*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

31 Μαρτίου

Δεν «φοβάται» κανέναν η Εύα!

31 Μαρτίου

Συνεδριάζει σήμερα (18.00) το δημοτικό συμβούλιο Αβδήρων, θα συζητηθούν τα θέματα των Κάμπινγκ Μυρωδάτου και Πόρτο Λάγος, αλλά και το «αυθαίρετο» του Πόρτο Μόλο
ΜΟΝΙΜΑ, ΕΛΛΕΙΨΗ…ΔΟΛΟΥ!
*Στο «απυρόβλητο» του Νόμου θεωρούν ότι βρίσκονται οι Δήμαρχοι και οι Αυτοδιοικητικοί και γι’ αυτό λειτουργούν ανεξέλεγκτα… ή βάζουν «μπροστά» τους Αντιδημάρχους και Προέδρους τους.
Στις 6 το βράδυ σήμερα η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αβδήρων, ενώ η Δήμαρχος των Αβδήρων Ευα Τσακίρη «συγκεντρώνει» τα πυρά πολιτών για τις πολιτικές συμπεριφορές και την «διοίκηση» που ασκεί και στον Δήμο, αλλά και στη Διοίκηση του Νοσοκομείου Ξάνθης, όπου θεωρείται μάλιστα και ο ιθύνων νους που κάλυψε την «υπόθεση» επινοικίασης Μπανά-Πύρρου στο γνωστό φιλέτο ακίνητο του Νοσοκομείου… κλείνοντας τα μάτια στο παράνομο της υπόθεσης!
Συγκεκριμένα συνεδριάζει σήμερα (18.00) το δημοτικό συμβούλιο Αβδήρων κι εκεί αναμένεται να συζητηθούν τα θέματα των Κάμπινγκ Μυρωδάτου και Πόρτο Λάγος (το κάμπινγκ των φτωχών), αλλά και το «αυθαίρετο» του Πόρτο Μόλο
«Καυτά» θέμα που αφορούν τον Δήμο Αβδήρων και τους δημότες του, και πρόκειται να «τεθούν» από τον Παναγιώτη Σαλτούρο εκτός ημερήσιας διάταξης, μολονότι με εντολές της Δημάρχου, τα περισσότερα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι υπηρεσιακά…
Το οξύμωρο της υπόθεσης; Την ίδια στιγμή που ήδη η ίδια η Δήμαρχος Αβδήρων κάθεται στο σκαμνί για παλιά υπόθεση του «ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΥ» του Πόρτο Μόλο, η κυρία Ευα με δηλώσεις της στον γνωστό Πεντζουρίδη και παντού σπεύδει να δηλώσει ότι, «δεν φοβάται» κανέναν», διότι θεωρεί προφανώς ότι έχει το… «απυρόβλητο» του Νόμου ως Δήμαρχος!!!
Είναι το γνωστό, «έλλειψη…δόλου» ή «πλάνη από τις εισηγήσεις των υπηρεσιών», που επικαλούνται σχεδόν σε όλα τα δικαστήριά τους οι Αυτοδιοικητικοί….και καθώς φαίνεται δεν έχουν και τόσο… «άδικο»!!!
Βλέπετε στην προεκλογική περίοδο, ο Σαλτούρος αλλά και η εφημερίδα μας, αποκάλυψε «καραμπινάτες» περιπτώσεις «μαϊμού» μεταδημοτεύσεων στον Δήμο Αβδήρων για να επανεκλεγεί η σημερινή Δήμαρχος…
Είδατε να γίνεται τίποτα;
(Σ.Σ. Για να λέμε όλη την αλήθεια. Στο «απυρόβλητο» του Νόμου θεωρούν ότι βρίσκονται όλοι σχεδόν οι Νομάρχες, Δήμαρχοι και Αυτοδιοικητικοί και γι’ αυτό λειτουργούν ανεξέλεγκτα… ή βάζουν «μπροστά» τους Αντιδημάρχους και Προέδρους τους και τιμωρούνται αυτοί…!).
Σήμερα λοιπόν στις 6 το βράδυ τα «σπουδαία»!!!

31 Μαρτίου

ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ: Στο στόχαστρο από Σεϊτανίδη - λαμόγια για τους… «έκοψε» την μάσα!

31 Μαρτίου

ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ BLOGS & «ΜΕΤΑΦΟΡΕΩΝ» ΛΑΣΠΗΣ!
ΚΑΤΑΣΧΕΘΗΚΑΝ ΧΘΕΣ 100.000 ΛΑΘΡΑΙΑ ΤΣΙΓΑΡΑ MARLBORO ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ, ΑΛΛΑ ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ… Η ΣΕΚΑΠ!

ΠΡΙΝ αλέκτωρ λαλήσει και ενώ το φιλικό προς τον Κοντό έντυπο στο φύλλο του περασμένου Σαββάτου επανήρθε με νέα λάσπη κατά της ΣΕΚΑΠ και του Προέδρου του Δ.Σ. Νίκου Παππά (για τον οποίο «προφητεύει» ότι τον… αποκεφαλίζουν!!!), οι αρχές πιάσανε για μεγάλη λαθρεμπορία τσιγάρων μάρκας MARBORO για λογαριασμό αλλοδαπής εταιρείας σε αποθήκη στον Κορυδαλό!!! Όπου κατασχέθηκαν 100.000 λαθραία τσιγάρα
Συγκεκριμένα το συνεργείο αυτοκινήτων στην περιοχή του Κορυδαλλού ήταν μόνο η… βιτρίνα, ενώ στην πραγματικότητα λειτουργούσε αποθήκη ειδών συσκευασίας για λογαριασμό αλλοδαπής εταιρείας, η οποία διακινούσε λαθραία τσιγάρα.
Η περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής προχώρησε στην εξάρθρωση μεγάλου κυκλώματος δικίνησης λαθραίων τσιγάρων, με τη σύλληψη ενός ατόμου και την κατάσχεση 100.000 πακέτων μάρκας MARLBORO, στα οποία δεν υπήρχε κανένα έγγραφο στοιχείο νόμιμης εισαγωγής και προέλευσης, καθώς επίσης ούτε καταβολής δασμών και φόρων.
Οι διαφυγόντες φόροι και δασμοί για το Δημόσιο και την Ε.Ε. από την παράνομη εισαγωγή της συγκεκριμένης ποσότητας υπολογίζονται στο ποσό των 300.000 ευρώ.
Ο συλληφθείς, ο οποίος είναι ελληνικής καταγωγής και φέρεται να είναι ιδιοκτήτης της παράνομης αποθήκης, οδηγήθηκε ενώπιον του αρμοδίου εισαγγελέα στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.
Ο Εισαγγελέας διέταξε προκαταρκτική εξέταση, και η Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό άλλου ή άλλων προσώπων που συμμετείχαν στην παράνομη εισαγωγή και διακίνηση των τσιγάρων.

ΟΙ ΝΕΕΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΡΥΠΙΔΗ
Στο μεταξύ το έντυπο XanthiNews του Σταύρου Καρυπίδη που «εκφράζει» καθαρά τον πρώην Υπουργό Κοντό Αλέκο, επανήρθε με νέες συκοφαντίες κατά της ΣΕΚΑΠ, του Προέδρου του Νίκου Παππά αλλά και του πρώην εμπορικού αντιπροσώπου της Α.Κ. για τον οποίο «υϊοθετώντας» πλήρως τη ΛΑΣΠΗ και των πράσινων blogs μιλάει για δήθεν… καταδίκη για λαθρεμπορία, ενώ αυτό είναι τελείως ΨΕΥΔΕΣ και ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΟ και προέρχεται φυσικά από το γνωστό περιβάλλον Σεϊτανίδη!!!
Το σχόλιο του Σταύρου Καρυπίδη είχε ως εξής:
«Αποκεφαλίζουν τον Παππά; Ή συμβαίνει κάτι άλλο
Χθες μάθαμε ότι, πρωί, πρωί οι Αγγέλου και Μηλιάκος συνομιλούσαν για την υπόθεση της Ξανθιώτικής καπνοβιομηχανίας ΣΕΚΑΠ και τις αποκαλύψεις που έκανε το nonews – News. Μάλιστα μπορούμε να πούμε ότι περισσότερο ενδιαφέρον είχε το γεγονός ότι ο εμπορικός αντιπρόσωπος της ΣΕΚΑΠ Α.Κ. (τα στοιχεία του τα έχουμε στην εφημερίδα), ήταν καταδικασμένος για λαθρεμπόριο τσιγάρων, παρά η δημοσιοποίηση εκ νέου μιας υπόθεσης που εκτυλίχθηκε το περασμένο καλοκαίρι. (Αυτή την ώρα πάντως υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση γύρω από το θέμα της ΣΕΚΑΠ και αναμένονται εξελίξεις… ίσως και σε διοικητικό επίπεδο)».

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!
Η αλήθεια βέβαια στα παραπάνω είναι εντελώς διαφορετική κι έχει ως εξής:
1. Πίσω και από τη νέα λάσπη κατά ΣΕΚΑΠ – Παππά - Αγγέλου, «κρύβεται» ουσιαστικά ο γνωστός πράσινος Σεϊτανίδης, «νεκροθάφτης» της ΣΕΚΑΠ, σε συνεργασία προφανώς με «γαλάζιους» αγροτοσυνεταιριστές…
2. Αυτονόητο ποιος «κρύβεται» πίσω από τις φήμες περί «αποκεφαλισμού» του ΠΑΠΠΑ και αλλαγών στη Διοίκηση…
3. Ο εν λόγω αντιπρόσωπος Α.Κ. τον οποίο υπαινίσσεται η εφημερίδα, «ουδέποτε έχει καταδικαστεί για ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ ΤΣΙΓΑΡΩΝ»!!!! Γύρω στο 2000 είχε μια δίκη όπου ήταν κατηγορούμενος, αλλά ΑΘΩΩΘΗΚΕ!!!
4. Ο εν λόγω αντιπρόσωπος εδώ και 6-7 μήνες παρά την αθώωσή του, παύτηκε από την Διοίκηση της ΣΕΚΑΠ και δεν έχει σχέση με την εταιρεία.
5. Στο ρεζουμέ της υπόθεσης. Ο «πόλεμος» κατά του Ν. Παππά μεθοδεύεται από τον γνωστό Σεϊτανίδη και από τα «λαμόγια» που είχανε μάθει να «τρώνε» επί των πράσινων διοικήσεων. Τους έκοψε τη «μάσα» ο νέος Πρόεδρος και τον βάλανε στη «μπούκα»…
6. Κι όσο για τις μεθοδεύσεις περί «φαγώματος», από την ώρα που ώρα που έκλεισαν τα συνεταιριστικά, είναι λογικό ο πρώην Υπουργός, να θέλει έναν 100% «δικό» του νέο Πρόεδρο, για να ελπίζει στην

31 Μαρτίου

ΕΚΘΕΤΕΙ ΖΛΑΤΚΟ - ΚΟΝΤΟ «Πλανήθηκα», επικαλείται ο Σουφλιάς και ανακαλεί την Υπουργική του απόφαση!

