*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Μαΐου

Η Ντόρα στη Ξάνθη!

30 Μαΐου
Την Δευτέρα θα οριστικοποιηθεί το πρόγραμμα επισκέψεών της και η τελική ημερομηνία

ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΑ «ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ»!
*Έρχεται να δώσει την μάχη των Ευρωεκλογών απέναντι στα «ψευδοδιλήμματα» και τα «παπαγαλάκια» του ΠΑΣΟΚ, θα περιοδεύσει στην Ορεινή περιοχή και θα μιλήσει στη μειονότητα.
ΑΦΑΝΤΟΣ Ο «ΘΕΣΜΙΚΟΣ» ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ
*Περιοδεία στην αγορά και τους οικισμούς του Νομού θα κάνει την ερχόμενη Πέμπτη ο Υφυπουργός Εσωτερικών Αθανάσιος Νάκος, ενώ άφαντος είναι ο Νομάρχης Γ. Παυλίδης από όλες τις «εξορμήσεις» Κοντού και ΝΟΔΕ!
Την πολιτικό με τα μεγάλα οράματα για την Ελλάδα, την Υπουργό Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη, «επιστρατεύει» η Νέα Δημοκρατία απέναντι στην πρόσφατη επίσκεψη Παπανδρέου στη Ξάνθη κι ενώ εντείνεται το προεκλογικό κλίμα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Μ».
Μάλιστα την ερχόμενη Δευτέρα θα οριστικοποιηθεί το πρόγραμμα επισκέψεών της και η τελική ημερομηνία λόγω του σκληρού φόρτου εργασίας της Υπουργού, αφού κατά πάσα πιθανότητα η Υπουργός θα επισκεφθεί και το Νομό Ροδόπης, ύστερα από προσωπικό αίτημα του Υπουργού Μεταφορών κ.Ευριπίδη Στυλιανίδη.

ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΑ «ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ»!
Η Ντόρα έρχεται στη Ξάνθη να δώσει την μάχη των Ευρωεκλογών απέναντι στα «ψευδοδιλήμματα», τα «παπαγαλάκια» του ΠΑΣΟΚ, αλλά και την «προβοκάτσια» που σημειώθηκε πριν λίγες μέρες, όταν σε θρησκευτική εκδήλωση στον Κένταυρο και παρουσία των Μετέ (Ψευτομουφτής) και Τσετίν (βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ν. Ξάνθης), κάποιοι «θερμόαιμοι» έβγαλαν…Τουρκική σημαία, γεγονός που έγινε μάλιστα πρωτοσέλιδο χθες στο ΠΑΣΟΚικό «Εμπρός» και όχι τυχαία φυσικά….! (Σ. Σ. Το συμβάν ήδη διερευνάται από τις αρμόδιες υπηρεσίες και υποκρύπτει σίγουρα σκοπιμότητες…)
Η Υπουργός Εξωτερικών θα περιοδεύσει στην Ορεινή περιοχή του Νομού Ξάνθης και θα μιλήσει στη μειονότητα για το πρόγραμμα του Υπουργείου και την ανάπτυξη της περιοχής, ενώ θα δώσει «σκληρές» απαντήσεις στα «πράσινα παπαγαλάκια» και τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Παπανδρέου στην ατζέντα των εσωτερικών και εξωτερικών θεμάτων και στην έντονη «κινδυνολογία»τους που έχει ξεπεράσει κάθε όρια και προσβάλει τη χώρα και στο Εξωτερικό.

ΑΦΑΝΤΟΣ Ο «ΘΕΣΜΙΚΟΣ» ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ
Την ίδια ώρα πάντως που η Κυβέρνηση «επιστρατεύει» το πλέον βαρύ πολιτικό όνομα που διαθέτει, περιοδεία στην αγορά και τους οικισμούς του Νομού Ξάνθης θα κάνει την ερχόμενη Πέμπτη και ο Υφυπουργός Εσωτερικών Αθανάσιος Νάκος μαζί με κλιμάκιο της ΝΟΔΕ και θα συζητήσει με τον κόσμο για τις Ευρωεκλογές και τα προβλήματα της καθημερινότητας.
Εντύπωση πάντως κάνει στον Νεοδημοκρατικό κόσμο ότι, «άφαντος» στη κυριολεξία είναι ο Νομάρχης Γ. Παυλίδης από όλες τις «εξορμήσεις» Κοντού και ΝΟΔΕ ή κλιμακίων του κόμματος, με το πρόσχημα του δήθεν…θεσμικού ρόλου του! Κι ενώ τα πάντα τα οφείλει σε αυτή τη παράταξη!
Αντικειμενικοί παράγοντες πάντως εκτιμούσαν ότι, η «εξαφάνιση» του κυρίου Παυλίδη από την προεκλογική εκστρατεία της Νέας Δημοκρατίας, οφείλεται στους παρακάτω λόγους:
1. Φοβάται τυχόν αρνητικές αντιδράσεις στο πρόσωπό του από τους Νεοδημοκράτες σε δημοσίους χώρους.
2. Αντιλαμβάνεται πλήρως το «ψυχρό» και «άσχημο» κλίμα που έχει δημιουργήσει με αρνητικό αντίκτυπο και στη παράταξη αλλά και την παράταξη.
3. Μελετάει την «πολιτική συνταξιοδότησή» του, αφού τίποτα τελικά δεν του «βγήκε» από αυτά που ήλπιζε…
4. Θέλει να εμφανίσει το προφίλ του πολιτικού που είναι δήθεν…υπεράνω κομμάτων! Και με αυτό να αποχωρήσει από τη πολιτική ζωή…
…..

30 Μαΐου

Σύμφωνα με το ΠΑΣΟΚικό «Εμπρός»: Παρουσία «Μετέ» και Τσετίν, οπαδοί τους, σήκωσαν… Τουρκική σημαία στο Κένταυρο!

30 Μαΐου
Έτσι θα πάρετε κύριε Παπανδρέου τις ψήφους της μειονότητας και θα Κυβερνήσετε την Ελλάδα;;;

ΕΤΣΙ θα πάρετε κύριε Παπανδρέου τις ψήφους της μειονότητας; Κι έτσι θα «κυβερνήσετε» την Ελλάδα; Με το να εμφανίζουν κάποιοι θερμόαιμοι νεαροί μουσουλμάνοι όταν εμφανίζεται ο μουσουλμάνος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κύριος Τσετίν….ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ;;;

Και να τυγχάνει ο συγκεκριμένος πολιτικός της απολύτου ανοχής σας;;;
-Δεν είναι καθόλου τυχαία ότι παραμονές Ευρωεκλογών, «βγήκε» χθες το παρακάτω πρωτοσέλιδο του ΠΑΣΟΚικού «Εμπρός» με στόχο φυσικά.
-Τις ψήφους της…μειονότητας!!!
Αναλυτικά το δημοσίευμα ανέφερε του «Ε» ανέφερε τα παρακάτω:
«Συνέβη πρόσφατα στον Κένταυρο του Δ. Μύκης! Σήκωσαν σημαία… ΤΟΥΡΚΙΚΗ! Το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια τ6ης θρησκευτικής γιορτής των μουσουλμάνων Χάτι και παρουσία του ψευτομουφτή κ. Μετέ, του βουλευτή κ. Μάντατζη και του Τούρκου υποπρόξενου καθώς και άλλων αιρετών και παραγόντων της μειονότητας, οι οποίοι παραβρέθηκαν στο Χάτιμ και στη συνέχεια επισκέφτηκαν τη Σχολή Κοπτικής – Ραπτικής που λειτουργεί στον Κένταυρο υπό την χορηγία της ΤΕΞ!
Σήκωσαν σημαία… ΤΟΥΡΚΙΚΗ!
Τη στιγμή λοιπόν που το κλιμάκιο των «κεφαλών» της μειονότητας κατευθυνόταν στη Σχολή τρία άτομα, προφανώς «θερμόαιμοι» υπερασπιστές του τουρκισμού, μπρος στα μάτια των παραγόντων της μειονότητας και της κρατικής ασφάλειας που τους συνόδευε ξεδίπλωσαν μια τουρκική σημαία και αφού την… κυμάτισαν για λίγο την ξαναδίπλωσαν στις τσέπες τους και εξαφανίστηκαν! Δεν ήμασταν παρόντες για να καταγράψουμε τις αντιδράσεις των παραγόντων του κλιμακίου της μειονότητας, απ’ την αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης όμως και το Αστυνομικό Τμήμα Εχίνου δηλώνουν άγνοια!
Έγκυρες πληροφορίες του «Ε» όμως κάνουν λόγο ότι το περιστατικό προκάλεσε έκτακτη σύσκεψη των αρμοδίων υπηρεσιών και εκπροσώπων της ελληνικής πολιτείας και η αντίδραση θα εκφραστεί με διάβημα προς το Τουρκικό Προξενείο!
Σηκώνουν ψηλά τον αμανέ!
Το κομβικό σημείο του θέματος βρίσκεται στο αν συνιστά ή όχι αξιόποινη πράξη και αν έπρεπε να συλληφθούν αυτοί που το έκαναν. Όπως διευκρινίζουν νομικοί κύκλοι αυτό καθαυτό το γεγονός – της ανάρτησης δηλαδή ενός συμβόλου άλλου κράτους μέσα στην επικράτειά μας – δεν συνιστά αξιόποινη πράξη και εναπόκειται στη δικαιοδοσία του εισαγγελέα να παρέμβει αξιολογώντας τις συνθήκες όπως στο που αποσκοπούσε η ενέργεια αυτή αν δηλαδή συντρέχουν λόγοι διατάραξης της ειρήνης ή προσβολής της χώρας μας.
Παρόλα αυτά αυτό που θα ‘πρεπε να απασχολεί τους αρμόδιους και όπως φαίνεται από τη σύσκεψη τους απασχολεί είναι η πολιτική διάσταση της πράξης. Τα τρία… παλικάρια από τον Κένταυρο δεν πανηγύρισαν π.χ. για την… ομάδα τους αναρτώντας σημαία τουρκική μπρος στον τούρκο υποπρόξενο, ούτε το περιστατικό έλαβε χώρα σε μια εκδήλωση διακρατική, όπως πρόσφατα στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα με τον νομάρχη Ξάνθης. Έγινε από έλληνες μουσουλμάνους κατά τη διάρκεια μιας γιορτής μέσα στη χώρα τους, παρουσία αιρετών της μειονότητας και εκπροσώπου του Τουρκικού Προξενείου και είναι αυτονόητος ο συμβολισμός της πράξης».
-Το κείμενο του «Εμπρός» που κατά την δική μας εκτίμηση είναι και …αρκετά προβοκατόρικο, θέτουμε στη διάθεση όλων των αναγνωστών μας…που θα πρέπει να το εκτιμήσουν αναλόγως. Εμείς θα περιμένουμε να δούμε τις αντιδράσεις του ΠΑΣΟΚ στα παραπάνω… διότι σίγουρα το ΠΑΣΟΚ «ενισχύει» το δημοσίευμα του «Εμπρός» παραμονές Ευρωεκλογών!

