρας από τη πλευρά του Νομάρχη Ξάνθης Γ. Παυλίδη λόγω της κουμπαριάς τους;
-Κι όχι από τη πλευρά του Αλέκου που τον είχε «βολέψει» στη Διοίκηση της ΑΤΕ αν και συνταξιούχος;
......
*Στην συγκέντρωση Σαμαρά στο Βελίδειο παραβρέθηκαν από τη Ξάνθη Στάμος Τριμίτζιος, Γιώργος Καρασακαλίδης, Διονύσης και Πελαγία Βώβου. Μάλιστα μετά το τέλος της ομιλίας του, τα είπαν στο «πόδι» με τον Μεσσήνιο πολιτικό.
......
*Δεν ξέρω βέβαια τι λένε οι άλλοι, ο Χρήστος Τέντσιος όμως βρίσκεται στο πλευρό του Αντώνη Σαμαρά... Κι όχι στο πλευρό της Ντόρας.
-Προφανώς λόγω Λύρατζη!

26 Νοεμβρίου

Σγουρίδη, «πάρε» την πόλη στα χέρια σου!

26 Νοεμβρίου
Ομάδα ενεργών πολιτών Ξανθιωτών από όλα τα κόμματα, «αηδιασμένη» από «επαγγελματίες» δημοτικούς συμβούλους, διαφθορά και διαπλοκή «πιέζει» τον πρώην Αντιπρόεδρο της Βουλής
Ο «θυμός» των Ξανθιωτών γίνεται ποτάμι οργής…!*Κατέβα Υπερκομματικός ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης, «χτύπα» τα «λαμόγια», «γκρέμισε» τη πλατεία-ΤΕΡΑΣ και ξαναφτιάξτην από την αρχή όπως την αγαπήσαμε, δώσε ελπίδα στους δημότες!
ΑΥΤΗ η εφημερίδα και κυρίως ο εκδότης της, από το 1994 μέχρι σήμερα, στήριξαν με πάθος τον Δήμαρχο Ξάνθης Λάκη Στυλιανίδη σε όλες του τις εκλογικές αναμετρήσεις, τον αγάπησαν για το ήθος και την σεμνότητά του, τον πίστεψαν για τα οράματά του. Ο σημερινός Λάκης Στυλιανίδης όμως, ΚΑΜΙΑ σχέση δεν έχει με τον πολιτικό που ενέπνεε τους Ξανθιώτες!Είναι πλέον «εγκλωβισμένος» στις πρακτικές και λογικές του «»αφανούς εταίρου» κ. Τσέπελη, του γνωστού Θεολόγου και σε έργα «εκτρώματα» που ταλαιπωρούν τους πολίτες και έχουν «αλλοιώσει» παντελώς τη Ξάνθη που όλοι αγαπήσαμε… λατρέψαμε και αποτελεί το καλύτερο κομμάτι της ψυχής μας.
ΑΥΤΗ η εφημερίδα ποτέ δεν ήταν στο πλευρό του Παναγιώτη Σγουρίδη. Αντίθετα τον «πολέμησε» σκληρά ακόμη κι όταν βρίσκονταν στα ύψη της δόξας και πολιτικής του εξουσίας…
Παραδέχεται όμως και αναγνωρίζει δύο πράγματα στον πρώην Αντιπρόεδρο της Βουλής. Την εντιμότητα και την καθαρότητά του.
Και φυσικά την αγάπη του για την Ξάνθη, γέννημα θρέμμα της οποίας είναι…
Την περασμένη Δευτέρα λοιπόν ζήσαμε κάτι πρωτόγνωρο…
-Ομάδα ενεργών πολιτών Ξανθιωτών από όλα τα κόμματα, «αηδιασμένη» από τους «επαγγελματίες» δημοτικούς συμβούλους, την διαφθορά και διαπλοκή που δυστυχώς αναδύει «οσμή» που δεν μπορεί πλέον να γίνει «ανεχτεί» από τη μεγάλη πλειοψηφία της τοπικής κοινωνίας, πήρε την πρωτοβουλία να κάνει την ανατροπή…
Μας επισκέφθηκε λοιπόν στα γραφεία μας και μας ζήτησε να στείλουμε το «μήνυμα» αλλά και ταυτόχρονα «την έκκληση» των πολιτών που αγαπάνε αυτή τη πόλη στον πρώην Αντιπρόεδρο της Βουλής μετά την μεγαλειώδη πολιτική του εμφάνιση στις τελευταίες εθνικές εκλογές της 4ης Οκτωβρίου και τις ψήφους που πήρε…
-Να κατέβει υπερκομματικός ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης και να «πάρει» τη πόλη στα χέρια του! Γιατί δεν πάει άλλο…
«Γράψτε το καθαρά. Ο «θυμός» των Ξανθιωτών γίνεται ποτάμι οργής…!
Ζητάμε από τον κύριο Σγουρίδη που ξέρουμε πόσο αγαπάει τη Ξάνθη, να κατέβει Υπερκομματικός ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης και να δώσει ελπίδα στη πόλη… Θα τον στηρίξουμε όλοι», μας είπαν.
-Το κύριο μήνυμά τους μετά από συζήτηση που είχαμε μαζί τους.
-Σγουρίδη, «χτύπα» τα «λαμόγια», «γκρέμισε» τη πλατεία-ΤΕΡΑΣ και ξαναφτιάξετην από την αρχή όπως την αγαπήσαμε και την ζήσαμε, δώσε ελπίδα στους δημότες! Ξέρουμε ότι θα σε «ξαφνιάσει» αυτή η πρότασή μας… ωστόσο το «ποτάμι δεν γυρίζει πλέον».
-Οι ενεργοί πολίτες πήραν την πρωτοβουλία, προηγούνται πλέον των πολιτικών και Αυτοδιοικητών και απαιτούν «ΚΑΘΑΡΣΗ» στο Δήμο Ξάνθης.
«Δίχως να σπάσουν τα αυγά, δεν γίνεται ομελέτα…»!
-Και δυστυχώς ούτε ο κύριος Πούλιος, ούτε ο κύριος Ανταμπούφης, ούτε και κανείς από τους νυν Αυτοδιοικητικούς (και κυρίως ο σημερινός Δήμαρχος), μπορούν πλέον να εμπνεύσουν τους πολίτες που επιζητούν την «ανατροπή» στη σημερινή καθεστωτική αντίληψη των «επαγγελματιών» του Δήμου Ξάνθης…