31 Μαρτίου

Το υπουργείο ΠΕΧΩΔΕ ανακαλεί την απόφαση με την οποία εντάχθηκε στα ευνοϊκά τιμολόγια για τους πυρόπληκτους του καλοκαιριού του 2007 μια χοιροτροφική μονάδα (Μπίκος)
Αποσύρει το υπουργείο ΠΕΧΩΔΕ την απόφαση με την οποία εντάχθηκε στα ευνοϊκά τιμολόγια για τους πυρόπληκτους του καλοκαιριού του 2007 μια χοιροτροφική μονάδα (Μπίκος) στην περιοχή Βαφέικα του Δήμου Βιστονίδας, που είχε υποστεί μεγάλες καταστροφές σε μια συνήθη πυρκαγιά. Με αφορμή το δημοσίευμα της «Ε» (26/3/2009 –μετά από καταγγελίες του δικηγόρου και πρώην συντονιστή της Ν.Ε. Σωκράτη Ξυνίδη-, ο Δημοσθένης Κατσιγιάννης, γενικός γραμματέας Δημοσίων Έργων του ΥΠΕΧΩΔΕ, έστειλε επιστολή στην εφημερίδα στην οποία παραδέχεται ότι η υπουργική απόφαση εκδόθηκε «χωρίς να συντρέχουν οι προϋποθέσεις του νόμου» και βασίστηκε σε αίτημα του Δήμου Βιστονίδας. Διαβεβαιώνει ότι σχετική απόφαση θα ανακληθεί, δεν έχει γίνει εκταμίευση οποιουδήποτε ποσού και, επομένως, δεν έχει προκληθεί ζημιά για το Δημόσιο. Επισυνάπτει έγγραφο της αρμόδιας υπηρεσίας του υπουργείου ΠΕΧΩΔΕ, σύμφωνα με την οποία η πλευρά του Δήμου Βιστωνίδας με την έκθεσή της δημιούργησε εσφαλμένα την εντύπωση ότι είχε εκδηλωθεί φωτιά σε ευρύτερη περιοχή, με υλικές ζημιές σε ιδιοκτησίες αρκετών κατοίκων. Η ίδια υπηρεσία σημειώνει ότι με εντολή του υπουργού μετά το δημοσίευμα της «Ε» έγινε έλεγχος στον φάκελο της υπόθεσης και διαπιστώθηκε ότι «υπήρξε πλάνη περί τα πράγματα», αναλαμβάνοντας την ευθύνη για το σφάλμα, το οποίο διαβεβαιώνει ότι δεν ήταν σκόπιμο.
Στην σχετική επιστολή του Γεν. Γραμματέα Δημοσίων Έργων ΥΠΕΧΩΔΕ επί λέξει ο κ. Δημοσθένης Κατσιγιάννης αναφέρει επί λέξει: «… επειδή από το σχετικό έγγραφο του Προϊσταμένου της αρμόδιας υπηρεσίας προκύπτει ότι δεν υπήρξε σκοπιμότητα αλλά εσφαλμένη εφαρμογή των διατάξεων του νόμου κατά την έκδοση της απόφασης οριοθέτησης της «πληγείσας» περιοχής, που προήλθε από πλάνη της υπηρεσίας περί τα πράγματα, ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ έχει δώσει εντολή για ανάκληση της απόφασης»!!!
Πάντως η απόφαση του Υπουργού ΠΕΧΩΔΕ κ.Σουφλιά (ο οποίος ανακαλεί την Υπουργική του απόφαση), στην ουσία «αδειάζει» τόσο τον Δήμο Βιστωνίδας όσο και τον πρώην Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ.Κοντό που είχε «παρέμβει» πολιτικά υπέρ της χοιτροφικής μονάδας του κ.Μπίκου την περίοδο εκείνη, ενώ κατά πληροφορίες μας ο κ.Σωκράτης Ξυνίδης και το ΠΑΣΟΚ εξετάζουν τις περιπτώσεις το ίδιο πράγμα να έχει γίνει με «κτηνοτροφικές μονάδες και σε άλλες περιοχές της Ελλάδος»

31 Μαρτίου

ΨΙΘΥΡΟΙ ΚΑΡΔΙΑΣ!!!

31 Μαρτίου

*Την πλήρη εκπροσώπηση της ντόπιας κουλτούρας στο πρόσωπο του νέου Προέδρου της Στέγης Πολιτισμού Τάσου Θεοδωρίδη, βρήκε ο γνωστός τηλεστάρ Νίκος Μουρατίδης στη συνέντευξη τύπου που έδωσε τη περασμένη Παρασκευή για την παρουσίαση των δύο βιβλίων του στη Ξάνθη μεθαύριο Πέμπτη…
-Δεν ξέρω πως αισθάνονταν ο Πρόεδρος, ο Μουρατίδης πάντως όπως φαίνεται και από την φωτογραφία, με την συγγραφική όσφρηση που διαθέτει, αντιλήφθηκε πλήρως την ευαισθησία του Προέδρου μας για τα βιβλία…
-Καθόλου παράξενο να τον «πάρει» μαζί του και στο επόμενο X-Factor!
.

*Αλλάζω θέμα και μάλιστα, πανηγυρίζων, αφού δικαιώθηκα και πάλι… με την αποκλειστικότητά μου.
Το γνωστό ελληνάδικο ΑΜΑΝ bar λοιπόν αποκτάει ξανά το αστέρι του, αφού η δημοφιλής Λυδία Χωλίδου, επιστρέφει πλέον στα πάτρια εδάφη, από τη Κομοτηνή.
-Από την ερχόμενη Τετάρτη, θα είναι και πάλι η σταρ στο μεσαίο μπαρ, διότι ξανθιές πολλές, Λυδία όμως μόνον μία!
.

*Επιστρέφει ξανά στη πολιτική ο Γιάννης Τσαγκάλας και θα κατέβει εκ νέου υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις επόμενες δημοτικές εκλογές; Πάντως το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, για τα δημοτικά μιλούσαν με τον εξαίρετο δημοτικό σύμβουλο και Πρόεδρο των Παιδικών σταθμών γιατρό Φίλιππο Φιλίππου…
*Δεν ξέρω βέβαια αν συζήτησαν εκ βαθέων, ο γιατρός όμως όπως είναι γνωστό, μαζί με τους φίλους του «Πύρρο» και Μανώλη Τσέπελη, ανήκουν στον «στρατό του Κοντού Αλέκου», οπότε φαντάζομαι να ‘ταν προσεχτικός στις εκμυστηρεύσεις του…
.

*Άλλο αποκλειστικό. Και ξαφνικά πάλι με χρόνια και καιρούς, η Μαρία Τζελέπη εμφανίστηκε χθες το πρωϊ στη Ξάνθη και ήπιε με την φίλη της Αφροδίτη καφέ…
-Προφανώς θα πήρε δίωρη ή 24ωρη από το εκ Κομοτηνής αμόρε της, για να «αποδράσει» έτσι…

.

*Ελεύθερη και ωραία πλέον η Μαρία η Βραζιλιάνα, επισκέφθηκε την αδελφή της Σουζάνα στις Σέρρες όπως λένε οι πληροφορίες μου, όπου μάλιστα πέρασε υπέροχα…
Λέτε να γίνει κι αυτή… μόνιμη κάτοικος Σερρών; Αφού ήδη η Σουζάνα αισθάνεται απείρως ευτυχισμένη από άλλες φορές, στην καρδιά του αγαπημένου της Κώστα;
Με τις ευχές μας.
.

*Την όμορφη Νούλα είδα ανανεωμένη ριζικά στο γνωστό καφέ μπαρ NOX το Σάββατο το βράδυ να διασκεδάζει και να φωτογραφίζεται ιδιαίτερα τρυφερά με τον πακετά του «Σπιτικού»…
Ειδύλλιο ή απλοί φίλοι;
.
*Τα χρόνια μου πολλά στη Λίνα Μπέρτου που το περασμένο Σάββατο όπως έμαθα γιόρτασε με τις φίλες της τα γενέθλιά της στο ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ…
Να τα εκατοστήσει…
.

*«Δίδυμο» με τον Χρήστο Αβραμίδη και την φοβερή Ευα Μπάϊλα θα έχει όπως έμαθα το ROMEO live το Σαββατοκύριακο της Ανάστασης και του Πάσχα.
Με τον τρόπο αυτό, προχώρησε και στην ανανέωση του καλλιτεχνικού της προγράμματος…


.

*Η είδηση;
Μέσα στον Απρίλιο, θα φέρει για μια μέρα και τον Κωσταντίνο Χριστοφόρου αλλά ακόμη δεν έμαθα την ημερομηνία…





.

*Στην Αθήνα βρήκα την δημοφιλή Ζάνα Παρισίδου που αυτή τη περίοδο «ξεκουράζεται» σε μια φίλη της…κι όπως μου είπε, πηγαίνει θέατρο, διασκεδάζει και ηρεμεί.
Όχι θα κάτσει να σκάσει…



.

*Μάλλον «μπερδεύεται»φαίνεται ορισμένες φορές ο Σπυριάδης και νομίζει ότι παίζει «αλλού» μουσική…
-Ευτυχώς ο Γιώργος τον επαναφέρει στην τάξη στο DE STYL και ιδού την ώρα που ο διευθυντής του Club την ώρα της παρέμβασής του….
-Και μη ξεχνάτε ότι αύριο Τετάρτη, το DE STYL έχει μια ακόμη φοιτητική βραδιά! Και θα γίνει χαμός…

31 Μαρτίου

4ωρη στάση εργασίας έκαναν την Κυριακή το βράδυ οι εργαζόμενοι του ΚΑΖΙΝΟ Ξάνθης

31 Μαρτίου

Σε 4ωρη εργασίας προχώρησαν την Κυριακή το βράδυ οι εργαζόμενοι του ΚΑΖΙΝΟ Ξάνθης που συγκεντρώθηκαν μάλιστα και έξω από τον εργασιακό τους χώρο, ζητώντας εκτός των άλλων και επιστροφή των απολυμένων συναδέλφων τους.
Μάλιστα εξέδωσαν και ψήφισμα για το θέμα αυτό, στο οποίο αναφέρουν τα παρακάτω:

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΖΙΝΟ ΞΑΝΘΗΣ
(CASINO XANTHI)
Αριθμός Καταχ. Πρωτοδικ. : 697/16.09.1997
Τηλέφωνο & Fax: 25410 69164
Ξάνθη, 29 Μαρτίου 2009.
ΨΗΦΙΣΜΑ
Όλοι εμείς οι εργαζόμενοι του Καζίνο Ξάνθης αλλά και οι εργαζόμενοι του νομού Ξάνθης και των όμορων νομών, που συμπαραστεκόμαστε στο δίκαιο αγώνα των εργαζομένων του Καζίνο Ξάνθης απαιτούμε:
1. Άμεση επιστροφή στην εργασία τους, των απολυμένων συναδέλφων Βαμβακίδη Βασίλη και Μακρή Κων/νου.
2. Να σταματήσει αμέσως η εκβιαστική μετατροπή των συμβάσεων εργασίας, από πλήρη σε εκ περιτροπής απασχόληση, στους εργαζόμενους στο Καζίνο της Ξάνθης.
Δηλώνουμε προς όλες τις κατευθύνσεις ότι δεν σκύβουμε το κεφάλι και θα αντιδράσουμε με κάθε νόμιμο τρόπο στις αντεργατικές πρακτικές που προσπαθούν να επιβάλλουν κάποιοι εργοδότες και πολύ περισσότερο μάλιστα, εργοδότες σαν την διοίκηση της εταιρείας του Καζίνο Ξάνθης.
Μια επιχείρησης με υπερκερδοφορία από το 1995 έως σήμερα.
Καλούμε το κράτος να παρέμβει επιτέλους και να εφαρμόσει αυτά που ορίζουν οι νόμοι και οι συλλογικές συμβάσεις εργασίας.
ΩΣ ΕΔΩ, ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.
ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ.
Κατ’ εντολή της απεργιακής κινητοποίησης:
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

31 Μαρτίου

ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ & ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΠΟΦΑΣΗ

31 Μαρτίου

Αποκλειστικά σας είχαμε δώσει πριν δύο βδομάδες την είδηση και πριν αλέκτωρ λαλήσει…επιβεβαιωθήκαμε, δείγμα της αξιόπιστης πληροφόρησης και δημοσιογραφία μας, αλλά και το πόσο «στριμώχνεται» καθημερινά πλέον για Υπουργικές του αποφάσεις, ο πρώην Ξανθιώτης Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Κοντός Αλέκος.
Συγκεκριμένα στη διάσωση δημόσιας δασικής έκτασης 32.100 τ.μ., που παραχωρήθηκε από τον πρώην Ξανθιώτη υπουργό στη Μητρόπολη Θεσσαλονίκης για την ανέγερση ιδρύματος, ευελπιστεί ο Δικηγορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, με προσφυγή του στο Συμβούλιο της Επικρατείας, ζητώντας την ακύρωση της παραχώρησης. Πρόκειται για τη γνωστή υπόθεση που καταγράφηκε στην επικαιρότητα ως «Ανθιμοπέδι».
Στρεφόμενος κατά του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Αλ. Κοντού και της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Θεσσαλονίκης, ο ΔΣΘ χαρακτηρίζει μία σειρά πράξεών τους αντισυνταγματικές και παράνομες, καθώς οδηγούν σε παράβαση του άρθρου 24 του Συντάγματος που προστατεύει το φυσικό περιβάλλον και τις δασικές εκτάσεις.
Μάλιστα την προσφυγή υπογράφει ο πρόεδρος του ΔΣΘ Μ. Λαμτζίδης τονίζεται ότι η υπουργική πράξη Κοντού είναι αντισυνταγματική και άκυρη!
Κι έπεται και συνέχεια…

31 Μαρτίου

ΣΤΟΧΟΣ Ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ: ΕΚΟΨΕ ΤΗ «ΜΑΣΑ» ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΑΝΕ, ΣΕΪΤΑΝΙΔΗΣ & ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΙ!

31 Μαρτίου

Ξεκάθαρα πλέον τα πράγματα με την «αναμασημένη»τροφή περί ΣΕΚΑΠ και λαθρεμπορίου τσιγάρων, που για πολλοστή φορά μεθοδεύτηκε από τον γνωστό Σεϊτανίδη και το «κύκλωμά» του κατά του νυν Προέδρου της ΣΕΚΑΠ Νίκου Παπά αλλά και του συμβούλου του Πρωθυπουργού κ.Αγγέλου με ένα σωρό ψεύδη και συκοφαντίες!!!
Ο Παπάς σαν Πρόεδρος, από τη πρώτη μέρα που ανέλαβε και έξω βέβαια από τα γνωστά «κυκλώματα» των αγροσυνεταιριστών τύπου Σεϊτανίδη (πράσινων και γαλάζιων), έκοψε τη «μάσα» και τα…λαμόγια της ΣΕΚΑΠ, προσπαθώντας χωρίς ούτε καν τα μισά χρήματα που έδωσε η ΑΤΕ για τον εκσυγχρονισμό και την πορεία της ΣΕΒΑΘ να βάλει μια τάξη στην εταιρεία! Και μάλιστα σε «δύσκολες» εποχές για το τσιγάρο…
Πέρασαν δηλαδή οι «καιροί» που τα «λαμόγια» οι…»τηλαστέρες» κλπ έπαιρναν «μπόλικο» χρήματα και…χορηγίες χιλιάδων Ευρώ από την ΣΕΚΑΠ!
Τους τα «έκαψε» όλα αυτά ο Παππάς και θέλουν να τον «φάνε» σε συνεργασία και με ορισμένους «δικούς μας» βέβαια…που θέλουν τα συνεταιριστικά εργοστάσια εφαλτήριο πολιτικών και προσωπικών επιδιώξεων…

31 Μαρτίου

Ποιους «φωτογράφησε» ο Τσαλίδης με τη φράση, «μας τελείωσαν οι «προστάτες»;;;

31 Μαρτίου

«Μορφή» πολιτικής χιονοστιβάδας τείνει να πάρει η φράση του πρώην βουλευτή της Ν.Δ. και νυν γραμματέα του Υπουργείου Έρευνας κ.Τσαλίδη στην εφημερίδα «ΤΟΛΜΗ», έκδοση της μιας πλευράς των συνεταίρων στο Κανάλι 6… περί «προστασίας».
Αναφερόμενος λοιπόν στον τρόπο με τον οποίο τον «πολεμάνε», ο κύριος Τσαλίδης, είπε επί λέξη: «Όποιοι διαδίδουν διάφορες άλλες φήμες να ξέρουν ότι πέρασε πλέον ο καιρός που πίστευαν ή και μπορούσαν να πουλούν προστασία από την Ξάνθη και στους κατοίκους της».
-Το θέμα αναγάγει σε κυρίαρχο η εφημερίδα «ΤΟΛΜΗ» τονίζοντας με έμφαση, «Μας τελείωσαν οι «προστάτες» και συνεχίζει: «Σαφές μήνυμα απέστειλε ο γενικός γραμματέας έρευνας και τεχνολογίας σε όσους, όπως τονίζει, μέχρι σήμερα πατρονάριζαν την πολιτική σκηνή του τόπου υπενθυμίζοντάς τους ότι ο καιρός αυτός έχει περάσει ανεπιστρεπτί».
-Για ποιους «χτυπάνε» οι «καμπάνες» και γιατί «σιωπούν» οι Νομάρχες-Κοντός που «φωτογραφίζονται» από τον γραμματέα με τις λιτές δηλώσεις του;

31 Μαρτίου

Σε «πτώχευση» οδηγούνται ΣΕΒΑΘ και ΣΕΠΕΚ ύστερα από αίτημα που κατέθεσε η ΑΤΕ

Σε «πτώχευση» οδηγούνται ΣΕΒΑΘ και ΣΕΠΕΚ ύστερα από αίτημα που κατέθεσε η ΑΤΕ

31 Μαρτίου
Σε «πτώχευση» οδηγούνται ΣΕΒΑΘ και ΣΕΠΕΚ ύστερα από αίτημα που κατέθεσε η ΑΤΕ μέσω των εκκαθαριστών στο Πρωτοδικείο Ξάνθης, μετά τα μεγάλα οικονομικά ανοίγματα…
Ποια είναι η διαφορά «πτώχευσης» και «εκκαθάρισης»; Ότι τα Συνεταιριστικά εργοστάσια δεν πρόκειται να ξαναλειτουργήσουν ποτέ πλέον και επιταχύνονται οι διαδικασίες πώλησης των περιουσιακών τους στοιχείων…

31 Μαρτίου

Σήμερα η δίκη Μαρία Ψάλτη, Εφραίμ – Αρσένιου για παράβαση καθήκοντος και ηθική αυτουργία!

31 Μαρτίου

Σήμερα κάθονται στο σκαμνί (εκτός αν αναβληθεί εκ νέου…), στο Τριμελές Εφετείο Κομοτηνής η πρώτη δίκη των Βατοπεδινών.
Κατηγορούμενοι οι Βατοπεδινοί Εφραίμ και Αρσένιος καθώς και η δικαστής Μαρία Ψάλτη. Οι δυο μοναχοί κατηγορούνταν για ηθική αυτουργία σε παράβαση καθήκοντος, ενώ η δικαστής κατηγορείται για παράβαση καθήκοντος κατά την εκδίκαση της προσφυγής της Μονής κατά του Ελληνικού Δημοσίου τον Νοέμβριο του 2003στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Ροδόπης, για την κυριότητα της παραλίμνιας έκτασης των27.000 στρεμμάτων στη λίμνη Βιστωνίδα. Η σημερινή δίκη είναι εξ αναβολής και έχει πανελλήνιο ενδιαφέρον…
Η συνέχεια….στο δικαστήριο.