30 Μαΐου

Νέα προσπάθεια (αυτοπροβολής) του Νομάρχη Ξάνθης να «υποκαταστήσει» τους Δημάρχους και να εμφανιστεί… υπερασπιστής της καθαρότητας των νερών στις παρα

30 Μαΐου

Ο ίδιος βέβαια κάνει τα μπάνια του μόνο
στη «θαυμάσια» βίλα του στη Χαλκιδική!!!

*Ουδεμία σχέση έχουν οι «γαλάζιες σημαίες» με το την ποιότητα νερών στις παραλίες του Νομού μας. Αυτό το ξέρουν και τα νήπια κύριε Νομάρχη…

………..
Το έχουμε γράψει πολλές φορές, τον έχουν «καταλάβει» όλοι οι Ξανθιώτες και ωστόσο αυτός… επιμένει!
Ο λόγος για τον Νομάρχη Ξάνθης Γιώργο Παυλίδη που ενώ στα θέματα ΟΥΣΙΑΣ και ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ τα έχει κάνει «μούσκεμα» και οι πολίτες ταλαιπωρούνται συνεχώς στις υπηρεσίες του, όταν πρόκειται για την «αυτοπροβολή» του, τότε τίποτα δεν αφήνει αναπάντητο…
Όπως είναι γνωστό, πριν λίγες μέρες αποτέλεσε αντικείμενο πολύς συζήτησης το ότι, «καμιά γαλάζια σημαία δεν δόθηκε σε παραλία του Νομού Ξάνθης» και οι λόγοι βέβαια σε αυτό είναι πολλοί…
Το θέμα όμως αυτό, δεν έχει να κάνει σε καμιά περίπτωση με την ποιότητα των νερών!!! Αυτό το ξέρουν ακόμη και τα νήπια…
Κυρίως έχει να κάνει με το πόσο «οργανωμένες» είναι οι παραλίες μας και να καταθέσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά οι αρμόδιοι Δήμοι του Νομού…
Στην ουσία δηλαδή πρόκειται για μια ακόμη νέα προσπάθεια (αυτοπροβολής) του Νομάρχη Ξάνθης να «υποκαταστήσει» τους Δημάρχους του Νομού και να εμφανιστεί… υπερασπιστής της καθαρότητας των νερών στις παραλίες μας!
Ο ίδιος βέβαια κάνει τα μπάνια του μόνο στη «θαυμάσια» βίλα του στη Χαλκιδική!!! Αφού επί τόσα χρόνια, δεν τον είδαμε ποτέ σε παραλία του Νομού μας…
Δημοσιεύουμε λοιπόν (και ως συνήθως τζαμπέ…), το χθεσινό δελτίο τύπου του κυρίου Παυλίδη για την ενημέρωσή σας:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΝΟΜΑΡΧΗ
«Η ποιότητα των νερών κολύμβησης στον Νομό Ξάνθης είναι κορυφαία - εξαιρετική»
Στο Πρόγραμμα European Environment Agency της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στο οποίο καταγράφεται διαχρονικά η ποιότητα των νερών κολύμβησης και για τα 27 κράτη μέλη και βεβαίως και για την Ελλάδα και συγκεκριμένα για τον Νομό μας, περιλαμβάνονται 13 παραλίες (θέσεις κολύμβησης) του Νομού Ξάνθης και η ποιότητα των νερών κολύμβησης αυτών, δηλαδή το σύνολο της παραλιακής ζώνης.
Συγκεκριμένα χαρακτηρίζεται στην κορυφαία κατηγορία, ως, excellent (άριστη, θαυμάσια), η ποιότητα των νερών κολύμβησης των παρακάτω παραλιών και παρουσιάζεται συνολικά και ξεχωριστά η ποιότητα των νερών για κάθε μια, σε σχετικά διαχρονικά διαγράμματα από το 2000-2008:
 Άγιος Ιωάννης-άσπρη άμμος.
 Άγιος Ιωάννης-Κάμπινγκ Δημόκριτος.
 Άβδηρα.
 Άβδηρα-Πόρτο Μόλο.
 Μάγγανα.
 Μάγγανα-Κάμπινγκ Πρωταγώρας.
 Μυρωδάτο-Κάμπινγκ Λεύκιππος.
 Παραλία Μάνδρας.
 Παραλία Δασοχωρίου.
 Παραλία Ερασμίου.
 Παραλία Μάνδρας-Κάμπινγκ Λαμπρούπολης.
 Παραλία Μυρωδάτου.
 Πόρτο Λάγος.
Μπορεί οποιοσδήποτε να βρει τα ανωτέρω στοιχεία στην ιστοσελίδα http://www.eea.europa.eu/themes/water/status-and-monitoring/bathing-water-data-viewer
Σχετικά ο Νομάρχης Ξάνθης κ. Γεώργιος Παυλίδης σχετικά δήλωσε: «Δεκατρείς (13) παραλίες μας χαρακτηρίζονται “θαυμάσιες” από τον αρμόδιο ανεξάρτητο και αμερόληπτο φορέα της Ευρωπαϊκής Ένωσης από πλευράς ποιότητας των νερών και των ακτών κολύμβησης. Καλλίτερη επιβεβαίωση για τις έξοχες παραλίες μας απ’ αυτήν δεν υπάρχει».
Διατίθεται σχετικό Link στην ιστοσελίδα της Νομαρχίας Ξάνθης www.xanthi.gr .
Ξάνθη, 29 Μαΐου 2009
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΟΜΑΡΧΗ

Η ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ «Μ»
Απλά και για να μη νομίζει ο εκ Γρεβενών πολιτικός κύριος Παυλίδης ότι οι Ξανθιώτες δεν ξέρουν τι συμβαίνει με τις «γαλάζιες σημαίες», επαναλαμβάνουμε τη θέση μας…
-Ουδεμία σχέση έχουν οι «γαλάζιες σημαίες» με το την ποιότητα νερών στις παραλίες του Νομού μας. Αυτό το ξέρουν και τα νήπια κύριε Νομάρχη… Επομένως μην τα «μπερδεύετε» συνειδητά με την ποιότητα νερών των θαλασσών του Νομού μας! Δεν χρειαζόμασταν εσάς για να ξέρουμε ότι όντως η ποιότητα νερών που κάνουμε κολύμπι είναι ΑΡΙΣΤΗ!
Π.Π.

30 Μαΐου

Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ: Ένα εκατ. € στο Ταμείο Φτώχειας!

30 Μαΐου

Επιταγή ύψους 1 εκατ. ευρώ υπέρ του Ταμείου Κοινωνικής Συνοχής (Ταμείο Φτώχειας) παρέδωσε χθες ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης στον υπουργό Οικονομίας.
Ο κ. Καρατζαφέρης αμέσως μετά την επίσκεψή του στο γραφείο του κ. Παπαθανασίου προέτρεψε και τα άλλα κόμματα να προσφέρουν μέρος της κρατικής χορηγίας τους στο Ταμείο.
Αντί της αλόγιστης σπατάλης των μεγάλων ποσών για τηλεοπτικά σποτ, ο ΛΑΟΣ αποφάσισε το αντίτιμο του ενός εκατομμυρίου ευρώ να κατατεθεί στο Ταμείο Φτώχειας, όπως το είχα πει άλλωστε και στο Κοινοβούλιο», ανέφερε και επισήμανε ότι κάθε κομματικό τηλεοπτικό σποτ αντιστοιχεί στη μηναία σύνταξη ενός μη προνομιούχου Ελληνα.
«Πιστεύω λοιπόν ότι δεν μας περισσεύουν χρήματα για τηλεοπτικές προκλήσεις και θα ήθελα να επαναλάβω την έκκληση που είχα κάνει μέσα στη Βουλή, όλα τα κόμματα να δώσουμε ένα ποσό από την πλούσια κρατική χορηγία σε όλους αυτούς που βάλλονται και προσβάλλονται από την οικονομική κρίση», κατέληξε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.

30 Μαΐου

ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΞΑΝΘΗΣ, ΑΝΑΜΕΜΙΓΜΕΝΟΣ ΣΕ….»ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ»!

30 Μαΐου

Η υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας εδώ και μήνες, παρακολουθούσε ανώτερο αξιωματικός της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης, διότι είχε καταγγελίες και πληροφορίες ότι, «ήταν συχνάζει τακτικά και παίζει «φρουτάκια» σε καφέ μπαρ της πόλης.
Τελικά σύμφωνα με πληροφορίες μας, συνέλαβε επ’ αυτοφόρω γνωστό αξιωματικό της Αστυνομικής Διεύθυνσης μέσα στο μαγαζί που «έπαιζε» και τον οδήγησαν στο αυτόφωρο μαζί με τον καταστηματάρχη που λειτουργούσε τα παράνομα παιχνίδια!!!
Την είδηση αποκάλυψε χθες από την «Ανοιχτή Γραμμή» ο Πάνος Παπαδόπουλος, ενώ «σιωπά» η Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης. Πληροφορίες λένε ότι οι δύο κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν στο αυτόφωρο, απολογήθηκαν την Πέμπτη το πρωϊ στον Εισαγγελέα και ορίστηκε τακτική δικάσιμος.
Το ερώτημα είναι αν στο κατηγορητήριο θα συμπεριληφθεί ή όχι και το αδίκημα της «προστασίας»!!!
Πάντως ο Αστυνομικός Διευθυντής Ξάνθης κ.Ανδρέας Ξιφαράς είναι «έξω» φρενών με το γεγονός και γι’ αυτό συγκάλεσε σύσκεψη στελεχών, δίνοντας αυστηρές εντολές στους διοικητές των Τμημάτων να αποφεύγουν τέτοιες συμπεριφορές (να συχνάζουν σε μαγαζιά με παράνομα παιχνίδια), τονίζοντας ότι ΘΑ ΠΑΤΑΞΕΙ τη ΔΙΑΦΘΟΡΑ από όπου κι αν προέρχεται!

30 Μαΐου

ΣΥΛΛΗΨΗ ΔΥΟ (02) ΑΤΟΜΩΝ ΓΙΑ ΚΛΟΠΗ ΤΕΛΕΣΘΕΙΣΑ ΚΑΤΑ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΙΑ

ΣΥΛΛΗΨΗ ΔΥΟ (02) ΑΤΟΜΩΝ ΓΙΑ ΚΛΟΠΗ ΤΕΛΕΣΘΕΙΣΑ ΚΑΤΑ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΙΑ

30 Μαΐου
Την 27.05.2009 και ώρα 16.00’ σε αγροτική περιοχή Κιμμερίων Πηγαδίων Ξάνθης. συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ξάνθης δύο ημεδαποί ηλικίας 26 και 30 ετών, οι οποίοι αφήρεσαν με πρόθεση να ιδιοποιηθούν παράνομα από ποιμνιοστάσιο ιδιοκτησίας 53χρονου, διάφορα σίδερα και μια κεντρόφυγα.
Δράστες με σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης που διενεργεί την προανάκριση θ’ αποσταλούν κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.

30 Μαΐου

ΨΙΘΥΡΟΙ ΚΑΡΔΙΑΣ!!!

30 Μαΐου
*Χαμός γίνεται όπως μαθαίνω για τον Σταμάτη Γονίδη ο οποίος όπως είναι γνωστό, έρχεται για μια και μοναδική βραδιά το Σάββατο 13 Ιουνίου στο ROMEO live.

Τα ρεζερβέ ξεκίνησαν και γίνεται ο… χαμός, όπως μαθαίνω!
……

*Η είδηση; Δεν αποκλείεται στη βραδιά με τον Γονίδη ο Τόρης Παπαδήμας να πάει με την…πρώην αγαπημένη του την Αφροδίτη, διότι τους…»συνδέουν» πολλά σε σχέση με αυτόν τον τραγουδιστή!
……

*Σίγουρα αυτό βγάζει είδηση. Ενώ λοιπόν την περασμένη Τετάρτη στην Ελληνική βραδιά του My club ήταν και ο αγαπημένος της Δημήτρης, σε ξεχωριστά «μπαριέρες» κάθισαν Λυδία Χωλίδου και Ειρήνη… και η πρώτη μάλιστα, δεν είχε καθόλου επαφή μαζί του!!!
-Μάρτυράς μου και ο Ανδρέας Ιντζές που ήταν μαζί τους!
-Ούτε για ένα σφηνάκι δεν πέρασε από εκεί ο Δημήτρης… καθότι όταν ο εκ Κομοτηνής d.j. λέει «τέλος», είναι το… τέλος! Αποδεδειγμένα…
……

*Τελικά εκτός από τεχνοκράτης, μας προέκυψε και… οικολόγος ο πολιτικός μηχανικός και ανεξάρτητος Υποψήφιος Δήμαρχος Μιχάλης Αμοιρίδης.
Γιατί το γράφω αυτό;
-Μα γιατί σήμερα και μάλιστα οικογενειακώς, θα πάει να καθαρίσει τη παραλία του Ερασμίου μαζί με τον Δήμαρχο Στέλιο Χατζηευαγγέλου και τον Δημήτρη Μπένη… Μπράβο τους!
*Ερημιά Πέμπτη βράδυ στη Ξάνθη. Ευτυχώς που ήρθε μια σχολή στη Ξάνθη και ξαφνικά γέμισαν… κόσμο τα μπαράκια, αλλιώς ήταν για…κλάματα η κίνηση!
……

*Στη Θεσσαλονίκη επί 3ήμερο εξαφανίστηκε ο πολιτευτής του ΛΑ.Ο.Σ Ξάνθης και γιατρός Γιώργος Ζεμπεκάκης…
Γι’ αυτό κι όσοι τον αναζητούσαν, τελικά ατύχησαν! Χθες το βράδυ επέστρεψε και κατευθείαν πήγε στο Νοσοκομείο για δουλειά…
……
*Αυτό κι αν είναι ειδησάρα!
Την Κυριακή 14 Ιουνίου λοιπόν και στις 1 το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό Αγίου Σάββα Ν. Μορσίνης Ξάνθης, η οικογένεια Στυλιανής-Πέτρου Πέτρου, παντρεύει τον γιο τους Γιώργο, που είναι ένα από τα καλύτερα παιδιά.
Τυχερή νύφη η πανέμορφη Κική Γκαγκαβούζη, ενώ κουμπάροι θα είναι ο Λευτέρης Δήμογλου και η Γεωργία Γραμματικού.
Το γλέντι θα γίνει στη συνέχεια στον «Απόλλωνα». Οι ώρες οι καλές…
……
*Μια κούκλα που εντυπωσίασε ιδιαίτερα τον ανδρικό πληθυσμό που παρέστη στη προχθεσινή συνέντευξη του βουλευτή του ΛΑ.ΟΣ. Σερρών κ. Πολατίδη, είναι η υποψήφια ευρωβουλευτή του ΛΑΟΣ Ιωάννα – Βασιλική Μπασδιάρα, από την Αλεξανδρούπολη που ήταν εκεί, με λαμπερό πρόσωπο και ελάχιστο τρακ…
Μια κούκλα που μας γοήτευσε όλους!
…..
*Για δες καιρό που διάλεξε, ο Μάριος να φύγει….
-Τώρα που στο ΛΑ.Ο.Σ «ανθίζουν» οι…υποψήφιες και μπαίνουν αστέρια στο κόμμα!
……

*Πολύ ανεβασμένη και ανανεωμένη βλέπω τον τελευταίο καιρό την όμορφη Γαλήνη…
Φταίει ο έρωτας για τον Junior Μουσούλα, ή το μονόπετρο των….αρραβώνων που της έκανε ο αγαπημένος της! Τουλάχιστον κάτι τέτοιο κυκλοφόρησε…
……

*Το My club μπορεί να άνοιξε, το καλοκαίρι έστω και μετ’ εμποδίων μπορεί να ήρθε, αλλά Γιώργος και Αγγελική Ηλιάδου είναι άφαντοι…
Ακόμη δεν βγήκαν στα καλοκαιρινά μαγαζιά!
-Απαράδεκτο!
-Διότι εκτός των άλλων, ξεκίνησαν και τα σουβλάκια στο My club!
……

*Ποιος εργολάβος μόνο θα μπορούσε να πάρει μια… Μολδαβή 18 ετών στο εξοχικό (του) στα Άβδηρα, διότι μόνο αυτός έμαθε να… ΠΛΗΡΩΝΕΙ και να το «παίζει»… εραστής;
Αυτό είναι είδηση που μπορώ να αποκαλύψω μόνο στον πρώην «κολλητό» μου… για πολλούς λόγους.
Άλλωστε ο καθένας μας, έχει και την… αχίλλειο πτέρνα του.
……

*Να ευχηθώ στην Ελένη Αλεξίου που σήμερα γίνεται νονά και βαπτίζει το παιδί της αδελφής της, πάντα άξια και στα… δικά της!
......
*Δεν αποκλείεται τελικώς να μη φύγει για Κύπρο η πανέμορφη δίμετρη η Ελευθερία, φοιτήτρια της Πολυτεχνικής και κολλητή της Ελένης Καπώνη…
Δηλαδή να καθίσει και να κάνει καλοκαίρι μαζί μας!
-Άριστη επιλογή και συνυπογράφω!