31 Μαρτίου

31 Μαρτίου

*Για «φάγωμα» του Προέδρου της ΣΕΚΑΠ Νίκου Παππά, μιλούσε το περασμένο Σάββατο το έντυπο που εκφράζει τον πρώην Υπουργό Κοντό Αλέκο.
-Μάλλον κάτι θα «ξέρει» περισσότερο… μια και έχει από πρώτο χέρι πληροφόρηση!!!
……
*Άλλωστε δεν είναι καθόλου «τυχαίο» ότι μετά την πρώτη μεγάλη συγκέντρωση στο Elisso Hotel όπου και πάλι μπήκε στο στόχαστρο ο Πρόεδρος της ΣΕΚΑΠ…
-Ακολούθησε και «μυστική» μικρή σύσκεψη του πρώην Υπουργού στο «Νατάσσα» με τους εξ’ απορρήτων του, Ταρενίδη, Γιάννη Ράπτη, Δραμπίδη κλπ.
Η ιστορία αναμένεται λοιπόν με ενδιαφέρον.
……
*Η λάσπη πάντως από Σεϊτανίδη, blogs και Σταύρο Καρυπίδη πάει σύννεφο, αφού πλην Αγγέλου-ΣΕΚΑΠ - Παππά και ο πρώην αντιπρόσωπος της εταιρείας που κατηγορείται και συκοφαντείτε ασύστολα ότι έχει καταδικαστεί με τελεσίδικες αποφάσεις για ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΑ…
-Ουδέποτε έχει καταδικαστεί για κάτι τέτοιο!!!
-Ούτε καν πρωτόδικα…Που τα βγήκε λοιπόν όλα αυτά ο εκδότης της XanthiNews;
-Που όπου σταθεί κι όπου βρεθεί, διατείνεται με χαρά ότι «ο Κοντός σ’ αυτόν πλέον ακουμπάει»…!;;;
-Και ξαφνικά «ανακάλυψε» ότι τα «πράσινα» blogs που μέχρι πρότινος τά ‘σερναν στον Αλέκο… τώρα έγιναν ΕΓΚΥΡΑ;;;;
……
*Σκληρές οι δηλώσεις του Φίλιππα Τσαλίδη περί «προστατών» εντός του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας που έκανε στην εβδομαδιαία έκδοση του Κανάλι 6…
-Αλλά δεν είδα ούτε τον λαλίστατο κύριο Παυλίδη, ούτε και τον Κοντό να του απαντάνε.
……
*Και μια και μιλάω για το Κανάλι 6, η άλλη «πλευρά» διαδίδει ότι «δικαιώθηκε και με την απόρριψη στην αίτηση θεραπείας που έκανε η πλευρά Κανάτα-Σιδηρόπουλου κλπ»…
-Κι είναι έτοιμη να «πουλήσει» σύμφωνα με τα όσα λέει.
-Θάχουμε δηλαδή αλλαγή σκυτάλης τελικά; Καλό είναι να μας το διευκρινίσουν, μολονότι εμείς «στα εν οίκω τους, δεν αναμιχθήκαμε, ούτε και θα αναμιχθούμε…»!
-Κι μας πολέμησαν εκείνοι όσο δεν γίνεται λυσσαλέα..
……
*Τον ρώτησα και τον ξαναρώτησα τον έτερο συνεργάτη του Κοντού κ. Σάκη Κριτσίνη, -συχνά τον λιβανίζει ο Καρυπίδης- γιατί τελικά μέχρι που «πλήρωσε» (!) και τον δικηγόρο του να… αθωώσει τον γνωστό Δραγουϊδη για τις ακάλυπτες επιταγές του, τι συνέβη και πως τα «βρήκε» με τον γνωστό εργολάβο…
-Αλλά απάντηση καμία δεν πήρα…
……
*Και σε τελική ανάλυση, αυτά που έλεγε δεξιά και αριστερά ο Μάριος για το τεράστιο ακίνητο του Σάκη, είναι αλήθεια ή ψέματα; Είναι αυθαίρετο ή όχι;
Στο ίδιο ερώτημα μπορεί αν θέλει να μου απαντήσει και ο κοινός φίλος και των δύο, ο «Πύρρος»…
……
*Κι ένα τελευταίο μήνυμα προς άσπονδους «φίλους»….
Όποιος προσπαθεί να ρίξει τον άλλο στο λάκκο, στο τέλος πέφτει μέσα ο ίδιος!

30 Μαρτίου

Ξεκινά ο νέος προγραμματισμός της ΣΚΟΝΤΑ ΞΑΝΘΗ.

30 Μαρτίου

Από την ώρα που η ομάδα της ΣΚΟΝΤΑ ΞΑΝΘΗ τέθηκε εκτός πλέι οφ άρχισε ο σχεδιασμός της νέας χρονιάς με το νέο προπονητή. Ο προγραμματισμός έχει να κάνει όμως με σωρεία θεμάτων που απασχολούν τον νέο προπονητή και την διοίκηση της ομάδας. Ο Χρήστος Πανόπουλος θα προσπαθήσει να υλοποιήσει τους στόχους του Γερμανού προπονητή αφού πρώτα όμως ξεκαθαρίσει το τοπίο του ρόστερ και τι αναμένεται να γίνει με τους υπό μεταγραφή ποδοσφαιριστές Γκσπούρνιγκ- Ζουέλα. Σίγουρα η παραχώρηση των παραπάνω ποδοσφαιριστών θα φέρει χρήματα στο ταμείο της εταιρίας. Βέβαια ποτέ για τον μεγαλομέτοχο Χρήστο Πανόπουλο δεν υπήρχε θέμα στο να ξοδέψει για μεταγραφικούς στόχους , αλλά και για θέματα υποδομών. Φέτος πρώτο μέλημα όλων είναι το μπάτζετ να είναι σε λογικά επίπεδα και να μη γίνει μεγάλη υπέρβαση, ώστε να διασφαλιστεί και η κερδοφορία αν βέβαια πραγματοποιηθούν οι δυο μεταγραφές. Ο Γερμανός προπονητής θα είναι ο αποκλειστικά αρμόδιος και υπεύθυνος των επιλογών , αλλά και του ξεκαθαρίσματος .
Ο νέος προπονητής έχει παρακολουθήσει αγώνες της ΣΚΟΝΤΑ ΞΑΝΘΗ και έχει βγάλει τα πρώτα συμπεράσματα του . Ξέρει πολύ καλά τι χρειάζεται και σε ποιες θέσεις πρέπει να γίνουν κινήσεις. Βλέπει με σχολαστικότητα το υπάρχον υλικό και σύντομα θα πάρει τις οριστικές του αποφάσεις. Αυτό σημαίνει πως θα χρειαστεί να περάσει λίγος χρόνος ακόμη για να τσεκάρει όλο το έμψυχο υλικό.

Εκεί όμως που πρέπει να δώσει λύσεις ο Χρήστος Πανόπουλος είναι οι εκκρεμότητες σε συμβόλαια ποδοσφαιριστών. Η ανανέωση των Τσέχων Αμπραχάμ και Ντόσεκ , καθώς και του Αγκάλι που είναι αγκάθι , και θα γίνουν νέες διαπραγματεύσεις για να τελειώσουν ευνοϊκά για την ομάδα. Πιο δύσκολη είναι η περίπτωση των πρώτων. Για τον Βίκτωρ Αγκάλι η διοίκηση δεν φαίνεται και τόσο διατεθειμένη ως προς την ανανέωση. Πέρα από τα προαναφερόμενα στον αέρα είναι και οι περιπτώσεις , Λυμπερόπουλου[ ακούστηκε πως έχει προτάσεις από άλλες ομάδες] Γκρζέλακ, Φεριέ, Ταιντέρ, Ντόριβαλ και Παπά. Όλα αυτά είναι στα υπόψη του νέου προπονητή που θα πάρει και τις τελικές του αποφάσεις. Για τους 4 τελευταίους υπάρχει η αρνητική εικόνα της μηδαμινής προσφοράς. Ο Γερμανός όλα αυτά θα τα θέσει στον κ. Πανόπουλο για να αποφασιστεί από κοινού ποιο θα είναι το μέλλον τους. Εκείνο που μπορούμε να επισημάνουμε είναι πως όλες οι εκκρεμότητες θα τελειώσουν μόλις λήξει το πρωτάθλημα. Η θέση όμως που πρέπει να προβληματίζει τον προπονητή είναι αυτή του τερματοφύλακα. Θα είναι ακόμη ποιο δύσκολη σε περίπτωση που παραχωρηθεί ο Αυστριακός. Τότε θα πρέπει η ομάδα να κινηθεί για την απόκτηση δυο επιπλέον τερματοφυλάκων πάντα όμως θα ισχύει το θέμα του Λυμπερόπουλου. Όσο για την ενίσχυση της ομάδας , αυτό θεωρείται επιτακτική ανάγκη λόγω της αποχώρησης ποδοσφαιριστών , αλλά και της κάλυψης ικανών παικτών σε νευραλγικές θέσεις. Η ΣΚΟΝΤΑ ΞΑΝΘΗ θα κινηθεί , για έναν περιφερειακό επιθετικό, έναν αμυντικό μέσο, δυο αμυντικούς , έναν πλάγιο, και φυσικά έναν οργανωτή που εδώ και πολλά χρόνια λείπει από την ομάδα καθώς και των αμυντικών σε περίπτωση που παραχωρηθεί ο Ζουέλα. Η νέα ΣΚΟΝΤΑ ΞΑΝΘΗ φέτος θέλει να δείξει νέο πρόσωπο, νέο προφίλ και γι’ αυτό ο Χρήστος Πανόπουλος είναι αποφασισμένος να δαπανήσει αρκετές χιλ. ευρώ. Κανείς δεν μπορεί να παραβλέψει τις επιθυμίες που έχει ο μεγαλομέτοχος να υλοποιήσει τις απαιτήσεις του νέου προπονητή. Η κίνηση αυτή βάζει φραγμό στις βιαστικές επιλογές του παρελθόντος. Καθαρές θέσεις, σκέψεις, με μοναδικό στόχο η νέα ΣΚΟΝΤΑ ΞΑΝΘΗ να επιδιώξει κάποια διάκριση , μέσω των δυο θεσμών. Εγγυητής ο Χρήστος Πανόπουλος και ο Γερμανός προπονητής κ. Βόλφ που είναι προσωπική επιλογή του. Γιάννης Τσιλιγκιρίδης

30 Μαρτίου

Ντόσεκ-Αγκάλι-Άμπραχ: Μένουν-φεύγουν… θα αποφασίσει ο Βόλφ!

30 Μαρτίου

Πολλά πάντως τα λεφτά για τους «3» ξένους παίχτες, που δεν έχουν πείσει 100% για την αξία τους τον μεγαλομέτοχο
*Ερωτηματικό και η παραμονή των Λυμπερόπουλου-Παππά, ενώ ο μεγαλομέτοχος έχει ήδη κλείσει έναν ΜΕΓΑΛΟ ποδοσφαιριστή!
Το ξεκίνημά του με την φανέλα της Ξάνθης ήταν το λιγότερο εντυπωσιακό. Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά τρία γκολ πέτυχε στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό και βέβαια όλοι πίστεψαν ότι στο πρόσωπο του υψηλόσωμου επιθετικού η Ξάνθη θα έβρισκε τον φορ που έψαχνε. Όμως η συνέχεια δεν ήταν ακριβώς ανάλογη. Όχι ότι ο Ντόσεκ έκανε άσχημα παιχνίδια, όμως τα γκολ δεν ερχόταν με την ίδια ευκολία. Χαρακτηριστικό το πρόσφατο παιχνίδι κόντρα στον Εργοτέλη, όπου ο Ντόσεκ έχασε ευκαιρίες από αυτές που λέμε πως… δεν χάνονται.
Η ζυγαριά δείχνει… ισορροπημένη στην περίπτωση του Τσέχου που αγωνίζεται ως δανεικός από την Σπάρτα Πράγας. Το πρόβλημα έχει να κάνει με την αποζημίωση που θα πρέπει να διαθέσει η Ξάνθη στην ομάδα της Πράγας για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή με ελεύθερη μεταγραφή.
Με βάση την συμφωνία που είχε γίνει τον περασμένο Γενάρη, η Ξάνθη θα πρέπει να καταβάλλει στην ομάδα της Σπάρτας Πράγας ένα ποσό 300.000 Ευρώ για να αποκτήσει με ελεύθερη μεταγραφή τον Ντόσεκ που δείχνει πάντως διατεθειμένος να παραμείνει στην Ξάνθη.
Το θέμα είναι καθαρά στο χέρι της SKODA οι άνθρωποι της οποίας εμφανίζονται αναποφάσιστοι την δεδομένοι χρονική στιγμή. Ο Ντόσεκ έχει δείξει μεν κάποια δείγματα της αξίας του όμως και τα χρήματα είναι πολλά για την απόκτησή του.
Κοινώς… ο Ντόσεκ δεν έχει κατορθώσει ακόμη να πείσει ότι αξίζει αυτά τα χρήματα και γι’ αυτό υπάρχει ακόμη μία σχετική επιφυλακτικότητα.
Μάλιστα αν το πρωτάθλημα τελείωνε σήμερα, οι περισσότερες πιθανότητες θα ήταν με την αποχώρηση του Ντόσεκ καθώς οι πρώτες σκέψεις φαίνεται πως έχουν να κάνουν με μη ενεργοποίηση της συγκεκριμένης ρήτρας.

ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΜΠΡΑΧΑΜ – ΑΓΚΑΛΙ
Πάντως υπάρχουν και άλλες παρόμοιες περιπτώσεις όπου η Ξάνθη φαίνεται ότι δεν έχει πάρει τελικές αποφάσεις, όμως υπάρχουν ήδη κάποιες πρώτες ενδείξεις. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι και για τον Άμπραχαμ πολύ δύσκολα θα ενεργοποιηθεί η ρήτρα που υπάρχει για ελεύθερη μεταγραφή του, ενώ σε ότι αφορά τον Βίκτορ Αγκάλι επίσης δύσκολα θα τεθεί θέμα ανανέωσης της συνεργασίας.
Ο Αγκάλι μπορεί να πέτυχε το εξαιρετικό γκολ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» όμως αυτό δεν φαίνεται να… «σκεπάζει» μία ολόκληρη χρονιά στην οποία κινήθηκε στην μετριότητα. Το συμβόλαιο του Αγκάλι ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αποτελέσει παρελθόν. Ανοιχτά είναι τα θέματα παραμονής των Φεριέ και Ταϊντέρ, ενώ σύντομα θα κληθεί να συζητήσει με τους ανθρώπους της Ξάνθης και ο Χάρης Παππάς αλλά και ο Σωτήρης Λυμπερόπουλος, των οποίων τα συμβόλαια ολοκληρώνονται. Πάντως για τους Έλληνες παίκτες τα πράγματα μοιάζουν να είναι πιο θετικά σε ότι αφορά τις πιθανότητες παραμονής τους.
Πάντως το τελικό οκέϋ θα το πει και ο Γερμανός προπονητής της ομάδας μας κ.Βόλφ, ενώ μέχρι τέλος της σαιζόν αναμένεται να αξιοποιηθούν από τον προπονητή και πολλοί νέοι παίχτες.

28 Μαρτίου

ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ! Οικονομικός έλεγχος στον Σινίκογλου

28 Μαρτίου
Όπως γίνεται με τις Μητροπόλεις, να μπουν ελεγκτές και στη Μουφτεία Ξάνθης, στη δημοσιότητα ο κατάλογος με τους «Ιμάμηδες»

ΔΙΑΣΠΑΘΙΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΑΠ’ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ!
*Εδώ και τώρα να γίνει έλεγχος στην Μουφτεία Ξάνθης και στην περιβόητη Διαπολιτισμική εταιρεία του Σινίκογλου που ούτε αυτούς που «διόρισε» δεν γνώριζαν ότι είναι… μέλη!

ΑΝΤΡΟ ΣΥΓΓΕΝΩΝ Η ΜΟΥΦΤΕΙΑ ΞΑΝΘΗΣ!
*Ποιοι πληρώνονται από την Μουφτεία Ξάνθης που έγινε άντρο…συγγενών του Σινίκογλου; Ποιοι από το σόϊ του δεν πήγαν «φαντάροι» σαν…Ιμάμηδες και… πληρώνονται από την Μουφτεία;

ΟΛΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ…ΣΥΡΤΑΡΙ ΤΟΥ ΣΙΝΙΚΟΓΛΟΥ!
*Που πηγαίνουν τα λεφτά που παίρνει από τους γάμους και τα διαζύγια; Πάντως όχι στις «τσέπες» των Ιμάμηδων όπως διατείνεται ο ίδιος…!

Έντυπα και δημοσιογράφους που με «παρεμβάσεις» τρίτων (πολιτικών προσώπων και γιατρών), ενισχύει χρηματικά ο ίδιος, χρησιμοποιεί για μια ακόμη φορά ο γνωστός Σινίκογλου, ο Μουφτής που εκπροσωπεί μόνο τον εαυτό του, προκειμένου να «ρίξει» λάσπη στον «Μ» αλλά και στενούς συνεργάτες του…
Η απάντησή μας σε αυτό, είναι μια λέξη! ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ! Οικονομικός έλεγχος στην Μουφτεία του Σινίκογλου στην 18ετή θητεία του, όπως γίνεται και με τις Μητροπόλεις στην Ελλάδα ώστε να γίνει έλεγχος και να δούμε τι συμβαίνει, τόσο με την ακίνητη περιουσία της Μουφτείας αλλά και του ιδίου αλλά και που πάνε τα λεφτά από τους γάμους, τα διαζύγια, τις μεταφράσεις και απλά έγγραφα… Το θέμα που ανοίγουμε είναι τεράστιο, αλλά κάποιος έπρεπε να «σπάσει» την «ομερτά» για τον άνθρωπο που εκμεταλλεύεται τους φτωχούς μουσουλμάνους στο Νομό μας…
……
ΔΙΑΣΠΑΘΙΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΑΠ’ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ!
Εδώ και τώρα να γίνει λοιπόν έλεγχος στην Μουφτεία Ξάνθης και στην περιβόητη Διαπολιτισμική εταιρεία του Σινίκογλου που ούτε αυτούς που «διόρισε» δεν γνώριζαν ότι είναι… μέλη! Και πληροφορίες μας λένε μάλιστα, ότι…..παραιτήθηκαν δια μέσω γνωστού δικηγόρου!
Πρόκειται για την γνωστή εταιρεία που έδινε απευθείας αναθέσεις σε πρώην εκδότη και δημοσιογράφο, αλλά και τον γνωστό εργολάβο και υπεύθυνο του ΛΑ.Ο.Σ Ξάνθης Μάριο Δραγουϊδη και την σύζυγό του Αικατερίνη Κατσάλα για το τότε «αυθαίρετο» της Βελόνης, τις αυθαίρετες τουαλέτες στη Μουφτεία κλπ με αποτέλεσμα να ΖΗΜΕΙΩΘΕΙ ήδη το Δημόσιο με χιλιάδες Ευρώ!!!!!
Πως πλούτισε ο Σινίκογλου τόσο πολύ; Ποιος ήταν πριν αναλάβει πριν 18 χρόνια τη Μουφτεία Ξάνθης και πως στη συνέχεια ΠΛΟΥΤΙΣΕ τόσο;;; Πως διαχειρίστηκε το Δημόσιο Χρήμα που έμπαινε στη Μουφτεία Ξάνθης;;; Γιατί με ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ τα έργα της Διαπολιτισμικής εταιρείας; Τι συνέβη και ξαφνικά Σινίκογλου και Δραγουϊδης τα….ξαναβρήκαν;;; Ενώ ήδη ο εργολάβος για ένα έργο που στοίχισε 120.000 Ευρώ, εισέπραξε ήδη…200.000 Ευρώ και ζητάει…άλλες 100.000 Ευρώ από τον Περιφερειάρχη; Γιατί ακόμη η Περιφέρεια κ.Σταμάτη δεν όρισε ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΝΕΣ να αξιολογήσουν τη «δουλειά» Δραγουϊδη που χωρίς οικοδομική άδεια την εποχή εκείνη, κατασκεύασε το περιβόητο «τζαμί» της Βελόνης για το οποίο κατέθεσε δύο ερωτήσεις ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κύριος Τσετίν; Που παραμένουν αναπάντητες;
…..
ΑΝΤΡΟ ΣΥΓΓΕΝΩΝ Η ΜΟΥΦΤΕΙΑ ΞΑΝΘΗΣ!
Φυσικά τα ερωτήματά μας είναι πάρα πολύ και αφορούν τον ίδιο τον Μουφτή Ξάνθης κ.Σινίκογλου.
-Ποιοι πληρώνονται από την Μουφτεία Ξάνθης που έγινε άντρο…συγγενών του Σινίκογλου; Ποιοι από το σόϊ του δεν πήγαν «φαντάροι» σαν…Ιμάμηδες και… πληρώνονται από την Μουφτεία;
Γιατί να την «πληρώσει» και να ΛΑΣΠΩΘΕΙ ακόμη και επί προσωπικών δεδομένων ένας συγκεκριμένος μουσουλμάνος, όταν σχεδόν όλοι οι 84 «Ιμάμηδες» του Σινίκογλου και το σόϊ του, δεν πήγαν…φαντάροι; Και κάποιοι από τους «Ιμάμηδες» αυτούς, αναγκάστηκαν να κάνουν προσφυγή στο Συμβούλιο Επικρατείας;
Πληρώνονται ή δεν πληρώνονται κύριε Σινίκογλου ο γαμπρός σου που μόνιμα κατοικεί στην Κομοτηνή μαζί με τον αδελφό του και εμφανίζονται και οι δύο ως «Ιμάμηδες» και μάλιστα ο γαμπρός εμφανίζεται και ως υπάλληλος της Μουφτείας Ξάνθης;;; Χωρίς να πατάει το πόδι του καν;;; Ναι ή όχι…
Είναι ο κουνιάδος σου οδηγός σου και ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ σαν υπάλληλος της Μουφτείας Ξάνθης;;; Δηλαδή την έχεις κάνει την Μουφτεία ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ υπόθεση ή όχι; Ο γιος σου που ήταν συνέταιρος με δημοτικό σύμβουλο Ξάνθης, ήταν Ιμάμης και παραιτήθηκε; Ο γιος σου που είναι δάσκαλος σε σχολείο της Κομοτηνής, φαίνεται παράλληλα και….Ιεροδιδάσκαλος;;;
….
ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ
Ισχυρίστηκε ο Σινίκογλου σε επιστολή του σε τοπική εφημερίδα ότι, «εισπράττει 200 Ευρώ από τους γάμους και δήθεν τα…μισά, δηλαδή τα 100 Ευρώ, αποδίδονται σε Ιμάμηδες!!!
Γεγονότα απολύτως ΨΕΥΔΗ, διότι:
1.Εισπράτει από τους γάμους και τα διαζύγια 250 Ευρώ.
2.Εισπράτει επίσης από τις επιμέλειες των γονέων, 125 Ευρώ.
3.Εισπράτει επίσης υποχρεωτικά από τις μεταφράσεις 30 Ευρώ και κάθε επικύρωση από 100-120 Ευρώ!!!
-Που πηγαίνουν λοιπόν αυτά τα ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΑ ΛΕΦΤΑ σου κύριε Σινίκογλου;;;
Πάντως όχι στις «τσέπες» των Ιμάμηδων όπως διατείνεσαι ο ίδιος και δήλωσες στο φιλικό σου έντυπο!
Περιμένω μια απάντηση…γιατί έτσι κι αλλιώς, θα επανέρθω στο θέμα αυτό….που ΠΑΡΑΒΡΩΜΙΣΕ πλέον!
Και στοιχίζει ακριβά και στην Εθνική υπόθεση, αλλά και στην Ελλάδα μας, αφού ο εν λόγω κύριος δεν εκπροσωπεί τη μειονότητα και κανέναν άλλον, πλην του εαυτού του…

28 Μαρτίου

ΨΙΘΥΡΟΙ ΚΑΡΔΙΑΣ!!!