30 Μαΐου

Με εντολή δήθεν του Καραμανλή…

30 Μαΐου

Επειδή τις τελευταίες μέρες, μας «τάραξε» να μας ενημερώνει ο γνωστός Καρυπίδης ότι δήθεν ο Κοντός τοποθετήθηκε συντονιστής στο Νομό Έβρο από τον… Καραμανλή, γεγονός που πέραν του ψευδές είναι και γελοίο, σας δίνω όλη την αλήθεια για το πώς τοποθετήθηκαν οι Συντονιστές της Ν.Δ. στην Περιφέρειά μας!
Κι έχουμε και λέμε.
Στη πραγματικότητα αυτή η ιστορία δεν είναι τίποτα άλλο από «τράμπες» ανάμεσα σε βουλευτές της Θράκης που ανέλαβαν συντονιστές σε γειτονικούς νομούς από τις εκλογικές τους περιφέρειες! Τα ίδια συνέβησαν και στην Ανατολική Μακεδονία. Έτσι, ο Καβαλιώτης βουλευτής Δημήτρης Χριστοφιλογιάννης ανέλαβε υπεύθυνος στην Δράμα και ο Δραμινός πρώην υμαθ Μαργαρίτης Τζίμας ορίστηκε υπεύθυνος προεκλογικού αγώνα στην Καβάλα.
Επίσης συντονιστής για το νομό Ροδόπης ανέλαβε ο Εβρίτης βουλευτής Αλέκος Δερμετζόπουλος, συντονιστής για το νομό Ξάνθης ο επίσης Εβρίτης Άκης Γεροντόπουλος και συντονιστής για το νομό Έβρου ο ημέτερος Κοντός ενώ οι διορισμοί έγιναν βάσει του… Αθηναϊκού Πρακτορείου! Όπως σχολιάζει δηκτικά και Αθηναϊκή εφημερίδα…
Από εκεί δηλαδή ενημερώθηκαν οι «συντονιστές»!!!
Βέβαια για το άγριο «δούλεμα» που πέφτει, δεν φταίει ο εκδότης, αλλά αυτός που τον… πληροφορεί, βάζοντας μπροστά το όνομα του Καραμανλή! Κι ο νοών νοείτω…

30 Μαΐου

ΘΩΜΑΣ ΜΙΧΟΓΛΟΥ ΣΕ ΧΑΤΖΗΕΥΑΓΓΕΛΟΥ: Γιατί τα Μάγγανα δεν πήραν γαλάζια σημαία κύριε Δήμαρχε;

30 Μαΐου



Την ίδια ώρα που οι «γαλάζιοι» Δημήτρης Μπένης και Μιχάλης Αμοιρίδης στηρίζουν τον Χατζηευαγγέλου καθαρίζοντας (σήμερα…) την παραλία του Ερασμίου, ο δημοτικός σύμβουλος και στέλεχος της ΝΟΔΕ Θωμάς Μίχογλου κατέθεσε τη παρακάτω ερώτηση για τον πράσινο Δήμαρχο Τοπείρου.
«ΠΡΟΣ: Τον Κο Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Τοπείρου
Επειδή δυστυχώς τα προβλήματα του Δήμου μας συσσωρεύονται χωρίς να επιλύεται κανένα από τη Δημοτική Αρχή, παρακαλώ όπως δοθούν απαντήσεις στο εξής που παραθέτω και να συζητηθεί ως θέμα της ημερήσιας διάταξης: Για ποιο λόγο εδώ και δύο χρόνια δεν έγιναν οι απαιτούμενες ενέργειες ώστε η παραλία Μαγγάνων να πάρει την γαλάζια σημαία; Ενώ την κατείχε εδώ και δεκαετίες;
Θωμάς Μίχογλου
Δημοτικός Σύμβουλος»
-Μα γιατί ο κύριος Χατζηευαγγέλου νοιάζεται μόνο για την… «πράσινη σημαία»!!! Θέλει κι ερώτημα;

30 Μαΐου

ΣΤΑΘΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Πολλά μέλη είχαν φύγει από το ΛΑ.Ο.Σ λόγω Δραγουϊδη - Αδαμίδη και επιστρέφουν!

30 Μαΐου

Ξεκάθαρος στις απόψεις και θέσεις του ήταν χθες ο υποψήφιος Νομάρχης Ξάνθης του ΛΑ.Ο.Σ Στάθης Παπαδόπουλος. Σχολιάζοντας μάλιστα τις «παραιτήσεις» των Δραγουϊδη-Μάκη Αδαμίδη, τόνισε με έμφαση ότι, «πολλά στελέχη και φίλοι του ΛΑ.Ο.Σ είχαν φύγει εξ’ αιτίας τους και ξαναγυρνάνε…
«Οι κύριοι αυτοί με τους οποίους δεν θέλω να ασχολούμαι, έπαιζαν «προσωπικά» παιχνίδια. Έλυνα τις προσωπικές τους διαφορές μέσα από το κόμμα. Το ομολόγησαν άλλωστε και οι ίδιοι λέγοντας ότι όλος ο πόνος τους ήταν που δεν τους έδινε τη «σφραγίδα» ο Πρόεδρος της Νομαρχιακής κ.Καμπάκτσαλης…Εμένα με προσωπική επιστολή ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ με κάλεσε να συστραττευτώ μαζί του και δεν πήγα. Ο κύριος Δραγουϊδης δήλωσε ότι επιστρέφει στο ΠΑΣΟΚ. Θα τον πάρουν και ποιος θα τον πάρει με τα όσα έχει κάνει; Αυτό δεν μας το διευκρίνισε»…
Και κατέληξε ο Στάθης Παπαδόπουλος. «Είναι δυνατόν, τον Δήμαρχο Ξάνθης Λάκη Στυλιανίδη που σαν κόμμα τον στηρίξαμε στις δημοτικές εκλογές του 2006, να έρχεται στα ξαφνικά ο κύριος Δραγουϊδης και να τον καταγγέλλει επειδή έχει προσωπικά προβλήματα μαζί του; Και μάλιστα με ψεύδη; Και να εμφανιζόμαστε σαν κόμμα ανακόλουθοι απέναντί του;» Κι όμως… Ήταν δυνατόν!
-Μέχρι βέβαια που κατάλαβαν τι συμβαίνει και από τα κεντρικά, αλλά και ο ίδιος ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ!!!

30 Μαΐου

Τα «σενάρια» ορατά και φανερά από τώρα…

Τα «σενάρια» ορατά και φανερά από τώρα…

30 Μαΐου
«Αν η Ν.Δ. πάει καλά στις Ευρωεκλογές και ρθεί ΠΡΩΤΟ κόμμα, τότε αυτό θα οφείλεται στους Κοντό Αλέκο - Γιώργο Παυλίδη!
Αν η Ν.Δ. «πατώσει» και το ΠΑΣΟΚ αυξήσει τη διαφορά, τότε θα φταίνε αποκλειστικά και μόνο… Μωραϊτης, Γεροντόπουλος & ΝΟΔΕ!»
Η δική μας θέση.
-Καθαρά ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ζητάνε οι Νεοδημοκράτες από τον Κώστα Καραμανλή! Τίποτα λιγότερο ή περισσότερο…

30 Μαΐου

ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΠΛΕΟΝ Ο ΚΟΝΤΟΣ…!

30 Μαΐου

Την υποψήφια ευρωβουλευτή του ΛΑΟΣ Ιωάννα – Βασιλική Μπασδιάρα, από την Αλεξανδρούπολη, παρουσίασε χθες σε συνέντευξη τύπου στα τοπικά Μ.Μ.Ε ο βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ στο Ν. Σερρών κ. Πολατίδης.
Αποφεύγοντας να σχολιάσει την παραίτηση Δραγουϊδη-Μάκη Αδαμίδη (πέρασε αδιάφορα το θέμα), ο κ. Πολατίδης στη σημασία των ευρωεκλογών, αλλά και σε μία σειρά σημαντικών θεμάτων για την Θράκη, όπως το ζήτημα της μουσουλμανικής μειονότητας, η είσοδος των λαθρομεταναστών από τον Έβρο κ.α. και την ανυπαρξία θετικής Κυβερνητικής πολιτικής για την περιοχή μας.
Ο ίδιος εξέφρασε επίσης την αισιοδοξία του για το εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής 7 Ιουνίου και ζήτησε την στήριξη του ΛΑ.Ο.Σ. για «δυνατή φωνή στην Ευρώπη».
ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ εγκωμίασε ιδιαίτερα την πρωτοβουλία του Προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ να παραδώσει ένα εκατομμύριο Ευρώ στο Ταμείο της Φτώχειας από την πλούσια κρατική χορηγία για το κόμμα τους.
Στη συνέντευξη ήταν παρόντα τόσο ο Πρόεδρος της Ν.Ε κΚαμπάκτσαλης όσο και πολιτευτές και στελέχη του κόμματος.

30 Μαΐου

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΠΕΙΡΟΥ ΣΤΕΛΙΟ ΧΑΤΖΗΕΥΑΓΓΕΛΟΥ!

30 Μαΐου

Οφείλουμε να δώσουμε τα συγχαρητήριά μας στον Δήμαρχο Τοπείρου Στέλιο Χατζηευαγγέλου αφού κατάφερε και καταφέρνει και με Κυβέρνηση Ν.Δ. να έχει όλα τα «γαλάζια» πρωτοκλασάτα στελέχη στο… «τσεπάκι»!
Όσο ήταν παντοδύναμος Υπουργός ο Κοντός, ήταν ο μόνος Δήμαρχος που το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης ήταν ορθάνοιχτο για πάρτι του, ενώ τα γεύματα στο J.K έπαιρναν και έδιναν, ενώ σήμερα υπό την αιγίδα του, δύο ανεξάρτητοι γαλάζιοι υποψήφιοι Δήμαρχοι και εργολάβοι, ο Δημήτρης Μπένης και ο Μιχάλης Αμοιρίδης, με σχολεία και συλλόγους, θα «καθαρίσουν» την παραλία του Ερασμίου…
-Μπράβο Στελάρα που επί μια 5ετία έχεις βάλεις όλη τη Νέα Δημοκρατία στο «τσεπάκι» και τώρα που έρχεται το ΠΑΣΟΚ, θα γίνεις ακόμη πιο… ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΣ!

30 Μαΐου

ΛΑΘΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΕΝΗ…

30 Μαΐου

Προτιμότερο θα ‘τανε να κάνει μια σπουδαία πολιτική παρέμβαση στα δημοτικά ή στο καυτό θέμα των «συνεταίρων» του Elisso, παρά να «εκτεθεί» με μια εκδήλωση όπως η σημερινή, που περισσότερο θυμίζει οικολογικό σύλλογο, παρά έναν Ανεξάρτητο δημοτικό συνδυασμό.
-Λάθος πολιτική κίνηση αυτή του Δημήτρη Μπένης και της Κίνησης Πολιτών που ηγείται και πιθανόν ήθελε να καταστήσει σαφή την «ύπαρξή» της…μετά την «σιωπή» τόσων μηνών.
-Το να τεθεί υπό την αιγίδα μάλιστα του… Χατζηευαγγέλου και της Σακάλογλου η πρωτοβουλία της δημοτικής παράταξης του Δημήτρη να καθαρίσει την παραλία του Ερασμίου, όχι μόνο δεν πρόσφερε κάτι ουσιαστικό αλλά απεναντίας… Τον εξέθεσε πολιτικά.
-Βάζεις υπό την αιγίδα ενός Δημάρχου μια πρωτοβουλία καθαριότητας, επειδή ο συγκεκριμένος Δήμος αδιαφορεί να κάνει τα αυτονόητα;
-Δηλαδή άλλος ένας… εργολάβος φίλτατε Δημήτρη που προσδοκά εργολαβικά οφέλη από έναν πράσινο Δήμαρχο που ΦΟΒΑΤΑΙ τον έλεγχο στην περίφημη δημοτική εταιρεία Ανάπτυξης Τοπείρου; Και καταγγέλλεται γιατί δεν θέλει δημοτικό σύμβουλο από την αντιπολίτευση στην διοίκησή του;

30 Μαΐου

ΜΑΣ ΑΠΑΛΛΑΞΕ ΑΠΟ ΤΗ… ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ!

30 Μαΐου

Θυμάστε έναν αρθρογράφο εν ονόματι Κουριανίδη που μέσα από την εφημερίδα «Αγώνας», εγκωμίαζε business του Πεντζουρίδη, είτε σχολίαζε αρνητικά τον Δήμαρχο Ξάνθης γιατί αγόρασε το κτίριο της Τράπεζας της Ελλάδος για να το κάνει Δημαρχείο στο κέντρο της πόλης και ρωτούσε με υπονοούμενα πόσο… κόστισε, όταν ο Δήμαρχος εξ’ αρχής είχε αναφερθεί στην τιμή αγοράς του από την Διοίκηση;
Ε, λοιπόν ο εν λόγω κύριος ήταν από την…Θεσσαλονίκη, μετατέθηκε στη Ξάνθη σαν άνθρωπος του Εμφιετζόγλου αλλά ο Πρόεδρος της Μηχανικής τον… έστειλε» από την αρχή και τελικά… επιστρέφει εκ νέου στη συμπρωτεύουσα, αφού δεν έχει ρόλο πλέον εδώ.
-Κοινώς μας απάλλαξε από την παρουσία του… ενώ μέχρι πριν λίγες μέρες, υποτίθεται εμφανίζονταν τιμητής της… πόλης μας σαν αρθογράφος του «Αγώνα».
-Κοσμά, άντε στην υγειά του… επόμενου!

30 Μαΐου

30 Μαΐου

*Η Ντόρα τελικώς έρχεται στη Ξάνθη (εντός των ημερών), προκειμένου με τις προσβάσεις που έχει στη μειονότητα, να «περισώσει» την κατάσταση…
-Διότι κακά τα ψέματα, με ηγέτες τον Κοντό Αλέκο και τον Ριτβάν, μόνο αισιόδοξος δεν μπορεί να είναι κανείς για το αποτέλεσμα της 7ης Ιούνη…
……
*Και κάτι που έχει σχέση με τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας στις επόμενες Εθνικές εκλογές.
Ο Καραμανλής σε καμιά περίπτωση δεν είπε ότι «θα συμπεριληφθούν στα ψηφοδέλτια οι Βατοπεδινοί…»!
Αντίθετα επιβεβαίωσε αυτό που επαναλαμβάνω συχνά από τη στήλη.
-Τα ψηφοδέλτια είναι ανοιχτά… για όλους!
-Κι όσοι προκάλεσαν το κοινό αίσθημα με στόχο τα προσωπικά τους και μόνο συμφέροντα με αλαζονεία και σημαία το ψεύδος, λογικό είναι να «φοβούνται»…
……
*Επίσης, μετά τις Ευρωεκλογές, γιατί τώρα οι «καιροί» είναι δύσκολοι, θα σας αποκαλύψω τι… «βαρεμάρα» υπήρχε στη Τοπική Νέα Δημοκρατία να βρεθούν στελέχη ακόμη και για τα… ντιμπέϊτ με τα στελέχη των άλλων κομμάτων.
-Όταν έπαιρνε ο Σταύρος τον έναν πίσω από τον άλλον κι όλοι… παρέπεμπαν στο τέλος στον… Θεολόγο!
Γιατί κανείς δεν πήγαινε!
-Θέλετε ορισμένα ονόματα; Μιχάλης Πουσπουρίκας, Μπάμπης Δημαρχόπουλος κ.α.
……
*Όταν ο Θεολόγος Καλαϊτζής λοιπόν-τον οποίο το ΠΑΣΟΚ έχει υπό «ομηρία» και γνωρίζει ο δικηγόρος τι εννοώ-, ανέλαβε την υπεράσπιση της Νέας Δημοκρατίας, αντιλαμβάνεστε τι κατάσταση επικρατεί…!
……
*Τη φράση «ο βασιλιάς είναι γυμνός», την καταλαβαίνω για τον Δήμαρχο Ξάνθης… Πολιτικά σαν «σχήμα λόγου», μπορεί να σταθεί.
-Η φράση όμως, «ο Καρνάβαλος είναι γυμνός», εκτός του ότι αδικεί και εξυβρίζει τον σεμνό Λάκη Στυλιανίδη, με παραπέμπει στην αντιπαράθεση Σωκράτη Ξυνίδη-Μανώλη Φανουράκη για τον… Ξανθιώτη Καρνάβαλο!
-Δεν μπορώ να πειστώ ότι συνειδητά ο Αμανατίδης «μπέρδεψε» τη λέξη «βασιλιάς» με τη λέξη… «Καρνάβαλος»!
……
*Ευτυχώς βέβαια ο Λάκης τυγχάνει της στήριξης του… Μούρκα, οπότε και η Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Ξάνθης, θα πάρει φαντάζομαι και την ανάλογη απάντηση…
……
*Δεν την «άκουσα» την εκπομπή του φίλου μου Τένη Καμαρίδη και τους «ύμνους»του για Δραγουϊδη-Αδαμίδη προχθές στο ράδιο του Γκορόγια αλλά και δεν θα με παραξένευαν…
Ωστόσο περιμένω αυτά που είπε στην εκπομπή του, να τα δημοσιεύσει και στη «ΘΡΑΚΗ» του, για να δώσω και τις απαντήσεις που απαιτούνται στη συγκεκριμένη «παρέα»… με βάση τα ΓΡΑΠΤΑ κι όχι τα λόγια του «αέρα»!
-Διότι είναι αλήθεια πως αυτή η «ιστορία» (να δω τον Τένη μέχρι και μάρτυρα του γνωστού Μάριου…), είναι αλήθεια ότι με ΠΛΗΓΩΣΕ πολύ!
-Το γράφω, για να τον… ικανοποιήσω ακόμη περισσότερο!
……
*Διότι κακά τα ψέματα, περί «παρέας» επρόκειτο (εκδότες και εμπειροτέχνης) που με τη «σφραγίδα» του ΛΑ.Ο.Σ κατέγγελναν όσους είχε… στη «μπούκα» επιλύοντας τα προσωπικά της προβλήματα...!
-Και δεν εννοώ μόνο εμένα, τον Στέλιο Μωραϊτη, ή τον Δήμαρχο….
-Δυστυχώς όμως, πλην του Καμπάκτσαλη και ο Γιώργος Καρατζαφέρης, τους πήρε χαμπάρι!
……
*Άλλωστε ο Τένης είναι ο πρώτος που ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ τον Δραγουϊδη, ανοίγοντας και τα …«δικά μας» μάτια! Οπότε ένας επί πλέον λόγος να μη προκαλεί τη νοημοσύνη του…
Εκτός κι αν το δέλεαρ της αποζημίωσης των… 900 χιλ. Ευρώ που διαδίδει ο εργολάβος των αυθαιρέτων ότι θα πάρει από τον Δήμαρχο, υπερτερεί και της αλήθειας.