28 Μαρτίου
*Και σήμερα μόνο αποκλειστικότητες (και καυτές μάλιστα…), από τη στήλη. Και ξεκινάω…
…...

*Κι εκεί που όλοι την είχαν «χωρισμένη» με τον αγαπημένο της Λεωνίδα, η Λένα του ΑΜΑΝ τους αιφνιδίασε και πάλι…
Διότι τη Πέμπτη το βράδυ στο γνωστό ελληνάδικο μαζί με τον αγαπημένο της Κύπριο φοιτητή, γιόρτασαν τα γενέθλια της…κουνιάδας της (αδελφή του Λεωνίδα) και το ζευγάρι ήταν στο φουλ ευτυχισμένο!!!
-Το πιο ωραίο από όλα;
-Μουσική έπαιζε ο Τόρης Παπαδήμας! Λαϊκά φυσικά και της….»παρηγοριάς»!!!
-Αφιερωμένα στον εαυτό του και στον Γιωργάκη…που μερικές φορές όταν ανοίγει το στόμα του, ξεχνάει να το «κλειδώσει»..
……
*Η είδηση; Στο γνωστό ελληνάδικο ΑΜΑΝ bar λοιπόν θεάθηκαν τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, ο Πρόεδρος του Σωματείου Καφέ μπαρ Ανδρέας Ιντζές με τον φίλο του Δημήτρη Πασαλή…
Προκειμένου να δουν τον φίλο τους Τάκη και να πιούν ένα ποτό!
……


*Κι ένα αποκλειστικό. 2ήμερο (Ανάσταση και Πάσχα) με Ευα Μπάϊλα πιθανόν να κάνουμε στο ROMEO live 18 και 19 Απριλίου…
-Ο Παναγιώτης Σαρχόσης από έκπληξη σε έκπληξη μας πάει…
……
*Άλλο αποκλειστικό. Κάποια «βάλθηκαν» λόγω της επιτυχίας του, να κλείσουν το BaiZer του Μίγγου και του Κυριαζίδη…
Το θέμα συζητήθηκε χθες στη Δημαρχιακή Επιτροπή που τελικά το ανέβαλε για την επόμενη συνεδρίαση…
Αφού ενώ η Διεύθυνση Υγιεινής μιλάει για «παράνομες κατασκευές», η Πολεοδομία διαβεβαιώνει ότι… «τέτοιες δεν υπάρχουν»!
Η πρώτη δικαίωση ήρθε οπότε το αγαπημένο μας καφέ συνεχίζει κανονικά την λειτουργία του…
……

*Τα πήρε άγρια η Μαρία Τζελέπη μαζί μας αυτή τη φορά, διότι αποκαλύψαμε τον νέο ερωτά της στην Κομοτηνή, εξ’ αιτίας του οποίου «πούλησε» για ασήμαντο αφορμή και την κολλητή της Αφροδίτη…
-Ότι θέλω κάνω, όπου θέλω μένω! Μου είπε «τσατισμένη»…
-Προσοχή μόνο… μη ξαναχρειαστείς… παρηγορήτρες!
……


*Εγώ ένα θα πω για τον Μανώλη Φανουράκη που δυστυχώς συνεχίζουν κάποιοι να λασπώνουμε συνέχεια… επειδή τον ζηλεύουνε.
-Είναι από τους λίγους που έχει όραμα και πιστεύει σ’ αυτή τη πόλη.
Τα υπόλοιπα τ’ ακούω βερεσέ…

……

*Αποκλειστικό κι αυτό. Ξέρετε λοιπόν ποιος είναι ο νέος έρωτας της όμορφης Αλεξάνδρας; Η οποία μάλιστα θα πρέπει να είναι και τελείως καψούρα μαζί του, αφού κάνει τόσα χιλιόμετρα (στις φοιτητικές εστίες των Κιμερίων), για να τον συναντήσει;
-Λοιπόν είναι ΦΟΙΤΗΤΗΣ, τον οποίο γνώρισε στο EmBARgo και γι’ αυτό συχνά πυκνά τον ακολουθεί στις Φοιτητικές εστίες…
Ειδησάρα ε…!
……
*Από τώρα «κλείνει» το θέμα της για το Καρναβάλι 2010 η ΘΡΑΚΙΚΗ ΣΚΗΝΗ. Όπως έμαθα…
Θα είναι το «Βίβα Ζαπάτα», κοινώς… Μεξικάνοι και μεξικανές!
Αναζητείται μάλιστα και χορηγός σε εταιρεία… tequila ενώ θα προσκληθεί και ο Μεξικανός πρεσβευτής στην μεγάλη παρέλαση!
Λεπτομέρειες λίαν συντόμως…
……

*Για ρεκόρ πάει το ROMEO live για τη βραδιά με την Νατάσσα Θεοδωρίδου… Για μεγάλο ρεκόρ!
Τα ρεζερβέ πάνε βολίδα και προλάβετε γιατί σε λίγες μέρες, ούτε κρατήσεις δεν θα γίνονται δεκτές!
Το μαγικό τηλέφωνο είναι το 25410/72555
……

*Ποιος είπε ότι χώρισαν Κωνσταντίνα και Τόρης;
Μαζί δούλευαν Πέμπτη βράδυ στο ΑΜΑΝ…
Εκείνη στο μεσαίο μπαρ κι αυτός στο χώρο του d.j. παίζοντας τραγούδια… παρηγοριάς, καθότι εκεί διασκέδαζε και η «καψούρα» της ζωής του η Λένα και μάλιστα με τον Κύπριο…
-Από την ώρα λοιπόν που το Λενάκι δεν χώρισε, ο Τόρης συνεχίζει κανονικά με την Κωνσταντίνα και δεν θέλω… ου!
……

*Σήμερα επιστρέφει από την Αθήνα ο γνωστός μηχανικός Μιχάλης Αμοιρίδης, ύστερα από παραμονή εκεί 2-3 ημερών…
Την ίδια ώρα οι θαυμάστριές του όμως ρωτάνε γιατί «εξαφανίστηκε» από το Face book και απάντηση δεν παίρνουν…
……
*Κι από την Τρίτη και πάλι μαζί… με αποκάλυψη καυτή.

28 Μαρτίου

Είμαι μόνο με τον Λάκη…

28 Μαρτίου

Αν το θέμα «αναλύσουμε» επιχειρηματικά, γιατί εγώ ΤΟΛΜΑΩ να προκαλώ αυτούς που με προκαλούν….
Ουδείς Δήμαρχος με ΑΔΙΚΗΣΕ τόσο πολύ, όσο ο σημερινός.
-Διότι ναι μεν στηρίζω Λάκη Στυλιανίδη, ωστόσο οι… «υπαρχηγοί» του, άλλα ΜΜΕ στηρίζουν ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ επειδή εγώ δεν τους «χαρίζομαι»… και τους «ξεδοντιάζω»!!!
Εδώ τα τελευταία 2-3 χρόνια, ούτε… ισολογισμό δεν πήρα από ΕΑΠΑΞ, ΔΕΥΑΞ, ΦΥΣΙΣ κλπ διότι οι Τσέπελης-Θεολόγος, το «αμαρτωλό» δηλαδή «δίδυμο», θέλει να με… «τιμωρήσει»!!!
-Είμαι μόνο με τον Λάκη Στυλιανίδη!
Διότι ο σημερινός Δήμαρχος ήταν κι αυτός που τόλμησε και «ανάγκασε» τον Τσέπελη να «αυτοαποκαλυφθεί» ΔΗΜΟΣΙΑ ως συνέταιρος στο «Ξενία»…όταν Νομάρχης και Πούλιος, «σφύριζαν» αδιάφορα…
-Κι όσο για τον δημοτικό σύμβουλο Απόστολο Αγκόρτζα που χθες στον FM100 είπε «Δήμαρχε πές όλη την ΑΛΗΘΕΙΑ…»!
Να τον δω σαν… ξενοδόχος, τι θα κάνει, που όλα πλέον (Νομαρχία, δημοτικές επιχειρήσεις, ΕΒΕ κλπ) πάνε στον… «ξενοδόχο» κύριο Τσέπελη!!!

28 Μαρτίου

ΤΟ ΦΕΡΝΕΙ Ο ΠΑΝ. ΣΑΛΤΟΥΡΟΣ! ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΠΟΡΤΟ ΛΑΓΟΣ, ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΒΔΗΡΩΝ

28 Μαρτίου
Ξέσπασε η καρκινοπαθής Βέτα Παϊσιάδου, η δασκάλα-μάνα των παιδικών μου χρόνων στον Παιδικό σταθμό, για τον τρόπο με τον οποίο η Δήμαρχος Αβδήρων «μεθόδευσε» τον περασμένο Δεκέμβρη με τον «κολλητό» της Θωμά Τσιρχόγλου, τότε Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Ξάνθης, το να «κλείσει» το κάμπινγκ των φτωχών, το κάμπινγκ του Πόρτο Λάγος που είχε γίνει επί Σαλτούρου…και να το πληροφορηθούν ξαφνικά τώρα οι φτωχοί άνθρωποι που παραθέριζαν εκεί επί 12 περίπου χρόνια…
-Αυτοί όμως δυστυχώς Βέτα μου είναι οι πολιτικοί.
-Μέχρι που η φίλη μου η Ευα να γίνει Δήμαρχος Αβδήρων το 1998, μου μιλούσε νύχτες ολόκληρες για το όραμά της, για το καθεστώς Βουρβουκέλη στη Κοινότητα που δεν άφησε τίποτα όρθια…
Κι ύστερα, σαν το «γκρεμίσαμε» μαζί, η Δήμαρχος αποκτώντας το χρήμα και την εξουσία, ξέχασε εντελώς την φτωχολογιά!
-Τις αυθαίρετες βίλες δεν τολμάει να τις «αγγίξει» ή το αυθαίρετο του Πόρτο Μόλλο. Αλλά το κάμπινγκ των φτωχών στο Πόρτο Λάγος!

28 Μαρτίου

ΝΑ ΠΑΡΕΙ Η ΣΕΚΕ ΤΗΝ ΣΕΚΑΠ & ΝΑ ΜΗ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ!

28 Μαρτίου

Λέξη ο Κοντός για τη λάσπη κατά Αγγέλου και ΣΕΚΑΠ από το φιλικό του έντυπο που αναπαρήγατε από τα… «έγκυρα» (!) blogs μια «αναμασημένη» παραπληροφόρηση… με στόχο βέβαια, να «χτυπηθεί» κάτω από τη ζώνη και ο νυν Πρόεδρος της ΣΕΚΑΠ Νίκος Παππάς, πανηγυρίζων ότι… επαληθεύτηκε!...
-Βέβαια, δικό του το πρόβλημα, ωστόσο εγώ θα κάνω μια πρόταση στον πρώην Υπουργό, που ΠΡΩΤΟΣ αυτός άλλωστε το εισηγήθηκε στην τελευταία γεν. συνέλευση της ΣΕΚΕ! Άσχετα αν μετά το έκαναν «γαργάρα» κάποιοι άλλοι…
-Γιατί δεν αγοράζει η ΣΕΚΕ την ΣΕΚΑΠ, ώστε να μην ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ κι αυτή….και παράλληλα να ενισχυθεί και ο ίδιος πολιτικά από μια τέτοια πράξη;;;
-Γιατί κατ’ εμέ, δεν είναι και πολιτικά έντιμο, οι «άνθρωποί» του –ως φημολογείται (και δεν εννοώ μόνο τον Ταρενίδη)- να… «τραβάν» το «χαλί» από τον Παππά, ή πριν την εμφάνιση των blogs να «συσκέπτονται» (!) στο «Νατάσσα» πως θα… «ρίξουν» τον Πρόεδρο αποστέλλοντας σχετική επιστολή στου Μαξίμου…!
-Ειλικρίνεια Αλέκο… Αυτήν που είχες τα πρώτα χρόνια που σε γνώρισα! Ή μπες μπροστά εσύ… κι όχι οι άλλοι.

28 Μαρτίου

Προς τον Σταύρο Βλαχόπουλο, ενταύθα.

Προς τον Σταύρο Βλαχόπουλο, ενταύθα.

28 Μαρτίου
Σου είπα Σταύρε….Υποστήριξε όποιον θέλεις. Τον Τσέπελη, τον Θεολόγο, τον Δραγουϊδη, τον Καραλίδη, τον Σταύρο Καρυπίδη, τον Σάκη Κριτσίνη, τον Πούλιο. Όποιον θέλεις.
Με σένα ότι και να γράψεις, δεν πρόκειται να ασχοληθώ… Με τους «φίλους» σου όμως… έχουμε πολλά να πούμε.

28 Μαρτίου

Ζήτησε λεφτά κι από τους… «τυφλούς»!

28 Μαρτίου

Βεβαίως δεν τόλμησε να με κατονομάσει. Ούτε και είδα αρχικά στο κείμενο… οπότε δικαιωματικά πιστεύω ότι το έγραψε ο ίδιος ο εκδότης!
Με τίτλο λοιπόν, «ΚΙΤΡΙΝΙΣΜΟΣ», το χθεσινό «Εμπρός» του Γιάννη Διαφωνίδη, με χαρακτηρίζει «ως «φαινόμενο παρακμής και λειτουργίας αμφιλεγόμενης έως καταδικαστέας στη συνείδηση της κοινής γνώμης δημοσιογραφία, κίτρινη έως χολερική»!!!
-Και γιατί παρακαλώ;
-Γιατί τόλμησα να κάνω μια πολιτική ανάλυση της πολιτικής πρακτικής Γ. Παυλίδη να «αλλοιώσει» παντελώς την ανακοίνωση της Γραμματείας της Κυβέρνησης, πολιτικά να εμφανίσει τον Τσαλίδη να «αντικαθίσταται» με Πρωθυπουργική εντολή και τον Κοντό να την… μεθοδεύει!
-Ποιος μιλάει όμως για «κιτρινισμό»;;; Και λασπώνει ΜΝΗΜΕΣ «γιγάντων» όπως ο Αείμνηστος Κώστας Μπένης; Το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Γ. Διαφωνίδης που με… ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ είχε πάρει τον «Τουριστικό» Οδηγό του Παυλίδη!!! Και με Κυβέρνηση Ν.Δ. απολαμβάνει την… πρωτοκαθεδρία στις κρατικές δημοσιεύσεις!
-Και ζητάει λεφτά για μια ανακοίνωση των… ΤΥΦΛΩΝ!
-Φίλτατε Γιάννη μου, χίλιες φορές… χολερικός, παρά… Διαφωνίδης!

28 Μαρτίου

ΕΣΥ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝΑ ΧΡΙΣΤΟ ΠΟΥΛΙΟ;;; ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΟΛΗ;

28 Μαρτίου

Ξαφνικά λοιπόν, όταν είδε το «βουητό» της τοπικής κοινωνίας και της πόλης, ακόμη και ο Χρίστος Πούλιος και η παράταξή του, «θυμήθηκε» να καταγγείλει τον… ξενοδόχο πλέον Μανώλη Τσέπελη!
Τόσα χρόνια που «ο κόσμος το ‘χε τούμπανο…», κι αυτοί… «κρυφό καμάρι», διότι από μπροστά ναι μεν αντιπολίτευση στο «δίδυμο» Θεολόγος-Τσέπελης, από πίσω όμως… όλο γέλια και χαρές!
Όπως προσφάτως είδα στους διαδρόμους του δικαστηρίου, Πούλιος και Θεολόγος…
-Όταν ο Τσέπελης με έξοδα μάλιστα του Δήμου κάθε μέρα ήταν στην Αθήνα για να «ξεπεράσει» τις «εκκρεμότητες» και να πάρει… bonus από το Υπουργείο Πολιτισμού και τον Ζαχόπουλο ώστε οι πυλωτές να γίνουν… καφετέριες, ο Χρίστος Πούλιος πήγαινε έπινε εκεί τον καφέ του και τα ουϊσκι του κι ήταν μια χαρά!
-Σε άλλη πόλη ζούσε τα τελευταία 3 χρόνια…

28 Μαρτίου

Ο ΚΑΛΑΪΤΖΗΣ ΤΑ ΗΞΕΡΕ ΟΛΑ!

28 Μαρτίου

Και φυσικά ο Θεολόγος Καλαϊτζής τα γνώριζε και τα ήξερε όλα, αφού πάντα «δίδυμο» ήταν με τον Τσέπελη…
Μπορεί δηλαδή κάπου κάπου να φαίνονταν δήθεν χωριστά, αλλά Δροσερό, Κιμμέρια, προσλήψεις κλπ μαζί τα «μοιράζονταν» στον Δήμο για να παίρνουν τις πρωτιές…
Όχι μόνο γνώριζε ο Θεολόγος ότι ο Μανώλης είναι συνέταιρος στο ΞΕΝΙΑ, αλλά και τον «διευκόλυνε» όσο μπορούσε…
Προσδοκώντας στην στήριξή του ως… αυριανός Δήμαρχος.

28 Μαρτίου

ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΟ ΤΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ;

ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΟ ΤΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ;

28 Μαρτίου
Πότε θα πάρουν Δήμος Ξάνθης και ΔΕΑΞ τα πανό του Καρναβαλιού που διαφημίζουν… Καρναβάλι και μπύρα Amstel και εξακολουθούν να υπάρχουν πάνω από τις λαμαρίνες της Κ. Πλατείες σαν ντεκόρ στους στύλους;
Πέρασε τόσος καιρός, ας περάσει το αυτοκίνητο του Δήμου Ξάνθης να τις μαζέψει… και του χρόνου τα ξαναβάζει!

28 Μαρτίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ «ΣΤΟΙΧΕΙΑ» ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟΥ…

28 Μαρτίου

Περιμένουμε από τον «δαιμόνιο» δημοσιογράφο που ακούει στο όνομα Σταύρος Καρυπίδης τα «στοιχεία» του, για τυχόν ανάμιξη του συμβούλου του Πρωθυπουργού κ. Αγγέλου στη νέα λάσπη κατά της ΣΕΚΑΠ…
-Εκτός βέβαια από το ότι είναι φίλος του Παππά όπως έγραψε…
-Διότι ο Αγγέλου, ήταν και φίλος με τον Κοντό. Αυτό όμως δεν σήμαινε και τίποτα ιδιαίτερο.

28 Μαρτίου

28 Μαρτίου

*Πολύ «περίεργες» και… «συμπτωματικές» (;) οι επιθέσεις του γνωστού Καρυπίδη στην αρχή κατά του νυν Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κ.Χατζηγάκη και τώρα κατά του Αγγέλου…
-Κι όλα αυτά, από τότε που ο Κοντός βρέθηκε εκτός Κυβέρνησης.
……
*Το επίσης «περίεργο»…
-Τα blogs γράφουν πολλά. Και κατά του Κοντού.
Αλλά ο Καρυπίδης αναπαρήγαγε μόνο τη λάσπη κατά του Αγγέλου και του Προέδρου της ΣΕΚΑΠ Νίκου Παππά! Κι αυτό σύμπτωση;
……
*Άλλες 2-3 τέτοιες επιθέσεις κατά της ΣΕΚΑΠ και λίαν συντόμως θα δείτε «ΠΩΛΗΤΗΡΙΟ» της ΑΤΕ και για την κορυφαία Συνεταιριστική καπνοβιομηχανία…
Η ΣΕΚΕ προτίθεται να την αγοράσει; Θα μπει σ’ αυτό το παιχνίδι;
-Ήταν πρόταση του Κοντού στη τελευταία γεν. συνέλευση (σαν Υπουργός…), ισχύει όμως ακόμη;;;
……
*Αλλάζω θέμα. Με ρωτάνε δεκάδες πολίτες.
-Και γιατί ο Τσέπελης τώρα που έχει πλέον πλουτίσει όσο κανείς στη Ξάνθη μετά την ανάμιξή του στη Τοπική Αυτοδιοίκηση, δεν παραιτείται να διευκολύνει και τον Δήμαρχο;
-Μα γιατί χωρίς εξουσία… (στο Δήμο), αισθάνεται απλά ένας… «αδελφούλης»!
……
*Δήμαρχε διώξτους…! Σε εκθέτουν….
-Θα το γράφουμε συνέχεια, γιατί δεν έχουν την σεμνότητα ούτε και να «σιωπήσουν» αλλά καθημερινά, προκαλούν και περισσότερο…
……
*Πληροφορίες μου πάντως λένε ότι οι «ανταγωνιστές» του Τσέπελη και δεν είναι πλέον λίγοι…
Ετοιμάζουν αντεπίθεση! Σε όλα τα επίπεδα…
……
*«Εμείς προτείναμε στον Δήμαρχο να ξεκινήσουμε την ανάπλαση της Κ. Πλατείας τον Σεπτέμβριο ώστε να δουλέψουν τα μαγαζιά… αλλά αυτός ήθελε αμέσως μετά το Καρναβάλι», μου είπε ο Δημήτρης Μπένης με αφορμή σχόλιά μου στην «Ανοιχτή γραμμή»…
-Λάθος τότε και του Δημάρχου…
-Όπως και λάθος να πάει στις εκλογές του 2010, με ένα έργο που ήδη αμφισβητείται έντονα από χιλιάδες Ξανθιώτες.
……
*Για να δούμε αυτό το Σαββατοκύριακο, ποιος θα οδηγεί το περιβόητο τζιπ των 42.000 Ευρώ της ΕΑΠΑΞ…
-Ο Θεολόγος, ο Γιώργος Δερές, ο Σάββας ο Μελισσόπουλος ή ο Πούλιος;
-Ο Πρόεδρος Γιώργος Παπασταματίου πάντως σίγουρα όχι…
…..
*Δεν «τραβάει» σαν Υποψήφιος Δήμαρχος για το ΠΑΣΟΚ Ξάνθης ο Χρίστος Πούλιος και γι’ αυτό αναζητείται… νέος Υποψήφιος Δήμαρχος σύμφωνα με πληροφορίες μου.
-Για να δούμε, θα τον «βρούνε»;
-Ο Σγουρίδης πάντως δεν ενδιαφέρεται, εκτός αν γίνουν Εθνικές εκλογές μέχρι το 2010, αποτύχει να εκλεγεί οπότε… μπορεί να το «σκεφτεί»!
Όπως διαδίδεται ευρέως από το στενό του περιβάλλον…