29 Μαΐου

Καταρρέουν τα «πράσινα» γκάλοπ…. Δεν αποκλείεται η Πρωτιά για τη Ν.Δ.

29 Μαΐου
Ενώ «λοιδορηθήκαν» από το φιλικό έντυπο του Κοντού Άκης Γεροντόπουλος και Στέλιος Μωραϊτης που δίνουν τον αγώνα και τον «πιστεύουν»
ΤΙ ΛΕΝΕ ΝΤΟΡΑ, ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ

*Αέρας αισιοδοξίας στην Κυβερνητική παράταξη, ενώ το ΠΑΣΟΚ μιλάει για «Συγχωροχάρτι Καραμανλή για Βατοπεδινούς» και «ποντάρει» στο Σκάνδαλο της Μονής, για να κρατήσει τη διαφορά…

ΕΝΤΟΝΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ!
ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ - ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ: Προσωπική «φιέστα» Κοντού-ΣΕΚΕ η αυριανή εκδήλωση στο Δημοτικό Αμφιθέατρο, «φταίει» η ΝΟΔΕ που δεν διοργάνωσε μια ΕΝΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ!


.


ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΟΔΕ Ν.Δ. Ν. ΞΑΝΘΗΣ:
Τα πράσινα γκάλοπ των πράσινων παπαγάλων θα διαψευστούν παταγωδώς…

ΤΗΝ ίδια ακριβώς ώρα που η εφημερίδα που «εκπροσωπεί» τον πρώην Υπουργό Κοντό Αλέκο, «λοιδορεί» τον βουλευτή της Ν.Δ. κ.Γεροντόπουλο και τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Στέλιο Μωραϊτη για τον αγώνα που κάνουν υπέρ της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό Ξάνθης με κείμενα σαν το παρακάτω:
«Στην Ξάνθη η Ν.Δ. ήρθε στις τελευταίες εκλογές 10 ποσοστιαίες μονάδες πίσω από το ΠΑΣΟκ και ο συντονιστής του προεκλογικού αγώνα της ΝΟΔΕ Ξάνθης, βουλευτής Έβρου κ.Γεροντόπουλος δήλωνε προχθές ότι η Ν.Δ. θα έρθει πρώτη στις Ευρωεκλογές και πανελλαδικά και τοπικά στην Ξάνθη.
-Κύριε Μωραΐτη κάντε ένα τραπέζι στον άνθρωπο, κεράστε τον ένα κρασί είναι ίσως από αυτούς που άρχισαν να πιστεύουν στην νίκη της Νέας Δημοκρατίας!!!»
Ενισχύεται κάθε μέρα και περισσότερο ο άνεμος αισιοδοξίας στη Ρηγίλλης εν όψει ευρωεκλογών. Η συσπείρωση των ψηφοφόρων της ΝΔ – έστω και με αργά βήματα – αυξάνεται και μαζί της ανεβαίνουν και τα ποσοστά του κόμματος, οπότε στο κυβερνητικό στρατόπεδο δέκα ημέρες πριν από την εκλογική διαδικασία έχουν κάθε λόγο να πιστεύουν στο νικηφόρο αποτέλεσμα. Τα γκάλοπ που εμφανίζονται τις τελευταίες ημέρες είναι τόσο αντιφατικά ώστε αρχίζουν να καταρρέουν και δεν αποκλείεται ακόμη και η νίκη της ΝΔ αν τελικά υπάρξει αναμενόμενη συσπείρωση των οπαδών.
ΤΗΝ περασμένη Τρίτη, υπό την προεδρία του Κώστα Καραμανλή συνεδρίασε στα γραφεία του κόμματος η Κ.Ε. Ευρωεκλογών της Ν.Δ. όπου συζητήθηκαν οι δράσεις των γαλάζιων στελεχών, ο τόνος του πολιτικού αγώνα που θα ακολουθήσει από εδώ και πέρα, καθώς και τα διαφημιστικά σποτ που θα βγουν μέσω των ΜΜΕ κατά τις επόμενες κρίσιμες ημέρες. Ήδη προγραμματίζονται ομιλίες κορυφαίων στελεχών στην περιφέρεια. Η Ντόρα Μπακογιάννη μιλάει σήμερα Παρασκευή στην Κόρινθο, ο Δ. Αβραμόπουλος στη Σύρο, ο Β. Μειμαράκης στη Θεσσαλονίκη και ο Γ. Παπαθανασίου στη Λειβαδιά… Εχθές μίλησε στη Λειβαδιά η Φάνη Πάλλη – Πετραλιά. Ως προς τα διαφημιστικά σποτ, ήδη από προχθές προβάλλονται δύο καινούρια που εστιάζουν στο μέχρι σήμερα κυβερνητικό έργο. Δηλαδή η αισιοδοξία για ΝΙΚΗ στις Ευρωεκλογές της 7 Ιουνίου, είναι διάχυτη πλέον στα πρόσωπα των πρωτοκλασάτων στελεχών και δυστυχώς «αμφισβητείται» και μάλιστα με πολύ μεγάλη ειρωνεία, από το φιλικό έντυπο των κυρίων Κοντού-Ρουσόπουλου στη Ξάνθη!!!

ΤΙ ΔΗΛΩΣΑΝ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΑΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ
Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις των πρωτοκλασάτων στελεχών της παράταξης μετά την συνεδρίαση της Επιτροπής Ευρωεκλογών που δήλωσαν:
•Μαριέττα Γιαννάκου: «Η αποχή δεν θα είναι μεγάλη. Όλοι οι ψηφοφόροι πρέπει να προσέλθουν στην κάλπη».
•Ντόρα Μπακογιάννη: «Η Ν.Δ. είναι αποφασισμένη να ακολουθήσει το δύσκολο έργο και να δείξει υπευθυνότητα σε μια δύσκολη περίοδο. Τα αποτελέσματα μας δικαιώνουν».
•Προκόπης Παυλόπουλος: «Υπάρχει τεράστια διαφορά στον πολιτικό λόγο των δύο κομμάτων. Από τη μία υπάρχει πολιτικός λόγος και από την άλλη πλευρά παραπληροφόρηση, αοριστολογία και αμηχανία».
•Βαγγέλης Μειμαράκης: «Εκλογές θα γίνουν το 2011 και η μόνη περίπτωση πρόωρων είναι σε περίπτωση που το ΠΑΣΟΚ μπλοκάρει την εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας»
•Λευτέρης Ζαγορίτης: «Τα διαφημιστικά σποτ είναι λειτουργικά και ευρηματικά με στόχο την ενημέρωση του κόσμου».
•Γιάννης Τραγάκης: «Στόχος είναι η ΝΔ να βγει πρώτη στις ευρωεκλογές».

ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΩΡΑΪΤΗΣ: ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΓΚΑΛΟΠ ΘΑ ΔΙΑΨΕΥΣΤΟΥΝ!
Χαρακτηριστικές είναι και οι δηλώσεις του Προέδρου της ΝΟΔΕ Στέλιου Μωραϊτη που με αποκλειστικές δηλώσεις του στο «Μ» τόνισε με έμφαση: «Τα πράσινα γκάλοπ των πράσινων παπαγάλων θα διαψευστούν παταγωδώς… Η κινδυνολογία του κυρίου Παπανδρέου δεν θα περάπεράσει. Το ΧΤΕΣ οριστικά ανήκει στο χτες…»!

29 Μαΐου

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ: Ένα εκ. Ευρώ από ΛΑ.Ο.Σ στο Ταμείο της Φτώχειας, αντί των…τηλεοπτικών spot!