27 Μαρτίου

Λάσπη ΚΑΡΥΠΙΔΗ κατά Αγγέλου - ΣΕΚΑΠ!

27 Μαρτίου

Το έντυπο που «εκφράζει» τον πρώην Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. ΚΟΝΤΟ, χαρακτηρίζει «έγκυρα» τα blogs του ΠΑΣΟΚ «αναπαράγοντας» την ΛΑΣΠΗ περί «λαθρεμπορίας» στη Βουλγαρία!

*Τι συμβαίνει κύριε Κοντέ και γιατί ο φίλος σου «εκδότης» αναμιγνύει τον σύμβουλο του Πρωθυπουργού κ. Αγγέλου στο νέο «οχετό» λαθρεμπόρων και ανταγωνιστών κατά της ΣΕΚΑΠ;;;

*Παλιά «μασημένη» τροφή που ξεκίνησε από εβδομαδιαίο έντυπο - Σεϊτανίδη με στόχο το «ξεπούλημα» της ΣΕΚΑΠ, βρήκε πρόσφορο έδαφος στη Ξάνθη, από τον εκδότη που «συμπορεύονται» με Κοντό - Τσέπελη και τυγχάνει της «εύνοιάς» τους!

ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ:
*Ουδέποτε κατά την τελευταία πενταετία η ΣΕΚΑΠ έκανε εξαγωγές τσιγάρων TRANSIT στη Βουλγαρία. Γνωρίζουμε τα κέντρα από τα οποία εκπορεύονται οι συγκεκριμένες πληροφορίες και τους λόγους τους οποίους διοχετεύονται.


Απίστευτο κι όμως αληθινό. Σε μια περίοδο που η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατία και προσωπικά ο Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής «βάλλεται» από παντού και τα πράσινα blogs επιχειρούν να «ροκανίσουν» το Πρωθυπουργικό περιβάλλον, το έντυπο που «εκφράζει» στη Ξάνθη καθαρά τον πρώην Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. ΚΟΝΤΟ ΑΛΕΚΟ και ο εκδότης του «φορτώνει» λάσπη όσους του ασκούν κριτική πίνοντας τα ουϊσκάκια του μαζί του στο γνωστό J.K. του φίλου του κ.«Πύρρου», χαρακτηρίζει… «έγκυρα» (!!!) τα blogs του ΠΑΣΟΚ και όχι μόνο «αναπαράγει» την ΛΑΣΠΗ περί «λαθρεμπορίας» της ΣΕΚΑΠ, αλλά και συνδέει τον πόλεμο λάσπη κατά της Συνεταιριστικής εταιρείας, με το πρόσωπο του Συμβούλου του Πρωθυπουργού κ.Αγγέλου!!!! !
ΦΥΣΙΚΑ τα ερωτήματα είναι πολλά και «καυτά»….
-Αυτόβουλα αναπαραγάγει ο ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ την ΛΑΣΠΗ κατά Αγγέλου – ΣΕΚΑΠ ή συμβαίνει κάτι άλλο και κάποιοι άλλοι με τον τρόπο αυτό θέλουν να πλήξουν τον σύμβουλο του Πρωθυπουργού;;; Γνωστού για την εντιμότητα και καθαρότητα των θέσεών του;
-Διότι ιδιαίτερα στη Ξάνθη, είναι γνωστό σε όλους ότι στην ουσία ο υποτιθέμενος νέος «ΡΥΠΟΣ», δεν είναι τίποτα άλλο από παλιά «αναμασημένη» τροφή που ξεκίνησε από εβδομαδιαίο έντυπο και τον γνωστό ΑΠΑΤΕΩΝΑ κ.Σεϊτανίδη με στόχο το «ξεπούλημα» της ΣΕΚΑΠ, γεγονός που δεν θα επιτρέψει ο Ξανθιώτικος λαός και οι εργαζόμενοι σε κανέναν!

-Τι συνέβη και η ΛΑΣΠΗ κατά ΑΓΓΕΛΟΥ-ΣΕΚΑΠ, βρήκε πρόσφορο έδαφος στη Ξάνθη, από τον εκδότη που «συμπορεύεται» με Κοντό - Τσέπελη (τους οποίους λιβανίζει καθημερινά…) και τυγχάνει της «εύνοιάς» τους!;;;
-Και ο οποίος εκδότης μάλιστα, εμφανίζεται να…δικαιώθηκε σε «καταγγελίες» που του έγιναν και… έσκασε σαν… παραμύθι! Ποιοι ήταν οι «καταγγέλλοντες» πληροφοριοδότες του; Πράσινοι ή… γαλάζιοι;;;
Συγκεκριμένα με τίτλο, «Έσκασε τελικά η υπόθεση με τα τσιγάρα της ΣΕΚΑΠ», μεταξύ των άλλων (γιατί σε καμιά περίπτωση εμείς δεν θα αναπαράγουμε τη λάσπη…» ο κύριος Καρυπίδης έγραψε επί λέξει:

«Θυμάστε που σας έγραψα προχθές για κάτι που μου κατήγγειλαν σχετικά με την ΣΕΚΑΠ την μεγάλη καπνοβιομηχανία μας; Ε, λοιπόν έσκασε το παραμύθι»!!!
Και η «ενδιαφέρουσα» συνέχεια:
«Σύμφωνα με τον δημοσίευμα που έχει αναδημοσιευτεί και σε πολλά άλλα έγκυρα blogs, τσιγάρα της ΣΕΚΑΠ τα εξάγουν εικονικά σε χώρες της Βαλκανικής, όπως η Βουλγαρία».
-Ποια είναι τα έγκυρα και ποια τα…μη έγκυρα blogs τελικά κύριε Καρυπίδη; Ποιοι οι ενταύθα «έγκυροι» πληροφοριοδότες σου που στα…κατήγγειλαν και….έσκασε το παραμύθι; Από το χώρο της τοπικής Νέας Δημοκρατίας ή από το χώρο του ΠΑΣΟΚ; Κατ’ ονόμασέ τους!
Και συνεχίζει το έντυπο που εκπροσωπεί στη Ξάνθη τον πρώην Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και γι’ αυτό επετέθη και σε προσωπικό επίπεδο και κατά του νυν Υπουργού κ. Χατζηγάκη την περίοδο των αγροτικών κινητοποιήσεων:
«Στο πολιτικό σκέλος της υπόθεσης, συνδέεται η προσωπική φιλία του Προέδρου της Καπνοβιομηχανίας και υποψήφιου Βουλευτή του κυβερνώντος κόμματος Νίκου Παππά με τον Πρωθυπουργό Σύμβουλο Γιάννη Αγγέλου, γεγονός που μπορεί να δημιουργήσει έντονη πολιτική αναταραχή».
-Τι συμβαίνει κύριε Κοντέ Αλέκο και γιατί ο φίλος σου «εκδότης» αναμιγνύει τον σύμβουλο του Πρωθυπουργού κ. Αγγέλου στο νέο «οχετό» λαθρεμπόρων και ανταγωνιστών κατά της ΣΕΚΑΠ που έχει στόχο το «ξεπούλημα» της εταιρείας στις Πολυεθνικές;;; Γιατί από το Σάββατο μέχρι σήμερα, δεν πήρες θέση μια και η ΣΕΚΕ είναι μεγαλομέτοχος της ΣΕΚΑΠ, οπότε «διπλό» είναι το ενδιαφέρον σου για την παραπάνω υπόθεση όπου «αναμιγνύεται» και το όνομα πλέον του κυρίου Αγγέλου; Γεγονός που ουδείς μπορεί να παραβλέψει;;;

Η ΣΤΑΡΑΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ ΝΙΚΟΥ ΠΑΠΠΑ
Κύριοι,
Σε σχέση με την ανάρτηση στο Nonews-news.blogspot.com (αναδημοσίευσε και το blog σας) θέματος με τίτλο: ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ από την ΣΕΚΑΠ.!! και φωτογραφιών του κ. Αγγέλου και εμού, ως Προέδρου της ΣΕΚΑΠ, σας ενημερώνουμε ότι η ΣΕΚΑΠ ουδέποτε κατά την τελευταία πενταετία έκανε εξαγωγές τσιγάρων TRANSIT στη Βουλγαρία. Γνωρίζουμε τα κέντρα από τα οποία εκπορεύονται οι συγκεκριμένες πληροφορίες και τους λόγους τους οποίους διοχετεύονται. Σας γνωστοποιούμε δε, ότι εναντίον τους έχω προσφύγει στη Δικαιοσύνη. Κατόπιν τούτου και χωρίς να επιθυμώ να ανοίξω ηλεκτρονική αλληλογραφία με κανέναν, παρακαλώ μαζί με την αυτονόητη επανόρθωση, να μην υιοθετείτε και προβάλλετε, με τόση ευκολία, κάθε συκοφαντική και δυσφημιστική πληροφορία, θίγοντας όχι μόνο τη ΣΕΚΑΠ, αλλά τιμές και υπολήψεις προσώπων.
Ο Πρόεδρος της ΣΕΚΑΠ Α.Ε
Νίκος Παππάς