29 Μαΐου
Την ικανοποίησή τους εξέφρασαν Μιχ. Χαραλαμπίδης και Ν.Ε. ΛΑ.Ο.Σ Ξάνθης για την κοινωνική πρωτοβουλία του Προέδρου

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ:

Ένα εκ. Ευρώ από ΛΑ.Ο.Σ στο Ταμείο της
Φτώχειας, αντί των…τηλεοπτικών spot!
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΜΠΑΚΤΣΑΛΗΣ: Στη πράξη φαίνονται τα κόμματα που βρίσκονται κοντά στο λαό!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΕΜΠΕΚΑΚΗΣ: Ο Πρόεδρός μας απέδειξε ότι πάνω από πολιτικός, είναι Έλληνας, είναι ΑΝΘΡΩΠΟΣ¨!!
……..
Πρόκληση χαρακτήρισε ο Γιώργος Καρατζαφέρης τα πολιτικά σποτ που προβάλλονται τις τελευταίες ημέρες στην τηλεόραση. «Ο ΛΑΟΣ δεν θα παρακολουθήσει τον… τηλεοπτικό κατήφορο και αντί για τηλεοπτικά σποτ, θα καταθέσει 1 εκατ. Ευρώ στο Ταμείο κατά της φτώχειας», ανακοίνωσε ο πρόεδρος του κόμματος. «Πιστεύουμε ότι θα πιάσουν περισσότερο τόπο απ’ το να βγάλουμε σποτ τα οποία θα προσβάλλουν τον έναν ή τον άλλον. Είναι πρόκληση πλέον τα πολλά πολιτικά σποτ, με παπαγαλάκια, με φοβικά σύνδρομα και βαρβαρότητες», σημείωσε ο κ. Καρατζαφέρης, μετά 6την επίσκεψή του στην Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής – ΜΑΤ στο Γουδί. Σκοπός του να ευχαριστήσει και να συγχαρεί τους αστυνομικούς «για τους αγώνες που κάνουν, να παραμείνει ζωντανή η Δημοκρατία. Έχουν περάσει τεράστιες δοκιμασίες, έχουν προπηλακιστεί, αλλά είναι η τελευταία ζώνη άμυνας της κοινωνίας».
Η Αστυνομία, σύμφωνα με τον ίδιο «χρειάζεται εκπαίδευση, η Αστυνομία χρειάζεται μέσα, η Αστυνομία χρειάζεται να έχει τη κάλυψη της πολιτικής βούλησης, με αποτέλεσμα την ασφάλεια των πολιτών, που ήδη φοβούνται να βγουν από τα σπίτια τους».
……
ΠΩΣ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΤΟ ΛΑ.Ο.Σ ΣΤΗ ΞΑΝΘΗ
Την ικανοποίησή τους εξέφρασαν Μιχ. Χαραλαμπίδης και Ν.Ε. ΛΑ.Ο.Σ Ξάνθης για την κοινωνική πρωτοβουλία του Προέδρου τους.

Ο Πρόεδρος της Ν.Ε. ΛΑ.Ο.Σ Ξάνθης ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΜΠΑΚΤΣΑΛΗΣ τόνισε με έμφαση: «Στη πράξη φαίνονται τα κόμματα που βρίσκονται κοντά στο λαό! Με συγκίνησε πολύ η πρωτοβουλία του Προέδρου μας. Πρώτα ως άνθρωπο και πολίτη και μετά ως στέλεχος του ΛΑ.Ο.Σ».
Από την δική του πλευρά ο πολιτευτής του ΛΑ.Ο.Σ Ξάνθης γιατρός Γιώργος Ζεμπεκάκης που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη τόνισε επί λέξει: «Η αλαζονεία των δύο κομμάτων δεν έχει δυστυχώς όρια. Την επαρχία δεν την υπολογίζουν, αλλά θα φάνε καλά. Η πρωτογενής παραγωγή 100% είναι σε μας. Ο Πρόεδρός μας απέδειξε ότι πάνω από πολιτικός, είναι Έλληνας, είναι Α

29 Μαΐου

ΠΡΑΣΙΝΟΓΑΛΑΖΙΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ!

29 Μαΐου

Υπό την αιγίδα του Χατζηευαγγέλου, Δημήτρης Μπένης
και Μιχάλης Αμοιρίδης, θα καθαρίσουν αύριο με σχολεία
και φορείς τη παραλία Ερασμίου!




.

ΠΡΑΣΙΝΟΓΑΛΑΖΙΑ πρωτοβουλία!
Με δελτίο τύπου έδωσε στη δημοσιότητα η ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΞΑΝΘΗΣ του Δημήτρη Μπένη που μετά από καιρό έκανε και πάλι την «ενεργό» εμφάνισή της, θα καθαρίσει ΥΠΟ την αιγίδα του Δημάρχου Τοπείρου Στέλιου Χατζηευαγγέλο την παραλία του Ερασμίου.
.

Την προσπάθεια έσπευσε να στηρίξει με μήνυμα στο blog του «Μαχητή» και ο Ανεξάρτητος Υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης Μιχάλης Αμοιρίδης, τονίζοντας με έμφαση,
«Θα πάω με τα παιδιά μου. Τέτοιες προσπάθειες έχουν ιδιαίτερο συμβολισμό και πρέπει να τις στηρίζουμε ανεξάρτητα από προσωπικές συμπάθειες ή πολιτικές αντιπαραθέσεις».
….
ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΕΝΗ
Η Κίνηση Πολιτών Ξάνθης, το 7ο Δημοτικό Σχολείο Ξάνθης, το Δημοτικό Σχολείο Μαγγάνων, το Μειονοτικό Δημοτικό Σχολείο Παλαιού Ερασμίου και το Δημοτικό Σχολείο Ερασμίου, υπό την αιγίδα του Δήμου Τοπείρου Νομού Ξάνθης, το Σάββατο στις 30-05-2009, θα πραγματοποιήσουν ημερίδα καθαριότητας στην παραλία Ερασμίου του Δήμου Τοπείρου Ν. Ξάνθης.
Καλούμε
Όλους τους ευαισθητοποιημένους πολίτες ανεξαρτήτου ηλικίας, να συμμετέχουν στην προσπάθεια αυτή, δηλώνοντας έτσι με έμπρακτο τρόπο την βούλησή τους για καθαρότερες θάλασσες και ακτές.
Σημείο συνάντησης και αναχώρησης το 7ο Δημοτικό Σχολείο Ξάνθης (δίπλα στο παλαιό γήπεδο του Α.Ο.Ξ.), το Σάββατο 30-05-2009 στις 09:00 π.μ.
ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΞΑΝΘΗΣ
-Ερώτηση των Ξανθιωτών. Θα στηρίξουν την συνεργασία Χατζηευαγγέλου-Δημήτρη Μπένη πλην του κ.Αμοιρίδη, οι: Κοντός, Παυλακάκης, Ράπτης και Μίχογλου;;;

29 Μαΐου

ΨΙΘΥΡΟΙ ΚΑΡΔΙΑΣ!!!

29 Μαΐου
*Με πολλές αποκλειστικότητες ξεκινάω σήμερα τη στήλη μου και ξεκινάω…
……
*Το έστειλε αυτοπροσώπως η ξεχωριστή Φένια το μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις και προειδοποίησε κάθε είδους… «σκουπιδαριά»!
Μην ασχολείστε με μένα και την οικογένειά μου…
Φαντάζομαι να έλαβαν το μήνυμα άπαντες, διότι και η υπομονή έχει τα όριά της!
Cobra?
……
*«Πρεμιέρα» κάνει σήμερα η εκρηκτική Λένα Φερεσιάδου στο ανακαινισμένο και πανέμορφο «ΚΕΛΑΡΙ» internet cafe του Σταύρου Μωραϊτη, τέρμα Παν. Τσαλδάρη… «Κελάρι» και… αστεριών!
……
*Επειδή με ρωτάνε πολλοί φίλοι του, ενημερώνω ότι τέλη Ιούνη ή αρχές Ιουλίου θα γίνει το φοβερό φετινό πάρτι γενεθλίων του My club. Δηλαδή μετά τις Ευρωεκλογές και αφού ο Χρήστος Γεντσιδης ολοκληρώσει όλες τις φετινές εκπλήξεις…
Που θα περιλαμβάνει και δώρα για όλου τους φίλους του MY club.
……
*Καιρό έχω να δω την Ρία με την όμορφη Ελβίνα και απλά αναρωτιέμαι…
-Συνέβη τίποτα και μάλωσαν, ή απλά δεν… έτυχε;
……
*Ένα μικρό λαθάκι της στήλης πριν λίγες μέρες. Δεν τραγούδησε η Μπάστα στο Rodon την Πέμπτη Κωνσταντίνου και Ελένης, αλλά η Μπάση…
-Από «Μπά» πάντως και οι δύο και βεβαίως… κούκλες! Οπότε μικρό το λάθος…
……
*Πολύ down βρίσκω τον τελευταίο καιρό την δημοφιλή Ελένη Καπώνη, όσον αφορά την «κώμη» της, κοινώς το νέο της λουκ στο μαλλί…
Μήπως επειδή σε δύο μήνες περίπου θα φύγει ο Πλούταρχος; Έχει καιρό μπροστά της για να «πέσει»...
……
*Μεγάλη επιτυχία σημείωσε στο Motel Natassa τη Πέμπτη το βράδυ, η φετινή συνάντηση στη Ξάνθη των ασφαλιστών της Interasalonica από όλη τη Βόρεια Ελλάδα…
Επισημαίνω ότι η συγκέντρωση έγινε φέτος στη Ξάνθη, ύστερα από πρωτοβουλία του τοπικού διευθυντή Στάθη Παπαδόπουλου. Μπράβο του…
……
*Ευδοκιμούν πολύ τον τελευταίο καιρό στη πόλη μας, οι σχέσεις «πλουσίων» παντρεμένων με Ουκρανέζες, Ρωσίδες και γενικώς του ανατολικού bloc…
Με βάση την εμπειρία πρώην κολλητού μου, προσοχή, διότι οι συγκεκριμένες κυρίες είναι μόνο «για να παίρνουν» και δίνουν μόνο… καψούρα και αχαριστία!
Βέβαια ο καθένας είναι και υπεύθυνος της «αυτοκτονίας» του…!
……
*Πρόταση για Χαλκιδική έχει ο δημοφιλής τραγουδιστής Θόδωρος Παούνης, αναζητώντας κάτι πιο κοντά…
Πάντως όπως μαθαίνω, προς το παρόν παραμένει οικογενειάρχης στην Αλεξανδρούπολη και προς λύπη των πρώην του που με το ζόρι θέλουν να τον… χωρίσουν, εξακολουθεί με την γυναίκα του…!
-Τέτοια κακία πάντως, δεν έχω ξαναδεί…
……
*Συνεχίζει τα σούπερ πάρτι του στο καταπληκτικό BARcode Διομήδειας Ξάνθης ο δημοφιλής Πώλυς Σαμπανίδης. Και αυτό το διήμερο (δηλαδή σήμερα και το Σαββατοκύριακο), μετά τις 11, γίνεται χαμός στο BARCODE! Σπεύσατε…
……
*Νυφικό γνωστού διεθνούς οίκου μόδας, θα φοράει στο γάμο της με τον αγαπημένο της γιατρό, η πανέμορφη και λαμπερή Ναταλί Καπετανοπούλου, όπως λένε οι πληροφορίες μου. Θα την δούμε από κοντά, οπότε και θα το θαυμάσουμε…
……
*Τελικώς στις καλοκαιρινές ΜΟΥΣΕΣ ξεκίνησε ο φοβερός Σάκης Βέρος όπως έμαθα, οπότε…
Ερωτηματικό αποτελεί πλέον αν θα έρθει ή δεν θα έρθει στο ΡόΔΟΝ για το νέο καλοκαιρινό πρόγραμμα του μαγαζιού.
Βλέπετε ο Σάκης άρχισε και «πουλάει» πολύ ΚΑΙ στη Θεσσαλονίκη!!!
……
*Το ΠΑΣΟΚ «σκίζει», ο ίδιος είναι ιδιαίτερα αισιόδοξος για την επανεκλογή του και ο γιος του… παντρεύεται!
Ο λόγος για τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτη Σγουρίδη, που αναμφίβολα είναι στις «καλές» του αυτή τη περίοδο…
……
*Σύμφωνα λοιπόν με την πρόσκληση που πήρα και φιλοξενώ στη στήλη μου, διότι έχει και το προσωπικό της στυλ… διαβάστε τα ευχάριστα:
«Τα φώτα θ’ ανάψουν στις 7:30 το απόγευμα το Σάββατο 13 Ιουνίου 2009 στο παρεκκλήσι Αγίας Παρασκευής στη Μαλεσίνα Φθοιώτιδας. Πρωταγωνιστές… ο Ναπολέων και η Κατερίνα. Θεατές… όσοι μας αγαπούν… στη σημαντικότερη σκηνή της ζωής μας…
Οι οικογένειες:
Παναγιώτη & Αναστασίας Σγουρίδη
Λουκά & Χρυσούλας Κουρούτη»
-Βέβαια κάπως δύσκολο να φύγω από τη Ξάνθη για το γάμο, τις ευχές μου όμως θερμές και μέσα από τη καρδιά, τις δίνω αυθόρμητα στο ευτυχές ζευγάρι…
-Πάντα τέτοια
Ο ΓΥΦΤΟΣ

29 Μαΐου

Πότε θα «ξυπνήσει» η Ομοσπονδία;

29 Μαΐου

Είναι δυνατόν να «σιωπά» και να μη παίρνει θέση; Κινδυνεύοντας να βρεθεί και πάλι «κοιμώμενη» όπως με το περιβόητο έργο ενοποίησης των πλατειών που θα αποτελέσει την ταφόπετρα της Κεντρικής αγοράς;
Είναι δυνατόν οι Τσιακίρογλου και Μπατζακίδης να μη «βλέπουν» που οδεύει η αγορά με τον Τουριστικό δρόμο του Νομάρχη προς Ζλάτογκραντ και τα εκδρομικά που θα φεύγουν τα Σαββατοκύριακα (αν λειτουργήσει ο συγκεκριμένος δρόμος), για να πάνε να ψωνίσουν και να «αναπτύξουν» τουριστικά και οικονομικά τους Βούλγαρους;
-Είναι δυνατόν να μη βλέπει η Ομοσπονδία που θα οδηγήσει ο «αποκλεισμός» της αγοράς με τους περιβόητους νέους πεζόδρομους της Βόγδου, της Ηρώων και περιμετρικά της πλατείας;
-Είναι δυνατόν να μη βλέπει η Ομοσπονδία ότι μόνο ένα πάρκινγκ στη πλατεία Διοικητηρίου που μετατρέπεται σε ΠΛΑΤΕΙΑ-ΤΕΡΑΣ και σίγουρα όχι πεζοδρόμους τη Βόγδου και την Ηρώων που μπορούν να λειτουργήσει ως… πεζόδρομοι - δρόμοι όπως στις Σέρρες θα ανέπτυσσαν την Κεντρ. Αγορά και τους κεντρικούς δρόμους; Πότε επιτέλους θα «ξυπνήσει» η Ομοσπονδία;

29 Μαΐου

«ΜΠΑΧΑΛΟ» στο γραφείο Συγκοινωνιών της Νομαρχίας Παυλίδη με το τέλος ταξινόμησης!

29 Μαΐου


Ενώ η Κυβέρνηση κάνει ότι μπορεί προκειμένου να ανακάμψει και σύσσωμα τα πρωτοκλασάτα στελέχη με Ντόρα και Μεϊμαράκη βγήκαν στην Επαρχία, το «μπάχαλο» συνεχίζεται στη Νομαρχία του κυρίου Παυλίδη, σχετικά με το τέλος ταξινόμησης!!!
Συγκεκριμένα μέχρι και την περασμένη Τρίτη στο Γραφείο Συγκοινωνιών της Νομαρχίας Ξάνθης, σε αντίθεση με τις Νομαρχίες Θεσσαλονίκης, Σερρών, Δράμας κλπ οι πολίτες-καταναλωτές πλήρωναν κανονικά (!) τέλη ταξινόμησης, την Τετάρτη είχαν τις εξετάσεις οδήγησης και χθες σύμφωνα με πληροφορίες μου, οι υπάλληλοι έδιωχναν τον κόσμο γιατί δεν ήξεραν πώς να «ερμηνεύσουν» την σχετική… εγκύκλιο!
-Κι όλα αυτά… Παραμονές Ευρωεκλογών!
Φυσικά με τέτοιες γραφειοκρατικές πρακτικές και τέτοιο «μπάχαλο», είναι φανερό ότι συνειδητά ή ασυνείδητα Νομάρχης και υπάλληλοι, «σπρώχνουν» τους οργισμένους καταναλωτές - πολίτες κατά της Κυβέρνησης και της Νέας Δημοκρατίας εν όψει των Ευρωεκλογών 2010 στις 7 Ιουνίου!!!
Τι να πει κανείς… Κύριε Παυλόπουλε, να τον χαίρεσαι!

29 Μαΐου

ΔΡΑΓΟΥΪΔΗΣ ΣΕ ΖΕΜΠΕΚΑΚΗ: Δεν θα σε στηρίξω, επιστρέφω στο ΠΑΣΟΚ…!

29 Μαΐου










.
Την επιστροφή του στο ΠΑΣΟΚ, ανήγγειλε πριν αλέκτωρ λαλήσει ο πρώην υπεύθυνος Τ.Α. του ΛΑ.Ο.Σ Ξάνθης και εργολάβος των αυθαιρέτων Μαρίνος Δραγουϊδης, λίγο ώρες μετά την παραίτησή του.
Ενώ ο γιατρός Μάκης Αδαμίδης δεν αποσαφήνισε ακόμη αν θα προσχωρήσει στο κόμμα των Κυνηγών, ή θα επιστρέψει στη Νέα Δημοκρατία και στην ομάδα του Νομάρχη Γ. Παυλίδη, ο γνωστός εμπειροτέχνης-εργολάβος των… αυθαιρέτων σε ερώτηση του πολιτευτή του ΛΑ.Ο.Σ Ξάνθης και γιατρού Γιώργου Ζεμπεκάκη «αν θα τον στηρίξει σαν φίλο του ή θα στηρίξει το ΛΑ.Ο.Σ στις εκλογές», απάντησε ότι, «θα επιστρέψει στο ΠΑΣΟΚ…», χωρίς ωστόσο να ξεκαθαρίσει σε ποια τάση θα προσχωρήσει.
-Στου κ. Σγουρίδη; Στου κ. Σωκράτη Ξυνίδη; Στου κ.Γιώργου Χουλιάρα; Ή θα παραμείνει αυτόνομος με τον Τσολακίδη.
Πάντως το πιο πιθανό ο εμπειροτέχνης-εργολάβος να προσχωρήσει στην πλευρά Σγουρίδη, στην οποία άλλωστε και ανήκε επί παντοδυναμίας του, μαζί με τον φίλο του Νίκο Ορφανίδη!